Bilmem ama hasonun sifresini cozdum icin bana kolay geliyor, esim cok calisir manyaktir bu konuda hep hastane ortakligimiz oldu.memleketteki incir fistik tarlalarida onun tekelinde.simdi ankaradaki ortakligimiz bozuldu bakalim ne yapacak.Baya azmis canim yaa tuhh
sendemi gidiyosun gonca abla hos geldin bu arada :)
:) :) nasil bi duygu disciyle evli olmak herkez disciden korkar yaa :)
Galiba uyudu :):)
enerjimiz ziyaretçileri topluyo buraya7 üye 5 ziyaretçi var kızlar :)
5 ziyaretçi kim aceba cok merak ettim :)
canım hoş geldin :)selam kızlarr ben geldim nasılsınız
gündüz baktım baktım kimse yoktu gece dolmuş burası sayfalar baya ilerlemiş ama o saatte de ben yoktum yemekten sonra yürüyüşe çıktık parkta flan oturduk daha yeni geldikk
selam kızlarr ben geldim nasılsınız
gündüz baktım baktım kimse yoktu gece dolmuş burası sayfalar baya ilerlemiş ama o saatte de ben yoktum yemekten sonra yürüyüşe çıktık parkta flan oturduk daha yeni geldikk
ablam burda :) :)zeynep sen dedin kaçtılar:)))
ablam burda :) :)
canım hoş geldin :)
bende yarıcaktım az bakıyım dedim çıkamadım kaldım burda :)
ne güzel otur bakalım serin serin biz burda sıcaktan piştik :)ben de bahçede oturuyorum mahalle sessizleşti ama sivri çok var şişliyolar beni sanırım kaşınmaya başladım
lacey :)lacey mi ablan yoksa misafir mi
hoşgelmiş ablan da
tabiki oruç tutucam fıstığım :) allahım bir mani vermezse inşallahhoşbuldukk...oruc tutacaksan yatma sahura az kaldı nasıl olsa
evet hepimiz sahuru bekliyoruz ama benim bilgisayarın şarjı da bitiyohoşbuldukk...oruc tutacaksan yatma sahura az kaldı nasıl olsa
ben hırka ile oturuyorumne güzel otur bakalım serin serin biz burda sıcaktan piştik :)
evden ateş püskürüyor resmen :)
lacey :)
oy benim güzel ablam :) kardesinide takip edermiş :)
görüşürüz kolay gelsin canısıKizlar Ben elif hanimin altini degistireyim, lavabolari ovuyum bizimkiler gelmezse gelirim.
kolay gelsin canım :)Kizlar Ben elif hanimin altini degistireyim, lavabolari ovuyum bizimkiler gelmezse gelirim.
aaa ausencia gelmiş :)Lacey senin ablan mı zeynep ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?