Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

[*]İsimin nedir? Gonca

[*]Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman? 36 yaşındayım kova burcuyum.5 şubat

[*]Dış görüntünü tarif eder misin? kumral saçlarım dalgalı omuzlarımda.buğday tenliyim.gıdımda var

[*]Boyun Kaç? 1.67 cm.

[*]Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin? üç kardeşiz 2 erkek bide ben en büyük benim.babam 2002 de vefat etti annem en küçük kardeşimle yaşıyo.

[*]Nerelisin? Nerede yaşıyorsun? memleketim Uşak.. Kocaelide yaşıyos..

[*]Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun? evet hemşireyim.

[*]Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin? 12 senelik evliyim.

[*]Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?var çok şükür bir kızım var.9 yaşında.4 e geçti.

[*]Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?hamilelikte 14 kilo aldım 64 le başladı 78 le bitti kendiliğinden gitti kızım 2 yaşındayken 62 kiloydum

[*]Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?69 65 arası gidip geliyodum şimdi 70 kiloyum.60 olmak istiyom.

[*]Kilo alma maceran nedir? 6 sene önce sigarayı bıraktım ondan sonra hızla kilo aldım çok yemekten ve hareketsizlikten.

[*]Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?arada diyet yapıyodum ama bu şubatta 77 olunca ben napıyorum dedim.birde kolesterolüm falan yüksekti.ilaç kullanmak istemedim.zayıflayabilirim dedim sigarayı bırakan neler yapmaz dedim başladım diyete.

[*]En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.melekler şehri,yeşil yol.halk müziği severim.

[*]Hiç hayvan besledin mi? Açıklama kızımın 2 tane balığı vardı 3 sene yaşadılar.sonra beslemedim bi daha.çok çiçeğim var ama çiçekleri seviyom.

[*]Hobilerin nelerdir? tabiki örgü örmek (sigarayı bırakmama çok yardımı oldu)ve kitap okumak..

[*]Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?tesadüf bi arkadaşım sayesinde tanıştık ama amacı bizi tanıştırmak değildi olaylar kendiliğinden gelişti.

[*]Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?ooo bayılırım daha çok polisiye okurum.grange hayranıyım.nora Roberts severim.örgüyle ilgili kitaplarıda okurum.siyasi dışında ilgimi çeken her kitabı okurum.

[*]En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?en kızdığım yalan söylenmesi.arkadan konuşmak insanlarla dalga geçilmesi vs..mutlu olduğum şeyler küçük şeylerden bile mutlu olurum bazen bi söz bi bakış yün almak kocişimi düşünürken araması kızımla kız kıza takılmak vs.vs..

[*]Zayıflayınca ilk ne yapacaksın? tabiki kocamla girdiğim idaa neticesi istediğim kocaman ekranlı bi telefon almak.

Son düzenleme:
Bu arada selamlar güzel takımın güzel hatunları

Selamsız daldım konuya , profilde zeynebin yazısını görünce.

Sahura kadar nöbetteyim yine bu gece.

ha haaa güzel tespit:)))) benim hiç dişçiyle işim olmadı o yüzden korkmuyorum hala sapasağlam geçen bir temizletmeye gittim bravo hiç çürük yok dedi
Ohoo bende curukmu aran :) yerleri cekilmis bos bos duranimi aran ne ararsan var discileri sevmem o yuzden :) kisin kanal tedavisi yaptirdim igrenc yapti doktor cektigim aciya yazik bide on disim:):) bi tuhaf yati onu baska doktora tekrar yaptirmam gerek
daha dur kız kaç gün oldu bir kaç güne bizimkiler de başlar sıkıldık diye sanki bütün sene sabah kahvaltı yenmiyo mu ama insan aç kalıyo diye farklı şeyler istiyo sanırım

Gece gecr olunca insanin cani zaten yemek istemiyo ole olunca farkli seyler geciyo aklindan :):)

Çok beğenirim tarzını ve yorumlarını , o sebeble sordum zeynepcim .

Hissettim toprakscım

Hemen bir uğrayayım dedim , baby hiç girmiyor artık değil mi
öyledir benim ablam :) serin kanlıdır benim gibi olaylara pat diye atlamaz banada her zaman der sakin ol diye :)

bende sabah beri bakınıyorum bu aus ne zaman gelicek bizim topiğe diye :) bayan topikleri gezmekten fırsat bulup gelemiyorki :)

Hadi oradan bee , daha şimdi girdim zaten , 2 gündür siteye girmedim ki buraya uğrayayım , hıhhh bi kere

Bu arada selamlar güzel takımın güzel hatunları

Selamsız daldım konuya , profilde zeynebin yazısını görünce.

Sahura kadar nöbetteyim yine bu gece.
biz de nöbetteyiz bu gece takımca

oh ya ne güzel bende balkonamı cıksamki saksılara çiçek ektim bahçe havası yaptık 8. katta :)
gözün kaldı di mi şarjım bitti eve girdim

Hissettim toprakscım

seninle bir çekim var aramızda :))))

Hissettim toprakscım

ben de facede görüyorum geçen çağırdım gel arada diye hala yoğun sanırım

bu arada msj sayımı yazayım telefondan sayılmıyo. 58 msj.yazmışım.bu hafta eksik kalmış biraz..

öyledir benim ablam :) serin kanlıdır benim gibi olaylara pat diye atlamaz banada her zaman der sakin ol diye :)

Kesinlikleeeee

Ucu sivri yorumları da olsa , derleyip toparlamasını ve öyle dile getirmesini bilen biri.

Azıcık ders versin sana yahu

biz de nöbetteyiz bu gece takımca

gözün kaldı di mi şarjım bitti eve girdim

seninle bir çekim var aramızda :))))

Yer çekiminden kuvvetli bir şey bu yahu

Kaptanım beee senin çekim gücüne sor bir hele benim aldığım kilolara yorumu ne olacak , bu gidişle ramazanı 70 ile kapatacağım

veriyor ya :) belgeler dayalı konuş sinirlenme sakin ol der ama yapı meselesi

bu arada msj sayımı yazayım telefondan sayılmıyo. 58 msj.yazmışım.bu hafta eksik kalmış biraz..
sınırı geçmişsin yine de canım kilo nasıl kilo:)))

sen takıma geri gel diye totem yapıyorum sen kilo alıyosun ondandır , gel menülere başal diyorum dinlemiyosun. Daha yeni kiimse almıyom bari seen, pegasus yine döneceksiniz kürkçüye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…