bu gece kim eksik diye aklımdan geçse o geliyo bir de baby gelse tam olacak yani:)Lacey senin ablan mı zeynep ???
oh ya ne güzel bende balkonamı cıksamki saksılara çiçek ektim bahçe havası yaptık 8. katta :)evet hepimiz sahuru bekliyoruz ama benim bilgisayarın şarjı da bitiyo
ben hırka ile oturuyorum
Ohoo bende curukmu aran :) yerleri cekilmis bos bos duranimi aran ne ararsan var discileri sevmem o yuzden :) kisin kanal tedavisi yaptirdim igrenc yapti doktor cektigim aciya yazik bide on disim:):) bi tuhaf yati onu baska doktora tekrar yaptirmam gerekha haaa güzel tespit:)))) benim hiç dişçiyle işim olmadı o yüzden korkmuyorum hala sapasağlam geçen bir temizletmeye gittim bravo hiç çürük yok dedi
daha dur kız kaç gün oldu bir kaç güne bizimkiler de başlar sıkıldık diye sanki bütün sene sabah kahvaltı yenmiyo mu ama insan aç kalıyo diye farklı şeyler istiyo sanırım
aaa ausencia gelmiş :)
evet lacey benim öz ablam :) ne olduki
bu gece kim eksik diye aklımdan geçse o geliyo bir de baby gelse tam olacak yani:)
bende sabah beri bakınıyorum bu aus ne zaman gelicek bizim topiğe diye :) bayan topikleri gezmekten fırsat bulup gelemiyorki :)bu gece kim eksik diye aklımdan geçse o geliyo bir de baby gelse tam olacak yani:)
öyledir benim ablam :) serin kanlıdır benim gibi olaylara pat diye atlamaz banada her zaman der sakin ol diye :)
Çok beğenirim tarzını ve yorumlarını , o sebeble sordum zeynepcim .
Hissettim toprakscım
Hemen bir uğrayayım dedim , baby hiç girmiyor artık değil mi
gonca hoş geldin canım :)
arada facede görüyorum babyi ben
Hissettim toprakscım
bende sabah beri bakınıyorum bu aus ne zaman gelicek bizim topiğe diye :) bayan topikleri gezmekten fırsat bulup gelemiyorki :)
biz de nöbetteyiz bu gece takımcaBu arada selamlar güzel takımın güzel hatunları
Selamsız daldım konuya , profilde zeynebin yazısını görünce.
Sahura kadar nöbetteyim yine bu gece.
gözün kaldı di mi şarjım bitti eve girdimoh ya ne güzel bende balkonamı cıksamki saksılara çiçek ektim bahçe havası yaptık 8. katta :)
seninle bir çekim var aramızda :))))
Hissettim toprakscım
ben de facede görüyorum geçen çağırdım gel arada diye hala yoğun sanırım
Hissettim toprakscım
yarım saat önce topiğine yazdım kızcem :) buraya bekliyordum seniHadi oradan bee , daha şimdi girdim zaten , 2 gündür siteye girmedim ki buraya uğrayayım , hıhhh bi kere
öyledir benim ablam :) serin kanlıdır benim gibi olaylara pat diye atlamaz banada her zaman der sakin ol diye :)
biz de nöbetteyiz bu gece takımca
gözün kaldı di mi şarjım bitti eve girdim
seninle bir çekim var aramızda :))))
geç gitmişler goncahoş bulduk Zeynep abal geç kaldım ama misafirlerim vardı..
bu arada msj sayımı yazayım telefondan sayılmıyo. 58 msj.yazmışım.bu hafta eksik kalmış biraz..
veriyor ya :) belgeler dayalı konuş sinirlenme sakin ol der ama yapı meselesiKesinlikleeeee
Ucu sivri yorumları da olsa , derleyip toparlamasını ve öyle dile getirmesini bilen biri.
Azıcık ders versin sana yahu
Yer çekiminden kuvvetli bir şey bu yahu
Kaptanım beee senin çekim gücüne sor bir hele benim aldığım kilolara yorumu ne olacak , bu gidişle ramazanı 70 ile kapatacağım
sınırı geçmişsin yine de canım kilo nasıl kilo:)))bu arada msj sayımı yazayım telefondan sayılmıyo. 58 msj.yazmışım.bu hafta eksik kalmış biraz..
Kesinlikleeeee
Ucu sivri yorumları da olsa , derleyip toparlamasını ve öyle dile getirmesini bilen biri.
Azıcık ders versin sana yahu
Yer çekiminden kuvvetli bir şey bu yahu
Kaptanım beee senin çekim gücüne sor bir hele benim aldığım kilolara yorumu ne olacak , bu gidişle ramazanı 70 ile kapatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?