Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geç gitmişler gonca

evet abla eltimler bizdeydi kızları bizde ya.laflarken zaman nasıl geçti anlamadık e kızları yatırdım yarın yola çıkcaz çantalarını hazırladı.neyseki işten gelince 1 saat kestirmiştim iyi oldu.birazdan yatarım zaten.

son 15 dk sonra ben kaçar anca mutfağı tolar yenisini hazırlarım sizin yüzünüzden akşam bulaşıklarım bile kaldı

6 ay gelemiyoruz resmi olarak değil mi , iyi kaldı 5 ay . 5 ay sonra bi zahmet siz burda olmayın ama yahu

Pegasus benim kadar salmamıştır kendini , 3 alır 2 verir idare eder o , ben fenayım .Zaten 34 yaşına kadar hep aynı hikaye bende.Offf offff...

İyi bu kadar alıp vermeye sarkmıyorum yine de

kilo yarın sabaha ne çıkar bilmiyom bu sabah 70.3 tü.sanırım beslenmeyle ilgili konuda doğru yolu buluyorum.şu kangrubuna göre beslenmeyi uygulamaya çalışıyorum iyiyim 1 haftadır kabızlık sorunum kalmadı gibi bakalım artık..

ben de yarın işten erken kaçayım da çantamı hazırlıyım bari gerçi iki güne ne alacaksam yanıma:)

son 15 dk sonra ben kaçar anca mutfağı tolar yenisini hazırlarım sizin yüzünüzden akşam bulaşıklarım bile kaldı
her eve bir dilber lazım derim :)
bana iş düşürmüyor akşam bir baktım mutfak tertemiz ben rahatça yürüdüm geldim :)
ben kilo veriyorum o alıyor kızımla aramızda 1 kilo kaldı :)

evet bence de 5 ay kalmayalım ama bende pek umut yok kalabilirim de sen yine de resmi olarak katılamasanda yaz buraya beril de aynı durumda takımda değil o da mezun, bence pegasusla sen de bi motive olup gelin

Hos geldin canimm
evet hepimiz sahuru bekliyoruz ama benim bilgisayarın şarjı da bitiyo

ben hırka ile oturuyorum
Saka yapiyosun ipliyle oturuyorum yaniyo tarsus :):)
Tekrr tanistigima memnun oldum gonca ablaa :) ikinci cocuk dusunmuyomusunuz :)
Bu arada selamlar güzel takımın güzel hatunları

Selamsız daldım konuya , profilde zeynebin yazısını görünce.

Sahura kadar nöbetteyim yine bu gece.
Bide nobetteyiz sekerim :) resim koydum albumume bi bak :)
Kac kilo aldin. Kiz

Bende birazdan mutfaga gecicem
Iftar olali kac saat oldu :):) annane haklimi ne :):)):)

ben de yarın işten erken kaçayım da çantamı hazırlıyım bari gerçi iki güne ne alacaksam yanıma:)
ben kendime bişey hazırlamadım aman ne alcam iki, kıyafet bi pjama..canım sen kaç kilo oldun benden iyisindir.
bana iş düşürmüyor akşam bir baktım mutfak tertemiz ben rahatça yürüdüm geldim :)

kızınada aldırma kilo Zeynep abla..

bizim hatun bugün yok arkadaşına iftara gitti orada kalıcak yoksa ona yıkardım ben yemek yapıyorum sen de topla diye ama her fırsatta kaçıyo
geçen akşam iftara gideceği arkadaşlarını sayıyo ramazan yetmiycek
benim su kızım da büyüsün annesine yapıcak şimdiden yardım ediyo bana
ayy çok özledim kuzularımııııııııı

ben kendime bişey hazırlamadım aman ne alcam iki, kıyafet bi pjama..canım sen kaç kilo oldun benden iyisindir.

kızınada aldırma kilo Zeynep abla..

evet sanırım senden iyiyim rakamsal olarak ama aşağı doğru değil yukarı doğru

bende memnun oldum baharcım.ikinci çocuk eşim hiç istemiyo ben istiyorum ama yaşımda geçiyo.şimdilik yok yanii

oyy kıyamam sana annesi o daha cok minik sen özlediysen o ne yapsın ?

evet bence de 5 ay kalmayalım ama bende pek umut yok kalabilirim de sen yine de resmi olarak katılamasanda yaz buraya beril de aynı durumda takımda değil o da mezun, bence pegasusla sen de bi motive olup gelin

Ramazan hele bir geçsin , gelip yazmaya başlayayım tekrar canım .
Yoksa durum vahim .:18:

Ramazana kadar 5 almıştım şekerim , ramazanda 3 günde 1 daha aldım

64 kiloluk bir hatun oldum 1,5 ayda yine , offf ki ne offfff .

Albümünü göremedim ben canım , arkadaş listemde değilsin diye sanırım .Ama profil resmini gördüm onu söylüyorsan , çok zayıf gözüküyorsun , özellikle yüzün .Benim suratım yuvarlaktır , kurabiye yüzlü diye severdi çocukluğumdan beri büyüklerim beni

oyy kıyamam sana annesi o daha cok minik sen özlediysen o ne yapsın ?
evet yaaa bu kadınlar beni dinlemiyolar aldılar götürdüler küçücük çocuk anasız durur mu( teyze ile anne büyük patron ne derlerse o :) olsun napalım onlara da değişklik oldu

evet sanırım senden iyiyim rakamsal olarak ama aşağı doğru değil yukarı doğru
:) :) :) :) buna cok guldum benim gobekde kocaman duruyo kilomu aldimki yaw :):) kabizlik basladi. Bende uine yaa
bende memnun oldum baharcım.ikinci çocuk eşim hiç istemiyo ben istiyorum ama yaşımda geçiyo.şimdilik yok yanii
Keske olsa ne guzel yalniz kalmaz di kizinizda gonca abla teyzemin 3 tane cocugu var annemler 4. Cuyu yap deyip duruyolar :):):)

Hasret yarin bitiyor canim az kaldi dayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…