geç gitmişler gonca
sınırı geçmişsin yine de canım kilo nasıl kilo:)))
sen takıma geri gel diye totem yapıyorum sen kilo alıyosun ondandır, gel menülere başal diyorum dinlemiyosun. Daha yeni kiimse almıyom bari seen, pegasus yine döneceksiniz kürkçüye:)))
sınırı geçmişsin yine de canım kilo nasıl kilo:)))
sen takıma geri gel diye totem yapıyorum sen kilo alıyosun ondandır, gel menülere başal diyorum dinlemiyosun. Daha yeni kiimse almıyom bari seen, pegasus yine döneceksiniz kürkçüye:)))
evet abla eltimler bizdeydi kızları bizde ya.laflarken zaman nasıl geçti anlamadık e kızları yatırdım yarın yola çıkcaz çantalarını hazırladı.neyseki işten gelince 1 saat kestirmiştim iyi oldu.birazdan yatarım zaten.
her eve bir dilber lazım derim :)son 15 dk sonra ben kaçar anca mutfağı tolar yenisini hazırlarım sizin yüzünüzden akşam bulaşıklarım bile kaldı
evet bence de 5 ay kalmayalım ama bende pek umut yok kalabilirim de sen yine de resmi olarak katılamasanda yaz buraya beril de aynı durumda takımda değil o da mezun, bence pegasusla sen de bi motive olup gelin6 ay gelemiyoruz resmi olarak değil mi , iyi kaldı 5 ay . 5 ay sonra bi zahmet siz burda olmayın ama yahu
Pegasus benim kadar salmamıştır kendini , 3 alır 2 verir idare eder o , ben fenayım .Zaten 34 yaşına kadar hep aynı hikaye bende.Offf offff...
İyi bu kadar alıp vermeye sarkmıyorum yine de
Hos geldin canimmselam kızlarr ben geldim nasılsınız
gündüz baktım baktım kimse yoktu gece dolmuş burası sayfalar baya ilerlemiş ama o saatte de ben yoktum yemekten sonra yürüyüşe çıktık parkta flan oturduk daha yeni geldikk
Saka yapiyosun ipliyle oturuyorum yaniyo tarsus :):)evet hepimiz sahuru bekliyoruz ama benim bilgisayarın şarjı da bitiyo
ben hırka ile oturuyorum
Tekrr tanistigima memnun oldum gonca ablaa :) ikinci cocuk dusunmuyomusunuz :)[*]İsimin nedir? Gonca
[*]Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman? 36 yaşındayım kova burcuyum.5 şubat
[*]Dış görüntünü tarif eder misin? kumral saçlarım dalgalı omuzlarımda.buğday tenliyim.gıdımda var
[*]Boyun Kaç? 1.67 cm.
[*]Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin? üç kardeşiz 2 erkek bide ben en büyük benim.babam 2002 de vefat etti annem en küçük kardeşimle yaşıyo.
[*]Nerelisin? Nerede yaşıyorsun? memleketim Uşak.. Kocaelide yaşıyos..
[*]Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun? evet hemşireyim.
[*]Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin? 12 senelik evliyim.
[*]Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?var çok şükür bir kızım var.9 yaşında.4 e geçti.
[*]Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?hamilelikte 14 kilo aldım 64 le başladı 78 le bitti kendiliğinden gitti kızım 2 yaşındayken 62 kiloydum
[*]Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?69 65 arası gidip geliyodum şimdi 70 kiloyum.60 olmak istiyom.
[*]Kilo alma maceran nedir? 6 sene önce sigarayı bıraktım ondan sonra hızla kilo aldım çok yemekten ve hareketsizlikten.
[*]Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?arada diyet yapıyodum ama bu şubatta 77 olunca ben napıyorum dedim.birde kolesterolüm falan yüksekti.ilaç kullanmak istemedim.zayıflayabilirim dedim sigarayı bırakan neler yapmaz dedim başladım diyete.
[*]En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.melekler şehri,yeşil yol.halk müziği severim.
[*]Hiç hayvan besledin mi? Açıklama kızımın 2 tane balığı vardı 3 sene yaşadılar.sonra beslemedim bi daha.çok çiçeğim var ama çiçekleri seviyom.
[*]Hobilerin nelerdir? tabiki örgü örmek (sigarayı bırakmama çok yardımı oldu)ve kitap okumak..
[*]Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?tesadüf bi arkadaşım sayesinde tanıştık ama amacı bizi tanıştırmak değildi olaylar kendiliğinden gelişti.
[*]Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?ooo bayılırım daha çok polisiye okurum.grange hayranıyım.nora Roberts severim.örgüyle ilgili kitaplarıda okurum.siyasi dışında ilgimi çeken her kitabı okurum.
[*]En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?en kızdığım yalan söylenmesi.arkadan konuşmak insanlarla dalga geçilmesi vs..mutlu olduğum şeyler küçük şeylerden bile mutlu olurum bazen bi söz bi bakış yün almak kocişimi düşünürken araması kızımla kız kıza takılmak vs.vs..
[*]Zayıflayınca ilk ne yapacaksın? tabiki kocamla girdiğim idaa neticesi istediğim kocaman ekranlı bi telefon almak.
Bide nobetteyiz sekerim :) resim koydum albumume bi bak :)Bu arada selamlar güzel takımın güzel hatunları
Selamsız daldım konuya , profilde zeynebin yazısını görünce.
Sahura kadar nöbetteyim yine bu gece.
Kac kilo aldin. KizKesinlikleeeee
Ucu sivri yorumları da olsa , derleyip toparlamasını ve öyle dile getirmesini bilen biri.
Azıcık ders versin sana yahu
Yer çekiminden kuvvetli bir şey bu yahu
Kaptanım beee senin çekim gücüne sor bir hele benim aldığım kilolara yorumu ne olacak , bu gidişle ramazanı 70 ile kapatacağım
son 15 dk sonra ben kaçar anca mutfağı tolar yenisini hazırlarım sizin yüzünüzden akşam bulaşıklarım bile kaldı
ben kendime bişey hazırlamadım aman ne alcam iki, kıyafet bi pjama..canım sen kaç kilo oldun benden iyisindir.ben de yarın işten erken kaçayım da çantamı hazırlıyım bari gerçi iki güne ne alacaksam yanıma:)
her eve bir dilber lazım derim :)
bana iş düşürmüyor akşam bir baktım mutfak tertemiz ben rahatça yürüdüm geldim :)
ben kilo veriyorum o alıyor kızımla aramızda 1 kilo kaldı :)
her eve bir dilber lazım derim :)
bana iş düşürmüyor akşam bir baktım mutfak tertemiz ben rahatça yürüdüm geldim :)
ben kilo veriyorum o alıyor kızımla aramızda 1 kilo kaldı :)
evet bence de 5 ay kalmayalım ama bende pek umut yok kalabilirim de sen yine de resmi olarak katılamasanda yaz buraya beril de aynı durumda takımda değil o da mezun, bence pegasusla sen de bi motive olup gelin
ben kendime bişey hazırlamadım aman ne alcam iki, kıyafet bi pjama..canım sen kaç kilo oldun benden iyisindir.
kızınada aldırma kilo Zeynep abla..
Hos geldin canimm
Saka yapiyosun ipliyle oturuyorum yaniyo tarsus :):)
Tekrr tanistigima memnun oldum gonca ablaa :) ikinci cocuk dusunmuyomusunuz :)
Bide nobetteyiz sekerim :) resim koydum albumume bi bak :)
Kac kilo aldin. Kiz
Bende birazdan mutfaga gecicem
Iftar olali kac saat oldu :):) annane haklimi ne :):)):)
oyy kıyamam sana annesi o daha cok minik sen özlediysen o ne yapsın ?bizim hatun bugün yok arkadaşına iftara gitti orada kalıcak yoksa ona yıkardım ben yemek yapıyorum sen de topla diye ama her fırsatta kaçıyo
geçen akşam iftara gideceği arkadaşlarını sayıyo ramazan yetmiycek
benim su kızım da büyüsün annesine yapıcak şimdiden yardım ediyo bana
ayy çok özledim kuzularımııııııııı
Aaaa beril onceden burdamiydi
evet sanırım senden iyiyim rakamsal olarak ama aşağı doğru değil yukarı doğru
dikkat et kızım diyorum ama yemede diyemiyorum benim listemden yaptı 3 gün dayanamadı bıraktı :)ben kendime bişey hazırlamadım aman ne alcam iki, kıyafet bi pjama..canım sen kaç kilo oldun benden iyisindir.
kızınada aldırma kilo Zeynep abla..
evet bence de 5 ay kalmayalım ama bende pek umut yok kalabilirim de sen yine de resmi olarak katılamasanda yaz buraya beril de aynı durumda takımda değil o da mezun, bence pegasusla sen de bi motive olup gelin
Hos geldin canimm
Saka yapiyosun ipliyle oturuyorum yaniyo tarsus :):)
Tekrr tanistigima memnun oldum gonca ablaa :) ikinci cocuk dusunmuyomusunuz :)
Bide nobetteyiz sekerim :) resim koydum albumume bi bak :)
Kac kilo aldin. Kiz
Bende birazdan mutfaga gecicem
Iftar olali kac saat oldu :):) annane haklimi ne :):)):)
evet yaaa bu kadınlar beni dinlemiyolar aldılar götürdüler küçücük çocuk anasız durur muoyy kıyamam sana annesi o daha cok minik sen özlediysen o ne yapsın ?
:) :) :) :) buna cok guldum benim gobekde kocaman duruyo kilomu aldimki yaw :):) kabizlik basladi. Bende uine yaaevet sanırım senden iyiyim rakamsal olarak ama aşağı doğru değil yukarı doğru
Keske olsa ne guzel yalniz kalmaz di kizinizda gonca abla teyzemin 3 tane cocugu var annemler 4. Cuyu yap deyip duruyolar :):):)bende memnun oldum baharcım.ikinci çocuk eşim hiç istemiyo ben istiyorum ama yaşımda geçiyo.şimdilik yok yanii
bizim hatun bugün yok arkadaşına iftara gitti orada kalıcak yoksa ona yıkardım ben yemek yapıyorum sen de topla diye ama her fırsatta kaçıyo
geçen akşam iftara gideceği arkadaşlarını sayıyo ramazan yetmiycek
benim su kızım da büyüsün annesine yapıcak şimdiden yardım ediyo bana
ayy çok özledim kuzularımııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?