Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nasıl yaa kilo almadın dimi almadım de sakın almaaa
bilmiyorum bir haftadır aç yaşıyorum ama spor yapmadım ya belki ondandır bu sabah fazla çıktım gerçi bugün hepten az yedim yarın ne olacak bakalım şişliktir diye umut ediyorum

yok başka takımdan mezun oldu şimdi 6 ayı doldurmayı bekliyo tabi o zamana kadar hedefine ulaşmazsa
Hee anlaadim canim

Sen arkadasim degilmiydin pardon canim yaa pc kapali hemen arkadaslik istegi yollardim

bilmiyorum bir haftadır aç yaşıyorum ama spor yapmadım ya belki ondandır bu sabah fazla çıktım gerçi bugün hepten az yedim yarın ne olacak bakalım şişliktir diye umut ediyorum
gökçe şimdi hiç bir sey yeme sahab lavaboya çıktıktan sonra tartıl canım

yarın kavucucaksın kuzuna

eveettt yarın gece yoldayım sabaha karşı girerim koyunlarına İnşallah delikanlımı da çok özledim ilk gözağrım benim

kızlar ben çıkıyorum sahuru hazırlıyım sonrada uyuyum sabah görüşürüz :)
hepinize iyi geceler allahım rahatlık versin

Sporsuz zayiflanmiyormus bunu bende anladim canim 3 gundur ac yasiyoz bi gram vermis olaydim bari yaa tipimden pek ole gorukmuyo ama tarti benden yanadir insallah :):)

auscum nasılsın canım ameliyat olmadın dimi..alma kiloları geri..

bende çok çocuk severim canım ama bakım sorunu olunca çok zor çalışıyo olam dez avantaj bu konuda..birde başka sorunlarda yaşadık biz yine aynı sorunları yaşarsak diye korkuyorum..20 senemi doldurduğumda emekli olabilirsem inşallah yaparım belki bi emeklilik çocuğu

gökçe şimdi hiç bir sey yeme sahab lavaboya çıktıktan sonra tartıl canım
yok canım hiç bişey yemiyorum hatta gün içinde öğün de yapmadım ara ara geçiştirdim yarım saatte spor yaptım sabahda erken kalkıp hem wc hem spor yapsam daha az çıkarmıyım acep

bahar ikimizde dayaklığız heeee

hafta sonu anne krizini atlatayım hafta içi asılayım yine spora bari

inşallah şişliktir sabaha insin o şişliktee
kızlar ben çıkıyorum sahuru hazırlıyım sonrada uyuyum sabah görüşürüz :)
hepinize iyi geceler allahım rahatlık versin

iyi geceler Zeynep abla.

herkese iyi geceler yatıom bende yarın işte sallancam ayakta uyuklıycam bu gidişlee

Son düzenleme:

Insallah gonca abla hersey gonlunce olsun :)

canlar benim de vakit dolmuş mutfak çağırıyor
hepinizi öpüyorum
ayyy kilo listesini koymadım
dur şu sofrayı hazırlıyım sonra koymaya çalışırım
Allah'ım lütfen sabah kilo vermiş uyanayım noooolllllllluuuuuuurrrrrrrrr

Valla dayakligiz canimyaa ama benim uzerime iftarin agirlii coktu hep yaa bide misafir olunca

Bendeeeeee insalaaaahh

auscum nasılsın canım ameliyat olmadın dimi..alma kiloları geri.

Bende tam sana küsecektim goncacım

İyiyim canım sağol , halini hatırını sordum biraz önce , zeki kova kadını burçdaşmışız dedim ama görmedim heralde .Tel den girmek bir facia oluyor.

Yok canım , maalesef hala geri aramadılar , dosyam hastanede bekliyorum .

Kilolar geliyor birer ikişer , ne yapacağım bilmiyorum .

Bende çıkıyorum arkadaşlar , herkese iyi sahurlar , çok yemeyin ha

Ben diyette değilim yiyebilirim

Öpüldünüz hepiniz

***4. TAKIM 317.ETAP***
topraks : (70,9// /)
bahar2106 60,2///)

zeynep_canan 57,2/ // )
cimcimesude(63,6/ //)

gogo2405( 70,7/ //)
nurork(67,5/ / / )

4.TAKIM ORTALAMASI %

***4. TAKIM 317.ETAP***
topraks : (70,9// /)
bahar2106 60,2///)

zeynep_canan 57,2/ // )
cimcimesude(63,6/ //)

gogo2405( 70,7/ //)
RrapunzelL 70,0 ///) 313.etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 4'e bölündü
nurork(67,5/ / / )

4.TAKIM ORTALAMASI %

rapunzel senin durumunu püsküüte mesaj gönderdim, cevabına göre düzenleme yapıcaz.

naber tatilci götürüyomusun bakıyım kebapları baklavaları

kızlar ben temizliğe devam görüşürüz
Ben geldiiiiiiiimmmmmm harika bir tatilin ardindan 1 kiloyla geri dondummmm
Valla cnm lopur lopur goturdum hemde kebaplar lahmacunlar :) sandigmdan.az almisim ama.bn 3 4 bekliyrdum antep baklavasi baya.bi kacti cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…