- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
yarın kavucucaksın kuzunaevet yaaa bu kadınlar beni dinlemiyolar aldılar götürdüler küçücük çocuk anasız durur mu( teyze ile anne büyük patron ne derlerse o :) olsun napalım onlara da değişklik oldu
bilmiyorum bir haftadır aç yaşıyorum ama spor yapmadım ya belki ondandır bu sabah fazla çıktım gerçi bugün hepten az yedim yarın ne olacak bakalım şişliktir diye umut ediyorumnasıl yaa kilo almadın dimi almadım de sakın almaaa
Hee anlaadim canimyok başka takımdan mezun oldu şimdi 6 ayı doldurmayı bekliyo tabi o zamana kadar hedefine ulaşmazsa
Ramazan hele bir geçsin , gelip yazmaya başlayayım tekrar canım .
Yoksa durum vahim .:18:
Ramazana kadar 5 almıştım şekerim , ramazanda 3 günde 1 daha aldım
64 kiloluk bir hatun oldum 1,5 ayda yine , offf ki ne offfff .
Albümünü göremedim ben canım , arkadaş listemde değilsin diye sanırım .Ama profil resmini gördüm onu söylüyorsan , çok zayıf gözüküyorsun , özellikle yüzün .Benim suratım yuvarlaktır , kurabiye yüzlü diye severdi çocukluğumdan beri büyüklerim beni
gökçe şimdi hiç bir sey yeme sahab lavaboya çıktıktan sonra tartıl canımbilmiyorum bir haftadır aç yaşıyorum ama spor yapmadım ya belki ondandır bu sabah fazla çıktım gerçi bugün hepten az yedim yarın ne olacak bakalım şişliktir diye umut ediyorum
yarın kavucucaksın kuzuna
eveettt yarın gece yoldayım sabaha karşı girerim koyunlarına İnşallah delikanlımı da çok özledim ilk gözağrım benim:) :) :) :) buna cok guldum benim gobekde kocaman duruyo kilomu aldimki yaw :):) kabizlik basladi. Bende uine yaa
Keske olsa ne guzel yalniz kalmaz di kizinizda gonca abla teyzemin 3 tane cocugu var annemler 4. Cuyu yap deyip duruyolar :):):)
Hasret yarin bitiyor canim az kaldi dayan
bilmiyorum bir haftadır aç yaşıyorum ama spor yapmadım ya belki ondandır bu sabah fazla çıktım gerçi bugün hepten az yedim yarın ne olacak bakalım şişliktir diye umut ediyorum
auscum nasılsın canım ameliyat olmadın dimi..alma kiloları geri..
Ramazan hele bir geçsin , gelip yazmaya başlayayım tekrar canım .
Yoksa durum vahim .:18:
Ramazana kadar 5 almıştım şekerim , ramazanda 3 günde 1 daha aldım
64 kiloluk bir hatun oldum 1,5 ayda yine , offf ki ne offfff .
Albümünü göremedim ben canım , arkadaş listemde değilsin diye sanırım .Ama profil resmini gördüm onu söylüyorsan , çok zayıf gözüküyorsun , özellikle yüzün .Benim suratım yuvarlaktır , kurabiye yüzlü diye severdi çocukluğumdan beri büyüklerim beni
:) :) :) :) buna cok guldum benim gobekde kocaman duruyo kilomu aldimki yaw :):) kabizlik basladi. Bende uine yaa
Keske olsa ne guzel yalniz kalmaz di kizinizda gonca abla teyzemin 3 tane cocugu var annemler 4. Cuyu yap deyip duruyolar :):):)
Hasret yarin bitiyor canim az kaldi dayan
kızlar ben çıkıyorum sahuru hazırlıyım sonrada uyuyum sabah görüşürüz :)
hepinize iyi geceler allahım rahatlık versin
yok canım hiç bişey yemiyorum hatta gün içinde öğün de yapmadım ara ara geçiştirdim yarım saatte spor yaptım sabahda erken kalkıp hem wc hem spor yapsam daha az çıkarmıyım acepgökçe şimdi hiç bir sey yeme sahab lavaboya çıktıktan sonra tartıl canım
inşallah şişliktir sabaha insin o şişlikteebilmiyorum bir haftadır aç yaşıyorum ama spor yapmadım ya belki ondandır bu sabah fazla çıktım gerçi bugün hepten az yedim yarın ne olacak bakalım şişliktir diye umut ediyorum
kızlar ben çıkıyorum sahuru hazırlıyım sonrada uyuyum sabah görüşürüz :)
hepinize iyi geceler allahım rahatlık versin
auscum nasılsın canım ameliyat olmadın dimi..alma kiloları geri..
bende çok çocuk severim canım ama bakım sorunu olunca çok zor çalışıyo olam dez avantaj bu konuda..birde başka sorunlarda yaşadık biz yine aynı sorunları yaşarsak diye korkuyorum..20 senemi doldurduğumda emekli olabilirsem inşallah yaparım belki bi emeklilik çocuğu
Valla dayakligiz canimyaa ama benim uzerime iftarin agirlii coktu hep yaa bide misafir oluncayok canım hiç bişey yemiyorum hatta gün içinde öğün de yapmadım ara ara geçiştirdim yarım saatte spor yaptım sabahda erken kalkıp hem wc hem spor yapsam daha az çıkarmıyım acep
bahar ikimizde dayaklığız heeee
hafta sonu anne krizini atlatayım hafta içi asılayım yine spora bari
canlar benim de vakit dolmuş mutfak çağırıyor
hepinizi öpüyorum
ayyy kilo listesini koymadım
dur şu sofrayı hazırlıyım sonra koymaya çalışırım
Allah'ım lütfen sabah kilo vermiş uyanayım noooolllllllluuuuuuurrrrrrrrr
Amin hadi gonca sen ikile ben üçleyim ama ben 2032 de emekli oluyorum :)))) neyse seneye benim kocam emekli oluyo ona mı emekli çocuğu yapsakInsallah gonca abla hersey gonlunce olsun :)
auscum nasılsın canım ameliyat olmadın dimi..alma kiloları geri.
Ben geldiiiiiiiimmmmmm harika bir tatilin ardindan 1 kiloyla geri dondummmmnaber tatilci götürüyomusun bakıyım kebapları baklavaları
kızlar ben temizliğe devam görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?