Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm

sabah
yarım dilim ekmek
1 parça kaşar
yarım bardak kola zero

ara
2 kuru kayısı

ara
1,5 eti form pirinç patlağı

ara
1 kase nesfit+light süt

ara
3 kuru kayısı

akşam
3 ızgara köfte
az makarna
4-5 dilim fırın patates
salata

su 2,5 lt
spor yarım saat bisiklet+kürek

sabah kalkınca 45 dk yürüyüş yaptım zeynoşumun dediği gibi bir de wc ve yeşil çay içtim arlarda 2 fincan,hala şiş hissediyorum ama neyseki artıda çıkmadım yanlız dün gündüz hiç tutmadı beni minik minik yediklerim

Ya su Sabah spor askiniz nasil oluyor bir anlatin.....

KIZ KILO ALMISIM CAMISSSSS GIBIYIM SU AN 74 u vurdum be....

Korkunc canm sikiliyor yine.buyukbaslar uyuyor
Kucuk bas dolaplari beceriyon
Ortabaslar arkadasina gitti.
Offffffff

Zeynooooooo
Bana yardim et.seni bekliyom Gel .....,
Acil
Acil
Acil
Acil......

Hadi ben de soruları cevaplıyım madem:)))
İsimin nedir?

İsmim Gökçe

Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?

34,5 yaşındayım :))) 21 Şubat 1979 doğumluyum, balık burcuyum

Dış görüntünü tarif eder misin?

1.68 boyunda, sarıydım da artık boyalı kahve saçlı, hafif dalgalı saçlarım. Yeşil gözlü, yuvarlak suratlı, göbüşlü, iri bir hatunum, kemiklerim kalın oldukça ben de 39-40 numara ayakkabı giyiyorum:))) Beni umutsuz ev kadınlarındaki 3 çocukluya benzetiyolar ismi neydi yaa he ceyda düvenci

Boyun Kaç?

1,68

Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?

2 kardeşiz, kız kardeşim eskiler tanır bizim takımdan eftelya, birlikte oturuyoruz. Ailem annem ve babam ben evlendikten sonra emekli de olunca Ayvalık'a yerleştiler. Biz bekar olan teyzem ve anneannem ile aynı mahallede oturuyoruz. Teyzem çocuklara bakıyo sağolsun. Babam emekli işçi, Annem de boğaz komutanlığından emekli memur.

Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Babamın ataları Bulgaristan göçmeni, Karamürsele yerleşmişler. Annemin annesi Rize babası Ordu'lu. Ben en çok Karadeniz kültürünü sevdiğim için kendimi laz zannediyorum

Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?

Kendimi bildim bileli çalışıyorum:) Şu an eşimle birlikte küçük bir ofisimiz var, firmalara danışmanlık yapıyoruz.

Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?

1998 de evlendim. 15 yılı devirdik:))

Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?

Oğlum Toprak 2005 doğumlu bu sene 3. sınıfa gidecek delikanlım benim:) Minik kızım Su 2 yaşında, o daha koynumda büyüyor:))) Su 33 haftalık doğdu 9-10 gün kuvezde kaldı minik kuşum.

Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?

Her iki doğumumda da çok kilo aldım birincisinde deli gibi yedim 30 kilo aldım sonra verdim kendi kendime, son dönemlerde tekrar kilo almaya başlamıştım ki Su kızıma hamile kaldım, şekerim çıktığı için dikkatli gidiyordum ancak son hafta erken doğum olacağı için kortizon yaptılar bana doğumdan sonra daha çok kilo aldım. En son kızımın 1. yaş gününde 93 küsürdüm. Yavaştan kilo vermeye başlamıştım takımımla tanıştım ve burdayım, çok şükür ki burayla tanıştım ve sağlıkla zayıflıyorum.

Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?

93,3 kiloydum şu an 70,8 kiloyum. Hedefim 65 ama 63 de olabilir bir 65'i göreyim de....

Kilo alma maceran nedir?

Yukarıda anlattığım gibi hamilelik:)))

Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?

Ben zaten çok çıtıpıtı biri hiç olmadım ama genelde kilolu değildim orta karar gidiyodum. Kilolu olmaktan hiç hoşlanmıyorum. Su 1 yaşına geldiğinde bizim mahallenin bir delikanlısı vardı elmizde büyüdü, askerden gelmişti. Arkadaşım var benim dilek beraber büyüdük ona demiş ki" gökçe ablaya hepimiz aşıktık mahallenin en güzel kızıydı ne hale gelmiş böyle diye dannnnnnn bir bozuldum bir bozuldum, öylece sebep oldu başladım:))))

En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.

Birsürü var romantik filimleri severim, müzik de metal, arabesk vb. uçlar hariç hepsini dinlerim. Türkü, özgün, klasik, hafif müzik, caz bende kendimi bulamadım galiba her telden çalıyorum

Hiç hayvan besledin mi? Açıklama

Evet bir kara kaplumbağam vardı adı arsız Toprak doğunca komşuya verdim şimdi bahçesinde kocaman oldu gidip seviyorum bazen, bir de balığımız vardı sizlere ömür

Hobilerin nelerdir?

Nedense bu soruyu çok düşündüm bu sıralar ev ve iş arasında mekik dokumaktan hobilerimi unutmuşum:)) ne biliyim beni mutlu eden herşey, denizi seyretmek, kahve içip kitap okumak, yanlız başıma oturup hayal kurmak, gezmek,

Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?

Aynı işyerinde çalışıyorduk. O bana asılıyodu ama ben başkasına aşıktım sonra tavladı beni nasıl oldu anlamadım :)))

Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?

Evet kitap okurum, bu aralar başucu kitaplarım çocuk psikolojisi ve tasavvuf kitapları. Kişisel gelişim kitaplarını da severim. Önceden daha çok roman okuyodum şimdilerde o kulvardan ayrıldım:))

En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?

En kızdığım şey hesaplı davranılması, samimiyetsizlik ve çıkarcılık. Mutlu olabildiğim çok şey var psikolojime göre kuş börtü böcek:) çocuklarım, sevgilim, arkadaşlarım, ailem varlıklarına şükrettiğim herkes, sokaktaki insanlar gülümsemeler, yani ne biliyim içimi ısıtan herşey beni mutlu eder

Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
burda size göre beden yok diyen bir mağaza var bizim çarşıda orayı kaldırcam

Ya su Sabah spor askiniz nasil oluyor bir anlatin.....

KIZ KILO ALMISIM CAMISSSSS GIBIYIM SU AN 74 u vurdum be....
ben sabahları seviyorum daha enerjik oluyorum herşeyi sabah seviyorum
neeeeee 74 müüüü naptın gülüm

Zeynooooooo
Bana yardim et.seni bekliyom Gel .....,
Acil
Acil
Acil
Acil......
ne oldu yaaaa korkutma beni

Simdiye kaldirmadin hata

Annaaammmmm listeye alinmisim.ckk.tskler kizlaaarrrr bugun cok.mutluyum.aldigum.kloyu vermisim kilom 96.5

Toprak benim Kilonun yarisi Ödem yemek yemeye baslanildiginda vucudumun suprizi
Bugun dikkat edeyim Ödem soktirucu cay iceyim spor yapayim geri iki Kilo yarina iner

Gizem hoşgeldin canım.
benim oyum EVET
kilom 70.3
Hesapladım 0.56 çıktı.

Cooookkk tsk edermmmm :)

H.bldum canm bnm donus zor oldu ramazana denk.gelmesrydi 2 hafta olcakti ama.nasip ;(

İlk defa yarışırken kilo verdim:)
dünkü menümü yazayım.
sabah ılık limonlu su peynirli çörek bi tane sade neskafe

ara yogurt
öglen 4 kasık semizotu yogurtlu.bir dilim ekmek

ara şeftali yogurt

aksam bi kepçe çorba küçük bi biber dolması
iki kaşık mercimek salatası.

spor yok misafirim vardı
su iki lt.
9 lu çay mate çayı yesil çay.

Toprak benim Kilonun yarisi Ödem yemek yemeye baslanildiginda vucudumun suprizi
Bugun dikkat edeyim Ödem soktirucu cay iceyim spor yapayim geri iki Kilo yarina iner

bende şişim hala bu hafta reglde olabilirm umarım hafta sonu olmam bi denize girseydim

bizim grubun kazananıııııııııı tebrikler arkadaşım

***4. TAKIM 317.ETAP***
topraks : (70,9/70,8/0,1 /%0,14)
bahar2106 60,2/60,2/0/%0) KilosuSabit

zeynep_canan 57,2/ // )
cimcimesude 63,6/64,6 /-1/%-1,57)

gogo2405 70,7/70,3 /0,4/%0,57)
RrapunzelL 74,0 /79/-5/%-1,69) 313.etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 4'e bölündü. Tartı değişikliğinden 4 kilo eklendi.
nurork 67,5/66,9 /0,6 /%0,89 )

gizemli_1105 96,5/96,5 /0 /%0 )
Yeni üye kilosu 3'e bölündü. Hedef 65

4.TAKIM ORTALAMASI %

Tatlm sahu iftar super hatta gozlermi ovustrdum.yetymh bu kadati dye kolayi diyet.icersen snn.acndn daha rahat olur hashasli pastayida biraz gec yemissin sanki :)

toprakscım posta kutun dolu.. lütfen boşaltır mısın? yazdığım maili gönderemiyorum.. çıkmam lazım.

Kizlar.ben ilac kullandigim icin oruc tutamiyorum ama duzenmde yok tatl baya yordu ins bu hafta duzene.koyacam

Sabah yok.

Oglen k flakes

Ara antep baklavasi

Aksam yarm kase corba 4 y kasigi kavrulmus fasulye 4 ymek kasigj bulgur plavi
Spor yok
Dun hayatmn.en berbat gunlerindendi gelini hor goren.kotu insanlar yaptiklarnn.karsiligini.bulsunlar baskada bsey demiyrn

gonca ablam ramazana gore cook guzel.ayrica sorulara verdigin cevaplari okudum.tanistigima memnun oldum tekrardan
Annaaammmmm listeye alinmisim.ckk.tskler kizlaaarrrr bugun cok.mutluyum.aldigum.kloyu vermisim kilom 96.5

hosgeldin cnm aramiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…