Ben geldiiiiiiiimmmmmm harika bir tatilin ardindan 1 kiloyla geri dondummmm
Valla cnm lopur lopur goturdum hemde kebaplar lahmacunlar :) sandigmdan.az almisim ama.bn 3 4 bekliyrdum antep baklavasi baya.bi kacti cunku :)
***4. TAKIM 317.ETAP***
topraks : (70,9// /)
bahar210660,2///)
zeynep_canan57,2/ // )
cimcimesude(63,6/ //)
gogo2405( 70,7/ //)
RrapunzelL70,0 ///) 313.etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 4'e bölündü
nurork(67,5/ / / )
4.TAKIM ORTALAMASI %
hoşgeldiiiiiinnnnn
sabahtan hemen oylamanı yapalım geçen hafta yapacaktık.
benim oyum evet
mesajı gören kızlar hemen oyunuzu kullanırsanız geçerse gizemliyi de listeye ekleyelim
Ben yok muyuummm
Hos geldin fistiikkkBen geldiiiiiiiimmmmmm harika bir tatilin ardindan 1 kiloyla geri dondummmm
Valla cnm lopur lopur goturdum hemde kebaplar lahmacunlar :) sandigmdan.az almisim ama.bn 3 4 bekliyrdum antep baklavasi baya.bi kacti cunku :)
Benimde oyum evet canimhoşgeldiiiiiinnnnn
sabahtan hemen oylamanı yapalım geçen hafta yapacaktık.
benim oyum evet
mesajı gören kızlar hemen oyunuzu kullanırsanız geçerse gizemliyi de listeye ekleyelim
fıstık ben yatıyorum sabah iş var hiç yatmadım bu gece yarın şirkette uyurum artık:)
hosgeldin cnm tatilden bakalim ben nasil donucemBen geldiiiiiiiimmmmmm harika bir tatilin ardindan 1 kiloyla geri dondummmm
sisliktr ins cnm bu sabah kilo vermis uyqnirsinyok canım hiç bişey yemiyorum hatta gün içinde öğün de yapmadım ara ara geçiştirdim yarım saatte spor yaptım sabahda erken kalkıp hem wc hem spor yapsam daha az çıkarmıyım acep
bahar ikimizde dayaklığız heeee
hafta sonu anne krizini atlatayım hafta içi asılayım yine spora bari
nereye gitmislerdiki cocuklarin toprakcmeveettt yarın gece yoldayım sabaha karşı girerim koyunlarına İnşallah delikanlımı da çok özledim ilk gözağrım benim
su an 2. cocugu bile yapmaktan korkuyom:) :) :) :) buna cok guldum benim gobekde kocaman duruyo kilomu aldimki yaw :):) kabizlik basladi. Bende uine yaa
Keske olsa ne guzel yalniz kalmaz di kizinizda gonca abla teyzemin 3 tane cocugu var annemler 4. Cuyu yap deyip duruyolar :):):)
Hasret yarin bitiyor canim az kaldi dayan
yaaaaaa olmadı şimdiiiiiiiiiiKizlar kilom sabit yazamiyorum acil cikmam gerek gunaydin
tamam sen kesin vermişsindir:)günaydın herkese ben carsıya gidiyorum kaptanım kilo mu yazma spor salonuna gidicem tartılırım orda haber veririm sana
kaç kilo olduuuuuunnnnnnnnnnnnnnGunaydin....
Hayirli cumalar.....
Kizlar Gun basina Kilo almisim yaw
hadi yine gitmiş birazcık az kaldı altılaraGizem hoşgeldin canım.
benim oyum EVET
kilom 70.3
Hesapladım 0.56 çıktı.
hiii ben de tartıyı taşıyorum yanımdakilo bildirimi
evden tartimi getirmistim.esim dalga gecmisti.
66.9 kiloyum
Ayvalıkta annemin yanına gittiler canımhosgeldin cnm tatilden bakalim ben nasil donucem
sisliktr ins cnm bu sabah kilo vermis uyqnirsin
nereye gitmislerdiki cocuklarin toprakcm
su an 2. cocugu bile yapmaktan korkuyom
valla cocul buyutmek zormus tatlim.3-4cocuk nasi yapiyolar aklim almiyo.
banane yorum yapmıycam kilo vermemişsinperşembe menüsü
sAHUR
cok az pide ekmek
peynir
çay
iftar
iki tane çok küçük patlıcan dolması
biraz sarma
cacık
ekmek yok
ara
bi bardak kola
ara
çay, bi dilim haşhaşlı pasta
su 4 litre
spor :18::18::18::18:
ilahi çocuktamam anladım galiba ne oldugunu sen bi resmime yorum yazmıssın o galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?