Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

toprakscım müsait değilsin sanırım..
o nedenle yazdığım mesajı buraya kopyalıyorum.. kaçtım.

"Haklısın özeti bu.
74 gitti, 79 döndü.
Bu hesaplama biçimi doğru zaten..
Toplam 9 kiloluk yükselişin 4 kilosu tartı, 5 kilosu da kendisi kaynaklı oluyor..
5 kiloluk fazlalık da izin süresi olan 4 haftaya bölünüyor..

Ben artık kaçıyorum.. Öğleden sonra itibariyle yoğunlaşacağım o yüzden akşamdan önce uğrayamam..

Özre gerek yok.. Kolay gelsin tekrardan.. Sevgiler,"​

kızlar rapunzel kilosunu geçen yazmıştı başka bir bildirim yapmazsa listemiz bu şimdilik, çok kötüyüz

***4. TAKIM 317.ETAP***

topraks : (70,9/70,8/0,1 /%0,14)
bahar2106 60,2/60,2/0/%0) KilosuSabit

zeynep_canan 57,2/56,1 /1,1/1,92 )

cimcimesude 63,6/64,6 /-1/%-1,57)

gogo2405 70,7/70,3 /0,4/%0,57)
RrapunzelL 74,0 /79/-5/%-1,69) 313.etapta ayrılan üye geri döndü kilosu 4'e bölündü. Tartı değişikliğinden 4 kilo eklendi.
nurork 67,5/66,9 /0,6 /%0,89 )

gizemli_1105 96,5/96,5 /0 /%0 )
Yeni üye kilosu 3'e bölündü. Hedef 65

4.TAKIM ORTALAMASI % 0,03

tatlim sikma canini.antep baklavasi olmasa iyiymis. digerleri guzel.emzirdogm icin bende oruc tutamiyorum

teşekkürler, bilgisayar başında değildim şimdi geldim. sevgilerrrrrrrr

Canlarım, kardeş takımımın çıtır hatunları listemiz bu şekilde. Kontrol ederseniz sevinirim.

***13. TAKIM 317. ETAP ***

burcugncy (63/63/0/%0)
Kilosu aynı.
LAydLiNe (70.9/70.6/0.3/%0.42)
limonlubrokoli (59.4/58/1.4/%2.36)
Mezuniyetini istiyor.
mavera87 (69.9/69.5/0.4/%0.57)
0zlem (70.1/69.1/1/%1.43)
seyyah2806 (62.1/61.4/0.7/%1.13)
Yeni üye hedef : 56

13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.99

listeniz doğru canım tebriklerrrrrr:128:

bende hemen menümü yazayım 12.30 da binada kuranı kerim hatimi yapıtyoruz oraya gidicem
gece 1 kk kadar peynir
bol maydanoz
2 zeytin
1 bardak acık cay
1 dilim ekmek
iftarda
yarım kase çorba
2 kasık barbunya
2 kasık semiz otu salatası
2 çatal patlıcan közlemesi
2 kasık ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
bolca salata
su 3 lt geçti
spor
1 saat yürüyüş
15 dakika spor aletleri ile parkta calıstım
komsuyu gördüm twist yaprken dalmışız konuşmaya 500 tane yapmışım :)
evde 50 mekik kol ve sırt hareketleri

yaa ama napim bünye şaştı şişmişim galiba yediklerimede o kadar dikkat ettim yine veremedim yine veremedim su dayımlar bi gitsinde akşamları spor yapcam
güzl canım menün ben yorum yapim
tanıştıgımıza memnun oldum gökçecim yoksa gökçe ablamı demeliyim eşinle ve cocuklarınla cookk güzel mutlu huzurlu yıllarınız olur inşallah canım benim
güzel gonca abla menün
Tatlm sahu iftar super hatta gozlermi ovustrdum.yetymh bu kadati dye kolayi diyet.icersen snn.acndn daha rahat olur hashasli pastayida biraz gec yemissin sanki :)
canım kolayı dayanamadım içtim içim yanıyodu resmen pastayıda annem zorladı ye ye diye dokuz gibi yemiştik

baya bi şaşmış canım menülerin

abla yok abla yok teşekkür ederim tatlım senin de mutlu , bol çocuklu bir yuvan olur İnşallah :))

akşam baya karısık olmuş zeynep abla

tebrik ederim zeynoşum sen kazandın bana ne ceza vermek istersin
gönlümün birincisi takımın birincisi

halam gile gittik geldik teyzemlere gidicez şimdide ne zaman dönecez bellisiz ben cıkıyorum kızlar kendinize iyi bakın bu hafta bi derece alamıcaz gibi öpüldünüzz

rapunzel gelmişsin çizelgeye bak da kilo doğruysa hemen yayınlayalım çıkcam canım

selamm dn tam sohbetin arasında internet gitti topraks kilo mu yazmıssın da ben anlamadım haftaya cuma 79 dan mı düşülcek verdiğim kilo..offf ya nerdeyse başladığım kilo ya neyseki şişlikk o kadar kiloyu geri alsaydım cok kötü olurdu

topraks doğru cnm yayınla bi değişiklik yok ne yapcamda gecircem ben bunu bilmiyorum doktora mı gitsem acaba belki bi sebebi vardır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…