Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

benim boyum 1,60 kilom 93 gün önce 149 kiloydu. şu an bugün itibariyle 120 kiloyum. hedefim 01.01.2014 te 80 kiloya kadar inebilmek.
belki sizden öğrendiklerimde kilo vermem konusunda bana yardımcı olur.

Dun alcim alindi. Iki gundur spor ayakkkabisiyla dolaniyom evde.biri coskulasada spor yapsam diyommmmmm.

Ya Ben kime diyom. Gelin artik bak sartellerim atacak

Beril cok sevndm.cnm ins bida olmaz hadi gecmis olsun hop ki uc dort spor vaktiiii :) benmde dusrne grmem.gerek yaaa

benim boyum 1,60 kilom 93 gün önce 149 kiloydu. şu an bugün itibariyle 120 kiloyum. hedefim 01.01.2014 te 80 kiloya kadar inebilmek.
belki sizden öğrendiklerimde kilo vermem konusunda bana yardımcı olur.

Gruba katilip katlmayacagna kaptan karar verr. 3 ayda cok iyi vermissin ins amacna ulasabilirsin :)

Ya kizlar bana bisey dyn.yaaa duzene gtemedjm bit trlu

Dunku menum
Sabah (13.00)
1 salatalik 1 domates 30 grm peynr haslanmis yumurta

Ara
Seftali

Oglen.yok

Aksam
4 yk plav 4 yk tavuk sote ½kase corba
Cayn yanina 1 avuc anteo fistgi

Meyve 3 dlm.karopz 1 nektari

Spor 30 dk leslie(iftara msafr vardi cok yapamadm) su 2 ltre

Canim.bnm sporun cok orjinal
Tatlim kolayi.light icsen olmaz mi inan cok farkediyo bebehm

Menun guzel canm sporun.cok iyi nasil.yapablyrsunuz 1.5 saat.yuruyusu yaaa Bende mi.sorun var ;(

Tatlde olmana ragmrn guzel cnm bn hic tutamamistn kendimi

Benc bir.sorun yok abla ufak tefek kacamaklar ama onlarda kararinca olmus

Tatil huzelde bi haztlanisi bide donuste yerlestrmesi var ya o.cok yoruyr insani kolay gelsin.cnm.bnmm

Guzel cnm pogacalarn brini grmedk hadi :)

Zeyno ne Haber yavrummmm
kuzum iyim :) sen nasılsın

Ulennnnnnnnnnnn zeyno
Beni kandirdin sende gitmissin
Bu Gun Canim Aare avare gezmek istiyor.bu arada benim herif gitmedi daha aksam gelemedim.hem kimsede yokmus.buralar sahipsiz kaldi deyim.yakinda gelip kacak gece kondu yaparlar deyim.
yok tatlım ne kandırması net gitti bende pazara gittim bu sıcakta :)

kaptanın öyle bir açıklaması var okumadın mı ? sen kilo veremezsen bende ceza alıyorum
hayır ben bilmiyodum zeynep abla 3 hafta izinliydim geldiğimde de 3 haftalık gecmişi okuyamadım tabiki...
cok dengesiz olmuş ya
Menun guzel canm sporun.cok iyi nasil.yapablyrsunuz 1.5 saat.yuruyusu yaaa Bende mi.sorun var ;(

ben alışkınım ya yürümeyi seviyorum hem daha cok faydasını görüyorum

kedini önce bir tanıt canım kimsin kac kilosun hedef kilon nedir yasın mesleğin evlimisin beker mısın
kaptanımız seninle ilgilenecektir :)
takımda yer varsa

10 NİSAN 149 KİLO
16 TEMMUZ 120 KİLO

31 ARALIKTA 80 KİLO olmak istiyorum.

evliyim. 7 yaşında 2. sınıfa geçen bir kızım var. sigortacıyım. 9 senedir Allianz sigorta acentesinde çalışıyorum.

dünki menüm
gece ( sahurda)
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
iftarda
1/2 kase çorba
1 tane fırında köfte
1 orta boy balık
bol salata
1 dilim tam bugday. ekmeği
1 dilim kavun
2 3 tane üzüm
3 tane kayısı
su
3 lt
spor 20 dakika yürüyüş

tebrikler canım :) güzel kilo vermişin :)
tam yerine geldin bence inşallah takım kaptanımız seni aramıza alır :)
4 ayda bende 25 kıloya yakın verdim 80 kilo ile takıma katıldım su anda 56 kiloyum :)
yavrunuda lallahım bagıslasın :)

canıkom 3 hafta içinde değil daha 2 gün önce yazdıya toprak :)
aman elif dikkat et sakın kaçamak felan yapma :)

Kızımızı bıraktık eskişehirde eve dönüyoruz.çok hüzünlüyüm.ağlıyamıyomda kociş araba kullanıyo etkilenir diye.
Oyyy en kotusu bu kucuk.ayriliklar ins cabuk gecer abla bir an once kavusursun.melegne ama bh ayrikiklarn kavusma ani da baska oluyr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…