- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
hayır ben bilmiyodum zeynep abla 3 hafta izinliydim geldiğimde de 3 haftalık gecmişi okuyamadım tabiki...
cok dengesiz olmuş ya
ben alışkınım ya yürümeyi seviyorum hem daha cok faydasını görüyorum
menü güzel ama spor az olmuşdünki menüm
gece ( sahurda)
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
iftarda
1/2 kase çorba
1 tane fırında köfte
1 orta boy balık
bol salata
1 dilim tam bugday. ekmeği
1 dilim kavun
2 3 tane üzüm
3 tane kayısı
su
3 lt
spor 20 dakika yürüyüş
bilmiyorum ben farketmedim galibacanıkom 3 hafta içinde değil daha 2 gün önce yazdıya toprak :)
aman elif dikkat et sakın kaçamak felan yapma :)
menü güzel ama spor az olmuş
bilmiyorum ben farketmedim galiba
leslie yaap diycem ama gördüm zaten yapıyosun seviyosan dans et, arada bir spor değiştirmek iyi geliyor ya da ip atla çok harcatıyor canımBiliyrm duzene sokmaya badladm.bugun.daha.iyi sukur. Ben 1 saati ite kaka yapyrm disarda olsa yururumde.evde duvara karsi yuruyunce gtmiyo.pk
evet ama hem de yaşasın kötülük diye yazmıştım yaaaaaacanıkom 3 hafta içinde değil daha 2 gün önce yazdıya toprak :)
aman elif dikkat et sakın kaçamak felan yapma :)
sahurda ekmek yemedin mi sen, nasıl duruyosun bütün gün kuzum yawdünki menüm
gece ( sahurda)
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
iftarda
1/2 kase çorba
1 tane fırında köfte
1 orta boy balık
bol salata
1 dilim kavun
2 3 tane üzüm
3 tane kayısı
su
3 lt
spor 20 dakika yürüyüş
10 NİSAN 149 KİLO
16 TEMMUZ 120 KİLO
31 ARALIKTA 80 KİLO olmak istiyorum.
evliyim. 7 yaşında 2. sınıfa geçen bir kızım var. sigortacıyım. 9 senedir Allianz sigorta acentesinde çalışıyorum.
evet yürüyüş ve yüzme her kası çalıştırıyorhayır ben bilmiyodum zeynep abla 3 hafta izinliydim geldiğimde de 3 haftalık gecmişi okuyamadım tabiki...
cok dengesiz olmuş ya
ben alışkınım ya yürümeyi seviyorum hem daha cok faydasını görüyorum
evet benimkiler değil de çocuklar 1 ay kalacak diye bütün dolabı göndermişim offff çok severim zaten ev işini:)))Tatil huzelde bi haztlanisi bide donuste yerlestrmesi var ya o.cok yoruyr insani kolay gelsin.cnm.bnmm
evet canım çok düzensiz olmuş ama genel halimiz bu sanırım hepimizin bir gaza ihtiyacı var bak ciddi cezalar vericem hepimize artık yoksa serdik gidiyoruzYa kizlar bana bisey dyn.yaaa duzene gtemedjm bit trlu
Dunku menum
Sabah (13.00)
1 salatalik 1 domates 30 grm peynr haslanmis yumurta
Ara
Seftali
Oglen.yok
Aksam
4 yk plav 4 yk tavuk sote ½kase corba
Cayn yanina 1 avuc anteo fistgi
Meyve 3 dlm.karopz 1 nektari
Spor 30 dk leslie(iftara msafr vardi cok yapamadm) su 2 ltre
hadi beril senle spor yrışı yapalım mı benim de ihtiyacım varrr, aman atmasın şalterler:18:Dun alcim alindi. Iki gundur spor ayakkkabisiyla dolaniyom evde.biri coskulasada spor yapsam diyommmmmm.
Ya Ben kime diyom. Gelin artik bak sartellerim atacak
illa beni bekliyonuz dimi ben yokken kimse yok, hani sahura kadar muhabbetler nerde bakem:)) ben bu gece takılmaya çalışırım siz de gelin uyumazsam tabi, uyursam bana ceza verinUlennnnnnnnnnnn zeyno
Beni kandirdin sende gitmissin
Bu Gun Canim Aare avare gezmek istiyor.bu arada benim herif gitmedi daha aksam gelemedim.hem kimsede yokmus.buralar sahipsiz kaldi deyim.yakinda gelip kacak gece kondu yaparlar deyim.
günaydın canım arkadaşım gerçi akşam oldu nerdeyse ama idare et artıkGelen Giden olmayinca diyetten soguyorum bilesiniz.
Simdi hesap verin nerdesiniz bakiyim.
Kustum iste gunaydinda demiyom
şu şekerpareyi her gördüğümdeDunki menum
Sabah
Bi bardak ilik su
4 tane sekerpare ( kayisinin tatlisi )
Oglen
Biraz yesil fasulye
Yogurt
Bi tane icli kofte
Aksam
Bi kase corba
Bi tane kofte
Semiz otu salatasi
Ara
Yarim bardak kola
yarim meyveli soda
Iki lokma baklava
Su
3 litre belkide daha fazla
Spor
2 saat sokakda cocuklarla top ip oynama :) :)
Aksamda bi saat dayimin oglu sirtimda atcilik oynama hoplayarak
menü güzel sporun da güzel canım arada mısır biraz sırıtmış ama iyisin bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum heeedünkü menüm
sabah
domates
salatalık
biber
biraz peynir
2 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 mısır
1 kahve
1 soda
öğlen
2 dolma
salata
dolma yediğim için ekmek yemedim
ara
1 şeftali
akşam zorladım ama canım hiç bişey istemedi yiyemedim
su 2.5 lt
spor 2 saat yuzme
1.5 saat yürüyüş
ooooo eylülcüm hoşgelddin naber kaçak:)) çok sevindim görüşürüzü arada byeeeeeeekızlar merhaba günaydınlar eskiden olan arkadaşlar varsa beni hatırlarlar hepinizi özledim 14.takımda tekrar başladım sizleri seviyorum kolay gelsin
menü güzel canım yüzmesende dalglarla boğuşmak da iyi gelmiştirgunaydinn kizlar dunki menum
ssbah
iki kepek ekmegi aradina uc dilim sucukla tost
domates salatalik
bes dilim greyfurt
oglen
salata
yogurt
uzun ince koftelereden bi tane
aksam
iki tavuk sis
iki koftr
salata
light cola
su uc lt
spor yok. deniz dalgaliydi.sadece girdik dalgalarla bulustuk
yuzemedim
slm kizlar tatilin son gunu.yarin oglen cikicaz.afyona gecicez. bi gun sonrada ankaraya evimize donucez.tartiya cikmaya korkuyorum.ins bi suprizle karsilasmam
takım kaptanı sensin galiba cnm hayrlı olsun iş değiştirdim artık zaman bulabiliyorum :)evet farketmemişsiinnn
leslie yaap diycem ama gördüm zaten yapıyosun seviyosan dans et, arada bir spor değiştirmek iyi geliyor ya da ip atla çok harcatıyor canım
evet ama hem de yaşasın kötülük diye yazmıştım yaaaaaa( elifçik beni okumuyo
sahurda ekmek yemedin mi sen, nasıl duruyosun bütün gün kuzum yaw
eee hoşgeldin o zaman takım kurallarımıza okey dersen deneme süreni başlatalım canım birazdan kuralları koyarım sayfaya
evet yürüyüş ve yüzme her kası çalıştırıyor
evet benimkiler değil de çocuklar 1 ay kalacak diye bütün dolabı göndermişim offff çok severim zaten ev işini:)))
evet canım çok düzensiz olmuş ama genel halimiz bu sanırım hepimizin bir gaza ihtiyacı var bak ciddi cezalar vericem hepimize artık yoksa serdik gidiyoruz
hadi beril senle spor yrışı yapalım mı benim de ihtiyacım varrr, aman atmasın şalterler:18:
illa beni bekliyonuz dimi ben yokken kimse yok, hani sahura kadar muhabbetler nerde bakem:)) ben bu gece takılmaya çalışırım siz de gelin uyumazsam tabi, uyursam bana ceza verin
günaydın canım arkadaşım gerçi akşam oldu nerdeyse ama idare et artık
şu şekerpareyi her gördüğümdeoluyorum sonra bakıyorum kayısı olan heh diyorum bu baharın menüsü:))) akşamki baklava ne kızzzzzzzz
menü güzel sporun da güzel canım arada mısır biraz sırıtmış ama iyisin bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum heee
ooooo eylülcüm hoşgelddin naber kaçak:)) çok sevindim görüşürüzü arada byeeeeeee
menü güzel canım yüzmesende dalglarla boğuşmak da iyi gelmiştir
takım kaptanı sensin galiba cnm hayrlı olsun iş değiştirdim artık zaman bulabiliyorum :)
vaaaaaayyyyyy kaynananın gazabımerhaba kızlar 2 gündür kaynanada kaldık dün gece gec geldik
şimdi menülerini yazıyım ama biraz kaçamaklar yaptımyapmamalıydım ama kendi evim değil yiyecek pek bir sey bulamadım
cumartesi:
gece
domates
1 kk kadar peynir
2 zeytin
1 bardak acık cay
bir ıssırık börek
iftarda
yarım kase çorba
salata
2 tane yaprak sarma
2 tane kabak cicegi dolması
1 çatal kayısı kavurması
akşam 10 dan sonra
kaynanın bahçesinden kayısı topladık 4 5 tane yedim
spor
1 saat eltim kızım eşim ve kaynımla yürüyüş :) bünyanı gezdik cok güzel oldu
su 2 lt
pazar gece
domates
maydanoz
2 tene zeytin
1 dilim peynir
iftara
1 kasık mantı
yarım kase çorba
1 dilim su böreği
3 tane yaprak sarması
1 tane profotürol((((((((
5 tane kayısı
spor yok :18: :18:
su 3 lt
canım ne diyim bilemedim dişçi korkusu bana çok uzak ama biliyosun korkunca iş daha da büyüyor, gözünde küçültmeye çalış altı üstü biraz acıycak ma geçecek, biran önce randevunu al alınca mecbur gideceksinBana gaz vermeniz lazım benim çene cerrahına gitmem lazım.ama dişciden o kadar korkuyorumki randevu almak bile büyük bi adım.bugün aradım cevap vermedi diye çok sevindim napıcam ben yaa(
Canım senin de hepimizin de hakkımızda Hayırlısı olsun, sıkma canını benim işler de çok canı sıkıcı bu ara kafamı toplayıp diyete de spora da konsantre olamıyorum, birbirimize destek olmamız gerek canlarben çıkıyorum kızlar nöbetçiyim bu akşam..işyerinde bi sürü tatsız olaylar var çok bunaldım aslında hepimizin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..görüşürüz sonra kendinize iyi bakın
çok almışsın aus emeğine yazık gülüm beeeeee
Ya işte kural gereği o kiloya gelince mezun olmak gerekiyor ya , şimdi de gelip liste yazmak içimden gelmiyor .
Al ver al ver hayatım bu
65 kiloya geldim gonca şaka gibi. O yüzden diyorum size takımdayken yavaş yavaş ama verebildiğiniz kadar verin diye
canım evlenmişsin hayırlı olsun çok sevindim, evet çok zaman geçti benden önce zeburus ile pegasus oldu anlar mezun oldular ben kaldım
dünkü menüm
sabah
domates
salatalık
biber
biraz peynir
2 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 mısır
1 kahve
1 soda
öğlen
2 dolma
salata
dolma yediğim için ekmek yemedim
ara
1 şeftali
akşam zorladım ama canım hiç bişey istemedi yiyemedim
su 2.5 lt
spor 2 saat yuzme
1.5 saat yürüyüş
ayyy çok güzel olmuşsun canım ya nasıl hayaller kuruyoduk keşke o zaman burda olsaydınevet cnm çok saol evlendim bugun tam 1 ay oldu işte
Eki Görüntüle 756717 Eki Görüntüle 756718 Eki Görüntüle 756719
Sabah kabizlik icin yedim canim onlarida baska bisey istemedi canimsabah biraz az gibi geldi onun dışında sorun yok sporun da var
iyiyim bakıyorum işte öyle
Canim ev ana baba gunu giremiyom ki bi turluGelen Giden olmayinca diyetten soguyorum bilesiniz.
Simdi hesap verin nerdesiniz bakiyim.
Kustum iste gunaydinda demiyom
:) :) ya sen cok tatlisin yaa mesajlarini okurken mesaj okuyo gibi deilde videonu felan izliyom gibi hissediyorumUlennnnnnnnnnnn zeyno
Beni kandirdin sende gitmissin
Bu Gun Canim Aare avare gezmek istiyor.bu arada benim herif gitmedi daha aksam gelemedim.hem kimsede yokmus.buralar sahipsiz kaldi deyim.yakinda gelip kacak gece kondu yaparlar deyim.
Hos geldin canimmben de bu takıma katılmak istiyorum.
Aman aman atmasin fistik oruc tuttum aciktim sündüm iyiceee :) :)Dun alcim alindi. Iki gundur spor ayakkkabisiyla dolaniyom evde.biri coskulasada spor yapsam diyommmmmm.
Ya Ben kime diyom. Gelin artik bak sartellerim atacak
2 hafta mi 3 hafta mi deneme surecin var canim ama aen hergun sabah bi onceki gun yedigin menunu yaziyosun ve bizimle sohbet ediyorsun :)herkese merhabaşar,
ben bu forumu yeni kullanmaya başladım yani aranıza yeni katıldım. şimdi takıma kabul edildim acaba?
Kilon fazlaymis canim insallah hepsin verip kurtulursun hangi sehirdesinbenim boyum 1,60 kilom 93 gün önce 149 kiloydu. şu an bugün itibariyle 120 kiloyum. hedefim 01.01.2014 te 80 kiloya kadar inebilmek.
belki sizden öğrendiklerimde kilo vermem konusunda bana yardımcı olur.
Senin menude sasirmis :) :) he he antepin sans fistigida bi baska oluyo yaa bi kilo versen yerim ben :) :) unide arkadasim hediye getirmis antepden bi kutuyu bitirmisdim bi yiyisde :) :)Ya kizlar bana bisey dyn.yaaa duzene gtemedjm bit trlu
Dunku menum
Sabah (13.00)
1 salatalik 1 domates 30 grm peynr haslanmis yumurta
Ara
Seftali
Oglen.yok
Aksam
4 yk plav 4 yk tavuk sote ½kase corba
Cayn yanina 1 avuc anteo fistgi
Meyve 3 dlm.karopz 1 nektari
Spor 30 dk leslie(iftara msafr vardi cok yapamadm) su 2 ltre
Ya onu hic denemedim acikcasi canim yaa hergu evde bizimkiler icince benimde icim yaninca iciyorum dayanamiyorumCanim.bnm sporun cok orjinal
Tatlim kolayi.light icsen olmaz mi inan cok farkediyo bebehm
Super kilo vermissin valla canim diyetisyenle ni verdin kendin basinami verdin10 NİSAN 149 KİLO
16 TEMMUZ 120 KİLO
31 ARALIKTA 80 KİLO olmak istiyorum.
evliyim. 7 yaşında 2. sınıfa geçen bir kızım var. sigortacıyım. 9 senedir Allianz sigorta acentesinde çalışıyorum.
Guzel zeynep abla menun :)dünki menüm
gece ( sahurda)
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
2 zeytin
1 bardak süt
iftarda
1/2 kase çorba
1 tane fırında köfte
1 orta boy balık
bol salata
1 dilim kavun
2 3 tane üzüm
3 tane kayısı
su
3 lt
spor 20 dakika yürüyüş
Canim beniiiiiimmm hic ole sey olurmu nur yuksek cekince ben onun fikirlerini spruyordum sende cok guzel cekmissin ben 2012 kpss de 75 cektim yerlesenedim yerlesemem gibide bende 90 kusur cekmek istiyorum sende her zaman fikirlerini soyle yardim edin bana lutfeeeennnBaharcm.sen bnden 1 adim daha ondeeinnonlisans olmam buyuk avantaj ben ortaogretm olarak grdm 91 puanla yerlesemedm sana 75 puan.bile yeter ins guzel bir puan.alirsin konusmanza karsmak gbi.olmasnda bi tavsye de ben vermek istrim tarhi calisip.btrdn cografyaya gectn ya tarhn gnl tekrar testlernden al yapabkyrsn.her gun yapamiytsan.haftada 3 gun onlati coz gunde 1 saatini alir ama calistgn.derside unutmamis olursun cnm isinize karstn k bakmayn
Amaan sen mi ben mi canim yaa sporumu gordun cocuklarlar oynama :) :) :)kızlar çooooookkkkk üzgünüm bir işim var sabahtan beri kafamı kaşıyamdım(
daha da toparlayamadım, dün gece de gelemedim çocuklar geldi benim düzen yine şaştı, banyo uyku derken hoop uyumuşum
sahura bile kalkamadım, eşim kendisi yemiş
siz neler yaptını bir ara okuycam geçmişi
biri beni hizaya soksun lütfen kafam o kadar karışık aklımı diyete veremiyorum hele spor hak getire
Dayanamadim yedim kaptanimevet farketmemişsiinnn
leslie yaap diycem ama gördüm zaten yapıyosun seviyosan dans et, arada bir spor değiştirmek iyi geliyor ya da ip atla çok harcatıyor canım
evet ama hem de yaşasın kötülük diye yazmıştım yaaaaaa( elifçik beni okumuyo
sahurda ekmek yemedin mi sen, nasıl duruyosun bütün gün kuzum yaw
eee hoşgeldin o zaman takım kurallarımıza okey dersen deneme süreni başlatalım canım birazdan kuralları koyarım sayfaya
evet yürüyüş ve yüzme her kası çalıştırıyor
evet benimkiler değil de çocuklar 1 ay kalacak diye bütün dolabı göndermişim offff çok severim zaten ev işini:)))
evet canım çok düzensiz olmuş ama genel halimiz bu sanırım hepimizin bir gaza ihtiyacı var bak ciddi cezalar vericem hepimize artık yoksa serdik gidiyoruz
hadi beril senle spor yrışı yapalım mı benim de ihtiyacım varrr, aman atmasın şalterler:18:
illa beni bekliyonuz dimi ben yokken kimse yok, hani sahura kadar muhabbetler nerde bakem:)) ben bu gece takılmaya çalışırım siz de gelin uyumazsam tabi, uyursam bana ceza verin
günaydın canım arkadaşım gerçi akşam oldu nerdeyse ama idare et artık
şu şekerpareyi her gördüğümdeoluyorum sonra bakıyorum kayısı olan heh diyorum bu baharın menüsü:))) akşamki baklava ne kızzzzzzzz
menü güzel sporun da güzel canım arada mısır biraz sırıtmış ama iyisin bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum heee
ooooo eylülcüm hoşgelddin naber kaçak:)) çok sevindim görüşürüzü arada byeeeeeee
menü güzel canım yüzmesende dalglarla boğuşmak da iyi gelmiştir
Cok guzel olmussunn cok begendim :)evet cnm çok saol evlendim bugun tam 1 ay oldu işte
Eki Görüntüle 756717 Eki Görüntüle 756718 Eki Görüntüle 756719
Insalaaahhh :) :) agzindan bal damliyo anam :) insallah erman atanirda bi dugun yaparik :)ayyy çok güzel olmuşsun canım ya nasıl hayaller kuruyoduk keşke o zaman burda olsaydınneyse gördük ya gelin olduğunu da darısı bizim küçk baharımızın başına:))
ben de dünkü menümü yazmayı unuttum
sabah
kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
1 eti form pirinç patlağı
öğlen
yarım tabak yğurtlu makarna
1 kemalpaşa
ara
1 şeftali
akşam
yarım tabak izmir köfte yarım tabak makarna
salata
yoğurt
su 2 lt
spor yok((
Sabah kabizlik icin yedim canim onlarida baska bisey istemedi canim
Canim ev ana baba gunu giremiyom ki bi turlu
:) :) ya sen cok tatlisin yaa mesajlarini okurken mesaj okuyo gibi deilde videonu felan izliyom gibi hissediyorum
Hos geldin canimm
Aman aman atmasin fistik oruc tuttum aciktim sündüm iyiceee :) :)
2 hafta mi 3 hafta mi deneme surecin var canim ama aen hergun sabah bi onceki gun yedigin menunu yaziyosun ve bizimle sohbet ediyorsun :)
Kilon fazlaymis canim insallah hepsin verip kurtulursun hangi sehirdesin
Senin menude sasirmis :) :) he he antepin sans fistigida bi baska oluyo yaa bi kilo versen yerim ben :) :) unide arkadasim hediye getirmis antepden bi kutuyu bitirmisdim bi yiyisde :) :)
Ya onu hic denemedim acikcasi canim yaa hergu evde bizimkiler icince benimde icim yaninca iciyorum dayanamiyorum
Super kilo vermissin valla canim diyetisyenle ni verdin kendin basinami verdin
Guzel zeynep abla menun :)
Canim beniiiiiimmm hic ole sey olurmu nur yuksek cekince ben onun fikirlerini spruyordum sende cok guzel cekmissin ben 2012 kpss de 75 cektim yerlesenedim yerlesemem gibide bende 90 kusur cekmek istiyorum sende her zaman fikirlerini soyle yardim edin bana lutfeeeennn
Amaan sen mi ben mi canim yaa sporumu gordun cocuklarlar oynama :) :) :)
Dayanamadim yedim kaptanimzaren kilo almisim moral yerlerde
Cok guzel olmussunn cok begendim :)
Insalaaahhh :) :) agzindan bal damliyo anam :) insallah erman atanirda bi dugun yaparik :)
Guzel menuu :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?