Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biliyrm duzene sokmaya badladm.bugun.daha.iyi sukur. Ben 1 saati ite kaka yapyrm disarda olsa yururumde.evde duvara karsi yuruyunce gtmiyo.pk

Baharcm.sen bnden 1 adim daha ondeeinnonlisans olmam buyuk avantaj ben ortaogretm olarak grdm 91 puanla yerlesemedm sana 75 puan.bile yeter ins guzel bir puan.alirsin konusmanza karsmak gbi.olmasnda bi tavsye de ben vermek istrim tarhi calisip.btrdn cografyaya gectn ya tarhn gnl tekrar testlernden al yapabkyrsn.her gun yapamiytsan.haftada 3 gun onlati coz gunde 1 saatini alir ama calistgn.derside unutmamis olursun cnm isinize karstn k bakmayn

ben ckyrm spor yapacam grsrz ins kizlar

Son düzenleme:
menü güzel ama spor az olmuş
canıkom 3 hafta içinde değil daha 2 gün önce yazdıya toprak :)
aman elif dikkat et sakın kaçamak felan yapma :)
bilmiyorum ben farketmedim galiba

kızlar çooooookkkkk üzgünüm bir işim var sabahtan beri kafamı kaşıyamdım (
daha da toparlayamadım, dün gece de gelemedim çocuklar geldi benim düzen yine şaştı, banyo uyku derken hoop uyumuşum
sahura bile kalkamadım, eşim kendisi yemiş

siz neler yaptını bir ara okuycam geçmişi
biri beni hizaya soksun lütfen kafam o kadar karışık aklımı diyete veremiyorum hele spor hak getire

slm kizlar tatilin son gunu.yarin oglen cikicaz.afyona gecicez. bi gun sonrada ankaraya evimize donucez.tartiya cikmaya korkuyorum.ins bi suprizle karsilasmam

menü güzel ama spor az olmuş

bilmiyorum ben farketmedim galiba

evet farketmemişsiinnn

Biliyrm duzene sokmaya badladm.bugun.daha.iyi sukur. Ben 1 saati ite kaka yapyrm disarda olsa yururumde.evde duvara karsi yuruyunce gtmiyo.pk
leslie yaap diycem ama gördüm zaten yapıyosun seviyosan dans et, arada bir spor değiştirmek iyi geliyor ya da ip atla çok harcatıyor canım

canıkom 3 hafta içinde değil daha 2 gün önce yazdıya toprak :)
aman elif dikkat et sakın kaçamak felan yapma :)
evet ama hem de yaşasın kötülük diye yazmıştım yaaaaaa( elifçik beni okumuyo

sahurda ekmek yemedin mi sen, nasıl duruyosun bütün gün kuzum yaw

eee hoşgeldin o zaman takım kurallarımıza okey dersen deneme süreni başlatalım canım birazdan kuralları koyarım sayfaya

hayır ben bilmiyodum zeynep abla 3 hafta izinliydim geldiğimde de 3 haftalık gecmişi okuyamadım tabiki...

cok dengesiz olmuş ya

ben alışkınım ya yürümeyi seviyorum hem daha cok faydasını görüyorum
evet yürüyüş ve yüzme her kası çalıştırıyor

Tatil huzelde bi haztlanisi bide donuste yerlestrmesi var ya o.cok yoruyr insani kolay gelsin.cnm.bnmm
evet benimkiler değil de çocuklar 1 ay kalacak diye bütün dolabı göndermişim offff çok severim zaten ev işini:)))

evet canım çok düzensiz olmuş ama genel halimiz bu sanırım hepimizin bir gaza ihtiyacı var bak ciddi cezalar vericem hepimize artık yoksa serdik gidiyoruz

Dun alcim alindi. Iki gundur spor ayakkkabisiyla dolaniyom evde.biri coskulasada spor yapsam diyommmmmm.

Ya Ben kime diyom. Gelin artik bak sartellerim atacak
hadi beril senle spor yrışı yapalım mı benim de ihtiyacım varrr, aman atmasın şalterler:18:

Ulennnnnnnnnnnn zeyno
Beni kandirdin sende gitmissin
Bu Gun Canim Aare avare gezmek istiyor.bu arada benim herif gitmedi daha aksam gelemedim.hem kimsede yokmus.buralar sahipsiz kaldi deyim.yakinda gelip kacak gece kondu yaparlar deyim.
illa beni bekliyonuz dimi ben yokken kimse yok, hani sahura kadar muhabbetler nerde bakem:)) ben bu gece takılmaya çalışırım siz de gelin uyumazsam tabi, uyursam bana ceza verin

Gelen Giden olmayinca diyetten soguyorum bilesiniz.
Simdi hesap verin nerdesiniz bakiyim.
Kustum iste gunaydinda demiyom
günaydın canım arkadaşım gerçi akşam oldu nerdeyse ama idare et artık

şu şekerpareyi her gördüğümde oluyorum sonra bakıyorum kayısı olan heh diyorum bu baharın menüsü:))) akşamki baklava ne kızzzzzzzz

menü güzel sporun da güzel canım arada mısır biraz sırıtmış ama iyisin bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum heee

kızlar merhaba günaydınlar eskiden olan arkadaşlar varsa beni hatırlarlar hepinizi özledim 14.takımda tekrar başladım sizleri seviyorum kolay gelsin
ooooo eylülcüm hoşgelddin naber kaçak:)) çok sevindim görüşürüzü arada byeeeeeee

menü güzel canım yüzmesende dalglarla boğuşmak da iyi gelmiştir

slm kizlar tatilin son gunu.yarin oglen cikicaz.afyona gecicez. bi gun sonrada ankaraya evimize donucez.tartiya cikmaya korkuyorum.ins bi suprizle karsilasmam

tatilde iyi gittin canım ben sanmıyorum kilo aldığını harekette var nasılsa kokma sorun yok bence

takım kaptanı sensin galiba cnm hayrlı olsun iş değiştirdim artık zaman bulabiliyorum :)

takım kaptanı sensin galiba cnm hayrlı olsun iş değiştirdim artık zaman bulabiliyorum :)

canım evlenmişsin hayırlı olsun çok sevindim, evet çok zaman geçti benden önce zeburus ile pegasus oldu anlar mezun oldular ben kaldım

vaaaaaayyyyyy kaynananın gazabı aylardır ilk defa böyle menü

Bana gaz vermeniz lazım benim çene cerrahına gitmem lazım.ama dişciden o kadar korkuyorumki randevu almak bile büyük bi adım.bugün aradım cevap vermedi diye çok sevindim napıcam ben yaa (
canım ne diyim bilemedim dişçi korkusu bana çok uzak ama biliyosun korkunca iş daha da büyüyor, gözünde küçültmeye çalış altı üstü biraz acıycak ma geçecek, biran önce randevunu al alınca mecbur gideceksin
beriilllllll yetiş kız korkuyomuş azıcık tüyo ver:))

Canım senin de hepimizin de hakkımızda Hayırlısı olsun, sıkma canını benim işler de çok canı sıkıcı bu ara kafamı toplayıp diyete de spora da konsantre olamıyorum, birbirimize destek olmamız gerek canlar

çok almışsın aus emeğine yazık gülüm beeeeee

Guzel canim menun

ben de dünkü menümü yazmayı unuttum
sabah
kepekli beyaz peynirli tost
çay

ara
1 eti form pirinç patlağı

öğlen
yarım tabak yğurtlu makarna
1 kemalpaşa

ara
1 şeftali

akşam
yarım tabak izmir köfte yarım tabak makarna
salata
yoğurt

su 2 lt
spor yok ((

ben iş başına sonra uğrarım tekrar canlar
öpüldünüzzzzz

sabah biraz az gibi geldi onun dışında sorun yok sporun da var

iyiyim bakıyorum işte öyle
Sabah kabizlik icin yedim canim onlarida baska bisey istemedi canim
Gelen Giden olmayinca diyetten soguyorum bilesiniz.
Simdi hesap verin nerdesiniz bakiyim.
Kustum iste gunaydinda demiyom
Canim ev ana baba gunu giremiyom ki bi turlu
Ulennnnnnnnnnnn zeyno
Beni kandirdin sende gitmissin
Bu Gun Canim Aare avare gezmek istiyor.bu arada benim herif gitmedi daha aksam gelemedim.hem kimsede yokmus.buralar sahipsiz kaldi deyim.yakinda gelip kacak gece kondu yaparlar deyim.
:) :) ya sen cok tatlisin yaa mesajlarini okurken mesaj okuyo gibi deilde videonu felan izliyom gibi hissediyorum
ben de bu takıma katılmak istiyorum.
Hos geldin canimm
Dun alcim alindi. Iki gundur spor ayakkkabisiyla dolaniyom evde.biri coskulasada spor yapsam diyommmmmm.

Ya Ben kime diyom. Gelin artik bak sartellerim atacak
Aman aman atmasin fistik oruc tuttum aciktim sündüm iyiceee :) :)
herkese merhabaşar,

ben bu forumu yeni kullanmaya başladım yani aranıza yeni katıldım. şimdi takıma kabul edildim acaba?
2 hafta mi 3 hafta mi deneme surecin var canim ama aen hergun sabah bi onceki gun yedigin menunu yaziyosun ve bizimle sohbet ediyorsun :)
benim boyum 1,60 kilom 93 gün önce 149 kiloydu. şu an bugün itibariyle 120 kiloyum. hedefim 01.01.2014 te 80 kiloya kadar inebilmek.
belki sizden öğrendiklerimde kilo vermem konusunda bana yardımcı olur.
Kilon fazlaymis canim insallah hepsin verip kurtulursun hangi sehirdesin
Senin menude sasirmis :) :) he he antepin sans fistigida bi baska oluyo yaa bi kilo versen yerim ben :) :) unide arkadasim hediye getirmis antepden bi kutuyu bitirmisdim bi yiyisde :) :)
Canim.bnm sporun cok orjinal
Tatlim kolayi.light icsen olmaz mi inan cok farkediyo bebehm
Ya onu hic denemedim acikcasi canim yaa hergu evde bizimkiler icince benimde icim yaninca iciyorum dayanamiyorum
Super kilo vermissin valla canim diyetisyenle ni verdin kendin basinami verdin
Guzel zeynep abla menun :)
Canim beniiiiiimmm hic ole sey olurmu nur yuksek cekince ben onun fikirlerini spruyordum sende cok guzel cekmissin ben 2012 kpss de 75 cektim yerlesenedim yerlesemem gibide bende 90 kusur cekmek istiyorum sende her zaman fikirlerini soyle yardim edin bana lutfeeeennn
Amaan sen mi ben mi canim yaa sporumu gordun cocuklarlar oynama :) :) :)
Dayanamadim yedim kaptanim zaren kilo almisim moral yerlerde
Cok guzel olmussunn cok begendim :)
ayyy çok güzel olmuşsun canım ya nasıl hayaller kuruyoduk keşke o zaman burda olsaydın neyse gördük ya gelin olduğunu da darısı bizim küçk baharımızın başına:))
Insalaaahhh :) :) agzindan bal damliyo anam :) insallah erman atanirda bi dugun yaparik :)

Guzel menuu :):)

aşağıda kuralları yazıyorum eğer kabul ediyorsan mesaj at ve başlayalım

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.

Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

çokkkk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…