Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu durmda arkadaşlar bizim de birinci dönemimiz bitmiş ve 2. döneme geçilmiştir. Ben de bir rapor hazırlamaya çalışcağım performans uygulaması için. ilk olacağı için bazı aksaklıklar olabilir şimdiden affola

PERFORMANS UYGULAMASI

Uygulamada 1. dönem sona ermiş ve sarı kartlar 2. döneme devredilmiştir. Sorusu olan karar defterini ve geçmiş etap raporlarını incelesin lütfen.
317. ve 320. etap aralığında ortalaması %0,30 un altında olan takımlar:

1. Takım Ortalaması : SARI KART (1.dönem) + 0,07% (317.etap)
2. Takım Ortalaması : -0,34% (313.Etap) + 0,13% (316.Etap) = SARI KART - SİLİNDİ (317. Etapta 1.oldu)
3. Takım Ortalaması : 0,05% (317.etap)
4. Takım Ortalaması : 0,03% (317.etap)
5. Takım Ortalaması : 0,02% (317.etap)
9. Takım Ortalaması : SARI KART (1.dönem) + 0,09% (317.etap)

arkadaşlar yaz olması sebebiyle biraz yumuşak geçirmeye çalışıyorum üstelik ramazan fakat benim de hem ev hem iş koşturmacam çok oluyor. Önümüzdeki günlerde iş ile ilgili yoğun bir çalışmam olacak.
Tekardan yardımcı meselesini gündeme taşımak istiyorum.

Yardımcım olacak kişinin en azından cezalarda yardımcı olması bile bana büyük destek olacaktır, çünkü ceza az oldukça homini gırtlak gidiyoruz.

Biriyle ortaklaşa bir çalışma yapabilirsem çok sevineceğim. Daha sistemli bir takım istiyorum. Üstelik geçen hafta aldığımız uyarıyı ancak ilk üçe girersek sildirebiliyoruz, yeni uygulamayı biliyosunuz kızlar.

Adayları bekliyorum öncelikle sonra da oylama yapabiliriz.

menün güzel ama tatlı var spor yok olmamışş

ben yapmak isterim ama her zaman evde olaıyorum teyzemde de cok kalıyorum o yuzden aksayabilir :18:

Ben hala kusum biliyorsunuz demi?
Bugun babalar gibi spor yaptim behhhhhhhh
Evimi temizledim mamalarimizi pisirim.herifcimin cantasini hazirladim hiiiiii icinde birde benim atlet gecelikerden koydum.vallahi p.clik olsun diye yaptim.
4. Takimada kustum.yerlerinide isgal ettim ohhhhh kendim caliyom kendim oynuyom yagdan yavrummmm yandannnnnnn
Birde diyetimin sonucu varki tatile giderken resmini cikip ahanda buraya cerceveletecem.toprak hanim gordune bakemmmmmm

Zaten buraya grlmeyenler icin onumuzdeki kandilede bir dua hazirladim.soyleki.
Allahin diyette beni yalniz birakanlri biliyorsun.benden al onlara ver.totisim gobusum erirken Giden yaglarimi ziyan etme topraga Bahara nura gizeme zeynebe bol bol ver.

Hiiiiii ohhhhhh olsun gelmeyinde goreyim bakiyimmmmmmm.
Ulen kaptan yeni Gelen üye misafir olur 3 Gun. Bu nasil misairperverlik leynnnnnnn hemde ramazanda.

Yukaridada goruldugu uzeri kafayi yedim.yedirttiniz.yanlizlik bana yaramiyor yahu.

Suan son kozumu oynuyom gelmezseniz cikulata yerim bakinnnnnnn

tatlim oglen yeseydin keske biseyler yoksa aksama kadar acikio insan.bide antep fistigindan vazgec artij.cook kalorili ve yagli
icli kofte kola ve baklava bozmus menuyu canimm
aksamlarida bisey yemelisin tatlim.en azindan salata turu falan...

baharcim tatildeyim ya eger yemeye baslarsam kendimi tutamiyorumm bu yuzden olabildigince dlkkat ediom.ekmekleri cok guzel.insanin yedikce yiyedi gelio.en iiyisi hic yemiyim dedim

niye oyle dusunuyosun cnm ya bende senin dedigin gibi yaptim.tarihi bide ne kadar okursan oku bazi seyleri testte karsina cikinca ogreniosun
zeynep abladan gene cook guzel bir menu
Tatlde olmana ragmrn guzel cnm bn hic tutamamistn kendimi

gecen gun canimin istedigi herseyi yedim cnm.bu aksamda son gun diye yemeyi dusunuyorum.diger gunlerde kilo almamak icin olabildigince dikkat ediorum cnm

kemalpasada nazarlik olsun cnm menunde

tatlim geldim ama yoksun.bende geldigimde kimseyi bulamiyorumm

önce menümü paylaşayım sonra geçmişe bakarım.
sabah ılık su 1 dilim ekmek 1 kk peynir bir lokma reçel

ara 2 hurma

öğlen 2 kaşık makarna ayran

ara salatalık

akşam 3 kasık kısır salata 1 ısırık börek

su 2 lt.
spor 30 dk.yürüyüş.

öğlen niye yemedinki olmamış öyle.
Zeynep abla sahurda ekmek yememişsin.yoksa yazmayımı unuttun.
hemen sokalım hizayada bende pek düzenli sayıkmam bu ara.
kemal paşa dışında olmuşş
aday değilim ama elimden gelen her yardımı yaparım canım.

oyyy yerim ben seni kuşum yeme o çikolatayı gönder ben yerim kendimi feda ediyom senin için:))

genel olarak çok az yemissin sporun iyi

sahurda ekmek yemiyorum canım istemiyor kuzum :) cok rahat oluyor acıkmıyorum ama cok susuyorum :)

allah senin iyiliğini versin :) sen nasıl bir seysın yaw :)))) gülmekten karnım ağrıdı :)
san telefon numaramı veriyim geldiğin zaman caldır anında antenleri acar gelirim kuzum :)))))
ya çok güldüm herifin çantasına atletini mi koydun :)))))
akıllı kadınsın sen bende yarın koysam kocişimin çantasına dantellileri :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
adam işe gitse o çantayla :)))))))))))))))

yazmayı unutmadım bitanem ben sahurda bilerek ekmek yemiyorum :)

goncam sen oruç tutmuyor musun :44:

Canım oglumun ALİ'M in yarın dogum günü
bebegim artık 18 yaşında :)
annen seni cok seviyor oglum iyiki varsın hepte hayatımızda ol :)
hayatın başarılarla dolu olsun annecigim

Nörüyonuz bacilarrrrrrr
Herifcimin cittttiiiiii.hiiiii diyetli gunler basladi.
Toprak hanim henuz tesrif etmemis....
Goncacim blöf yaptim kiz kaptana inat yermiyim cikulata mukulata sende yeme bacim
Zeyno bende ne zillilikler var bir bilsen.abbauuuuuuu duymasin kimse.
Zeynom asagidasin gitmeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…