Kizlar odadalar, kaynana topu devirdi Coktan. Minik emiyor Ben sana laf yetistiiyom.burdayım tatlım :) az sohbet edelim biraz :) yavruları uyuttun mu
belli olmuyo ablam bazen tutuyorum bazen tutmuyorum..goncam sen oruç tutmuyor musun :44:
doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
Nörüyonuz bacilarrrrrrr
Herifcimin cittttiiiiii.hiiiii diyetli gunler basladi.
Toprak hanim henuz tesrif etmemis....
Goncacim blöf yaptim kiz kaptana inat yermiyim cikulata mukulata sende yeme bacim
Zeyno bende ne zillilikler var bir bilsen.abbauuuuuuu duymasin kimse.
Zeynom asagidasin gitmeeeee
senin gibi bir annenin kızı alınmazmı biz bekleriz hayatımKiz nazarlardan uzak.mas.mas. Yeni yasi hayirli gelsin ins.
Zeyno everiyonmu?
Bak elinde uc tane cillop gibi kiz var.ikisi henuz kucuk ama biri tas gibi tas.cilveli, isveli, 0 km. Emme 17 yas kucuk.
Saka bir yana Allah yuzu gibi Guzel bir omur versin.
Keske benimde bir oglum olsaydi ya....kiskanimmmm
ramazan ya bir de yaz geleli kimse evde pek durmuyor demmayımız var izinde o da gelir :) yakında :)Kizlar odadalar, kaynana topu devirdi Coktan. Minik emiyor Ben sana laf yetistiiyom.
Kisses zeynosum buralarin hali ne olacak boyle. Kimse geliyor yawwww
amin goncam :)belli olmuyo ablam bazen tutuyorum bazen tutmuyorum..
yemem yemem benimkide blöftü ne tatlılara ne pastalara hayır demişim yermiyim
ISIN komigi ne biliyormusun tatlimsenin gibi bir annenin kızı alınmazmı biz bekleriz hayatım
cok dileklerin için cok teşekkür ederim canım allahım yavrularına uzun ömür versin kuzum kız oğlan inan hiç farkı yok ikiside canının içi :) kızıma da kurban olurum ben :)
gonca toplamda kaç kilo verdin ?belli olmuyo ablam bazen tutuyorum bazen tutmuyorum..
ramazan ya bir de yaz geleli kimse evde pek durmuyor demmayımız var izinde o da gelir :) yakında :)
amin goncam :)
belli olmuyo ablam bazen tutuyorum bazen tutmuyorum..
canım benim allah hayırlı evlat versin erkek evlatta kız evlat değil mi ?ISIN komigi ne biliyormusun tatlim
Benim herif 7 erkek 1 kiz.
Niye benim 3 kiz acaba erkek kontenanini kaynanammi kullandiki basmali donlarla
4. cok istiyom zeynebim. 6 tane yumurtalik dondurduk bekliyor. Insallah yilbasindan sonra .....
yok nöbetçi değilim canım dün nöbetçiydim.bugün evdeyim bi yandan size yetişiyom nescafe içiyom bide semizotu yıkıyom yemek yapcam makinada çamaşır yıkanıyo çok faalim bu akşam.Gece kuslari dokuluyor bakalim.goncacim da gelmis.kiz sen nobettemisin
ISIN komigi ne biliyormusun tatlim
4. cok istiyom zeynebim. 6 tane yumurtalik dondurduk bekliyor. Insallah yilbasindan sonra .....
nasıl dondurdunuz canım :44: :44:ISIN komigi ne biliyormusun tatlim
Kıbrıslı değil çiğdem kıbrısta yaşıyor eşinin işi nedeni dolaysısla örgü cafede adminimdi çiğdem ordan tanıyoruz bizdeKbrislimi Eger oysa Biz tanisiyoruz onunla
canım benim allah hayırlı evlat versin erkek evlatta kız evlat değil mi ?
bende bir tane daha kızımın olması için cok ugraştaım ama adamı ikna edemedim yok dedi başka bir sey demedi pis herif
ama genede düşünüyorum bir kız daha doguracagım :) kız gibi yok beril sag kolum sol kolum canımın içi her seyim kızım benim :)
bakıcak kimse yok diye sende 1 kızla kaldın gonca sana cok kızıyorum bazen doğan büyür merak etme gülüm elif sinem nasıl büyüdü ? bak yasında artık genç değil vaktiyken bir tane daha goncayok nöbetçi değilim canım dün nöbetçiydim.bugün evdeyim bi yandan size yetişiyom nescafe içiyom bide semizotu yıkıyom yemek yapcam makinada çamaşır yıkanıyo çok faalim bu akşam.
anaaaammm 4. cüyümü yapcan ya ikiz olursa bide bende seviyom gerçi çocukları çok emme bakacak insan yok
hayırlısı olsun balım :)Bizde iki kiziz. Katdesim bir yana dunya bir yana. Esim bir densiz laf etti dye 4 ay evi terkettim pise.kizkardesim bosandi bir kizi var oda benim sayilir.anacim elini Sallasan kiza deger bende.ama bir oglum olsun cok istiyorum.kizda olsa doguraam. Ocak ayi gibi baslayacam tedaviye bakalim.doguralim valla zeynebim ya....
nasıl dondurdunuz canım :44: :44:
Kıbrıslı değil çiğdem kıbrısta yaşıyor eşinin işi nedeni dolaysısla örgü cafede adminimdi çiğdem ordan tanıyoruz bizde
toplamda 7 kilo oldu Zeynep abla..daha 10 kilo var ama bu ara nasılım bilmiyom hiç kızım yok ne yemek yapasım var ne yiyesim..çok yavaş veriyorum geçen tahlillerimi falan yaptırdım hepsi normale dönmüş bunada şükür.gonca toplamda kaç kilo verdin ?
bakıcak kimse yok diye sende 1 kızla kaldın gonca sana cok kızıyorum bazen doğan büyür merak etme gülüm elif sinem nasıl büyüdü ? bak yasında artık genç değil vaktiyken bir tane daha gonca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?