Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım oglumun ALİ'M in yarın dogum günü
bebegim artık 18 yaşında :)
annen seni cok seviyor oglum iyiki varsın hepte hayatımızda ol :)
hayatın başarılarla dolu olsun annecigim

Kiz nazarlardan uzak.mas.mas. Yeni yasi hayirli gelsin ins.
Zeyno everiyonmu?
Bak elinde uc tane cillop gibi kiz var.ikisi henuz kucuk ama biri tas gibi tas.cilveli, isveli, 0 km. Emme 17 yas kucuk.
Saka bir yana Allah yuzu gibi Guzel bir omur versin.
Keske benimde bir oglum olsaydi ya....kiskanimmmm

goncam sen oruç tutmuyor musun :44:
belli olmuyo ablam bazen tutuyorum bazen tutmuyorum..

Canım oglumun ALİ'M in yarın dogum günü
bebegim artık 18 yaşında :)
annen seni cok seviyor oglum iyiki varsın hepte hayatımızda ol :)
hayatın başarılarla dolu olsun annecigim
doğum gününüz kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.

yemem yemem benimkide blöftü ne tatlılara ne pastalara hayır demişim yermiyim

senin gibi bir annenin kızı alınmazmı biz bekleriz hayatım
cok dileklerin için cok teşekkür ederim canım allahım yavrularına uzun ömür versin kuzum kız oğlan inan hiç farkı yok ikiside canının içi :) kızıma da kurban olurum ben :)

Gece kuslari dokuluyor bakalim.goncacim da gelmis.kiz sen nobettemisin

Kizlar odadalar, kaynana topu devirdi Coktan. Minik emiyor Ben sana laf yetistiiyom.
Kisses zeynosum buralarin hali ne olacak boyle. Kimse geliyor yawwww
ramazan ya bir de yaz geleli kimse evde pek durmuyor demmayımız var izinde o da gelir :) yakında :)

amin goncam :)

ISIN komigi ne biliyormusun tatlim
Benim herif 7 erkek 1 kiz.
Niye benim 3 kiz acaba erkek kontenanini kaynanammi kullandiki basmali donlarla
4. cok istiyom zeynebim. 6 tane yumurtalik dondurduk bekliyor. Insallah yilbasindan sonra .....

Topraga inat yemeyin.
Ekmek dusmani cimcime ne yapiyor acaba

4. cok istiyom zeynebim. 6 tane yumurtalik dondurduk bekliyor. Insallah yilbasindan sonra .....
canım benim allah hayırlı evlat versin erkek evlatta kız evlat değil mi ?
bende bir tane daha kızımın olması için cok ugraştaım ama adamı ikna edemedim yok dedi başka bir sey demedi pis herif
ama genede düşünüyorum bir kız daha doguracagım :) kız gibi yok beril sag kolum sol kolum canımın içi her seyim kızım benim :)

Gece kuslari dokuluyor bakalim.goncacim da gelmis.kiz sen nobettemisin
yok nöbetçi değilim canım dün nöbetçiydim.bugün evdeyim bi yandan size yetişiyom nescafe içiyom bide semizotu yıkıyom yemek yapcam makinada çamaşır yıkanıyo çok faalim bu akşam.

anaaaammm 4. cüyümü yapcan ya ikiz olursa bide bende seviyom gerçi çocukları çok emme bakacak insan yok

nasıl dondurdunuz canım :44: :44:

Kbrislimi Eger oysa Biz tanisiyoruz onunla
Kıbrıslı değil çiğdem kıbrısta yaşıyor eşinin işi nedeni dolaysısla örgü cafede adminimdi çiğdem ordan tanıyoruz bizde

Bizde iki kiziz. Katdesim bir yana dunya bir yana. Esim bir densiz laf etti dye 4 ay evi terkettim pise.kizkardesim bosandi bir kizi var oda benim sayilir.anacim elini Sallasan kiza deger bende.ama bir oglum olsun cok istiyorum.kizda olsa doguraam. Ocak ayi gibi baslayacam tedaviye bakalim.doguralim valla zeynebim ya....

bakıcak kimse yok diye sende 1 kızla kaldın gonca sana cok kızıyorum bazen doğan büyür merak etme gülüm elif sinem nasıl büyüdü ? bak yasında artık genç değil vaktiyken bir tane daha gonca

hayırlısı olsun balım :)
o avatardaki fıstığı varya yerim ben çikolata , tatlı, dondurma yerine :)

nasıl dondurdunuz canım :44: :44:

Kıbrıslı değil çiğdem kıbrısta yaşıyor eşinin işi nedeni dolaysısla örgü cafede adminimdi çiğdem ordan tanıyoruz bizde

Benim Sol yumurtaligim alindi ya kanserden. Dr. Cocuk istersek diye ilacla yumurtalarimi coklu yumurtlatti sonrada onlari sakladilar hastanede.dondurulma diyorlar.sag Taraftan hamile kalirmiyim yada Dogal yolla kalirmiyim bilemiyorum.ikizler asilama, elifte tedavi sonrasi asilamaya Gun aldigimizda supriz olmustu.

gonca toplamda kaç kilo verdin ?
toplamda 7 kilo oldu Zeynep abla..daha 10 kilo var ama bu ara nasılım bilmiyom hiç kızım yok ne yemek yapasım var ne yiyesim..çok yavaş veriyorum geçen tahlillerimi falan yaptırdım hepsi normale dönmüş bunada şükür.
bakıcak kimse yok diye sende 1 kızla kaldın gonca sana cok kızıyorum bazen doğan büyür merak etme gülüm elif sinem nasıl büyüdü ? bak yasında artık genç değil vaktiyken bir tane daha gonca

elif zor büyüdü ablam.eşim hiç istemiyo çocuk okul köşelerinde büyüdü ama nasip olursa yaşı beklemeden 20 seneyi doldurunca emekli olcam o zaman kimseyi dinlemiycem işte yapıcam bi çocuk..başkalarına çocuk emanet etmek çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…