- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
akşam cok olmamış bence ama daha dikkatlı ol canım :)Kismeler.yok Bende.kustum.iste hrp kendi capmda takiliyiiiimmmm buralarda
Sabah
Domates salatalik peynr haslanmis yumurta yarm dilim cavdar ekmegi
Ara
nektri
Ohlen.k flakes 1 bardak sut
Ara yok
Aksam
Yne msafr vardi hemde iki annemde basmdayrj ye kizim yr biz seji byle etli.btlu sevyrz:) tavuk sote 4 yk plav ½borek dolmaya icim.gtti yemedim ama
Spor yarm saat yuruyus 15 dk biskilet 15 dk.egzersiz
Su hesaplamafm.ama 2 ltre flandr
merhaba canım bence ilk güne göre fena değilsin :)Ben de ilk diyet listemi yazayım.
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği, domates,salatalık,peynir ve 3 tane zeytin
ARA
Üzüm
ÖĞLEN
5 kaşık semizotu, 1 kepçe yoğurt
ARA
1 nektari
AKŞAM
1 şinitzel ve bol salata
SPOR
Akşam işten eve dönerken 85 dakika yürüyüş.
güzel olmuş senin gibi tatlımgünaydın canlar
dünkü menümü yazayım
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
1 pirinç patlağı
öğlen
sosisli ekmeğine köfte sandviç
ayran
ara
1 tadımca antep fıstıkllı
akşam
2 küçük karnıyarık közle yapılmış
az pilav
el kadar pide
cacık
su 1,75
spor yarım saat yürüyüş
su geldimi ?günaydın canım, görüşemedik nasılsın
benim Su krizim başladı geceleri(( mahalleyi ayağa kaldırdı cadı yine, uyutana kadar canım çıktı
eveeeeeetttt hafta sonu gidip aldım canım, ama çok mızmız bu ara akşamları canımızı alıyorakşam cok olmamış bence ama daha dikkatlı ol canım :)
merhaba canım bence ilk güne göre fena değilsin :)
güzel olmuş senin gibi tatlım
su geldimi ?
canım menün güzel tatlıyı da hakettin sen artık sporda güzel olmuş bana da bulaştırsana azıcıkbende menümü yazıyım
gece
domates salatalık 1 kk kadar peynir
bol maydonoz
3 zeytin
1 bardak süt
iftarda
1 hurma
yarım kase çorba
5 6 kasık mantat sote
yarım dilim ekmek
bol slata
1 kase yoğurt
2 tane profotirol(((( kendim yaptım cok güzel olmuştu dayanamadım (((
bir gün önce tramisu yapmıştım yemedim ondan :))))))
su 3 lt yi geçti
spor
1.5 saat hızlı tempoda yürüyüş
250 twist
200 tane yan karın hareketi
evde
50 tane sırt ve 50 tane kol hareketleri :)
kavuştum sporuma :))))
canım ben de sevindim gece gelemiyorum gündüz buralardayım ama çok tatsızımgünaydın canlarım benim :) kaptanım seni burda görünce pek sevindim :)
geçmişe eve gelince bakıcam :)
diyetisyenime gidicem birazdan sabah erken den uyandık evimiz süpürüp sildik :)
halı koltuk sildim :) ohhh mis gibi oldu evim :)
dua edin canlar cok güzel bir sekilde kilo vermiş oluyum
spor iyi olmuş gonca ama menün çok iyi değil canısıMenümü yazıyım.
sabah ılık su
cevizli çörek peynir ıhlamur salatalık
ara bi avuç mısır
öglen kabak salatası 2 dilim ekmek
ara sade kahve küçücük kurabiye
aksam 3 kaşik yogurtlu makarna
3 hurma
su 2 lt.
spor 1 st yürüyüş 30 dk. mezdeke
küsme fıstık yaa herkes kimse yok diye gitmesin daha kötü dağılırız akşam güzel sohbet olmuş:) imkanı olan olduğu aralıkta burda olsun illaki birileri denk gelir tatlım menü çok iyi değil spor yapmışsın aferinnnnKismeler.yok Bende.kustum.iste hrp kendi capmda takiliyiiiimmmm buralarda
Sabah
Ara
nektri
Ara yok
Aksam
Yne msafr vardi hemde iki annemde basmdayrj ye kizim yr biz seji byle etli.btlu sevyrz:) tavuk sote 4 yk plav ½borek dolmaya icim.gtti yemedim ama
Leslieyi yapamadm bayadr.cnm ama spor yapyrm
Gercktn hepmz dokulduk yaaa tatl kimseye yaramadi silkelenmek lazm aslinda yars ortmi iyi olabilir cnm
Sekerprede Bende bi sok ani yasyrm snra amlyrm.durumu
Senn ttl.nasildi guzellik kavsmussun kuUlara darisi.gonca ablama
Nasılsın gökçem.ben iyiyim.
akşam cok olmamış bence ama daha dikkatlı ol canım :)
merhaba canım bence ilk güne göre fena değilsin :)
güzel olmuş senin gibi tatlım
su geldimi ?
menün güzel canım, biraz kendinden bahsedersen daha iyi tanışırız
bende menümü yazıyım
gece
bol maydonoz
3 zeytin
1 bardak süt
iftarda
1 hurma
yarım kase çorba
5 6 kasık mantat sote
yarım dilim ekmek
bol slata
1 kase yoğurt
su 3 lt yi geçti
spor
250 twist
evde
Ims.hastaliklardan tatamn.kurtulursun ve mutlu sahlikli.guzel.bir hayatn.olur canim. Allah yarrmcin.olsun cok.iyi kilo verkissin devam et birakma tanstigimiza.memnun.oldunben İstanbul da yaşıyorum. 33 yaşındayım. Evliyim ve 7 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. Allianz Sigorta acentesinde çalışıyorum. 9 senedir bu işi yapıyorum. İşim oldhukça yoğun ve stresli. İş dışında kalan zamanlarımda kızımla ve eşimle zaman geçirmeye çalışıyorum. onunla kitap okuyoruz, parka gidiyoruz, resim yapıyoruz, etkinliklere katılıyoruz.
Ama yine de bu yoğun tempoda Hipotiroidi, KOAH, hipertansiyon ve hipoglisemi rahatsızlığımdan dolayı son 5 yılda 75 kilodan 149 kiloya ulaştım.
Daha önce de defalarca zayıflama çalışmalarım oldu ama en fazla 9 kilo verdim.
Ve sonunda 10 Nisan 2013 de bir diyetisyenle tanıştım. Onun yardımıyla ve benim kararlılığımla 94 günde tam 29 kilo verdim. Çünkü artık bu kilolardan kurtulmanın vakti gelmişti. Öncelikle sağlığım için bu gerekliydi. Yaşam kalitemi yükseltmem gerekiyordu. Doktorlar en fazla 5 sene içinde kalp krizi geçirebileceğimi veya felç olabileceğimi söylediler. Kızımı bu küçük yaşta annesiz bırakmak istemiyordum.
Önce sigarayı bıraktım sonra da fazla yemek yemeyi.
Artık daha sağlıklı besleniyorum.
Artık tansiyon ve şeker ilacımı içmiyorum. Çünkü gerek duymuyorum. Tansiyonum çıkmıyor, şekerim düşmüyor.
Artık merdivenleri rahat çıkıp, yolda rahat yürüyebiliyorum.
Artık şekerim düşmediği için gece baş ağrısı ile uyanmıyorum.
Artık kızıma daha rahat sarılıp uyuyabiliyorum.
Artık DAHA MUTLUYUM...
Saka ska.cnm.bnm ben tkilir ckarm.kafama gre fark.etmez :)eveeeeeetttt hafta sonu gidip aldım canım, ama çok mızmız bu ara akşamları canımızı alıyor
canım menün güzel tatlıyı da hakettin sen artık sporda güzel olmuş bana da bulaştırsana azıcık
canım ben de sevindim gece gelemiyorum gündüz buralardayım ama çok tatsızım
spor iyi olmuş gonca ama menün çok iyi değil canısı
küsme fıstık yaa herkes kimse yok diye gitmesin daha kötü dağılırız akşam güzel sohbet olmuş:) imkanı olan olduğu aralıkta burda olsun illaki birileri denk gelir tatlım menü çok iyi değil spor yapmışsın aferinnnn
tatil demek biraz zor daha çok yorgunluk oldu aslında, silkelenmek gerek evet ama ben de çok keyifsizim bu ara bi gidip bir geliyor aklım, bir iyi hissediyorum daha doğrusu zorluyorum bir kötü oluyorum çok dengesizim o yüzden diyete de spora da konsantre olamıyorum. Beril yazmış ama o bile beni gaza getiremedi bu seferofffffffffffffffffffff
sağol tatlımmmMasallah toprak bey ve su hanıma çok tatlılar.
zeynep abla bu ara çok sapıttım ben ne yiycemi şaşıyom yaaa
sıpalaaaaaarrrr ye teyzesi sen onlarıAnaaaammmm sirin.yumaklar yerim.ben bu spalari
benim deeeeeeeCok cabalyrm.abla ama tatlidan.vazgecemyrm canm ttli istedkce kndmi ymge veryrm napiiiimmm bugunde spor yapcam kalkamadm 1 den beri bunalimlardaym icimde sknti var
canım öncelikle miniğini Allah bağışlasın, güzel günlerini gör inşallah... Sağlığına yeniden kavuşmaya başlamana ve azmine memnun oldum bizimle daha çok zaman geçirmeye çalış inan çok faydası oluyor, hep birlikte çıtır anneler olucaz, memnun oldum ayrıca röpörtajlarımızvar sonra sana sorular gelicek :)ben İstanbul da yaşıyorum. 33 yaşındayım. Evliyim ve 7 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. Allianz Sigorta acentesinde çalışıyorum. 9 senedir bu işi yapıyorum. İşim oldukça yoğun ve stresli. İş dışında kalan zamanlarımda kızımla ve eşimle zaman geçirmeye çalışıyorum. onunla kitap okuyoruz, parka gidiyoruz, resim yapıyoruz, etkinliklere katılıyoruz.
Ama yine de bu yoğun tempoda Hipotiroidi, KOAH, hipertansiyon ve hipoglisemi rahatsızlığımdan dolayı son 5 yılda 75 kilodan 149 kiloya ulaştım.
Ve sonunda 10 Nisan 2013 de bir diyetisyenle tanıştım. Onun yardımıyla ve benim kararlılığımla 94 günde tam 29 kilo verdim. Çünkü artık bu kilolardan kurtulmanın vakti gelmişti. Öncelikle sağlığım için bu gerekliydi. Yaşam kalitemi yükseltmem gerekiyordu. Doktorlar en fazla 5 sene içinde kalp krizi geçirebileceğimi veya felç olabileceğimi söylediler. Kızımı bu küçük yaşta annesiz bırakmak istemiyordum.
Artık tansiyon ve şeker ilacımı içmiyorum. Çünkü gerek duymuyorum. Tansiyonum çıkmıyor, şekerim düşmüyor.
Artık DAHA MUTLUYUM...
tamam canım ben de üstüme alınıyorum havadan nem kapar oldum kendime bir zaman ayırıp tekrar polyanna olmam gerekSaka ska.cnm.bnm ben tkilir ckarm.kafama gre fark.etmez :)
hayrdir tqylim.senn neyn var bugun bendr.sikintiliym hic kalkasm.glmyr agrlik.var ustmde
Pist pist fistik :) :) nasilsin ne yapiyon :) uyumamissinda neden gelmiyon bizom oralara :) :)
kendine engel olmanın tek yolu evde öyle seyler bulundurmamak derim ben bebegim alma eşinde yemesin onunda rjime ihtiyacı var onun yerine baska saglıklı şeyler yemeye calısın o tatlıyı bünyen istemiyor sen istiyorsun artık alışkanlık haline getirmişsin ama fark edemiyorsunAyy sorma bebegm antepn herseyi guzl yaaa baylyrm bunlra
Taylm dyet.sastiki.sorma ama.dun.braz daha iyidm bugun daha da iyi olcm jns aldgm 1.5 kilo aklmi basma gtrdi tatl yaramadi bana
Canim kola.bnm dayamamadgm.tek.seydr mdede sotun.cikinca yasaklamdi.tabi.
Tabkide ne zaman isyersen.cnm yardm.ederm ben.ortaogreym.olincano puanim.ise yaramafi ;( ama seneye lisanstan grcm ins yne iyi alirimda yerlesrm bak cografyadan 6 7 tane ici.bis turkiye hartasi bulundir elinde cnm tutun bugday yada demir celik fabrikasi cam fabrkasi nerwlerde bulunursa onlari isaretle sekilnusyunde ezberle dur bakim ben.fotigraf gnderebiliyr muyum telden
menü idare eder san fıstıgı yok bugünKismeler.yok Bende.kustum.iste hrp kendi capmda takiliyiiiimmmm buralarda
Sabah
Ara
nektri
Ara yok
Aksam
merhaba canım menün bana biraz az geldi ekmek hiç yemiyormuydunBen de ilk diyet listemi yazayım.
SABAH
1 dilim çavdar ekmeği, domates,salatalık,peynir ve 3 tane zeytin
ARA
Üzüm
ÖĞLEN
5 kaşık semizotu, 1 kepçe yoğurt
ARA
1 nektari
AKŞAM
1 şinitzel ve bol salata
SPOR
Akşam işten eve dönerken 85 dakika yürüyüş.
tatlııııııımmm seni görmek ne güzelgünaydın canlar
dünkü menümü yazayım
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
1 pirinç patlağı
öğlen
sosisli ekmeğine köfte sandviç
ayran
ara
1 tadımca antep fıstıkllı
akşam
2 küçük karnıyarık közle yapılmış
az pilav
el kadar pide
cacık
su 1,75
spor yarım saat yürüyüş
su geldimi :44:ben gelmediler sanıyodummgünaydın canım, görüşemedik nasılsın
benim Su krizim başladı geceleri(( mahalleyi ayağa kaldırdı cadı yine, uyutana kadar canım çıktı
hımm menü az ama agır gibi gonca ablaMenümü yazıyım.
sabah ılık su
cevizli çörek peynir ıhlamur salatalık
ara bi avuç mısır
öglen kabak salatası 2 dilim ekmek
ara sade kahve küçücük kurabiye
aksam 3 kaşik yogurtlu makarna
3 hurma
su 2 lt.
spor 1 st yürüyüş 30 dk. mezdeke
zeynep ablada kendine engel olamaz oldubende menümü yazıyım
gece
bol maydonoz
3 zeytin
1 bardak süt
iftarda
1 hurma
yarım kase çorba
5 6 kasık mantat sote
yarım dilim ekmek
bol slata
1 kase yoğurt
su 3 lt yi geçti
spor
250 twist
evde
ya amsallah kızın prenses gibi oglunda cok yakısıklı
ya bende bende gonca abla yaaa öküz gibi yiyorumMasallah toprak bey ve su hanıma çok tatlılar.
zeynep abla bu ara çok sapıttım ben ne yiycemi şaşıyom yaaa
aayy canım yaaa inşallah bütün kiloların verip kurtulursun tanıltıgıma memnun oldum cok güzel kılolar veriyorsun halen devam ediyormusun diyetisyeneben İstanbul da yaşıyorum. 33 yaşındayım. Evliyim ve 7 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. Allianz Sigorta acentesinde çalışıyorum. 9 senedir bu işi yapıyorum. İşim oldukça yoğun ve stresli. İş dışında kalan zamanlarımda kızımla ve eşimle zaman geçirmeye çalışıyorum. onunla kitap okuyoruz, parka gidiyoruz, resim yapıyoruz, etkinliklere katılıyoruz.
Artık DAHA MUTLUYUM...
afiyet olsun sekerimfıstıklar bişeyler atıştırıp geleyim, dışarı gidiyorum burda herkes oruçlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?