Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bende menümü yazıyım
gece
domates salatalık 1 kk kadar peynir
bol maydonoz
3 zeytin
1 bardak süt
iftarda
1 hurma
yarım kase çorba
5 6 kasık mantat sote
yarım dilim ekmek
bol slata
1 kase yoğurt
2 tane profotirol (((( kendim yaptım cok güzel olmuştu dayanamadım (((
bir gün önce tramisu yapmıştım yemedim ondan :))))))
su 3 lt yi geçti
spor
1.5 saat hızlı tempoda yürüyüş
250 twist
200 tane yan karın hareketi
evde
50 tane sırt ve 50 tane kol hareketleri :)
kavuştum sporuma :))))

akşam cok olmamış bence ama daha dikkatlı ol canım :)

merhaba canım bence ilk güne göre fena değilsin :)

güzel olmuş senin gibi tatlım

günaydın canım, görüşemedik nasılsın
benim Su krizim başladı geceleri(( mahalleyi ayağa kaldırdı cadı yine, uyutana kadar canım çıktı
su geldimi ?

su geldimi ?
eveeeeeetttt hafta sonu gidip aldım canım, ama çok mızmız bu ara akşamları canımızı alıyor

canım menün güzel tatlıyı da hakettin sen artık sporda güzel olmuş bana da bulaştırsana azıcık

canım ben de sevindim gece gelemiyorum gündüz buralardayım ama çok tatsızım

spor iyi olmuş gonca ama menün çok iyi değil canısı

küsme fıstık yaa herkes kimse yok diye gitmesin daha kötü dağılırız akşam güzel sohbet olmuş:) imkanı olan olduğu aralıkta burda olsun illaki birileri denk gelir tatlım menü çok iyi değil spor yapmışsın aferinnnn

tatil demek biraz zor daha çok yorgunluk oldu aslında, silkelenmek gerek evet ama ben de çok keyifsizim bu ara bi gidip bir geliyor aklım, bir iyi hissediyorum daha doğrusu zorluyorum bir kötü oluyorum çok dengesizim o yüzden diyete de spora da konsantre olamıyorum. Beril yazmış ama o bile beni gaza getiremedi bu sefer offfffffffffffffffffff

zeynep eminim çok güzel kilo vermişsindir canım haber ver unutma sakın bekliyoruz kaçta çıkıcan

kızlar siz geçmiştesiniz sanırım ben biraz işlerimi toparlıyım gelirim
öptüm

Masallah toprak bey ve su hanıma çok tatlılar.
zeynep abla bu ara çok sapıttım ben ne yiycemi şaşıyom yaaa

su geldimi ?

Cok cabalyrm.abla ama tatlidan.vazgecemyrm canm ttli istedkce kndmi ymge veryrm napiiiimmm bugunde spor yapcam kalkamadm 1 den beri bunalimlardaym icimde sknti var

menün güzel canım, biraz kendinden bahsedersen daha iyi tanışırız

ben İstanbul da yaşıyorum. 33 yaşındayım. Evliyim ve 7 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. Allianz Sigorta acentesinde çalışıyorum. 9 senedir bu işi yapıyorum. İşim oldukça yoğun ve stresli. İş dışında kalan zamanlarımda kızımla ve eşimle zaman geçirmeye çalışıyorum. onunla kitap okuyoruz, parka gidiyoruz, resim yapıyoruz, etkinliklere katılıyoruz.

Ama yine de bu yoğun tempoda Hipotiroidi, KOAH, hipertansiyon ve hipoglisemi rahatsızlığımdan dolayı son 5 yılda 75 kilodan 149 kiloya ulaştım.

Daha önce de defalarca zayıflama çalışmalarım oldu ama en fazla 9 kilo verdim.

Ve sonunda 10 Nisan 2013 de bir diyetisyenle tanıştım. Onun yardımıyla ve benim kararlılığımla 94 günde tam 29 kilo verdim. Çünkü artık bu kilolardan kurtulmanın vakti gelmişti. Öncelikle sağlığım için bu gerekliydi. Yaşam kalitemi yükseltmem gerekiyordu. Doktorlar en fazla 5 sene içinde kalp krizi geçirebileceğimi veya felç olabileceğimi söylediler. Kızımı bu küçük yaşta annesiz bırakmak istemiyordum.

Önce sigarayı bıraktım sonra da fazla yemek yemeyi.

Artık daha sağlıklı besleniyorum.

Artık tansiyon ve şeker ilacımı içmiyorum. Çünkü gerek duymuyorum. Tansiyonum çıkmıyor, şekerim düşmüyor.

Artık merdivenleri rahat çıkıp, yolda rahat yürüyebiliyorum.

Artık şekerim düşmediği için gece baş ağrısı ile uyanmıyorum.

Artık kızıma daha rahat sarılıp uyuyabiliyorum.

Artık DAHA MUTLUYUM...

Ayyy kske Bende boyle yiyebilsemde 2 tane preftrol sorun.olsa :) menn guzel abla preftrlde nazar.bncugu

Ims.hastaliklardan tatamn.kurtulursun ve mutlu sahlikli.guzel.bir hayatn.olur canim. Allah yarrmcin.olsun cok.iyi kilo verkissin devam et birakma tanstigimiza.memnun.oldun

Saka ska.cnm.bnm ben tkilir ckarm.kafama gre fark.etmez :)
hayrdir tqylim.senn neyn var bugun bendr.sikintiliym hic kalkasm.glmyr agrlik.var ustmde

sağol tatlımmm

Anaaaammmm sirin.yumaklar yerim.ben bu spalari
sıpalaaaaaarrrr ye teyzesi sen onları

Cok cabalyrm.abla ama tatlidan.vazgecemyrm canm ttli istedkce kndmi ymge veryrm napiiiimmm bugunde spor yapcam kalkamadm 1 den beri bunalimlardaym icimde sknti var
benim deeeeeee(( benim sıkıntıdayken kilo verdiğim görülmedi bu haftayı kazasız bir atlatsam tartım da teyzemde kaldı kontrol edmiyorum

canım öncelikle miniğini Allah bağışlasın, güzel günlerini gör inşallah... Sağlığına yeniden kavuşmaya başlamana ve azmine memnun oldum bizimle daha çok zaman geçirmeye çalış inan çok faydası oluyor, hep birlikte çıtır anneler olucaz, memnun oldum ayrıca röpörtajlarımızvar sonra sana sorular gelicek :)

Saka ska.cnm.bnm ben tkilir ckarm.kafama gre fark.etmez :)
hayrdir tqylim.senn neyn var bugun bendr.sikintiliym hic kalkasm.glmyr agrlik.var ustmde
tamam canım ben de üstüme alınıyorum havadan nem kapar oldum kendime bir zaman ayırıp tekrar polyanna olmam gerek

fıstıklar bişeyler atıştırıp geleyim, dışarı gidiyorum burda herkes oruçlu

Pist pist fistik :) :) nasilsin ne yapiyon :) uyumamissinda neden gelmiyon bizom oralara :) :)

Fıstığım iyiyim ya , öyle tüm gün bir miskinlik oluyor üzerimde .Gece nöbetteyim :82:

Sürekli bu moddayım zaten :125::125::125:

Selam ahali bu arada

kendine engel olmanın tek yolu evde öyle seyler bulundurmamak derim ben bebegim alma eşinde yemesin onunda rjime ihtiyacı var onun yerine baska saglıklı şeyler yemeye calısın o tatlıyı bünyen istemiyor sen istiyorsun artık alışkanlık haline getirmişsin ama fark edemiyorsun
canım bide senin yazdıklarını ben cok okuyorum yaa telefondan yazdıgın içinmi öle oluyo cografya için dediklerini hiç anlamadım bide oruc olunca ferşm dönmüş böle hiç anlamıyorum cok sagol bebegim herzaman yardımlarını isterim
menü idare eder san fıstıgı yok bugün sporunda cok güzel
merhaba canım menün bana biraz az geldi ekmek hiç yemiyormuydun
tatlııııııımmm seni görmek ne güzel güzel canım menün sporun az sadece
günaydın canım, görüşemedik nasılsın
benim Su krizim başladı geceleri(( mahalleyi ayağa kaldırdı cadı yine, uyutana kadar canım çıktı
su geldimi :44:ben gelmediler sanıyodumm
hımm menü az ama agır gibi gonca abla
zeynep ablada kendine engel olamaz oldu
ya amsallah kızın prenses gibi oglunda cok yakısıklı
ya bende bende gonca abla yaaa öküz gibi yiyorum
aayy canım yaaa inşallah bütün kiloların verip kurtulursun tanıltıgıma memnun oldum cok güzel kılolar veriyorsun halen devam ediyormusun diyetisyene
fıstıklar bişeyler atıştırıp geleyim, dışarı gidiyorum burda herkes oruçlu
afiyet olsun sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…