Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Karnı acıkan laflamaya mı geldi :)) gogo sen de hoşgeldin canısı

Eliiiiiiffffffff
sen de hoşgeldin
eve iş getirdim hem çalışıyorum hem size bakıyorum

selam kızlar nasılsınız rapunsel manısa nasıl sekerım
toprak cocuklar nasıl su neden aglıyor

ya bugun mnıdem korkunc agrıyor ramazan basından berı hıc bırseyım yoktu. sahurda bır tost ve bır kase kadar corba ıctım. nıye boyle oldumkıdogrulamıyorum agrıdan yaaaa

berilcıgım nasılsın kuzum :) gece kuşları bu gece uyumayalımda laflayalım biraz :)

kacarmı yakısıklımın annesı.
ay sonuna kadar sıze uyumak yok.
bu gece mutlaka ugra bırsey gosterecem sana
canım kas kaybın cokmu. sonucun nasıl. zeynom dıyetısyenın farkı ne sen dıyetısyene baslamdan once boyle bır lıstedekı kadar yemıyormuydun

zeynebım kacarmı sohbet gece gece. sende kal ama.kaynatalım bahar uyuyor heralde gece oda kesın gelır.gogoda var.

selam kızlar nasılsınız rapunsel manısa nasıl sekerım
toprak cocuklar nasıl su neden aglıyor

Su hem uzakta kaldık diye nazlanıyo sanırım ama daha önce de uyku sorunu vardı zaten bir babasını istiyo, bir beni istiyo ya da abisiyle dördümüz beraber yatalım istiyo ben itiraz edince de çok ağlıyo ve çok zor uyuyor. Kıyamıyorum ağlatmaya da napıcam bilmiyorum, Toprağı daha yeni yeni alıştırdık tek uyumaya, benim de hşuma gidiyor kızla uyumak ama artık çok sorun olmaya başladı

ya bugun mnıdem korkunc agrıyor ramazan basından berı hıc bırseyım yoktu. sahurda bır tost ve bır kase kadar corba ıctım. nıye boyle oldumkıdogrulamıyorum agrıdan yaaaa
GEÇMİŞ OLSUN CANIM YİNE HAYALET Mİ OLDUN SEN:44:

zeynebım kacarmı sohbet gece gece. sende kal ama.kaynatalım bahar uyuyor heralde gece oda kesın gelır.gogoda var.

berilcıgım nasılsın kuzum :) gece kuşları bu gece uyumayalımda laflayalım biraz :)

BEN DE İSTİYORUM UMARIM UYUMAMMMMM HADİ KIZIM SU GÜZELCE UYU BU AKŞAMMMMM

canım benim diyetisyene başaldıgımda 78 kilo felandım ve ne yiyeceğimi bilimiyordum 3.5 ay oldu diyetisyene başlayalı 23 24 kiloya yakın verdim kas kayıbını fazla değil sorun olmaz dedi diyetisyenim cok degil yağdan daha cok gitmiş :)
ramazanda böyle seyler olurmuş :)
burdayım canım gece merak ettim simdi

Son düzenleme:
bız bes kısı yatıyoruz genelde.o zaman elıfte cok mutlu oluyor.kızlar son zamanlarda odalarından gelmıyorlar.genc ayagına yatıyorlar heralde. ama elıf ayrı yattıgı ana uyanıyor. sanırım kokudan anlıyor.bende endıselenıyorum ama suan memnunuz hem hasanda evde olamıyor fazla sarılıp yatıyoz.

sana cevabımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet seker kadın
sızden cok memnunum.hepınızı ayrı ayrı merak edıyorum. kılo verdınızde acayıp keyf alıyorum. gece muabbetlerımızde resmen kopuyorum. ben takım acıp gıdene kadar bana katlanmak zorundasınız bunu bılın emı..... kı buda cok zayıf bır ıhtımal ben kaptan olamam ya herkes sıfır beden olur heralde cenemden cekındıklerınden

babaya postalı kuşumu fıstığım :)

Son düzenleme:
tatlım benim cok geçmiş cok mu ağrıyor miden
oruç tutuyorsan eger oruç açtıktan sonra birazs sekerli su iç yada bir bardak soğuk süt

yoooo olmadım kıııııııııı
ama gece bazen bahar benı azdırıyor bılesın
bende gıtsemmıkı
ya mıodeye ne ıyı gelır tek ıstedıgım su agrı kesılsın.laf aramızda kamburluk pek zormus be

iyi bari ben de çok dert etmeye başlamıştım bu ara yine çabuk uyusa sorun yok da uykuya geçene kadar ben uyuyorum bütün işlerim kalıyo, akşamlarım lazım bana bütün gün işteyim ev işleri de aksıyo

teşekkür ederim çok sevindim

bende sana bayalıyorum tatlım geceki söylediğine hala gülüyorum okuyunca cok gülmüştüm :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…