Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünki menümü yazayım :18:

sahurda
yarım dilim ekmek
biraz peynir,
çay

iftarda
küçük bi kase yogurtlu çorba
4 kaşık barbunya
4 kaşık pilav
3 tane fırında köfte
salata
yarım bardak gazoz :18:

ara
yarım dilim kek
çay

su
3 litre
spor akşama kadar dayımın ogluyla kudurma
spor yapmayı canım hiç istemiyo bu aralar yaa

Naber kızlar aus hoşgeldin canım.arada geldikçe menünü paylaş biraz faydası olur kız.

Fıstığım iyiyim ya , öyle tüm gün bir miskinlik oluyor üzerimde .Gece nöbetteyim :82:

Sürekli bu moddayım zaten :125::125::125:

Selam ahali bu arada
sana da selam ahalinin ferdi

Yer aus teyzeleri o ikisinide

Ay pardon yaaa klavyem sürçtü ne teyzesi , aus ablaları
abla ablaaaaa, biz bu seneden sonra aşağıya iniyoruz di mi aussssss

gizemliyi ben de çok zor okuyorum bazen :))) çocuklar için teşekkür ederim analarına çekmişler

sana da selam ahalinin ferdi

abla ablaaaaa, biz bu seneden sonra aşağıya iniyoruz di mi aussssss

gizemliyi ben de çok zor okuyorum bazen :))) çocuklar için teşekkür ederim analarına çekmişler

Yok ben sürekli çıkıyorum , şimdiden 35 demeye başladım , 37 kulağıma çok hoş geliyor mesela

hık demiş burnundan düşmüşler canım

di mi :))) Ayvalıkta geziyoruz diğer çocuklu hanımlarla parkta muhabbet yaşlar falan soruluyo tabi benim iki çocuk da minyon yaşlarına göre küçükler, aaaa siz de pek minyon değilsiniz iri yarısınız ama bu çocuklar kime çekti deyince babalarına diyorum

ha ha ha kurban olsun o kadın sana hıh

serap canım topiğe geliyosun ama alıntılama yapmayı biliyomusun yazılanlara cevap verebilirsin, ayrıca önceki menülere yorum yapman gerek, sormak istediğin olursa yardımcı oluruz, burayı nasıl kullanacağın konusunda herkesin katkısı olacaktır, sen aklına gelenleri sor biz tarif ederiz canım

merhaba ben geldim :)
oruçluyken bir daha hiç bir güç beni bu sıcakta dışarı çıkartamaz dilim boğazım kurudu ama memnun geldim diyetisyenden :)
kilo vermişim ama kasdanda kayp etmişim diyetisyenime arada kaçamaklar oldu dedim :) kadın güldü o kadarcıklar sorun olmaz dedi :) bu akşam tatlı yiyeceğim :)))))

ne kadar verdin süpriz mi? Cuma günü mü görücez yani:))))

canım benim okuyunca kendimi gördüm bir anda sende :) başarını azmını kutlarım burda sana desdegiz fıstığım :) sigarıyı bırakmakta en doğru kararı vermişin :) bende 2 sene önce bıraktım ve kendime şimd, cok kızıyırum boşu boşuna zehirlemişim kendimi :)

Ayyy kske Bende boyle yiyebilsemde 2 tane preftrol sorun.olsa :) menn guzel abla preftrlde nazar.bncugu
cok sagol ablam :) kendimi frenledim yoksa koca tabak gidicekti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…