- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
Fıstığım iyiyim ya , öyle tüm gün bir miskinlik oluyor üzerimde .Gece nöbetteyim :82:
Sürekli bu moddayım zaten :125::125::125:
Selam ahali bu arada
Yer aus teyzeleri o ikisinide
Ay pardon yaaa klavyem sürçtü ne teyzesi , aus ablaları
yaş kompleksimi var neee
Hiçte bilee
Daha 35 ine 7 ay varken , benim gibi yuvarlayarak 35 diyen kaç kadın vardır acep
Aus nineyim ben , kırışıksız , kaz ayaksız , çıtır nine
Naber kızlar aus hoşgeldin canım.arada geldikçe menünü paylaş biraz faydası olur kız.
sana da selam ahalinin ferdi
Fıstığım iyiyim ya , öyle tüm gün bir miskinlik oluyor üzerimde .Gece nöbetteyim :82:
Sürekli bu moddayım zaten :125::125::125:
Selam ahali bu arada
abla ablaaaaa, biz bu seneden sonra aşağıya iniyoruz di mi aussssssYer aus teyzeleri o ikisinide
Ay pardon yaaa klavyem sürçtü ne teyzesi , aus ablaları
gizemliyi ben de çok zor okuyorum bazen :))) çocuklar için teşekkür ederim analarına çekmişlerkendine engel olmanın tek yolu evde öyle seyler bulundurmamak derim ben bebegim alma eşinde yemesin onunda rjime ihtiyacı var onun yerine baska saglıklı şeyler yemeye calısın o tatlıyı bünyen istemiyor sen istiyorsun artık alışkanlık haline getirmişsin ama fark edemiyorsun
canım bide senin yazdıklarını ben cok okuyorum yaa telefondan yazdıgın içinmi öle oluyo cografya için dediklerini hiç anlamadım bide oruc olunca ferşm dönmüş böle hiç anlamıyorumcok sagol bebegim herzaman yardımlarını isterim
menü idare eder san fıstıgı yok bugünsporunda cok güzel
merhaba canım menün bana biraz az geldi ekmek hiç yemiyormuydun
tatlııııııımmm seni görmek ne güzelgüzel canım menün sporun az sadece
su geldimi :44:ben gelmediler sanıyodumm
hımm menü az ama agır gibi gonca abla
zeynep ablada kendine engel olamaz oldu
ya amsallah kızın prenses gibi oglunda cok yakısıklı
ya bende bende gonca abla yaaa öküz gibi yiyorum
aayy canım yaaa inşallah bütün kiloların verip kurtulursun tanıltıgıma memnun oldum cok güzel kılolar veriyorsun halen devam ediyormusun diyetisyene
afiyet olsun sekerim
abla ablaaaaa, biz bu seneden sonra aşağıya iniyoruz di mi aussssss
gizemliyi ben de çok zor okuyorum bazen :))) çocuklar için teşekkür ederim analarına çekmişler
abla ablaaaaa, biz bu seneden sonra aşağıya iniyoruz di mi aussssss
gizemliyi ben de çok zor okuyorum bazen :))) çocuklar için teşekkür ederim analarına çekmişler
Yok ben sürekli çıkıyorum , şimdiden 35 demeye başladım , 37 kulağıma çok hoş geliyor mesela
hık demiş burnundan düşmüşler canım
di mi :))) Ayvalıkta geziyoruz diğer çocuklu hanımlarla parkta muhabbet yaşlar falan soruluyo tabi benim iki çocuk da minyon yaşlarına göre küçükler, aaaa siz de pek minyon değilsiniz iri yarısınız ama bu çocuklar kime çekti deyince babalarına diyorum
Selam kizlar
Toprak mesajimi cevaplarsan sevinirim
merhaba ben geldim :)
oruçluyken bir daha hiç bir güç beni bu sıcakta dışarı çıkartamaz dilim boğazım kurudu ama memnun geldim diyetisyenden :)
kilo vermişim ama kasdanda kayp etmişim diyetisyenime arada kaçamaklar oldu dedim :) kadın güldü o kadarcıklar sorun olmaz dedi :) bu akşam tatlı yiyeceğim :)))))
ben İstanbul da yaşıyorum. 33 yaşındayım. Evliyim ve 7 yaşında dünya tatlısı bir kızım var. Allianz Sigorta acentesinde çalışıyorum. 9 senedir bu işi yapıyorum. İşim oldukça yoğun ve stresli. İş dışında kalan zamanlarımda kızımla ve eşimle zaman geçirmeye çalışıyorum. onunla kitap okuyoruz, parka gidiyoruz, resim yapıyoruz, etkinliklere katılıyoruz.
Ama yine de bu yoğun tempoda Hipotiroidi, KOAH, hipertansiyon ve hipoglisemi rahatsızlığımdan dolayı son 5 yılda 75 kilodan 149 kiloya ulaştım.
Daha önce de defalarca zayıflama çalışmalarım oldu ama en fazla 9 kilo verdim.
Ve sonunda 10 Nisan 2013 de bir diyetisyenle tanıştım. Onun yardımıyla ve benim kararlılığımla 94 günde tam 29 kilo verdim. Çünkü artık bu kilolardan kurtulmanın vakti gelmişti. Öncelikle sağlığım için bu gerekliydi. Yaşam kalitemi yükseltmem gerekiyordu. Doktorlar en fazla 5 sene içinde kalp krizi geçirebileceğimi veya felç olabileceğimi söylediler. Kızımı bu küçük yaşta annesiz bırakmak istemiyordum.
Önce sigarayı bıraktım sonra da fazla yemek yemeyi.
Artık daha sağlıklı besleniyorum.
Artık tansiyon ve şeker ilacımı içmiyorum. Çünkü gerek duymuyorum. Tansiyonum çıkmıyor, şekerim düşmüyor.
Artık merdivenleri rahat çıkıp, yolda rahat yürüyebiliyorum.
Artık şekerim düşmediği için gece baş ağrısı ile uyanmıyorum.
Artık kızıma daha rahat sarılıp uyuyabiliyorum.
Artık DAHA MUTLUYUM...
cok sagol ablam :) kendimi frenledim yoksa koca tabak gidicekti :)Ayyy kske Bende boyle yiyebilsemde 2 tane preftrol sorun.olsa :) menn guzel abla preftrlde nazar.bncugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?