- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
amin güzelim :)Zeynep abla hayırlısı neyse o olsun hakında kızının inşallah..
sonra görüşürüz kızlar ben sahur için bişeyler hazırlıyım kendime yiyip yatıcam iyi geceler..
gökçem sahi biz kac kişiyiz ?Takimda kac kisi var
Kac kisi izinli ne zaman gelecekler
okuduğu bir üniversite var zaten bu sene 2. sınıfa geçti ama kayseriye gelmek istiyor
babasına İstanbul hukugu yazdırdı :)
hakkarı siyası bilimler ve kamu yönetimi yazdı orası kesin geliyor
aksarayda okumam diyor hakkariyi yazıor
kadını pazartesi gündüz kuran okurken gördüm konuştuk canikom gidicem diyordu :)hee yok ben geçen komşumda tartılıyım dedin ya ondan dedim o zaman alsan iyi olur, hem yeni tartılmışken farkı da anlarsın
aksarayda işletme okuyor canımHakkinda hayirlisi ins.
Su an Hängi bolumde nerde
kadını pazartesi gündüz kuran okurken gördüm konuştuk canikom gidicem diyordu :)
tartı farkı olursa o nu nasıl yapıcaz ?
bu günki kilom cok güzeldi :)
tavuk kırmızı etten daha kolay sindiriliyor bende tavuğu cok tüketiyorumIyi geceler
Ben tavuk yedim hep.biktim ama disimi sikacam tatile Kadar.kirmizi eti sindiremedim birde tuzsuz olunca hic yenmedi.tavukla dene bir.proteyin diyeti sporcular yaparmis genelde
aksarayda işletme okuyor canım
kuzucuğum yardımcı derken biraz açıklasana ne yapıcaz sana yardım için ben pek anlamıyorum ama anladığım kadarıyla sana yardım ederimgece gece hatlar karıştı bende
1- yardımcı işini halledemedim
2- gidenlere iyi geceler, öpüyorum
3- gelenler hoşgeldi
4-şu an takımda 3 kişi izinli sadece cimcimeyi biliyorum ben bir ay evde neti yok gelemiyor
çiğdem türkiyede evine ne zaman dönecek bilmiyorum
garbera hiç fikrim yok işe başladı gelemeyebilir.rapunzel bilir onu
bebeğim senin moralın mi bozuk pek tatdın yok gibiSabaha goruuruz kizlar.opüldunuz.
Yagsiz tuzsuz yine tavuk yeniyor vallatavuk kırmızı etten daha kolay sindiriliyor bende tavuğu cok tüketiyorum
iyi akşamlar herkes burdaymış ben de geldim gecmiş az bi bakyım gelirim
bebeğim senin moralın mi bozuk pek tatdın yok gibi
canım şu an izinlilerle birlikte 10 kişiyiz, beril ve serap var 12 kişi oluyoruz.amin güzelim :)
iyi geceler afiyet olsun allahım orucunu kabul etsin :)
ama daha sahur için erken degilmi
gökçem sahi biz kac kişiyiz ?
mersine gidicez orda çiğdemle. baharla görüşücem inşallah
bahar ağustosta görüşelim gülüm :)
istersen tartı değişikliği yaparız ya da örn: bugün 55 kilo yarın kendi tartında 57 çıkarsan haftaya cuma çıktığın kilodan 2 kilo düşersin aradaki fark eksi ise kilona eklersin olur mu canım? sen karar verkadını pazartesi gündüz kuran okurken gördüm konuştuk canikom gidicem diyordu :)
tartı farkı olursa o nu nasıl yapıcaz ?
bu günki kilom cok güzeldi :)
görüşürüz canlar ben de uyusam mı bilemdim. 3'te kalkacakmış eşim, dayanabilir miyim acep uykum geldiSabaha goruuruz kizlar.opüldunuz.
çatlat zeynoş söylemeCatlatacanmi soyleyene
kuzucuğum yardımcı derken biraz açıklasana ne yapıcaz sana yardım için ben pek anlamıyorum ama anladığım kadarıyla sana yardım ederim
iyi akşamlar herkes burdaymış ben de geldim gecmiş az bi bakyım gelirim
Toprak ahanda yarimciyi bulduk
az kaldı kızlar cumaya :) ama hedef kilomdayım diyim :) artık S beden kıyafet alıyorum :) 36 bedende alt tarafım :)canım şu an izinlilerle birlikte 10 kişiyiz, beril ve serap var 12 kişi oluyoruz.
istersen tartı değişikliği yaparız ya da örn: bugün 55 kilo yarın kendi tartında 57 çıkarsan haftaya cuma çıktığın kilodan 2 kilo düşersin aradaki fark eksi ise kilona eklersin olur mu canım? sen karar ver
görüşürüz canlar ben de uyusam mı bilemdim. 3'te kalkacakmış eşim, dayanabilir miyim acep uykum geldi
çatlat zeynoş söyleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?