ceza konusunda kendime bile taviz vermem yani :)evet sanırım zeynep üstesinden gelecek bu işin kızlar
olur canım yanındayım her zaman :)zeynep sen yardımcım olur musun? kaptan yardımcısı sen olacaksın
idare işlerini ortak yapıcaz, ne bileyim cezaları, yarışları, ödülleri, takım takibini paylaşıcaz işte diğer arkadaşlara da görev vermek gerek hafta hafta beraber konuşup ayarları olma mı???
ceza konusunda kendime bile taviz vermem yani :)
sen ceza işini bana bırakdiyet yapıyoruz diyoruz diyoruz ha bire hamidi gırtlak yiyor bizim tombiş hatunlar
valla acımam kimseye bahar cok iyi bilir kız simit yedi 500 mekik ceza yedi :)Zeynep senin cezalarin methinizi cok duydum
Birde goreyim Canim ya
Bende yardim ederim
valla acımam kimseye bahar cok iyi bilir kız simit yedi 500 mekik ceza yedi :)
kendime bile ceza verdim ve fazlasıyla yaptım
cok iyi olucak yardım işi kaptanım bak 2 tane yardımcın oldu :)
tamam canım benim iyi geceler :)peki kızlar ben yatıyorum saati kurucam kalkarım biraz uyuyım bari
byeeeeeeeeeeeee
zeynep yarın konuşuruz canım ayrıntıları
okudum canım :44:Toprak sana diyor
Ulen sen gecmisi okumadinmi bugun
anlaşırız sekerim :)Senin cezalar iyiymis anlasiriz senle sekerim
Toprak sana diyor
Ulen sen gecmisi okumadinmi bugun
tamam canım benim iyi geceler :)
okudum canım :44:
bana diyo di mitombik hatun ben oluyorum galiba
Suan yatakta hep beraberiz
Ben gidemedim sizinde getirdim
bende seni seviyorum bebeğim ama gözümden kaçtı herhalde dur bakıyım geliyorum hemençikOkumamissin benim kilomun resmiyle resimleri gorurdun.
Olsunnnnn Ben seviyom seni yinede
benim koca arkamda tv. seyrediyor uyumadı :)))))))) sana iyi geceler balım git sarıl kocacığına :)kırk yılda bir kızı yatağına yatırdık onda da sizinle sohbete daldık goncamın yanına gideceğime berilin yanına gittik
zeynep hadi gidelim kocalarımızın yanına bırakalım şu kadını elifinle başbaşa
bende seni seviyorum bebeğim ama gözümden kaçtı herhalde dur bakıyım geliyorum hemençik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?