- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
he sana diyorum kızım sana diyorum gelinim sen anla ben geldim gidicem siz hala 70 li kilolardasınız hahahahahah :)))))bana diyo di mitombik hatun ben oluyorum galiba
benim koca arkamda tv. seyrediyor uyumadı :)))))))) sana iyi geceler balım git sarıl kocacığına :)
he sana diyorum kızım sana diyorum gelinim sen anla ben geldim gidicem siz hala 70 li kilolardasınız hahahahahah :)))))
55 oldum kız :)
gördüm canım benim hay maşallah sana :) bu arada kaç kiloydunkii sevindin bu kadar :)Olduda bitti masallahhhhhhh
Toprak catlar. Hiiiiiiii
ablam işyerinde interneti kullanamıyo o yuzden ayrılmayı düsünüyodugece gece hatlar karıştı bende
1- yardımcı işini halledemedim
2- gidenlere iyi geceler, öpüyorum
3- gelenler hoşgeldi
4-şu an takımda 3 kişi izinli sadece cimcimeyi biliyorum ben bir ay evde neti yok gelemiyor
çiğdem türkiyede evine ne zaman dönecek bilmiyorum
garbera hiç fikrim yok işe başladı gelemeyebilir.rapunzel bilir onu
geldim geldimmYagsiz tuzsuz yine tavuk yeniyor valla
Gel gitme gecmise dalacan sohbeti kaciracan
geldim zeynep ablarapunzellllll biz gidiyoruz sen hala geçmiştesin gelde konuşalım ya :) :)
bence de öyle yappgidemiyoooooooommmmmm :))) uykum da kaçtı napsam yaw
1 saat daha dayanıp ben sofrayı hazırlayıp yatayım bari
evlendiğimde 45 kiloydum ben tekrardan 45 olsam mı diyordum herifime yok be eridin bittin diyor :)işte bu da bittiğim an ben gidiyorum küstüm
beni mezun etmeden ikinizi de göndermiycem burdan0 beden altı varmıyıdı siz oralara düşene kadar ben 38-36 olurum sanırım
bir saat dayan kuzum :) her zaman böyle konuşmuyoruz ya :)gidemiyoooooooommmmmm :))) uykum da kaçtı napsam yaw
1 saat daha dayanıp ben sofrayı hazırlayıp yatayım bari
kaç kiloyduki ben bilemiyorum hani banlıydımyahatun 68 kilo olmuş yaaaaa zeynep vurun beni
evlendiğimde 45 kiloydum ben tekrardan 45 olsam mı diyordum herifime yok be eridin bittin diyor :)
Aa ben okul muduru saniyodum ya senin kocayi :) :) :) :)benim eşim kayseri erbosan boru fabrikasının personel müdürü çalıştığı iş yerinin iftar yemeğine gidicek :)
Goruselim tabiki zeynosum :)amin güzelim :)
iyi geceler afiyet olsun allahım orucunu kabul etsin :)
ama daha sahur için erken degilmi
gökçem sahi biz kac kişiyiz ?
mersine gidicez orda çiğdemle. baharla görüşücem inşallah
bahar ağustosta görüşelim gülüm :)
Yaa ben bilmemmi o cezalari canim ciktiydi bitirene kadar :) :) :)ceza konusunda kendime bile taviz vermem yani :)
sen ceza işini bana bırakdiyet yapıyoruz diyoruz diyoruz ha bire hamidi gırtlak yiyor bizim tombiş hatunlar
Duyma duyma canim :) :) sakin gormedeZeynep senin cezalarin methinizi cok duydum
Birde goreyim Canim ya
Bende yardim ederim
Yaa :) :) nasil unutulurdu o gunler zeynosum :) :) bak kac aydir simit yiyemiyom yawvalla acımam kimseye bahar cok iyi bilir kız simit yedi 500 mekik ceza yedi :)
kendime bile ceza verdim ve fazlasıyla yaptım
cok iyi olucak yardım işi kaptanım bak 2 tane yardımcın oldu :)
evet işte zeynep ve beril bu tombikleri iyi zayıflatır
süper biri gaz versin biri ceza versin yandııııııııkkkkkkkkk:18:
kaptan dokunulmazlığı ile ben hariç dermişim
serap canım topiğe geliyosun ama alıntılama yapmayı biliyomusun yazılanlara cevap verebilirsin, ayrıca önceki menülere yorum yapman gerek, sormak istediğin olursa yardımcı oluruz, burayı nasıl kullanacağın konusunda herkesin katkısı olacaktır, sen aklına gelenleri sor biz tarif ederiz canım
Günaydın kızlar.
sabah ılık su kepek ekmek peynir birer dilim sekersiz nescafe
ara yogurt yulaf ezmesi
öglen 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek
ara 1 dilim kavun
akşam 4 kaşık semizotu 2 köfte 1kase yogurt
su 2 lt.
spor 90 dk. hızlı yürüyüş.
yeşil çay 7 li çay
Carsamba menusu
Sahurda
Iki kasik pilav
Yogurt
Az ekmek
Peynir
Cay
4 kayisi
Iftarda
3 kasik sarimsakli kofte
1 tane icli kofte
2 tane firinda kofte
( nie hep kofte diceksiniz :) icli kofte ile firinda kofte dunden kalmisti )
Salata
Cok az pide
Ayran
Biber
Ara
Azicik cikolata
Su
3 litre
Spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?