gidemiyoooooooommmmmm :))) uykum da kaçtı napsam yaw
1 saat daha dayanıp ben sofrayı hazırlayıp yatayım bari
Sabah ve oglen ekmek niye yok canim ben halen bilmiyom niye olmadigini :) cevapladiysan onceden gormedim kusura bakmaDünki menüm
SABAH
Salatalık,domates, 1 dilim peynir, 3 zeytin, 2 kupa şekersiz çay
ÖĞLEN
5 kaşık yeşil mercimek, salata
ARA
Üzüm
AKŞAM
1 kase çorba, 1 dilim çavdar ekmeği
SPOR
85 dakika yürüyüş, 150 twist, 50 mekik, 50 kol hareketi
SU
3,5 litre
:) :) valla baya karisik bi menu oldu yaaaooooooooo bu nasıl bir menü? Hem et, hem salata hem de yoğurt ve de çikolata ... :)
Banada bi arkadas yapmisti canim bende bilmiyorum nasil yapildiginişu kilo kaybını gösteren tickerı nasıl yüklüyorsunuz? ben bunu merak ettim. bilgi vermenizi rica ederim.
Bende seni merak etmistim canim haa :) :) hos geldinn menun guzellgunaydın kızlarr.dun giremedim kusura bakmayın. yoldaydık. felaket yağmur yağıyodu aydından itibaren. 4 saatlik yolu 7 saatte geldik.
dünki menümm
sabah 2 dilim ekmek
domates salatalık
ara
1 armut
öğlen 5 ızgara köfte
salata yoğurt
1 diilim ekmek
sonra yola cıktıkk. afyona iftara yetiştik
iftarda
2 yemek kaşıgı pilav
4 yemek kaşığı nohut
30 dk yuzme
3 lt su
kızlar geçmişi akşam eve gidince okuyacağım .çook öpüyorum hepiniiziii
Yemege diyecek soz bulamiyorum.kuzum sen hangi topiktesin yaaaa farkindasin var.hepsini gectim sekerim de o su ne allahini seversen. Bu menuleri duzeltmen icin ay sonuna Kadar zaman veriyorum.yoksa seni bosarim alir basimi giderim.bari veremiyon kilocuklar sabit Dur.dünkü menümü de yazayım
sabah evden çıkarken bir parça pide içine dil peyniri koydum
yolda yedim
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 çizburger
ayran
ara
nesfit+süt bir kase
ara
1 kemalpaşa:18:
akşam
bezelye+pilav bir tabakta
yoğurt
1 kase çorba
su 1,5 lt
spor yok
siz şimdi yorumları yazın ben yerin dibine gidiyorum sonra gelirim
hee anladım canm tmam o zamanAslında diyetisyenin listesinde her öğün 1 dilim ekmek var. Ama ben sadece bir öğün yiyorum. ekmek olmadan da doyabiliyorum. O yüzden boşu boşuna yemeyeyim diyorum. Ama günlük karbonhidrat ihtiyacımı almak için sadece bir öğün yiyorum.
canım yaaaa aglama yaaaagünaydın fistuklar sayenizde uykusuz bir güne ağlayarak başladım
sabah tartıyı görünce dumura uğradım
kahvaltıda aktiva yoğurt yedim sadece biraz önce de nesfit
yaaaa şimdi aç kalırsın böyle gökçe hanım, al ver al ver nereye kadar
beriiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllll, zeyneeeeeeeeeeepppppppppppppp yardııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
dünkü menümü de yazayım
sabah evden çıkarken bir parça pide içine dil peyniri koydum
yolda yedim
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1 çizburger
ayran
ara
nesfit+süt bir kase
ara
1 kemalpaşa:18:
akşam
bezelye+pilav bir tabakta
yoğurt
1 kase çorba
su 1,5 lt
spor yok
siz şimdi yorumları yazın ben yerin dibine gidiyorum sonra gelirim
hee anladım canm tmam o zaman
canım yaaaa aglama yaaaatoparlarsın sen
hem çizburger hem kemal paşa
sen bizden önce mezun olursun sekerimTopis kac Kilo aldin
Bu durumun Canimi sikiyor artik.noktali yazi bilerek yazildi
Her hafta atak yapma ama 300-500 Vererek saglam git.tamam sporda yapma .1 Saat orta tempoda yurusen 250 - 300 kalori verirsin.yurumrdin gunler 2 elma Az. Ye mesela 200 kalori Yok say.
Bu Dan sonra benimsin. Aksam dolapta ne var soyluyosun Menü yapiyoz. O kivirttigin mezdeke spor degil aktivite bilesin. Onuda vucudun alisti zaten.
Mezun ol git yawwww
Kaptanligina goz koydum koltugunu salliyacam artik.
benimde su ramazanı kazasız belasız atlatmam gerekYemege diyecek soz bulamiyorum.kuzum sen hangi topiktesin yaaaa farkindasin var.hepsini gectim sekerim de o su ne allahini seversen. Bu menuleri duzeltmen icin ay sonuna Kadar zaman veriyorum.yoksa seni bosarim alir basimi giderim.bari veremiyon kilocuklar sabit Dur.
iyidir canım postaneye gittim sabah yürüyerk gidem gelem dedim eve gelee kadar dilim dışarı sündüFistiklarim nasilsiniz
Fistik icim Gogol ve bahar ne haber
Ne toplamasi iyice dagitti
söylemiyim yarın göreceksiniz zaten bugün biraz verirrim umuduyla yazmıyorumTopis kac Kilo aldin
Bu durumun Canimi sikiyor artik.noktali yazi bilerek yazildi
Her hafta atak yapma ama 300-500 Vererek saglam git.tamam sporda yapma .1 Saat orta tempoda yurusen 250 - 300 kalori verirsin.yurumrdin gunler 2 elma Az. Ye mesela 200 kalori Yok say.
Bu Dan sonra benimsin. Aksam dolapta ne var soyluyosun Menü yapiyoz. O kivirttigin mezdeke spor degil aktivite bilesin. Onuda vucudun alisti zaten.
Mezun ol git yawwww
Kaptanligina goz koydum koltugunu salliyacam artik.
evet herkes oruçlu diye utanıyorum işyerinde su içemiyorum ama mutfağa gidip içeyim bari yürüyüş olurYemege diyecek soz bulamiyorum.kuzum sen hangi topiktesin yaaaa farkindasin var.hepsini gectim sekerim de o su ne allahini seversen. Bu menuleri duzeltmen icin ay sonuna Kadar zaman veriyorum.yoksa seni bosarim alir basimi giderim.bari veremiyon kilocuklar sabit Dur.
ayy sorma menüye baktım baktım birden çizburger demişim kendim bile farketmedimhee anladım canm tmam o zaman
canım yaaaa aglama yaaaatoparlarsın sen
hem çizburger hem kemal paşa
Ne toplamasi iyice dagitti
sen bizden önce mezun olursun sekerim
benimde su ramazanı kazasız belasız atlatmam gerek
iyidir canım postaneye gittim sabah yürüyerk gidem gelem dedim eve gelee kadar dilim dışarı sündü
bu zamana kadar kaç kilo vermiş fıstık yapar yapar o
Mevsimsel olursöylemiyim yarın göreceksiniz zaten bugün biraz verirrim umuduyla yazmıyorumAllah iyiliğini versin güldürürken düşündürüyosun beni pardon güldürürken korkutuyorsun akşama yine bezelye pilav var bitmedi ((
evet herkes oruçlu diye utanıyorum işyerinde su içemiyorum ama mutfağa gidip içeyim bari yürüyüş olurtamam ay sonuna kadar dağıtabilir miyim yani ay sonundan itibaren mi toparlıycam
ayy sorma menüye baktım baktım birden çizburger demişim kendim bile farketmedimkemalpaşayı da yerinden aldık kemalpaşadan Allahım böyle bir lezzet olamaz, gün sayıyorum ben ordan biri geçse de bana getirse diye buralardakilere hiç benzemiyo, daha Ayvalıktan yola çıkarken dayımla pazarlık yaptım orda duracaz di mi dayı diye çok güzeeeellllllllll
ya bişey diycem benim saçlarım kuş kadar kaldı her tuttuğumda avuç avuç elime geliyo, kel mi kalıcam neden oluyo bu şimdi
di mi bahar yaparım di mi di miiiiiiii, gülmeeeeeeeeeegülme komşuna gelir başına
Mevsimsel olur
Vitaminsizlikten olur
Stresten olur
Ilac kullaniyosan Yan etkisi olur
100 Tele Kadar gunluk dokulmesi normal
beril resimlerini gördüm bu arada çok hoş çıkmışsın canım
Sagol Canim
Kizlar hazirlanip cikayim annemi dr.kontrole goturecem gorusuruz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?