Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gunaydın kızlarr.dun giremedim kusura bakmayın. yoldaydık. felaket yağmur yağıyodu aydından itibaren. 4 saatlik yolu 7 saatte geldik.
dünki menümm
sabah 2 dilim ekmek
domates salatalık

ara
1 armut

öğlen 5 ızgara köfte
salata yoğurt
1 diilim ekmek

sonra yola cıktıkk. afyona iftara yetiştik
iftarda
2 yemek kaşıgı pilav
4 yemek kaşığı nohut

30 dk yuzme
3 lt su

Sabah ve oglen ekmek niye yok canim ben halen bilmiyom niye olmadigini :) cevapladiysan onceden gormedim kusura bakma
ooooooooo bu nasıl bir menü? Hem et, hem salata hem de yoğurt ve de çikolata ... :)
:) :) valla baya karisik bi menu oldu yaaa
şu kilo kaybını gösteren tickerı nasıl yüklüyorsunuz? ben bunu merak ettim. bilgi vermenizi rica ederim.
Banada bi arkadas yapmisti canim bende bilmiyorum nasil yapildigini
Bende seni merak etmistim canim haa :) :) hos geldinn menun guzell
kızlar geçmişi akşam eve gidince okuyacağım .çook öpüyorum hepiniiziii

Bende seni optumm canimm :)

Aslında diyetisyenin listesinde her öğün 1 dilim ekmek var. Ama ben sadece bir öğün yiyorum. ekmek olmadan da doyabiliyorum. O yüzden boşu boşuna yemeyeyim diyorum. Ama günlük karbonhidrat ihtiyacımı almak için sadece bir öğün yiyorum.

Son düzenleme:
günaydın fistuklar sayenizde uykusuz bir güne ağlayarak başladım
sabah tartıyı görünce dumura uğradım

kahvaltıda aktiva yoğurt yedim sadece biraz önce de nesfit
yaaaa şimdi aç kalırsın böyle gökçe hanım, al ver al ver nereye kadar
beriiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllll, zeyneeeeeeeeeeepppppppppppppp yardııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

dünkü menümü de yazayım

sabah evden çıkarken bir parça pide içine dil peyniri koydum
yolda yedim

ara
3 kuru kayısı

öğlen
1 çizburger
ayran

ara
nesfit+süt bir kase

ara
1 kemalpaşa:18:

akşam
bezelye+pilav bir tabakta
yoğurt
1 kase çorba

su 1,5 lt
spor yok

siz şimdi yorumları yazın ben yerin dibine gidiyorum sonra gelirim

Topis kac Kilo aldin
Bu durumun Canimi sikiyor artik.noktali yazi bilerek yazildi
Her hafta atak yapma ama 300-500 Vererek saglam git.tamam sporda yapma .1 Saat orta tempoda yurusen 250 - 300 kalori verirsin.yurumrdin gunler 2 elma Az. Ye mesela 200 kalori Yok say.
Bu Dan sonra benimsin. Aksam dolapta ne var soyluyosun Menü yapiyoz. O kivirttigin mezdeke spor degil aktivite bilesin. Onuda vucudun alisti zaten.
Mezun ol git yawwww
Kaptanligina goz koydum koltugunu salliyacam artik.

Yemege diyecek soz bulamiyorum.kuzum sen hangi topiktesin yaaaa farkindasin var.hepsini gectim sekerim de o su ne allahini seversen. Bu menuleri duzeltmen icin ay sonuna Kadar zaman veriyorum.yoksa seni bosarim alir basimi giderim.bari veremiyon kilocuklar sabit Dur.

hee anladım canm tmam o zaman
canım yaaaa aglama yaaaa toparlarsın sen

hem çizburger hem kemal paşa

sen bizden önce mezun olursun sekerim
benimde su ramazanı kazasız belasız atlatmam gerek
Fistiklarim nasilsiniz
Fistik icim Gogol ve bahar ne haber
iyidir canım postaneye gittim sabah yürüyerk gidem gelem dedim eve gelee kadar dilim dışarı sündü
Ne toplamasi iyice dagitti

bu zamana kadar kaç kilo vermiş fıstık yapar yapar o

söylemiyim yarın göreceksiniz zaten bugün biraz verirrim umuduyla yazmıyorum Allah iyiliğini versin güldürürken düşündürüyosun beni pardon güldürürken korkutuyorsun akşama yine bezelye pilav var bitmedi((

evet herkes oruçlu diye utanıyorum işyerinde su içemiyorum ama mutfağa gidip içeyim bari yürüyüş olur tamam ay sonuna kadar dağıtabilir miyim yani ay sonundan itibaren mi toparlıycam

hee anladım canm tmam o zaman

canım yaaaa aglama yaaaa toparlarsın sen

hem çizburger hem kemal paşa
ayy sorma menüye baktım baktım birden çizburger demişim kendim bile farketmedim kemalpaşayı da yerinden aldık kemalpaşadan Allahım böyle bir lezzet olamaz, gün sayıyorum ben ordan biri geçse de bana getirse diye buralardakilere hiç benzemiyo, daha Ayvalıktan yola çıkarken dayımla pazarlık yaptım orda duracaz di mi dayı diye çok güzeeeellllllllll

Ne toplamasi iyice dagitti

ya bişey diycem benim saçlarım kuş kadar kaldı her tuttuğumda avuç avuç elime geliyo, kel mi kalıcam neden oluyo bu şimdi

di mi bahar yaparım di mi di miiiiiiii, gülmeeeeeeeeee gülme komşuna gelir başına

serapçım burdayken anlatayım tickerfactory.com adresine giriyorsun orada seni yönlendiriyor zaten bilgileri giriyorsun en son sana kodlar çıkacak o kodlardan ilkiniydi yanlış hatırlamıyorsam kopyalayıp kullanıcı kontrol panelinde aşağılara doğru yerini göreceksin oraya yapıştırıyorsun. Olmazsa beraber yaparız bir ara

Mevsimsel olur
Vitaminsizlikten olur
Stresten olur
Ilac kullaniyosan Yan etkisi olur
100 Tele Kadar gunluk dokulmesi normal

beril resimlerini gördüm bu arada çok hoş çıkmışsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…