- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
bebegim sana ceza yok :) tatilde bile sohbetimize ortak olmaya caliştım :)kaptanımm saydım mesajlarımı. vereceğin cezaya razıyımmmm. 33 mesaj var
tatilde olmamın ve telefondan girmemin etkisi olmuşş sanırımmm
biliorummm hep bi bahanen var diyeceksinizzz.napayımm verin cezamıııı gökçecim
hametanıda doktor dilbere vermişti kuru cilti için :) bende cocukalrım kücükken popolarına kullanıyordum :)z eynep ablam kayınvalidemleydim.ya salam ekmek yiyecektim yada corba içecektim. tercihimi çorbadan yana kullandım.
işinize karışmak gibi olmasında hametanı biz doruk için pişik kremi olarak kullanıyoruz.
bi de zeynep ablam fotolarda muhteşemsin..azmine hayranımmm
oooo kaptanımm atağa geçmişşş.menude sporda cok guzell. sendeki motivasyon bizede yansırr inşşş
zeynep ablamm sahurda o kadarcık yiyecekle nasıl oruç tutuyosunnn. aç kalmıyomusunn. gerci fotolardaki zayıflığın sırrı menülerde saklı
tatlım boşver her seyiiii. senin önceliğin ne önce ona kara ver .bi de yuvayı dişi kuşş yaparr unutma bunuu. eeee hadi artıkkk başla ders çalışmayaaa
kaptanımm saydım mesajlarımı. vereceğin cezaya razıyımmmm. 33 mesaj var
tatilde olmamın ve telefondan girmemin etkisi olmuşş sanırımmm
biliorummm hep bi bahanen var diyeceksinizzz.napayımm verin cezamıııı gökçecim
bebegim sana ceza yok :) tatilde bile sohbetimize ortak olmaya caliştım :)
bu sefer bizdensin
inşallah bende tatilde senin kadar cene veririm :)
ama onun durumu özeldi :) bak şimdi evde nurdan cenen düşsün de görelim seni :)2 mesajla kaçırmışsın üstelik tatilde ceza yok sana diycektim ki aaaa bi de ne göreyim zeynep de ceza vermemiş çok şaşırdım Vallahi:)))) düşün yani ondan da ceza almadıysan haketmemişsin cezayı cidden
ha haaa ben sana acımıycam ama sen tatilde gelme bak sana ne cezalar vercem
ama onun durumu özeldi :) bak şimdi evde nurdan cenen düşsün de görelim seni :)
telefondan girerim tatlım :)) :))
2 mesajla kaçırmışsın üstelik tatilde ceza yok sana diycektim ki aaaa bi de ne göreyim zeynep de ceza vermemiş çok şaşırdım Vallahi:)))) düşün yani ondan da ceza almadıysan haketmemişsin cezayı cidden
hayırlı nöbetler goncam :)Naber hanımlar kimse yok yine nöbetteyim ben kızlarla lak lak ediyoz.
araları atlama canım.tatlıyı Zeynep ablaya havale ediyorumDunku.menum
Sabah
Salatalik domates 1 dilim cavdar ekmegi ½kibrit.kutusu buyuklugunde peynrle yaplmis yagsiz omlet
Ara yok
Oglen.( aksam babaannenn 40 ini.okuttuk oglen kostrmaca arasnda anca bunu bulabildik)
Patates haslamasi yumurta ve elm.kadar gozleme
Ara yok
Aksam 2 lokma haslanmis tavuk 2 y k plav 2 tlumba tatlisi aksam aglaya aglaya anca bu oldu.mralimde bozuk oldugundan. Ttli ydm
Spor.aksama.kadar.ve aksam.kostrdk.60 kisiye iftar verdik yeter miii
canım sezeryan 8 ay değil 8 hafta bile fazla iyileşmesi için.inşallah eşin seni yalnız bırakmaz ne diyim.Guuunnnnnaaaayyyyddddiiiinnnn bugun bomba gbym dun bm evde bi film vardi gelinin.gorumcesine isyani basrilolundede ben varim icimi.doktum kurtuldum bide bana demezmj.ben.sezeryan yaptm.bnm is yapack.halim.yok.elim.ayagim ttryor!!! Gonca ablam sezeryan yapan.byle mi olur bebek 8 aylik oldu 8 aydir gecmez mi bu
? canm cikti 1 yildir kaynanamdanda hic bklemezdim hemen kizinu savundu benn kacm annmle babamin evnde benmle kavga etti de babam sakin bnden destej bekleme nercivan benim oglum ne seni ezerum.ne onu.sanada ezdrmem dedi oda nercvana bagrabilirdi onu kovabilrdi ama yapmadi kaynanam napti hemn bni.yuzustu brkti ustelik.%100 ben hakliyd..kizi.tmamn.serefsizlik. yaptihi halde bnm.ustume geldi dun.o.gorumceyi Allaha havale etmktn.dilim.kurudu ama Allah onun.basna.o.grmcesni.gtrsn. grmcesde ona kok sokttsn canini cikartsin.ins.ins ins
dünkü menüm
sabah
1 lokma ekmek
b.peynir çok küçüçük
yarım haşlanmış yumurta
domates+salatalık
ara
4-5 bahçe eriği
1 bardak süt
öğlen
6 yemek kaşığı barbunya
sabah resmini gösterdiğim kadar ekmek
ara
yarım dilim ekmek
b.peynir
yarım bardak süt
akşam
1 tabağa 1 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı tavuk soye susuz
1 çatal makarna
bol salata
spor 30 dk bisiklet+kürek
2 halı yıkama:)))
su 2,5 lt
canım benim iyisin gene :)Gokce.cnm.zeynostosum kime diom neyse bn ikinizede dym.msj saym 58
güzelim benim kız kardeşimde 2 cocugunu sezaryanla dogum yaptı 1 hafta geçmeden evinin işini yapmaya başladı helede küçügü su an da 8 aylık tam bayrama denk geldi kimse kalamadı yanında 1 gün bile yatmadı onunkiside maydonoz dadı yanı kendini padişah kızımı sanıyor aldırma bos ver inşallah eşin senin degerini anlarGuuunnnnnaaaayyyyddddiiiinnnn bugun bomba gbym dun bm evde bi film vardi gelinin.gorumcesine isyani basrilolundede ben varim icimi.doktum kurtuldum bide bana demezmj.ben.sezeryan yaptm.bnm is yapack.halim.yok.elim.ayagim ttryor!!! Gonca ablam sezeryan yapan.byle mi olur bebek 8 aylik oldu 8 aydir gecmez mi bu
? canm cikti 1 yildir kaynanamdanda hic bklemezdim hemen kizinu savundu benn kacm annmle babamin evnde benmle kavga etti de babam sakin bnden destej bekleme nercivan benim oglum ne seni ezerum.ne onu.sanada ezdrmem dedi oda nercvana bagrabilirdi onu kovabilrdi ama yapmadi kaynanam napti hemn bni.yuzustu brkti ustelik.%100 ben hakliyd..kizi.tmamn.serefsizlik. yaptihi halde bnm.ustume geldi dun.o.gorumceyi Allaha havale etmktn.dilim.kurudu ama Allah onun.basna.o.grmcesni.gtrsn. grmcesde ona kok sokttsn canini cikartsin.ins.ins ins
günaydııın canlar
menümü yazmadan önce gizemlim sen görümcene de ki benim arkadaşı"m 2 sezeryan yapmış 2 hafta sonra işe gitmeye başlamış, 8/ ay sezeryan mı kalır gülüm
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste , sen kalbini temiz tut onlar cezalarını çekerler merak etme
goncam menün fena degil ablam ama sabah kahvaltın daha kuvvetli olsaydı puaca degilde peynir zeytin yumurta felansabah greyfurt suyu ılık su
1 küçük pohaça peynir salatalık
ara yoğurt
öğlen 2 tane tavuk but 1 dilim ekmek ayran
ara 3 kayısı
akşam 1 kase çorba 1 parça pide
ara çeyrek elma
su 2 lt.
spor 30 dk. yürüyüş
gülüm menün cok güzel :)dünkü menüm
sabah
1 lokma ekmek
b.peynir çok küçüçük
yarım haşlanmış yumurta
domates+salatalık
ara
4-5 bahçe eriği
1 bardak süt
öğlen
6 yemek kaşığı barbunya
sabah resmini gösterdiğim kadar ekmek
ara
yarım dilim ekmek
b.peynir
yarım bardak süt
akşam
1 tabağa 1 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı tavuk soye susuz
1 çatal makarna
bol salata
spor 30 dk bisiklet+kürek
2 halı yıkama:)))
su 2,5 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?