Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaa ben biliyodum senin ne despot olduğunu zaten verilmiş hak var canısı abartmadan bir öğünde küççücük bir kaçamak yapsınlar ödülsüz motivasyon olur mu:)))) istemeyen yapmasın, bana zaten yok

iftarda ve sahura kadar bol bol su iç, zorla biraz kendini, zeynep demiş duş aldıktan sonra nemli vücuduna krem ya da bebe yağı sür tatlım iyi gelebilir

elifçik günaydın

kızlar mesajlarınızı sayın lütfeeeennnn

bu arada unutmadan

kilo veren herkesi koccaman öpüyorum

ben hariç bir öğün ödülünüz var kızlar
rapunzel seni ayrıca tebrik ediyorum tatlım 2. olmuşsun
tesekkurlerr
güzel menü
güzel olmş
güzel menü
güzel olmuş topraks ben mesajlarımı sayamıyorum sen sayarmısın

günaydın canım :)
menünü okudumda zeytinli ekmek çokmuydu ?
digerleri güzel hele sporuna bayıldım :)
sana hergün böyle ceza gelsin mi
gökcem diyorumki sen yürüyüşe gittiginde suyuda bebek arabasına koysan yanında götürsen hem yanında olur hem sen rahat yürürsün benim kız kardesim 9 aylık bebegiyle öyle yapıyor

Su ve bebek arabası :))) benim kız fıttırık durmaz ki hayatta, baba şimdilik bakıyo ben de takılırım kızlara ama koşu bandından daha eğlenceli oluyo çünkü koşu bandınad sıkılıyorum kalabalıkla güzel yürünüyor

rapunzel 43 mesaj
hadi barajı geçmişsin cezadan yırttın ama azzzzzzz olmuuuuuuuuşşşşşşşşş
daha çok gel

topraks :190 mesaj
12-18 temmuz arası sadece 4. takım mesajları

120 kaptancıgım benim mesajlarda :)
atladıklarımda oldu onları saymadım cenem amma düşmüş ha :)

topraks :190 mesaj
12-18 temmuz arası sadece 4. takım mesajları
canım harıkasın :)
seni geçmem lazım bu hafta kendim calar kendim aynarım bende kimse olmazsa kendi kendime konusurum
da ben berili merak ediyorum dünde girmedi bu kız nasılki aceba canını sıkıcak bir durum var

ben gidiyorum halı yıkamaya
bu arada bu sabah kalvaltıda yediğim ekmeğin resmini çektim koyıyım da görün, iki ısırıkta bittiiii ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…