Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hadi bakalım görüce haftaya:))) ben de bekliyorum gelip canıma okuyacak diye ama gelmiyo nooldu kiiiii(

ben gidiyorum halı yıkamaya
bu arada bu sabah kalvaltıda yediğim ekmeğin resmini çektim koyıyım da görün, iki ısırıkta bittiiii ((((

Eki Görüntüle 760262
kolay gelsin güzelim
iyi olmus o kadarcık yedigin canım bende cıkıyorum eşimle buluşucagız eve alıs veriş yapmam lazım dolap bosalmış :)
öpüyorum hepinizi görüşürüz

gunaydın zeynep ablacım ve gökçecim

kayınvalidem gitti sonunda.
dünki menümü yazayım hemen

sabah
1 kase yayla çorbası
domates salatalık

ara
1 şeftali

öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim pide

ara
8 badem

akşam
2 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye
1 kase cacık

spor yapamadım
kayınvalidem bizde olduğundan.ama tüm gün ayaktaydımm .çamasır yıka utule.dorukla ilgilen. yemek hazırla falan filan.
3 lt su içtim

günaydın canım menün güzel ama sabah niye corba içtim protegin li seyler yeseydin

Ben geldim menülerinize baktım bahar fazla biraz gökçe az olmuş zeynep abla iyi elifde iyiydi.
benim diş kökümde küçük kitle var o alıncak.koskoca şehirde çene cerrahı bulamadım neyse gölcükte varmış önümüzdeki hafta halletcez inşallah.

slm kızlar tekrardan. baharcım daha yeni mesajlarıma bakabildim. cevap yAzcam sana. kocamı gönderdim sonunda oğlumda uyurken geçmişi okuyayım hemenn. gökçecim mesaj sayımıda yazıcam birazdann

Nurdan senin menünde güzel.zeynep abla resimleri göremiyom telefondan çok merak ettim.

günaydın canım menün güzel ama sabah niye corba içtim protegin li seyler yeseydin

olamaz

demekki senin cildin kuru güzelim nemlendiri krem kullan hametan çok iyi bir krem ayaklarımıza sürüyoruz bizde yumusacık yaptı
z eynep ablam kayınvalidemleydim.ya salam ekmek yiyecektim yada corba içecektim. tercihimi çorbadan yana kullandım.

işinize karışmak gibi olmasında hametanı biz doruk için pişik kremi olarak kullanıyoruz.
bi de zeynep ablam fotolarda muhteşemsin..azmine hayranımmm
oooo kaptanımm atağa geçmişşş.menude sporda cok guzell. sendeki motivasyon bizede yansırr inşşş
zeynep ablamm sahurda o kadarcık yiyecekle nasıl oruç tutuyosunnn. aç kalmıyomusunn. gerci fotolardaki zayıflığın sırrı menülerde saklı
tatlım boşver her seyiiii. senin önceliğin ne önce ona kara ver .bi de yuvayı dişi kuşş yaparr unutma bunuu. eeee hadi artıkkk başla ders çalışmayaaa

Selamlarrr

dün yediklerim
Sabah
1 kase dövme corbasi

Ögle

1 kase corba,1 dl ekmek(corba bitsin diye dayadim kendimi corbaya)

Aksam

1 hamburger,2 yudum kola

Ara

1 avuc kiraz,2-3 cilek,3 lokmacik karpuz

Su
2 lt den fazla

Spor yok

Azcik gezmeye cikacagiz,etrafi toplayayim.Aksam erken gelirsek ugrarim,sohbet ederiz.Olur demi ama

selam nurdan hoşgeldin be ya
nasılsın görüşmeyeli, baktım altta sen varsın bir selam çakayım geçmişe bakayım dedim

ben daha halı yıkama faslına geçemedim Su hanım uykum var yatalım dedi cadı tam 1,5 saat uğraştırdı beni
şimdi uyudu ben de başlıyım bari halılara saat 2 olmuş bile

akşam olmııııııııışşşşşşş pegasus kendine gelmen gerek kuzum spor da yok

yansımak zorunda artık zeynepe emanet ettim sizi eti senin kemiği benim dedim bana kemi,k olarak geri vercek sizi

Nurdan senin menünde güzel.zeynep abla resimleri göremiyom telefondan çok merak ettim.
fistuk olmuş fistuk alt taraf hiç yok goncaaaaa

slm kızlar tekrardan. baharcım daha yeni mesajlarıma bakabildim. cevap yAzcam sana. kocamı gönderdim sonunda oğlumda uyurken geçmişi okuyayım hemenn. gökçecim mesaj sayımıda yazıcam birazdann
ok canım yaz bakalım 35 geçememişsen cezalar geliyor haberin ola:)))

evet di mi az olmuş bence de çok azdı çünkü açlıktan bayılacaktım, zeynep iyi diyo bu kadın bana zafiyet geçirtecek

birde bu yönden bak gökcem :)

gökce darları giyindim :)

zeynep süper olmuşsun özellikle bacak hiç kalmamış alt taraf sıkı gitmiş biraz üstlere de çalış, kız talip çıkar sana bu gidişle heeee

canısı menün güzel bize sporla gel artık olmuyor bak ha haa bir gün spor yaptım hemen gaza geldim bak hesap soruyorum:))

kolay gelsin güzelim
iyi olmus o kadarcık yedigin canım bende cıkıyorum eşimle buluşucagız eve alıs veriş yapmam lazım dolap bosalmış :)
öpüyorum hepinizi görüşürüz
ne iyi olmuş zeynep ya az olmuş azzzzzzzz açıııımmmmmmmmmmmmmmmmm

nurdancım bizde çene güzeldi sen kolay kolay çıkamazsın geçmişten ben gidip halıları yıkıyım artık biliyorum sabahtan beri yılan hikayesine döndü:)))

byeeeeeeeee
ayy böyle el sallayınca cimcimeyi hatırlıyorum, cimcimeeeeeeeee

saol gonca ablam.geçmiş olsun bu arada sana.
sabahki pogacalarda olmamış tatlım.çok yağlı onlarr. akşamki ekmek azıcık fazla. sende farkındasın zatenn. bi de tatlım şekersiz nescafe ve diyet bisküvi yesen daha iii olur sanki.gereksiz kalori almassın.
menun gusel gonca ablamm
neden kaynanalar hep kötü biliniyo hic sevmiyorum bu durumu unutma ki senin annen de kaynana....
evet de benim annem diye söylemiyorum.çok iyidir. onun annesi ve esim neler yaptı anneme. kadın gene sineye cekti. hele doğumda kayınvalidem yüzümden eşimin doğumuma gec kalması affedilir gibi değill.yaşanmışlıklar var yani.yoksa önyargılı davranmıyorum kayınvalide diyee
canım benim kolay gelsin sana kaynanada tatilden dönmenizimi beklemiş :)
evet cnm.torununu özlemiş.yoksa beni çok sevdiğinden değil yanii.
pegasuscumm.azıcıkk abartmıssın .bi de rafaello nedir merak ettim.çok mu cahilim yavvvv.
sabah hastaneye gittiğinden bi şey diyemeyeceğim.onun dışında güsel menün.
sabah öğlen k flakess olmamış tatlım.başka bi şey yeseydinn keşkee
menün güsel cnmm
Dünkü menüm
sahur yarım anne yufkası peynir salatalik

iftar bi kepçe çorba 4 kaşık kabbk oturtma cacık 1dilim ekmek

ara 8_10 üzüm

su 1.5 lt.
spor 1st yürüyüş.
menün güsell gonca ablamm
patates kızartmasııı ve bisküvii cıssss tatlım.inşşş turk kahvesi şekersizdirrr
tramisuuu bozmuş sanki menüyüü zeynepp ablam.gerci sen tadımlıkk yemişsindirrr

merhaba gökçecimm tamm yirmi sayfa okudumm. oku oku bitmiyoo. çeneniz düşmüş geneee.
geçmişteydim tahmin ettiğim gibii cnmm.

zeynep ablamda kaptan yardımcısı olmuşşş.yandığımızın resmi
pegasusscum akşam olmamışş. hamburger cokk kaloriliii.

kaptanımm saydım mesajlarımı. vereceğin cezaya razıyımmmm. 33 mesaj var

tatilde olmamın ve telefondan girmemin etkisi olmuşş sanırımmm

biliorummm hep bi bahanen var diyeceksinizzz.napayımm verin cezamıııı gökçecim

pegasusu hamburger hiç olmus mu sence dün akşam dilber internette okudun bilmem kaç bin kalorısı varmıs duyunca bende sasırdım o kadar kalorı lı olurmu diye ama öyleymiş eger böyle yiyorsan sen az kilo almısın yavrum:)

kızlar kk de yarışmaya girdim iftar sofrası hazırlıyoruz :
yemeklerimi yapmaya başlıyorum akşam cok geç olmazsa resimlerim inşallah :)
teker teker cıkıyor yamekler ortaya :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…