- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
canım harıkasın :)
seni geçmem lazım bu haftakendim calar kendim aynarım bende kimse olmazsa kendi kendime konusurum
da ben berili merak ediyorum dünde girmedi bu kız nasılki aceba canını sıkıcak bir durum var
kolay gelsin güzelimben gidiyorum halı yıkamaya
bu arada bu sabah kalvaltıda yediğim ekmeğin resmini çektim koyıyım da görün, iki ısırıkta bittiiii((((
Eki Görüntüle 760262
günaydın canım menün güzel ama sabah niye corba içtim protegin li seyler yeseydingunaydın zeynep ablacım ve gökçecim
kayınvalidem gitti sonunda.
dünki menümü yazayım hemen
sabah
1 kase yayla çorbası
domates salatalık
ara
1 şeftali
öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim pide
ara
8 badem
akşam
2 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye
1 kase cacık
spor yapamadım
kayınvalidem bizde olduğundan.ama tüm gün ayaktaydımm .çamasır yıka utule.dorukla ilgilen. yemek hazırla falan filan.
3 lt su içtim
günaydın canım menün güzel ama sabah niye corba içtim protegin li seyler yeseydin
z eynep ablam kayınvalidemleydim.ya salam ekmek yiyecektim yada corba içecektim. tercihimi çorbadan yana kullandım.olamaz
demekki senin cildin kuru güzelim nemlendiri krem kullan hametan çok iyi bir krem ayaklarımıza sürüyoruz bizde yumusacık yaptı
oooo kaptanımm atağa geçmişşş.menude sporda cok guzell. sendeki motivasyon bizede yansırr inşşşgünaydın kızlaaaaaaaaaarrrrrr
dünkü menümü yazayım halı yıkamaya gidicem teyzeme
sabah kalkınca
1 activa yoğurt
sabah kahvaltı
yarım kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
öğlen
1,5 dilim zeytin ezmeli ekmek
ara
1 sütlü neskafe
akşam
yarım kase çorba
kuş kadar tavuk+ makarna
valla aç kaldım tabağa az az ikisinden koydum ama çok çok azdı
su 2 lt biraz geçti
spor
akşamüstü 40 dk bisiklet+kürek+ 100 mekik ( aşağıya dk ve resmi koyuyorum 40 dk 320 cal.) bunu cezama say zeynoşşşşşş
gece arkadaşlarla parka gittik onlar gidiyolarmış yürüyüşe akşamları ben de takıldım
1 saat tempolu yürüyüş
Eki Görüntüle 760241 Eki Görüntüle 760242
zeynep ablamm sahurda o kadarcık yiyecekle nasıl oruç tutuyosunnn. aç kalmıyomusunn. gerci fotolardaki zayıflığın sırrı menülerde saklıgünaydın kızlar menümü yazıyım bende
sahurda
yarım domates
1 salatalık
1 kk peynir
2 ceviz
1 bardak süt
maydanoz bolca
2 yeşil biber
iftarda
yarım kase corba
5 yemek kasıgı taze fasulye
bol salata
orta boy 1 kase yogurt
ara
6 tane kiraz
2 şişe maden suyu
spor
yürüyüşe cıkmıstım
20 dakika yürüdüm eşim aradı
kız kardesi hastalanmıs o nu doktora götürdük yürüyemedim ama bu akşam fazla mesai yapıcam :)
su 2.5 lt
tatlım boşver her seyiiii. senin önceliğin ne önce ona kara ver .bi de yuvayı dişi kuşş yaparr unutma bunuu. eeee hadi artıkkk başla ders çalışmayaaayaa zeynoşum sorun cok yaaa
1.cisi erman onunla ilgili istedigim hiç bişey düzgün gitmiyor hep bi aksilik hep bi terslik önceden böyle degildi bu sene resmen süründük artık yaaKaldıramıyorum artık sorunları
2.cisi kpssKazanmak istiyorum calısmak istiyorum ama sorunlardan calıkmak canım istemiyor
akşam olmııııııııışşşşşşş pegasus kendine gelmen gerek kuzum spor da yokSelamlarrr
dün yediklerim
Sabah
1 kase dövme corbasi
Ögle
1 kase corba,1 dl ekmek(corba bitsin diye dayadim kendimi corbaya)
Aksam
1 hamburger,2 yudum kola
Ara
1 avuc kiraz,2-3 cilek,3 lokmacik karpuz
Su
2 lt den fazla
Spor yok
Azcik gezmeye cikacagiz,etrafi toplayayim.Aksam erken gelirsek ugrarim,sohbet ederiz.Olur demi ama
yansımak zorunda artık zeynepe emanet ettim sizi eti senin kemiği benim dedim bana kemi,k olarak geri vercek siziz eynep ablam kayınvalidemleydim.ya salam ekmek yiyecektim yada corba içecektim. tercihimi çorbadan yana kullandım.
işinize karışmak gibi olmasında hametanı biz doruk için pişik kremi olarak kullanıyoruz.
bi de zeynep ablam fotolarda muhteşemsin..azmine hayranımmm
oooo kaptanımm atağa geçmişşş.menude sporda cok guzell. sendeki motivasyon bizede yansırr inşşş
zeynep ablamm sahurda o kadarcık yiyecekle nasıl oruç tutuyosunnn. aç kalmıyomusunn. gerci fotolardaki zayıflığın sırrı menülerde saklı
tatlım boşver her seyiiii. senin önceliğin ne önce ona kara ver .bi de yuvayı dişi kuşş yaparr unutma bunuu. eeee hadi artıkkk başla ders çalışmayaaa
fistuk olmuş fistuk alt taraf hiç yok goncaaaaaNurdan senin menünde güzel.zeynep abla resimleri göremiyom telefondan çok merak ettim.
ok canım yaz bakalım 35 geçememişsen cezalar geliyor haberin ola:)))slm kızlar tekrardan. baharcım daha yeni mesajlarıma bakabildim. cevap yAzcam sana. kocamı gönderdim sonunda oğlumda uyurken geçmişi okuyayım hemenn. gökçecim mesaj sayımıda yazıcam birazdann
evet di mi az olmuş bence de çok azdı çünkü açlıktan bayılacaktım, zeynep iyi diyo bu kadın bana zafiyet geçirtecekBen geldim menülerinize baktım bahar fazla biraz gökçe az olmuş zeynep abla iyi elifde iyiydi.
benim diş kökümde küçük kitle var o alıncak.koskoca şehirde çene cerrahı bulamadım neyse gölcükte varmış önümüzdeki hafta halletcez inşallah.
birde bu yönden bak gökcem :)
gökce darları giyindim :)
canısı menün güzel bize sporla gel artık olmuyor bakgunaydın zeynep ablacım ve gökçecim
kayınvalidem gitti sonunda.
dünki menümü yazayım hemen
sabah
1 kase yayla çorbası
domates salatalık
ara
1 şeftali
öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim pide
ara
8 badem
akşam
2 kaşık pilav
3 kaşık kuru fasulye
1 kase cacık
spor yapamadım
kayınvalidem bizde olduğundan.ama tüm gün ayaktaydımm .çamasır yıka utule.dorukla ilgilen. yemek hazırla falan filan.
3 lt su içtim
ne iyi olmuş zeynep ya az olmuş azzzzzzzz açıııımmmmmmmmmmmmmmmmmkolay gelsin güzelim
iyi olmus o kadarcık yedigin canım bende cıkıyorum eşimle buluşucagız eve alıs veriş yapmam lazım dolap bosalmış :)
öpüyorum hepinizi görüşürüz
saol gonca ablam.geçmiş olsun bu arada sana.Nurdan senin menünde güzel.zeynep abla resimleri göremiyom telefondan çok merak ettim.
sabahki pogacalarda olmamış tatlım.çok yağlı onlarr. akşamki ekmek azıcık fazla. sende farkındasın zatenn. bi de tatlım şekersiz nescafe ve diyet bisküvi yesen daha iii olur sanki.gereksiz kalori almassın.]dünki menüm
sabah
iki tane küçük poaça
Ara
bi avuç taze fındık ( çok severimde hemen aldım yeni çıktı )
öğlen
biraz soğanlı yumurta
iki dilim ekmek
yeşillik , domates salatalık
ara
bi çay bardagi nescafe
bi avuç kavrulmamış tuzsuz kavuklu fıstık
akşam
4 kaşık menemen
2 dilim ekmek
yogurt
ara
bi çay bardağı nescafe
3 tane bisküvi
biraz fındık
su
3 lire
spor
1.5 saat yürüyüş
100 bacak hareketleri
dün pek tadım yoktu spor fazla yapamadım
Akşam iki dilim fazlaydı vet ama cok acıkmışım yedim dayanamadım
menun gusel gonca ablammSabah ılık limonlu su
çeyrekten az yufka peynir bi çatal nutella
ara yogurt yulaf ezmesi
öglen 2 kaşık makarna 2 kaşık semizotu ayran
ara yok
akşam 2 kepçe yogurt çorbası domatesli biber kavurmasına 1 dilim ekmek bandım yidim cacık
ara 1yaz elması
su 2 lt
spor 1 st hızlı yürüyüş
evet de benim annem diye söylemiyorum.çok iyidir. onun annesi ve esim neler yaptı anneme. kadın gene sineye cekti. hele doğumda kayınvalidem yüzümden eşimin doğumuma gec kalması affedilir gibi değill.yaşanmışlıklar var yani.yoksa önyargılı davranmıyorum kayınvalide diyeeneden kaynanalar hep kötü biliniyo hic sevmiyorum bu durumu unutma ki senin annen de kaynana....
evet cnm.torununu özlemiş.yoksa beni çok sevdiğinden değil yanii.canım benim kolay gelsin sana kaynanada tatilden dönmenizimi beklemiş :)
pegasuscumm.azıcıkk abartmıssın .bi de rafaello nedir merak ettim.çok mu cahilim yavvvv.Cok tesekkür ederim cnm benim
O zaman dünkü rezilligimle baslayayim
Sabah
2 dl ekmek,1 yumurta
Ara
2 dl sucuk ,1 dl ekmek
Ögle 1 kutu ton balik,1 dl ekmek,domates
Aksam
3 kase corba,1 tavuk kanat
Ara
5 hurma,1 avuc yer fistigi,2 rafaello
bu arada 1 haftadir soluksuz temizlik yapiyorum..canim cikti desem yeridir,tek basima,3 cocukla zor valla.Bu gün kiler gibi bir odam var onu yapcam daha,ayakkabiligin üstünü silcem...Sonrada bitti
sabah hastaneye gittiğinden bi şey diyemeyeceğim.onun dışında güsel menün.Sanırım ben forumu kullanmayı tam olarak kavrayamadım.
dünki menüm
SABAH
Hiç birşey
ÖĞLEN
5 kaşık yeşil mercimek, 1 Dilim ekmek
AKŞAM
2 tavuk şiş, salata
SPOR
60 dakika yürüyüş
kol sırt ve bacak hareketleri
sabah öğlen k flakess olmamış tatlım.başka bi şey yeseydinn keşkeeMenumu yazaym mgdm ck ktu bsey yysm yk.zotla tkstryrm
Sabah
K.flakes ve sut
Ara 1 ince dlm.kavn yogurt
Oglrn.k flakes sut
Ara 1 ince dilim.kavun yogirt
Aksam
El buyuklugunde ekmek 4 tane tavuk ( kanadin yagli kismi degl kucik but gbi kismi )
Ara 1 ince dilim kavun ( cok.guzeldi yaaa mukemmeldi)
Spor carsda 2 saate yakin.kostrmaca
menün güsel cnmmdünkü menümü yazıym hastaneye gittiğim için oruc tutamadım
sabah 2 dilim ekmek biraz peynirle tost 1 bardak ayran
ara 2 form biskvi
öğlen 4 kaşık pilav 5 kaşık taze faslye salata
ara 1 dilim karpuz
akşam 4 kaşık patates salatası
ara 1 seftali
1 kahve
1 soda cok severim hem de tansiyonumu yükseltsin diye her gün içiyorum
su 2 lt kadar
spor 2 saat yürüyüş
200 mekik
menün güsell gonca ablammDünkü menüm
sahur yarım anne yufkası peynir salatalik
iftar bi kepçe çorba 4 kaşık kabbk oturtma cacık 1dilim ekmek
ara 8_10 üzüm
su 1.5 lt.
spor 1st yürüyüş.
patates kızartmasııı ve bisküvii cıssss tatlım.inşşş turk kahvesi şekersizdirrrdünki menüm
sahurda
bi dilim ekmek
biraz peynir
bi kaç tane patates kızartması
çay
domates , salatalık
iftarda
küçük bi kase yogurt çorbası
3 kaşık fırında patatesli tavuk
salata
ara
bi tane türk kahvesi
3 tane bisküvidyiet deildi
su
3 litre
spor
40 dakka yürüyüş
500 twist
200 ip atlama
100 bacak hareketleri
tramisuuu bozmuş sanki menüyüü zeynepp ablam.gerci sen tadımlıkk yemişsindirrrmenümü yazayım
sahurda
1 kk peynir
3 ceviz
bol maydonoz
1 dilim ekmek
iftarda
1 kücük kase corba
5 kasık güveç
1 kase yogurt
bol salata
ara
1 armut
1 şişe soda
1 dilimin yarısı tramisu
su 3.5 lt
spor
1 saat yürüyüş
20 dakika spor hareketleri
50 mekik
50 kol ve sırt hareketleri
nurdancım bizde çene güzeldi sen kolay kolay çıkamazsın geçmişten ben gidip halıları yıkıyım artık biliyorum sabahtan beri yılan hikayesine döndü:)))
byeeeeeeeee
ayy böyle el sallayınca cimcimeyi hatırlıyorum, cimcimeeeeeeeee
merhaba gökçecimm tamm yirmi sayfa okudumm. oku oku bitmiyoo. çeneniz düşmüş geneee.selam nurdan hoşgeldin be ya
nasılsın görüşmeyeli, baktım altta sen varsın bir selam çakayım geçmişe bakayım dedim
ben daha halı yıkama faslına geçemedim Su hanım uykum var yatalım dedi cadı tam 1,5 saat uğraştırdı beni
şimdi uyudu ben de başlıyım bari halılara saat 2 olmuş bile
pegasusscum akşam olmamışş. hamburger cokk kaloriliii.Selamlarrr
dün yediklerim
Sabah
1 kase dövme corbasi
Ögle
Aksam
1 hamburger,2 yudum kola
Ara
Su
2 lt den fazla
Spor yok
Azcik gezmeye cikacagiz,etrafi toplayayim.Aksam erken gelirsek ugrarim,sohbet ederiz.Olur demi ama
pegasusu hamburger hiç olmus mu senceSelamlarrr
dün yediklerim
Sabah
1 kase dövme corbasi
Ögle
Aksam
1 hamburger,2 yudum kola
Ara
Su
2 lt den fazla
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?