Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menümü yazıyım profotürol yapıcam hamurunu pisirdim :)
akşama görümceme yemege gidicez cok iyi ama cok pasaklı görümcem ben orda yemek felan yiyemem
ben evden yapıp götürücem o yüzden işim çok :)
salata corba felan yapıcam
akşama kadar gelemem bir daha gece girerim
hhepinize iyi hafta sonları canlarım benim :)
sahurda
1 domates
1 salatalık
2 k kadar peynir
3 zeytin
1 bardak süt
iftarda
yarım kase corba
5 yemek kasıgı türlü
bolca salata
1 kase yogurt
ara 2 tane minnacık armut
1 tane soda
gece 12.30 gibi 1 seftali
su 2.5 lt
spor
1.5 saat yürüyüş

menün güsel cnm.
kaptanım seninde menünn güsel olmuş.beğendimm.
aralar yokk cnmm olmamış. ohh akşamada tatlı yemişşin

bende sezeryan oldumm.saçmalamışlar bence ne sekiz ayıı 3. gün ayaktaydımm. annem yanımda olmasa kendi temel ihtiyaclarımı(yemek yapma, evi süpürme....) gibi azıcık zorlanarakta olsa yapardım 3. günden sonraa.annem yaptırmadı o ayrıı.. bii hafta sonrada tamamen normal hayatıma geri döndümm.4 ay geçti. tek yapamadığım şeyy ağır karın egzersizlerii

gonca nurdan günaydın kızcelerim :)

günaydınn zeynep ablam. tam geçmişe cevap yazıyodum kaçmışsınız hemennn...menün her zamanki gibii güsell zeynep ablacımmm. lütfennnn benimde görümcem oll yaaa.bravo vallla davet edildiğin yere giderken yemek tatlı yapıyosun..sen her gün bizede davete gelsene zeynep ablamm

menümü yazayım. oğlum uyumuşkende lesliyle 3 mil yaparım inşşş

sabah
2 kepek ekmeği araasına 2 dilim salam

ara
1 armut

öğlen
1 tabak ıspanak
yarım kase yoğurt
1 dilim ekmek

ara
2 kayısı

akşamm
davetteydik. oğluma bi şeyler oldu. uyuyana kadar çığlık çığlığa ağladığı için doğru düzgün bi şey yiyemedim.
yarım kase yayla corbası
küçük parça pide
1-2 catal salata
1-2 catal pilav
1-2 catal bezelye
bi de tavuk but vardı. sevmediğim için yiyemedim.

su 3 lt
lesliyle 2 mil yürüdümm

gonca nurdan günaydın kızcelerim :)
günaydın Zeynep ablaa
güsel olmuşş

oğluşunda seni düşünüyo bak yeme diye yapmış bezelye çok kalorili çok şekerli:))

günaydın Zeynep ablaa

güsel olmuşş

oğluşunda seni düşünüyo bak yeme diye yapmış bezelye çok kalorili çok şekerli:))

evet ben çok yemeyeyim diye çığlık çığlıyaydık.hic yapmadığı seyi yaptı. bezelyenin kalorili ve sekerli olduğunu biliorum gonca ablamda başka seçeneğim yoktu yiyebileceğim mecbur kaldım.gerçi 1-2 çataldı

kızlaarrr nerdesinizzzz. ben yok oluorum bi günde 20 sayfa ilerliyorr.ben evde olup bakıyorum hiç ilerlememişşş.hadiii gelin artıkkk.yoksa kendi kendime konuşacam

Ben sk sk kendi kndime.knsyrm.Tatlim.alsrsn.snde zmnla :)

kızlar beli ve bacakları incelten ve pratik yapabileceğim egzersiz var mı
mekik demeyin mekik cekmeye yavastan başladım zaten.baskaa önerilere ihtiyacım varr.:44:

bi de ip atlama diyosunuz ya.sacma olabilir. lütfen gülmeyinnn. gercekten iple mi atlıyosunuz yoksa atlar gibi mi yapıyosunuzz

niye saçma olsun bebeğim istediğini sor tabiki.ben ip atlıyorum baya kızımın ipleri var beraber atlıyoduk çokta zevkli bayada yorucu..egzersiz videosu ekliyorum çok zor değil yapabilirsin kolayca.

1 Haftada 5 Kilo Verdiren Bacak Kalça Egzersizleri Popo Zayıflama Hareketleri - YouTube

Ayva Göbek Eriten Egzersizler - Bölüm1 - YouTube

herkes yemek yapmaya gitti galiba bende gidiyim iftardan sonra görüşürüz

iyi akşamlar gonca
kızı uyutmaya gitmeden bakayım dedim uyuya kalmazsam gelirim yine
daha toplanmaya başlamamış kızlar birazdan gelirler herhalde:)

sen nasılsın canım?
şu koyduğun egzersizlerin bilmediklerime bakayım

iyiyim canım hoş geldin.bizde yürüyüşe çıkcaz az sonra gündüz uyudum biraz geç yatarım artık gelince görüşürüz.

Slm kizlar,nasilsiniz

Dün baya tepki toplaisim,hamburgerden.Haklisiniz valla ama cok lezzetliydi

gittikce düzenliyorum ama...

Nurork rafaelloyu sormussun cnm,bir tür ciss oluyor kendisi,bak bundan iste.Icinde findik var,krema var,üzeri gofret kaplama ve en üst katida hindistan cevizi

eee yine kimse yok nerdesiniz hatunlar iki gündür berilde yok merak ediyorum zaten hadi gelin yaaa

olurum ablam :)

cok güzel menü canım davetli oldugun halde ben begendim :)

eee yine kimse yok nerdesiniz hatunlar iki gündür berilde yok merak ediyorum zaten hadi gelin yaaa
ben geldim :)
de 2 3 gündür beril yokk
nerde bu kız ya
baharda ugramamış rapunzelde

zararlı seyler hep zararlı zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…