Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Heeeeeeey

İyi geceler 4. takımın her biri birbirinden şahane hatunları

Topraks canım yaa , o nasıl zekice bir ceza kendine verdiğin , kaç gündür yazacağım unutuyorum . Her seferinde profilimde görünce bu kim ya oluyorum

Bu muhteşem bir şey yaa , kuzenim getirir Türkiyeye geldiğinde , nasıl yerim nasıl yerim

canlı bir selam aus....giderayak gördüm.....selam

topik sahibi....afedersin....sevmem böyle şeyleri ya....sizlere de iyi geceler......

Görmedimmm

49 mu oldun yoksa şekerim

Sen benim yeni halimi gördün mü Mezuniyet + 8
görmeyi istiyorum ama olmuyor bir türlü
:) yok tatlım 49 degil keşke 49 olsa 54.9 :) baharın dedigi gibi maydanoz dalı gibi kaldı bacaklarım :)
dur bak sanada resim ekliyim :)

konuya atlamis gibi oldum ama ahh ahh sahane bisey o bende almanyadayim aldigim kilolar hep bunlar yuzunden hamilelikte yedimde yedim simdi kendimi uzaktutuyorum eve sokmuyorum yoksa yenilmeden durulmaz

iyi geceler kızlar.gökçe yine uyuyakaldı sanırım.beril yarın gelir inşallah.umarım iyidir..

canlı bir selam aus....giderayak gördüm.....selam

topik sahibi....afedersin....sevmem böyle şeyleri ya....sizlere de iyi geceler......

Canım ya , görmemişim şimdi de sen gitmişsin

Selamlar arkadaşım , sen gördüğün yerde yaz canım , en azından böyle iletişimde olalım yoksa denk gelmiyoruz bir türlü

Öpüyorum denizi

görmeyi istiyorum ama olmuyor bir türlü
:) yok tatlım 49 degil keşke 49 olsa 54.9 :) baharın dedigi gibi maydanoz dalı gibi kaldı bacaklarım :)
dur bak sanada resim ekliyim :)

Ya o kadar zayıflama yeter artık zeynep yaa , eşin ne diyor bu duruma ?

iyi geceler kızlar.gökçe yine uyuyakaldı sanırım.beril yarın gelir inşallah.umarım iyidir..

İyi geceler canım , sen nasılsın ? 69 a az kaldı gördüm cuma günü

biraz önce 44 ve 46 beden pantolonlarımı giyindim :))))) eşim daralttır diyor nasıl daralacaksa :)
o bana akşamları bizim yedigimiz yemeklerden ye diyor ama ben yemiyorum :) korkuyorum kilo alıcam diye :)

Son düzenleme:

Yeter zeynep yeteeer .

Bak bacakların incecik kalmış , bence diyeti yumuşat artık spora devam et sadece . Gördüğümü söylüyorum alınmaca gücenmece yok , çok zayıflamışsın , yüzün , bacakların ama göbek bölgende fazlalık var hala , o da sporla gider sadece .

Bence artık yavaş yavaş dikkatli ama normal beslenmene dön , sporuna devam et zeynebim

alınmadım kuzum :)
evet göbek var benide sinir ediyor zaten ne yapsam erimiyor :) her yer eridi ora kaldı :) dur bakalım bayramdam sonra diyetisyen hanım korumaya gecelim dedi :) 50 kilo oluyum da :)

Günaydinlarrrrrr
Kabus gibi bir üc günün sonunda evime gidiyorum sükürler olsun.
Cuma gunu vanda gorev yapan kaynim geldi.onlari havaalanindan aldim iftardi sahurdu derken gelemedim.bunlar gecen sene cinarciktan yazlik almislardi bu sene icini derleyip toplayalim dediler. Kaynanamla sizde gelin deyince gitmek zorunda kaldim. Dilosu yani eltiside severim hani..,,
Aman yarapbim Minicik bir ev2+1 icinde 4 Biz+ kaynana+ 4 onlar hesaplayin.
300 metrekareden fazla bir Eve sigamayan Bizi hesaplayin gayri...
Ikizler giderken pek bir mutluydu ama surat 100 karisa varmasi cok almadi.
Neyse simdilik yetecek Kadar Essay aldik duzelttik.icini felan yaptirmadilar sonrasinda benim herif el atacakmis.uyyyyy gitti gine paraciklarimiz.saka bir yana salonda yatmak deli etti beni.evimde pisamayla koltuga oturmam, elbiseyle yataga oturmam resmen kudurdum ammmmmma elden ne gelir.denizi berbat tasli ayaklari kesildi minnaklarin.
Dilos daha kal tatil yapalim diyor .yok anam siz balayinizi yapin evin tadini Vikarin dedim ve ilk feribotla evime gidiyom simdi.kaynanaya Anne kal scarsamba Hasan alir dedim, Yok kizim sen yanlizsin diye kalmadi.yolda evi cekistire cekistire geldik.
Yok Yok herkesin endi evi sekerim.
Haber vermedim guya net vardir diye tableti goturdum amma evde Neti birak Telefon cekmyor. Eline alacan dolasacan bir yerden yakalarsan kimildamadan konusacan yoksa yandi bizim Keten Helva.
Belli etmedik ama milyon Verseler ne o evi alirim ne o denize girerim nede adini anarim. Gerci eltisin ailesi ordaya birde o gozle bakmak lazim.kalabalik olunca arabayla gidemedik.arabasizlikta alis veris yerlesede rezil etti Bizi.

Benden bukadar.gideyim evimin duvarlarina bir yuzumu surteyim, dinleneyim gelirim.

Äasil onemli haberi vermedim.cuma gunu aksam elif kuzenlerine kucak kucak yapiyordu.1- 2 adim atip onlara sariliyordu.cumartesi Sabah uyandi cocuklari gordu once imekledi sonra bilal elini tuttu yurutmek icin.zilli yataga kalkkti adim atti ve daha durmadi.cocuk 3 gundur yuruyor ama nasil.....sanki durursa bir daha yuruyemeyek saniyor.birde yurudukce guluyor eeee koaymi buyuk Is becerdi.
Cok konustum demi

Hepinizi opüyorum
Ama
Simdilik gidiyorum

Günaydın kızlar.beril iyi olduguna sevindim.masallah elife.
hatunlar ben şeytanın bacagını kırdım sonunda bu sabah itibariyle 69.7 tartıldım çok mutluyum.

Günaydin 4.takimin azimli hatunlari

Bu muhteşem bir şey yaa , kuzenim getirir Türkiyeye geldiğinde , nasıl yerim nasıl yerim

Evet muhtesem,bi biraksam paketi bitiririm,o derece yani.2 tanecik yedim sadece

konuya atlamis gibi oldum ama ahh ahh sahane bisey o bende almanyadayim aldigim kilolar hep bunlar yuzunden hamilelikte yedimde yedim simdi kendimi uzaktutuyorum eve sokmuyorum yoksa yenilmeden durulmaz
Evde 3 afacan oldumu,aliyoruz.Oldumuda yiyoruz maalesef

Gecmisolsun cnm

Senin kiz kac aylik oldu.

Yürümeye basladilarmi,aman düstü,kafasini vuracak,sersem sersem gidiyor diye arkasindan kosturmada spor yerine geciyor

günaydın fıstıklar menümü yazayım işlerim var
gün içinde sohbet ederiz tatlişler

sabah
1 dilim ekmek
çok az beyaz peynir
3 yeşil zeytin
domates
çay

ara
yarım dilim prenses tatlısı ( sütlü tatlı )

öğlen
çok az makarna

ara yok kız ile uyumuşum

akşam
3 yemek kaşığı türlü
2 yemek kaşığı pilav
cacık

2 küçük dilim kavun
1 dilim sütlü nuriye

su 2,5 lt
spor 45 dk bisiklet

cezayı alayım zeynoşum

günaydın pegasus
nasılsın tatlım:)
ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…