Slm kizlar,nasilsiniz
Dün baya tepki toplaisim,hamburgerden.Haklisiniz valla ama cok lezzetliydi
gittikce düzenliyorum ama...
Nurork rafaelloyu sormussun cnm,bir tür ciss oluyor kendisi,bak bundan iste.Icinde findik var,krema var,üzeri gofret kaplama ve en üst katida hindistan cevizi
Eki Görüntüle 761411
yedigin belli yani bosuna 3 hanelei görmemişin fıstıgım :)Bu muhteşem bir şey yaa , kuzenim getirir Türkiyeye geldiğinde , nasıl yerim nasıl yerim
yedigin belli yani bosuna 3 hanelei görmemişin fıstıgım :)
sen benim yeni halimi gördün mü ablam
görmeyi istiyorum ama olmuyor bir türlüGörmedimmm
49 mu oldun yoksa şekerim
Sen benim yeni halimi gördün müMezuniyet + 8
selam hoş geldin :)canlı bir selam aus....giderayak gördüm.....selam
topik sahibi....afedersin....sevmem böyle şeyleri ya....sizlere de iyi geceler......
Slm kizlar,nasilsiniz
Dün baya tepki toplaisim,hamburgerden.Haklisiniz valla ama cok lezzetliydi
gittikce düzenliyorum ama...
Nurork rafaelloyu sormussun cnm,bir tür ciss oluyor kendisi,bak bundan iste.Icinde findik var,krema var,üzeri gofret kaplama ve en üst katida hindistan cevizi
Eki Görüntüle 761411
canlı bir selam aus....giderayak gördüm.....selam
topik sahibi....afedersin....sevmem böyle şeyleri ya....sizlere de iyi geceler......
görmeyi istiyorum ama olmuyor bir türlü
:) yok tatlım 49 degil keşke 49 olsa 54.9 :) baharın dedigi gibi maydanoz dalı gibi kaldı bacaklarım :)
dur bak sanada resim ekliyim :)
iyi geceler kızlar.gökçe yine uyuyakaldı sanırım.beril yarın gelir inşallah.umarım iyidir..
ausencia :) :)
biraz önce 44 ve 46 beden pantolonlarımı giyindim :))))) eşim daralttır diyor nasıl daralacaksa :)Canım ya , görmemişim şimdi de sen gitmişsin
Selamlar arkadaşım , sen gördüğün yerde yaz canım , en azından böyle iletişimde olalım yoksa denk gelmiyoruz bir türlü
Öpüyorum denizi
Ya o kadar zayıflama yeter artık zeynep yaa , eşin ne diyor bu duruma ?
İyi geceler canım , sen nasılsın ? 69 a az kaldı gördüm cuma günü
ausencia :) :)
alınmadım kuzum :)Yeter zeynep yeteeer .
Bak bacakların incecik kalmış , bence diyeti yumuşat artık spora devam et sadece . Gördüğümü söylüyorum alınmaca gücenmece yok , çok zayıflamışsın , yüzün , bacakların ama göbek bölgende fazlalık var hala , o da sporla gider sadece .
Bence artık yavaş yavaş dikkatli ama normal beslenmene dön , sporuna devam et zeynebim
Bu muhteşem bir şey yaa , kuzenim getirir Türkiyeye geldiğinde , nasıl yerim nasıl yerim
Evde 3 afacan oldumu,aliyoruz.Oldumuda yiyoruz maalesefkonuya atlamis gibi oldum ama ahh ahh sahane bisey o bende almanyadayim aldigim kilolar hep bunlar yuzunden hamilelikte yedimde yedim simdi kendimi uzaktutuyorum eve sokmuyorum yoksa yenilmeden durulmaz
Gecmisolsun cnmGünaydinlarrrrrr
Kabus gibi bir üc günün sonunda evime gidiyorum sükürler olsun.
Cuma gunu vanda gorev yapan kaynim geldi.onlari havaalanindan aldim iftardi sahurdu derken gelemedim.bunlar gecen sene cinarciktan yazlik almislardi bu sene icini derleyip toplayalim dediler. Kaynanamla sizde gelin deyince gitmek zorunda kaldim. Dilosu yani eltiside severim hani..,,
Aman yarapbim Minicik bir ev2+1 icinde 4 Biz+ kaynana+ 4 onlar hesaplayin.
300 metrekareden fazla bir Eve sigamayan Bizi hesaplayin gayri...
Ikizler giderken pek bir mutluydu ama surat 100 karisa varmasi cok almadi.
Neyse simdilik yetecek Kadar Essay aldik duzelttik.icini felan yaptirmadilar sonrasinda benim herif el atacakmis.uyyyyy gitti gine paraciklarimiz.saka bir yana salonda yatmak deli etti beni.evimde pisamayla koltuga oturmam, elbiseyle yataga oturmam resmen kudurdum ammmmmma elden ne gelir.denizi berbat tasli ayaklari kesildi minnaklarin.
Dilos daha kal tatil yapalim diyor .yok anam siz balayinizi yapin evin tadini Vikarin dedim ve ilk feribotla evime gidiyom simdi.kaynanaya Anne kal scarsamba Hasan alir dedim, Yok kizim sen yanlizsin diye kalmadi.yolda evi cekistire cekistire geldik.
Yok Yok herkesin endi evi sekerim.
Haber vermedim guya net vardir diye tableti goturdum amma evde Neti birak Telefon cekmyor. Eline alacan dolasacan bir yerden yakalarsan kimildamadan konusacan yoksa yandi bizim Keten Helva.
Belli etmedik ama milyon Verseler ne o evi alirim ne o denize girerim nede adini anarim. Gerci eltisin ailesi ordaya birde o gozle bakmak lazim.kalabalik olunca arabayla gidemedik.arabasizlikta alis veris yerlesede rezil etti Bizi.
Benden bukadar.gideyim evimin duvarlarina bir yuzumu surteyim, dinleneyim gelirim.
Äasil onemli haberi vermedim.cuma gunu aksam elif kuzenlerine kucak kucak yapiyordu.1- 2 adim atip onlara sariliyordu.cumartesi Sabah uyandi cocuklari gordu once imekledi sonra bilal elini tuttu yurutmek icin.zilli yataga kalkkti adim atti ve daha durmadi.cocuk 3 gundur yuruyor ama nasil.....sanki durursa bir daha yuruyemeyek saniyor.birde yurudukce guluyor eeee koaymi buyuk Is becerdi.
Cok konustum demi
Hepinizi opüyorum
Ama
Simdilik gidiyorum
Günaydin cnmgünaydın pegasus
nasılsın tatlım:)
ben şimdi çıkıyorum sonra görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?