Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar birazdan benim kankam gelicek bana hem iğne yapcak hem birlikte yemekti lak laktı takılcaz akşama görüşürüz öpüyorum hepinizi kocaman..
lgonca ablam merak ediyorum hemşirelerde el hafifliği denen bir sey var mı?bazı zamanlar cok acıyo bazen az acıyo ya. kişiye göre mi değişiyo yoksa ilaca göremi?:44: iğne deyince aklıma geldi. sen sadece dişçiden korkuyosun. ben hem dişci hem de iğnelerden
anaaammmm daha sabahtan çakmışsın hiç gözden kaçmaz :))) yandı gülüm keten helva

neee muzlu pop kekmi Zeyno gelmez inşallah bugün buralara.diğer kısımları güzel olmuş canım.
ya sormayın yaaa. nasıl oldu anlamadımm. dün kocam almış . gece yedi.yok yemiyeceğim dedimm. aklımda kalmış demekki sabah bir anda çekmeceden acıp yiyiverdimm. çook pişmanım çoookk(oğlumda spor yapmama izin vermiyo zatenn. herhalde kocaman göbeğime yaslanmak hoşuna gidiyoooo

Selam sevgili Guzel hanimlar,
Malumunuz dün sevgili zevcem geldi, topige gelemedim.cumartesiye Kadar kalacakmis.neyse sabahta hazirlandik kardesine gitmeye birazdan yola cikacagiz insallah.
Yoklugumda beni Merak etmeyin diye Haber vereyim dedim.insallah ordada nete girebilirim.
Aaaaa icime hanimefendi kacmis bugun yahu.bu yazi benimmi?

aaa cidden bu kibar hanfendü kim ki zevcem falan diyo kocasına:))) haber verdiğin için sağol tatlım, umarım internet vardır gelebilirsin

el hafifliği var canım tabiki ama sadece iğne girerken fark ediyo ilaç yakıyosa pek fark olmuyo ama erkeklerin eli ağır oluyo bayanların daha hafif.

aaa berilin yerine başkasımı yazdı acaba bunları :44:

el hafifliği var canım tabiki ama sadece iğne girerken fark ediyo ilaç yakıyosa pek fark olmuyo ama erkeklerin eli ağır oluyo bayanların daha hafif.

benim teyzem de iğne yapıyo eli çok hafif, gerçi ben iğneyi severim keşke bütün hastalıklar iğne ile çabucak iyileşse
hiç korkmam hemen doktordan iğne isterim

merhaba kızlar dünki menümü yazayım parka akrabalarla iftar yapmaya gidicez corbayla salata yapıcam
kız kardesimin yeni kiraladıgı evi temizlidik cok yorgunum akşam belki gelemem gece gecmişe cevap yazıcam uyumucam sahura kadar bir daha dün gece uyanamamısız :) sahursuz oruc tutuyoruz :)
sahurda
1 bardak süt
iftarda
9 tane kayseri mantısı sayıyla yedim :) minnacıklardı
:)
2 yemek kasıgı mantar sote
2 tane tavuk kanadı ama uc kısmı degil
bol salata
1 kase cacık
ara 1 elma
saat 12 gibi 1 seftali
su 3 lt
spor
1 saat yürüyüş
7 saat halı yıkama

Son düzenleme:

anladımm cnmm.o zaman bi daha erkeklere asla iğne yaptırmam ben:)
menü güsel zeynep ablamda niye 9 tane mantı.. diyetisyen falan mı dedi 9 mantı bir dilim ekmeğe eşit falan diye.. yoksa sen istediğin için mi....amanın 7 saat halı yıkamamı... bravoooo.... biri daha halı yıkıyodu.gökçe sen miydinn. sizin halılar bittiyse bize de beklerizzz şaka bi yana halı falan yıkayamam ben yaa. yıkamacılara veririm. gerçi onlarda kendi yıkadığın gibi olmuyo..çok temiz yapmıyolar ya neyseee

anammm 7 halı mı kollar iyi çalışmıştır:)) bizde de mantı vardı akşam ama ben yemedim zaten hazır mantı sevmiyorum çok oldu kendim açmayalı mantıyı, zaten o da seninki gibi olmaz küçük yapıyorum ama bir kaşığa 40 tane değil :)))))

evet bendim halı yıkayan ben de veriyorum da bu sene yıkayalım dedik, ben çok severim halı yıkamayı hatta en sevdiğim ev işi diyebilirim çünkü çok az yapılıyo senede 1 en çok 2 :))) diğer ev işleri çok sık yapılıyo ya sevmiyorum

menü güzel olmuş ablam.halı yıkamakta zor beya.ben severim suda oynaya oynaya yıkamayı ama yıkamaya vermek daha kolay.

Insallah canim :) internette bisey okudum yedigin seyleri yakabiliyorsan sorun yok diyordu bende baktim istedigim kadar bogazimi tutim olmuyo derslere baslamadan incecik olim spora yuklenim dedim hem stres atiyom hemde zayifliyom ders calismaya basladimmi cok yer kilo alirim belki :)) ben cok abur cubur yerdim ders calisirken
Canim popkekin kalorisine baktinmi yedikden sonra ben diyete ilk basladigim zamanlarda o kadar fazlaydiki kalorisi bunu yemeye degmez be dedim bi daha da onu hic yemedm Iki lokmalik bisey zaten onun yerine kofte ye ayni kaloridir kesin
Aa :) kesin beril esiyle baristi insan mutlu olunca bole degisiyo iste :) kadinlar eslerinin yansimasiymis bugun duydum :) internette
benim teyzem de iğne yapıyo eli çok hafif, gerçi ben iğneyi severim keşke bütün hastalıklar iğne ile çabucak iyileşse
hiç korkmam hemen doktordan iğne isterim
En korktugum seeeeyyy
Oruc oruc nasil yikadin zeynep abla masallah ben orucum sabahdan beri yatiyom :)
huhuuu bahar nasılsın bebişim?

Iyiyim gonca abla sûndüm yatiyom ezani bekliyorum :)

herkesler yemekte galiba çok yimeyin tamammıııı.ben yürüyüşe çıkcam yine dünde yapmadım gelince görüşürüz.hee bu arada diş yaptırcam diye 3 gün izin almıştım yarın öbürgünde evdeyim

kızlar ben yürüyüşten geldim kızı uyutmaya gidiyorum
uyumazsam gelicem, öpüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…