Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende sinav zamani kilo almamk icin kas yapmayi planliyorum ramazanda iftardan sonra hep lesli yapmayi planliyorum seviyorum o sporu ve bende ise yariyo dershaneye gidene kadarda bol spor yapip artik kilomu sabitlemeliyim :) yoksa sinav zamani yine 67 olurum

ohhhh yandan yandan süpersin gizemimmmmmmm, benim de dans edesim var

müthişten de öteyim bebişiiiiiimmmmmmmmmm

Hehe valla bnmde edesm var gel bebegm ohoh oh oh dans ederknde verrz 1 2 gram ooooohhhh :) ins yarn.sende 69 u grrsunde cnm bnm bide yarin oynarm sikidim sikidim

ben mutfak temizliyom kızlar arada burayada bakıyom görüşürüz gene.
Kolay gelsin.abla bnmde bi bayram.tmizligi yapasim var haydi.bismillah cik.olmadi baska zamana :)
çok uzaklaşmam canım cumaya 68 görürmüyüm diye bi umutlandım ama zor biraz.

hepsi güzelde tatlılar olmamış ama arada kaçırıyoz işte.
Biliyoruuuuummmm ama dun reglinin.ilk.gunuydu abla dayanamadiiiimmmm

Guzel canim menu kemap pasa disinda ama sporun muthis :) :) bu hafta herkez kilo veriyo ne guzeell :) kesin birinci oluruz
Tsk ederm bebegm.ins oluruz ya ttli.fazla blyrm.ama simdi koskoca krmal pasa Bende subay kizi olunca ayio.etmym didim.bebegm :) Kuzum reglinin ilk.gunuydu aksama.kadar dayandm.ama.aksam.koyverdim

Aman ağlatmasın:))) güzel bir akşam geçirdim sadece, romantik romantik :))))

Romantik mi o nedemek :) evlenme teklifim.dgunum yildonumumuzde dahk tomantklik gormedm ttlim bakalm evlilik yildonumjnde napck kocis ben.hicbsey yapmycm.3 yldir masilsa gzem yapiyr dyp yapmiuo hih yapmiom iste bnde

Hehe valla bnmde edesm var gel bebegm ohoh oh oh dans ederknde verrz 1 2 gram ooooohhhh :) ins yarn.sende 69 u grrsunde cnm bnm bide yarin oynarm sikidim sikidim

oynayalım yarın takımca oynıycaz:)) birinci belli ikinciyi görelim

ben mutfak temizliyom kızlar arada burayada bakıyom görüşürüz gene.
kolay gelsin canım ben de çıkıcam birazdan ev işlerini halletmem gerek erken kaçayım

Aman ağlatmasın:))) güzel bir akşam geçirdim sadece, romantik romantik :))))
Ooooo :) aklimada geldi ha :) :)
Adetken benim canim cikolata istiyo hep yaa yada baklava felan kemal pasayi hic sevmem yemem onu o yuzden :) :)
Romantik mi o nedemek :) evlenme teklifim.dgunum yildonumumuzde dahk tomantklik gormedm ttlim bakalm evlilik yildonumjnde napck kocis ben.hicbsey yapmycm.3 yldir masilsa gzem yapiyr dyp yapmiuo hih yapmiom iste bnde

3 senedir mi evlisiniz canim
Ben olsam evi suslerdim
Guzel yemekler yapardim
Benimkide essek degil ya bi hediye felan alirdi belki simdiye kadar bi odunlugunu gormedim :) :)
Guzel muzik
Ardindan guzel filmm oohh super :) :) biz simdi her yil donumunuzde lokantaya gideriz basbasa yemek yeriz o cicek felan alir bana :) hediye alir ilerdede oyle olur insallah

sporun güsel tatlım.kemalpasalar olmasa iyiymişş.tatlı dışında güsel menün
güsel menün baharcımmm. derse baslamadan önce olabildiğince kilo vermeye bak...
menün güsel gonca ablamda o kadar yürüyüşü nasıl yapıyosunuzz.ben mi vakit bulamıyorumm:44:
güsel menün gökçecim. bebek arabalarıyla yokuş çıkmak ölüm resmennn. bi de bizim apartmanda asansör yok. bi elimde oğlum bi elimde araba merdiven cıkmaktan helaak oldummm
yok tatlım bakmadım. dedim ya bi anlık oldu. bakmaya fırsat olmadan coktan midemdeydi

menümü yazayım
sabahh
2 dilim uno denge lıght
1 küçük ton balığı

gec kalktım ara yokk

öğlen
5-6 kasık patates yemeği
salata

akşam
4 kasık taze fasulye
3 kasık pilav
salata,
yogurt

leslie 3 mil yaptım
3 lt su

kızlar. size bişey sorcam..doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz. bazen diyorum bende mi anormallik var. 5 ay oldu. ama hala daha eski halimden eser yokk. dun bankaya gittim.elimde bebek cantası var. girişteki stajyer kız demesin mi hamilemisiniz diiye. yerin dibine girddim yaayok daha yeni doğum yaptım diyebildim sadecee

bebegim benim kızım 19 yasında 20 ye giricek ve ben yeni yeni verdim kiloları :)
banada doktor içinden bir sen cıkış bu ne biçim kilo demişti :)
kaynanamda seni ogluma ilk aldıgım zaman gibi olmusun dedi gecen gün :)
ama sızın kararlılıgınız güzel biraz daha dikkat ederseniz hemen toparlanırsınız
benim kız kardesimin 9 aylık bebegi var dogumda 68 kiloydu
3 ayda 58 kiloya düstü

gökcem :) allahım mutlulugunu daim etsim
sen mutlu olunca bende kendimi iyi hissediyorum
ama ben bu hafta tartının azızlıgıne ne mi ugruyacagım ne
sabah 57 kilo geldim
yarın akşam 4e kadar kilo bildirmiyim biraz akşam cok spor yapıyım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…