- 12 Mart 2013
- 3.341
- 35
- 68
- 35
ohhhh yandan yandansüpersin gizemimmmmmmm, benim de dans edesim var
müthişten de öteyim bebişiiiiiimmmmmmmmmm
Bu hafta hepmiz hirslandik ins byle gderiz btnm cok.guzel byle gderse hedef yakindir :) ama.sana tavsyem biraz daha fazla kili vermren ders calisirken.insan ister istemez kilo aliyo otur oturfazla verdigin taktrde kilo.alrsan.yne hedefne denk gelr. Bde ders.calsrkn.sporu brakma Tatlim cok ugrastn bosa gtmsn
ben mutfak temizliyom kızlar arada burayada bakıyom görüşürüz gene.
ohhhh yandan yandansüpersin gizemimmmmmmm, benim de dans edesim var
müthişten de öteyim bebişiiiiiimmmmmmmmmm
Noldu kiz bisey mi oldu :) :) allah aglatmasin
Kolay gelsin.abla bnmde bi bayram.tmizligi yapasim var haydi.bismillah cik.olmadi baska zamana :)ben mutfak temizliyom kızlar arada burayada bakıyom görüşürüz gene.
Biliyoruuuuummmm ama dun reglinin.ilk.gunuydu abla dayanamadiiiimmmmçok uzaklaşmam canım cumaya 68 görürmüyüm diye bi umutlandım ama zor biraz.
hepsi güzelde tatlılar olmamış ama arada kaçırıyoz işte.
Tsk ederm bebegm.ins oluruz ya ttli.fazla blyrm.ama simdi koskoca krmal pasa Bende subay kizi olunca ayio.etmym didim.bebegm :) Kuzum reglinin ilk.gunuydu aksama.kadar dayandm.ama.aksam.koyverdimGuzel canim menu kemap pasa disinda ama sporun muthis :) :) bu hafta herkez kilo veriyo ne guzeell :) kesin birinci oluruz
Aman ağlatmasın:))) güzel bir akşam geçirdim sadece, romantik romantik :))))
Hehe valla bnmde edesm var gel bebegm ohoh oh oh dans ederknde verrz 1 2 gram ooooohhhh :) ins yarn.sende 69 u grrsunde cnm bnm bide yarin oynarm sikidim sikidim
kolay gelsin canım ben de çıkıcam birazdan ev işlerini halletmem gerek erken kaçayımben mutfak temizliyom kızlar arada burayada bakıyom görüşürüz gene.
Ooooo :) aklimada geldi ha :) :)Aman ağlatmasın:))) güzel bir akşam geçirdim sadece, romantik romantik :))))
Adetken benim canim cikolata istiyo hep yaa yada baklava felan kemal pasayi hic sevmem yemem onu o yuzden :) :)Kolay gelsin.abla bnmde bi bayram.tmizligi yapasim var haydi.bismillah cik.olmadi baska zamana :)
Biliyoruuuuummmm ama dun reglinin.ilk.gunuydu abla dayanamadiiiimmmm
Tsk ederm bebegm.ins oluruz ya ttli.fazla blyrm.ama simdi koskoca krmal pasa Bende subay kizi olunca ayio.etmym didim.bebegm :) Kuzum reglinin ilk.gunuydu aksama.kadar dayandm.ama.aksam.koyverdim
Romantik mi o nedemek :) evlenme teklifim.dgunum yildonumumuzde dahk tomantklik gormedm ttlim bakalm evlilik yildonumjnde napck kocis ben.hicbsey yapmycm.3 yldir masilsa gzem yapiyr dyp yapmiuo hih yapmiom iste bnde
Ben.kactm kislar hu hu hu hu spor yapacagimmm opuldunuz bb
Ben ben ben ben :) :)
Ben.kactm kislar hu hu hu hu spor yapacagimmm opuldunuz bb
sporun güsel tatlım.kemalpasalar olmasa iyiymişş.tatlı dışında güsel menünMenu
Sabah
1 domates 1 salayalik ½ kk peynit 3 zeytn 1 cavdar ekmegi
Ara
15 tane uzum
Oglen
½ kase corba 4 yk fasulye bolca salata 1 dikim cavdar ekmegi
Ara yok tmzlik yaparken unuttum :)
Aksam iftara gttk 1 kase corba 2 yk nohut
3 yk plav 3 yk et kavrma iiii sey 2 tanr kuccucuk minnak minnak kemal pasa
Su 3 ltreyi geckin
Spooooorrr ehem ehem 90 dk yuruyus 15 dk.egzersizbugun tartlfm.1 klo.gtmd cok.sukur.regliminde 2 gunu sislikte varsa ooohhhh :)))) yandan yandan
güsel menün baharcımmm. derse baslamadan önce olabildiğince kilo vermeye bak...günaydıınn
dünki menüm
sahurda
1 tane dolma
biraz peynir
çay
bi dilim ekmek
iftarda
4 bardak su
bi tane karnıyarık ( annem iki tane koymuştu birini anca yedim su içmekden )
4 kaşık pilav
bi kase cacık
ara
cay ( annemler cayın yanında pastaları börekleri cörekleri götürdü ama ben yemedim)
su
3-4 litre vardır
spor
lesli 3 miles sadece bunu yapabildim
menün güsel gonca ablamda o kadar yürüyüşü nasıl yapıyosunuzz.ben mi vakit bulamıyorumm:44:günaydın dünkü menümü yazıyım hemencik.
sabah ılık su 1 dilim kepekli ekmek peynir
yeşil çay
ara 1 bisküvi
öğlen 1 kase çorba az peynir yarım dilim ekmek salatalık
ara 2 bisküvi
akşam 2 kaşık patlıcan yemeği 1 kase çorba küçük parça pide yoğurt
ara çeyrek şeftali 7-8 üzüm
sade kahve
su 3 lt. yi geçti
spor 1 st. +30 dk +30 dk yürüyüş.
yeşil çay 7 otlu çay
güsel menün gökçecim. bebek arabalarıyla yokuş çıkmak ölüm resmennn. bi de bizim apartmanda asansör yok. bi elimde oğlum bi elimde araba merdiven cıkmaktan helaak oldummmgünaydın:))))))
herkese çoooookkkkk mutlu bir gün diliyorum
sabah tartıldım sadece 300 gr daha verirsem 6 lı rakamları görücem aslında bu sabah bekliyodum olmadı bugün daha çok spor yapayım:)))
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
öğlen
kepekli b.peynirli tost
yeşil çay
ara
3 kuru kayısı
ara
3 kçüçük dilim karpuz
akşam
1 kase domates çorbası
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
su 2,5 geçmiş olabilir
spor 1 saat 15 dk yürüyüş
üstelik dün gece Su'yu da götürdüm bebek arabasıyla bir yokuş çıktık eve giderken geberdim resmen
ben kendimi zor taşıyorum bi de araba sürdüm
yok tatlım bakmadım. dedim ya bi anlık oldu. bakmaya fırsat olmadan coktan midemdeydiInsallah canim :) internette bisey okudum yedigin seyleri yakabiliyorsan sorun yok diyordu bende baktim istedigim kadar bogazimi tutim olmuyo derslere baslamadan incecik olim spora yuklenim dedim hem stres atiyom hemde zayifliyom ders calismaya basladimmi cok yer kilo alirim belki :)) ben cok abur cubur yerdim ders calisirken
Canim popkekin kalorisine baktinmi yedikden sonra ben diyete ilk basladigim zamanlarda o kadar fazlaydiki kalorisi bunu yemeye degmez be dedim bi daha da onu hic yemedm Iki lokmalik bisey zaten onun yerine kofte ye ayni kaloridir kesin
Aa :) kesin beril esiyle baristi insan mutlu olunca bole degisiyo iste :) kadinlar eslerinin yansimasiymis bugun duydum :) internette
En korktugum seeeeyyy
Oruc oruc nasil yikadin zeynep abla masallah ben orucum sabahdan beri yatiyom :)
Iyiyim gonca abla sûndüm yatiyom ezani bekliyorum :)
bebegim benim kızım 19 yasında 20 ye giricek ve ben yeni yeni verdim kiloları :)kızlar. size bişey sorcam..doğum kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz. bazen diyorum bende mi anormallik var. 5 ay oldu. ama hala daha eski halimden eser yokk. dun bankaya gittim.elimde bebek cantası var. girişteki stajyer kız demesin mi hamilemisiniz diiye. yerin dibine girddim yaayok daha yeni doğum yaptım diyebildim sadecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?