- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
9 tane mantı bir kasık bile etmedi ben cok minnacık yaparım cok canım istedi cok azıcık yedim corbada yapmamıstım cok yorgundum hazırdada mantı vardı o nu yemek zorunda kaldım :)anladımm cnmm.o zaman bi daha erkeklere asla iğne yaptırmam ben:)
menü güsel zeynep ablamda niye 9 tane mantı.. diyetisyen falan mı dedi 9 mantı bir dilim ekmeğe eşit falan diye.. yoksa sen istediğin için mi....amanın 7 saat halı yıkamamı... bravoooo.... biri daha halı yıkıyodu.gökçe sen miydinn. sizin halılar bittiyse bize de beklerizzzşaka bi yana halı falan yıkayamam ben yaa. yıkamacılara veririm. gerçi onlarda kendi yıkadığın gibi olmuyo..çok temiz yapmıyolar ya neyseee
anammm 7 halı mıkollar iyi çalışmıştır:)) bizde de mantı vardı akşam ama ben yemedim zaten hazır mantı sevmiyorum çok oldu kendim açmayalı mantıyı, zaten o da seninki gibi olmaz küçük yapıyorum ama bir kaşığa 40 tane değil :)))))
ben sana mantı yaptıgımda resimlerim kayseri mantısınıda görmüş olursun :)
evet bendim halı yıkayan ben de veriyorum da bu sene yıkayalım dedik, ben çok severim halı yıkamayı hatta en sevdiğim ev işi diyebilirim çünkü çok az yapılıyosenede 1 en çok 2 :))) diğer ev işleri çok sık yapılıyo ya sevmiyorum
yıkamacıya vermek kolay canım ama halılarım kiriyle geri geldi hiç sevmedim tekrardan kendim yıkadım hem o kadar para verdim sonrda bir sürü su harcadım bu sene kendim yıkadım omo matikle yıkadım içimede sindi dogrusu :)menü güzel olmuş ablam.halı yıkamakta zor beya.ben severim suda oynaya oynaya yıkamayı ama yıkamaya vermek daha kolay.
orucum diye iş yapmıyım mı gülüm :) bir sey olmaz hem zamand geciyor :)Insallah canim :) internette bisey okudum yedigin seyleri yakabiliyorsan sorun yok diyordu bende baktim istedigim kadar bogazimi tutim olmuyo derslere baslamadan incecik olim spora yuklenim dedim hem stres atiyom hemde zayifliyom ders calismaya basladimmi cok yer kilo alirim belki :)) ben cok abur cubur yerdim ders calisirken
Canim popkekin kalorisine baktinmi yedikden sonra ben diyete ilk basladigim zamanlarda o kadar fazlaydiki kalorisi bunu yemeye degmez be dedim bi daha da onu hic yemedm Iki lokmalik bisey zaten onun yerine kofte ye ayni kaloridir kesin
Aa :) kesin beril esiyle baristi insan mutlu olunca bole degisiyo iste :) kadinlar eslerinin yansimasiymis bugun duydum :) internette
En korktugum seeeeyyy
Oruc oruc nasil yikadin zeynep abla masallah ben orucum sabahdan beri yatiyom :)
Iyiyim gonca abla sûndüm yatiyom ezani bekliyorum :)
ben güzel bi yer keşfettim halılar 3-4 senedir veriyorum çok güzel yıkıyolar.ama mecburum vermeye ben seviyorum suyla oynamayı da benim kıl kocişkomun türkan Şoray kuralları var heryanım ıslana ıslana halı yıkayamazmışım herkes orama burama bakarmış9 tane mantı bir kasık bile etmedi ben cok minnacık yaparım cok canım istedi cok azıcık yedim corbada yapmamıstım cok yorgundum hazırdada mantı vardı o nu yemek zorunda kaldım :)
yıkamacıya vermek kolay canım ama halılarım kiriyle geri geldi hiç sevmedim tekrardan kendim yıkadım hem o kadar para verdim sonrda bir sürü su harcadım bu sene kendim yıkadım omo matikle yıkadım içimede sindi dogrusu :)
orucum diye iş yapmıyım mı gülüm :) bir sey olmaz hem zamand geciyor :)
günaydın:))))))
herkese çoooookkkkk mutlu bir gün diliyorum
sabah tartıldım sadece 300 gr daha verirsem 6 lı rakamları görücem aslında bu sabah bekliyodum olmadı bugün daha çok spor yapayım:)))
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
öğlen
kepekli b.peynirli tost
yeşil çay
ara
3 kuru kayısı
ara
3 kçüçük dilim karpuz
akşam
1 kase domates çorbası
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
su 2,5 geçmiş olabilir
spor 1 saat 15 dk yürüyüş
üstelik dün gece Su'yu da götürdüm bebek arabasıyla bir yokuş çıktık eve giderken geberdim resmen
ben kendimi zor taşıyorum bi de araba sürdüm
menün güzel bebegimgünaydın:))))))
herkese çoooookkkkk mutlu bir gün diliyorum
sabah tartıldım sadece 300 gr daha verirsem 6 lı rakamları görücem aslında bu sabah bekliyodum olmadı bugün daha çok spor yapayım:)))
sabah
1 kase nesfit+süt
ara
3 kuru kayısı
öğlen
kepekli b.peynirli tost
yeşil çay
ara
3 kuru kayısı
ara
3 kçüçük dilim karpuz
akşam
1 kase domates çorbası
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
su 2,5 geçmiş olabilir
spor 1 saat 15 dk yürüyüş
üstelik dün gece Su'yu da götürdüm bebek arabasıyla bir yokuş çıktık eve giderken geberdim resmen
ben kendimi zor taşıyorum bi de araba sürdüm
baharcım günaydın tatlişim
günaydın dünkü menümü yazıyım hemencik.
sabah ılık su 1 dilim kepekli ekmek peynir
yeşil çay
ara 1 bisküvi
öğlen 1 kase çorba az peynir yarım dilim ekmek salatalık
ara 2 bisküvi
akşam 2 kaşık patlıcan yemeği 1 kase çorba küçük parça pide yoğurt
ara çeyrek şeftali 7-8 üzüm
sade kahve
su 3 lt. yi geçti
spor 1 st. +30 dk +30 dk yürüyüş.
yeşil çay 7 otlu çay
günaydıınn
dünki menüm
sahurda
1 tane dolma
biraz peynir
çay
bi dilim ekmek
iftarda
4 bardak su
bi tane karnıyarık ( annem iki tane koymuştu birini anca yedim su içmekden )
4 kaşık pilav
bi kase cacık
ara
cay ( annemler cayın yanında pastaları börekleri cörekleri götürdü ama ben yemedim)
su
3-4 litre vardır
spor
lesli 3 miles sadece bunu yapabildim
gayet güzel olmuş ayrıca tatlıları yememişsin afferin kuzuma..
ayyy ben de 70 olunca ödüllerim vardı ya onları kullanıcam:))):) :) 55 olana kadar kacamak yookk :) gonca abla dereceye girersek odul olursa pazar gunu kullanirim belki :) :)
günaydın canımcım ben bugün çoookkkk iyiyimtopraksım günaydın nasılsın şekerim?
aferinnnn sana motive olmuşsun sen artık hadi göreyim senigünaydıınn
dünki menüm
sahurda
1 tane dolma
biraz peynir
çay
bi dilim ekmek
iftarda
4 bardak su
4 kaşık pilav
bi kase cacık
ara
cay ( annemler cayın yanında pastaları börekleri cörekleri götürdü ama ben yemedim)
su
3-4 litre vardır
spor
günaydın dünkü menümü yazıyım hemencik.
sabah ılık su 1 dilim kepekli ekmek peynir
yeşil çay
ara 1 bisküvi
öğlen 1 kase çorba az peynir yarım dilim ekmek salatalık
ara 2 bisküvi
akşam 2 kaşık patlıcan yemeği 1 kase çorba küçük parça pide yoğurt
ara çeyrek şeftali 7-8 üzüm
sade kahve
su 3 lt. yi geçti
spor 1 st. +30 dk +30 dk yürüyüş.
yeşil çay 7 otlu çay
hem de ne cılkım çıktı resmenmenün güzel bebegimsu daha cok efor sarfettirmiştir sana ne güzel
günaydın canımmmkaçırdım seni ama
ben 69.9 olsam uçucam sen önden gidersin fıstığım daha 1 kilo var aramızda olsun yakın dur uzaklaşmaaaa:))))ben güzel bi yer keşfettim halılar 3-4 senedir veriyorum çok güzel yıkıyolar.ama mecburum vermeye ben seviyorum suyla oynamayı da benim kıl kocişkomun türkan Şoray kuralları var heryanım ıslana ıslana halı yıkayamazmışım herkes orama burama bakarmış
menüde güzel sporda aşkım bekliyom seni 69 da hala
Bende degismeye karar verdim hem ruhen hem bedenen :) bu hafta yada haftaya saclarimi boyaticam ruhen de degismeye kafami bosaltmaya calisicam :) :) :)ayyy ben de 70 olunca ödüllerim vardı ya onları kullanıcam:)))
günaydın canımcım ben bugün çoookkkk iyiyim
aferinnnn sana motive olmuşsun sen artık hadi göreyim seni
çok güzeeellllllll
hem de ne cılkım çıktı resmen
ben 69.9 olsam uçucam sen önden gidersin fıstığım daha 1 kilo var aramızda olsun yakın dur uzaklaşmaaaa:))))
ohhhh yandan yandanMenu
Sabah
1 domates 1 salayalik ½ kk peynit 3 zeytn 1 cavdar ekmegi
Ara
15 tane uzum
Oglen
½ kase corba 4 yk fasulye bolca salata 1 dikim cavdar ekmegi
Ara yok tmzlik yaparken unuttum :)
Aksam iftara gttk 1 kase corba 2 yk nohut
3 yk plav 3 yk et kavrma iiii sey 2 tanr kuccucuk minnak minnak kemal pasa
Su 3 ltreyi geckin
Spooooorrr ehem ehem 90 dk yuruyus 15 dk.egzersizbugun tartlfm.1 klo.gtmd cok.sukur.regliminde 2 gunu sislikte varsa ooohhhh :)))) yandan yandan
müthişten de öteyim bebişiiiiiimmmmmmmmmmBende degismeye karar verdim hem ruhen hem bedenen :) bu hafta yada haftaya saclarimi boyaticam ruhen de degismeye kafami bosaltmaya calisicam :) :) :)
Bugun muthissin bebisimm :) :)
Menu
Sabah
Ara
15 tane uzum
Oglen
Su 3 ltreyi geckin
Spooooorrr ehem ehem 90 dk yuruyus 15 dk.egzersizbugun tartlfm.1 klo.gtmd cok.sukur.regliminde 2 gunu sislikte varsa ooohhhh :)))) yandan yandan
günaydıınn
dünki menüm
sahurda
1 tane dolma
biraz peynir
çay
bi dilim ekmek
iftarda
4 bardak su
4 kaşık pilav
bi kase cacık
ara
su
3-4 litre vardır
spor
çok uzaklaşmam canım cumaya 68 görürmüyüm diye bi umutlandım ama zor biraz.ayyy ben de 70 olunca ödüllerim vardı ya onları kullanıcam:)))
günaydın canımcım ben bugün çoookkkk iyiyim
aferinnnn sana motive olmuşsun sen artık hadi göreyim seni
çok güzeeellllllll
hem de ne cılkım çıktı resmen
ben 69.9 olsam uçucam sen önden gidersin fıstığım daha 1 kilo var aramızda olsun yakın dur uzaklaşmaaaa:))))
Menu
Sabah
Ara
15 tane uzum
Oglen
Su 3 ltreyi geckin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?