Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ikindi olarak birazda kiraz yedim.
akşama şehriyeli çorba,bir tanede biber dolması yerim sanırım.tabi salatada var.
şimdilik çıkıyorum.
size bol sohbetler

bende birazdan çıkıcam keyifisizim kızlar

öğlen yağsız makarna yedim üzerine az tuum peyniri serpiştirdim.

akşam ne yicem bilmiyorumm

1 saat kadar yürüyüp kafamı dağıtmak istiyorum kuaföre de gitmem lazım..

selam kızlarr
şebom yaa benim mayıs sonu hedefim 61 imiş ama sanırım yakalayamayacam valla haziran sonu hedefimi bilmiyom şimdiki liste ile nasıl kg verecem sporumu yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar çok küçük kaçamaklarla da diyet listemi uyguluyorum mesela bugün midem çok kazındı 2 adet eti form keten tohumlu yedim meyve de 1 posşyon değil 1,5 porsiyon oldu

beci canım kabak kızartmasını fırında yapsana tadı aynı oluyor yağlı kağıda kızartmalık yap koy 1 kg 1 yemek kaşığı yağ ve tuz karıştır muhteşem oluyor bi de kan şekeri düşüklüğü için gün kurusu kuru kayısı bulundur yanında mutlaka çok iyi geliyor hemen ykseltiyor şekeri hemde kabızlığa da iyi geliyor

kızlar aklıma bunlar geldi şimdi hadi kendinize iyi bakın

Esra kuzum neyin var?

Şahnur bari Haziran sonu 61 ol:) Zaten senin o kaçamaklar hergün olmasa olacak bu iş.

Bende ikindi kiraz yedim, şimdide ıhlamur içicem.

Kızlar ben artık yedıklerımı yazmaya baŞladım
ÖĞlen salata sĞÜŞ bezelye 4 kaŞık 1 dılım ekmek ayran
sonrasında soda yeŞıl Çay
Şımdı de 4 lÜ karıŞık Çayımı ıÇıyorum

Bence bu çok faydalı bizim göremeklerimizi arkadaşlarımızın uyarısıyla anlarız, hemde otokontrol olur.

akşamüstü kızı uyutur uyutmaz hemen koşu bandına çıktım..onuda görebileceğim yere koydum uyurken..40 dk yürüdüm uyandı..10 dk da bakışa bakışa idare ettik..yani bugün 50 dk yürüdüm:)

hasretim hayırlı olsun şeker
güzel kilo vermeler sana

ikindi ara :2,5 kayısı (taze)
akşam: 4 kaşık bezelye,salata,yeşilmercimekli rpa şehriyeli sarımsaklı yoğurt
az önce 3 taze kayısı

1. yürüyüş / 90 dk
2. bacak esnetme / 25 kez
3. yere yat bacak kaldir / 50 kez
4. stepper /
5. ters mekik /
6. ip atlama (zıplama) 50
7. oryantal (hulahop) / 5 dk
8. mekik / 60
9. çapraz mekik /
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 200
12. çömelme / 30
13. görünmez sandalye /
14. ayaklari kaldir-indir /
15. geri tekme / 25
16. hoca eşliğinde 30 dk egzersiz
17.akşam eve gelince ev temizliği

olsun şeker yaa
sonuçta evde de olsa yürüyüşünü yapıcaksın...
ve daha çabuk inceleceksin
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şeker

fırında kabak tarifini deneyeceğim canım cokacimcoook

Esra kuzum neyin var?

Şahnur bari Haziran sonu 61 ol:) Zaten senin o kaçamaklar hergün olmasa olacak bu iş.

Bende ikindi kiraz yedim, şimdide ıhlamur içicem.

Şebocum bilmiyorum ya birden bunaldım gecede pek rahat uyuyamadım şimdi ayakta uyuyorum :bbo:

afiyet olsun fundacım.....

10 dakika bakıştınız haaa yerim ben onuuuuu :1hug:

bende ilk siftahi yaptim 10 dk ile daha yürüycektim ama birakmadi sipa

hadi hasret hayırlı olsun koşu bandın....

günaydınlarrr

esracım geçmiş olsun canım

hasret ne güzel ya evde koşu bandı olması güle güle kullan canım

dün nutella ya yenildim ben 2 dilim ekmek yedim ya gözüm dönmüştü offf gebertin beniii((

sabah domates salatalık biber peynir 1.5 dilim ekmek

sanırım bu gebertme işi takım arkadaşın olarak bana ait oluyor.kaydirigubbakcemile3..hımmmm cezanı düşüneyim bakayım...şimd 2 dilim ekmekle nutella çok kalorili..100 mekik cezası veriyorum sanadelikafadulden

bende sabah klasik kahvaltımı ettim süt+nesfit..bide kocişe sucuk yaptıydım..biri yer biri bakar olmasın dimi o kadar gözümün önünde 2 dilimde ondan yedim

günaydınn kızlar
1 dilim ekmek üzerine 1 tatlı kşığı labne sürdüm yedim bide meyve yicem şimdi yıkamaya üşendim:) 2 bardakta su içtim çok şükür benim hazian hedefim 66 olsun

günaydınn kızlar
benim 1 tencere semiz otum bitmedi kaç gündür sadece ben yiyiyorum çünkü bu akşamada 1 tabaklık kaldı
akşam 1 tabak semizotu yanında az kıymalı patates 1 kase yoğurt yarım bardak gazoz
20 mekik (gülmeyin)

sabah peynir domates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…