Kızlar ben artık yedİklerİmİ yazmaya baŞladım
ÖĞlen salata sĞÜŞ bezelye 4 kaŞık 1 dİlİm ekmek ayran
sonrasında soda yeŞİl Çay
Şİmdİ de 4 lÜ karıŞık Çayımı İÇİyorum
hasretim hayırlı olsun şeker
güzel kilo vermeler sana
selam kızlarr
şebom yaa benim mayıs sonu hedefim 61 imiş ama sanırım yakalayamayacam valla haziran sonu hedefimi bilmiyom şimdiki liste ile nasıl kg verecem sporumu yapmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar çok küçük kaçamaklarla da diyet listemi uyguluyorum mesela bugün midem çok kazındı 2 adet eti form keten tohumlu yedim meyve de 1 posşyon değil 1,5 porsiyon oldu
beci canım kabak kızartmasını fırında yapsana tadı aynı oluyor yağlı kağıda kızartmalık yap koy 1 kg 1 yemek kaşığı yağ ve tuz karıştır muhteşem oluyor bi de kan şekeri düşüklüğü için gün kurusu kuru kayısı bulundur yanında mutlaka çok iyi geliyor hemen ykseltiyor şekeri hemde kabızlığa da iyi geliyor
kızlar aklıma bunlar geldi şimdi hadi kendinize iyi bakın
Esra kuzum neyin var?
Şahnur bari Haziran sonu 61 ol:) Zaten senin o kaçamaklar hergün olmasa olacak bu iş.
Bende ikindi kiraz yedim, şimdide ıhlamur içicem.
Kızlar ben artık yedİklerİmİ yazmaya baŞladım
ÖĞlen salata sĞÜŞ bezelye 4 kaŞık 1 dİlİm ekmek ayran
sonrasında soda yeŞİl Çay
Şİmdİ de 4 lÜ karıŞık Çayımı İÇİyorum
akşamüstü kızı uyutur uyutmaz hemen koşu bandına çıktım..onuda görebileceğim yere koydum uyurken..40 dk yürüdüm uyandı..10 dk da bakışa bakışa idare ettik..yani bugün 50 dk yürüdüm:)
bende ilk siftahi yaptim 10 dk ile daha yürüycektim ama birakmadi sipa
günaydınlarrr
esracım geçmiş olsun canım
hasret ne güzel ya evde koşu bandı olması güle güle kullan canım
dün nutella ya yenildim ben 2 dilim ekmek yedim ya gözüm dönmüştü offf gebertin beniii((
sabah domates salatalık biber peynir 1.5 dilim ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?