Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süpersiinn bebegimm

vaaaauuuuvvv :) süpersin canım 2.1 kilo he muhteşem

öglenki kızartılmışmıydı canım :44: spor güzel

uuu menü zeynebin menüsümü :44:
bahar cok mu abartmısımki canım ya dünki hazırladığım yemeklerim hiç tadına bıle bakmadım börekte kk kadardı valla profetirol içinde zaten kendime ceza verdin

Bu takim kapanir yakinda benden soylemesi.
Su cizelgelere bir bakinsana herkesin bir kac kilosu kalmis

Tatlisim resimler ne oldu.yarisiyorsun degilmi
canım benim gece 3.5 saat uğraştım resim yükleyemedim sinir oldun canım sıkıldı tam vaz geçiyordum kı bir siteden yükledim oldu şimdi kazenden onay bekliyorum konunun açılması için sonra digerr resimleri yüklicem

Son düzenleme:
süpersiinn bebegimm

vaaaauuuuvvv :) süpersin canım 2.1 kilo he muhteşem

öglenki kızartılmışmıydı canım :44: spor güzel

uuu menü zeynebin menüsümü :44:
teşekkürler canımın içi sen de iyisin gördüüüüüümmmm

Demis ama guzelim ya
Ikinci maydanoz dalisin yawwww

Kiyamam ulen Ben sana

Mutfakta bunu boyle yakaladim elindeki 300 grlik findikli.ve Ben yazik cöpe gitmesin dedim yineeeeeee
Ulennnnn carmiha gerin beni
ben de sana kıyamam üleeennnnnnnn (bak ben kibar kadınım yumuşatıp söylüyorum)

Sende oglusunu goster.......
Kiz fena gozum oynuyor bilesin....
Tuhhhhh kahretsin ne vardi 20 yil erken dogacak
ay alem kadınsın vesselam :))) ama yakışıklı çocuk ne diyim

***4. TAKIM 319.ETAP***

topraks : (71,7/69.6/2,1/2,93)
bahar2106 59,4/58.4/1/%1,68)
zeynep_canan 57,9/ // )
baskül değişiminden kaynaklanan 3 kiloluk artış eklenmiştir
gogo2405 70/69,5 /0,5/%0,71)
RrapunzelL 77///)

nurork 66,5/66,8 /-0,3/% -0,45 )
gizemli_1105 96,5/95,5 /1 /%1,04 )

4.TAKIM ORTALAMASI %

Ben senin catlaklina kurban olurum.
Kizlar gorusuruz.bugun annem gidiyor evine.ona alis verise gidecem.aksama Hasan olmazsa bir ugrarim yine.
görüşürüz canım :) bende çıkıyorum kızlar gelgimde hemen sizinleyim burda olun mutlaka bahar özelliklede sen bana bunu yaptın ya içine oturdu kız ben iftarda etmiyim bugün :) babam gecen gün bana cebiş kadar kalmışın kızım yeter artık dedi :)

Ben senin catlaklina kurban olurum.
Kizlar gorusuruz.bugun annem gidiyor evine.ona alis verise gidecem.aksama Hasan olmazsa bir ugrarim yine.

Bu takim kapanir yakinda benden soylemesi.
Su cizelgelere bir bakinsana herkesin bir kac kilosu kalmis

güle güle canım görüşürüz, kolay gelsin

sabah eşime söyledim bu kadar oldum diye sen kafayı bozdun iyice 66 da bırakıcan di mi diyo:)) ben de 65 de mezun olucam dedim, evdekiler çok üstüme gelmeye başladı abartıyosun diye az yiyorum ya bi de her kalktığımda başım dönmeye başladı aynı eski günlerdeki gibi

ayy kıyamam sana sen artık ye biraz canım ya cidden yok oldun yani

kan değerlerine bir baktırsan canım başın neden dönüyorki

318. etap mesajlar

bahar : 98
topraks :122
zeynepcanan:110
gogo:72
gizemli:
nurork:47
beril:
rapunzel:

Son düzenleme:
ayy kıyamam sana sen artık ye biraz canım ya cidden yok oldun yani
vallahi minicik kaldım benim kızdan bile zayıfım :) kıyafetlerini giyorum kızın artık bende kıyafet kalmadı bak sana akşam eve gelince önceki pantolonumu giyimde resim gösteriyim ay cok komık oldu :)))))))

vallahi minicik kaldım benim kızdan bile zayıfım :) kıyafetlerini giyorum kızın artık bende kıyafet kalmadı bak sana akşam eve gelince önceki pantolonumu giyimde resim gösteriyim ay cok komık oldu :)))))))

ben de sabah eftelyanın bir elbisesi vardı çok beğendiğim onu giydim ay çok güzel oldu akşama resmini çektirebilirsem koyarım buraya ama maalesef dışarıda giyemem çok kısa( goncam kızaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

günaydınn güzeller

Ayyy abla al valla.beni eline baryama.kadar 3 4 daha vereym ins kilo.almissin.dyenlerin.brazda olsun.cenesi tutulsun bu hafta emrne amadeym.ablacm :) bu hafta 2 gun.ttli.yedim sadece haftaya hic.ymycem.ins.ama.bugun kndmi iskenderle odillendreym miii kocamlan nikah yildinumumuzde :)

Bahaaarrr gunaydn.bebegm alinti yapmistimda yazmayi unutmusjm beril.hosgldin.ttlm baska kmler var herkesler.gtti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…