ben bu seker kızı ısrırım bak gösterip durma sunu bebeğime nazar degicek
süpersiinnbebegimm
vaaaauuuuvvv :) süpersin canım 2.1 kilo he muhteşem
öglenki kızartılmışmıydı canım :44: spor güzel
uuu menü zeynebin menüsümü :44:
bahar cok mu abartmısımki canım ya dünki hazırladığım yemeklerim hiç tadına bıle bakmadım börekte kk kadardı valla profetirol içinde zaten kendime ceza verdin
seni alırdım bak oğluma :) gelin kaynana 2 çatlak geçinip giderdik :)Sende oglusunu goster.......
Kiz fena gozum oynuyor bilesin....
Tuhhhhh kahretsin ne vardi 20 yil erken dogacak
canım benim gece 3.5 saat uğraştım resim yükleyemedim sinir oldun canım sıkıldı tam vaz geçiyordum kı bir siteden yükledim oldu şimdi kazenden onay bekliyorum konunun açılması için sonra digerr resimleri yüklicemTatlisim resimler ne oldu.yarisiyorsun degilmi
afferin baharım
seni alırdım bak oğluma :) gelin kaynana 2 çatlak geçinip giderdik :)
teşekkürler canımın içi sen de iyisin gördüüüüüümmmmsüpersiinnbebegimm
vaaaauuuuvvv :) süpersin canım 2.1 kilo he muhteşem
öglenki kızartılmışmıydı canım :44: spor güzel
uuu menü zeynebin menüsümü :44:
ben de sana kıyamam üleeennnnnnnn (bak ben kibar kadınım yumuşatıp söylüyorum)Demis ama guzelim ya
Ikinci maydanoz dalisin yawwww
Kiyamam ulen Ben sana
Mutfakta bunu boyle yakaladim elindeki 300 grlik findikli.ve Ben yazik cöpe gitmesin dedim yineeeeeee
Ulennnnn carmiha gerin beni
ay alem kadınsın vesselam :))) ama yakışıklı çocuk ne diyimSende oglusunu goster.......
Kiz fena gozum oynuyor bilesin....
Tuhhhhh kahretsin ne vardi 20 yil erken dogacak
görüşürüz canım :) bende çıkıyorum kızlar gelgimde hemen sizinleyim burda olun mutlaka bahar özelliklede sen banaBen senin catlaklina kurban olurum.
Kizlar gorusuruz.bugun annem gidiyor evine.ona alis verise gidecem.aksama Hasan olmazsa bir ugrarim yine.
Ben senin catlaklina kurban olurum.
Kizlar gorusuruz.bugun annem gidiyor evine.ona alis verise gidecem.aksama Hasan olmazsa bir ugrarim yine.
Bu takim kapanir yakinda benden soylemesi.
Su cizelgelere bir bakinsana herkesin bir kac kilosu kalmis
görüşürüz canım :) bende çıkıyorum kızlar gelgimde hemen sizinleyim burda olun mutlaka bahar özelliklede sen banabunu yaptın ya içine oturdu kız ben iftarda etmiyim bugün :) babam gecen gün bana cebiş kadar kalmışın kızım yeter artık dedi :)
kan değerlerine bir baktırsan canım başın neden dönüyorkigüle güle canım görüşürüz, kolay gelsin
sabah eşime söyledim bu kadar oldum diye sen kafayı bozdun iyice 66 da bırakıcan di mi diyo:)) ben de 65 de mezun olucam dedim, evdekiler çok üstüme gelmeye başladı abartıyosun diye az yiyorum ya bi de her kalktığımda başım dönmeye başladı aynı eski günlerdeki gibi
vallahi minicik kaldım benim kızdan bile zayıfım :) kıyafetlerini giyorum kızın artık bende kıyafet kalmadı bak sana akşam eve gelince önceki pantolonumu giyimde resim gösteriyim ay cok komık oldu :)))))))ayy kıyamam sana sen artık ye biraz canım ya cidden yok oldun yani
kan değerlerine bir baktırsan canım başın neden dönüyorki
vallahi minicik kaldım benim kızdan bile zayıfım :) kıyafetlerini giyorum kızın artık bende kıyafet kalmadı bak sana akşam eve gelince önceki pantolonumu giyimde resim gösteriyim ay cok komık oldu :)))))))
günaydınn güzeller
verir tabikide hayatım :) sen su tatlı ye diye ısrar edenlere 5 kardeşi bir göster 2 de verirsin 3 de verirsin diyetine biraz daha dikkat et bu hafta ben gözetmeninim gizemlı azimli ve istekli olman hoşuma gitti bu hafta beraberiz anlaştık mı ablam
Bahaaarrr gunaydn.bebegm alinti yapmistimda yazmayi unutmusjmberil.hosgldin.ttlm baska kmler var herkesler.gtti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?