Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menüm

sabah 2 dilim ekmek domates yumurta çay

ara 1 şeftali

öğlen 4 kaşık yogurtlu makarna

ara 1 şeftali

akşam 5 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek salata

ara üzüm

spor 2 saat yrüyüs

su 2 lt

Slm kizlar...Ne olmus burda böyle:44:

Yeni kiz ortaligi fena karistirmis.
Demekki neymis ? Iyilikten maraz dogarmis

Neyse siz nasilsiniz görüsmeyeli..Benim bogazim agriyor,bu defa büyük kizim ateslendi

Berilcigim juniour haso yapma planlarin varmis,kolay gelsin cnm

4 cocuk zor olmazmi ama.Ben 3 taneyle zor basediyom.Aksama kadar saftim kayiyor valla

halilari yikadim 2 gündür ev ciplak görünüyor...

Bide icim sikiliyor yaa,ne iyi gelirki.

Kalkimde kizlara muffin yapim bari,sonrada tonlu salatami yerim

Iyi sohbetler...

geçmiş olsun salgın flan var heralde hepsi hasta olmuşş

doğru söze ne denir3 çocuk mu pegasus.ben biriyle zor başa çıkıyorum allah kolaylık versin
menün güsel tatlım
Evet ablacm.az mi yarm dilim yazacaktim anlacm eksik olmus :)
bende yarım ekmek anlamıştım ki. sen yanlış anlaşılmayı düzelmişsinde kızzz o kadarcıkk ekmek mi yenir. yarısınıda bana ver bari
sonunda zeynep ablam sahurda bişeyler yemiş...o tulumba tatlısıda sayılmaz.kaç gündür doğru düzgün bişeyler yemiyodunn.afiyet bal şeker olsun

keşkek, tavuk budu ve sigara böreği fazla olmuş cnm.. keşkek bildiğim kadarıyla baya kaloriliii
az olmuş gonca ablamda acıklamanı yapmışsın zaten.işten fırsat bulamamışsın ara ögün yapmaya.

berilcim inş gönlüne göre olur her sey. bildiğim kadarıyla üç cocuğun var. 4.yü istiyosunn.baş edemem ben bu kadar çocukla.kolay gelsinn sana

Son düzenleme:
Ayyy oyle mi cnm ya ben 3 er kasik dye ydm cnm sigara bregu serce parmagim kadardi tadmlik yedm.ttlim

3 er kasik yedm.cnm.corba icmedm kapatmaz ki ki arayi

Keskek icin.hazrlik.yapiodm.cnm. cok sevyrm.keskegi annn yapmis oglen gel ye dynce sbaj.az yidim

Keskek icin.hazrlik.yapiodm.cnm. cok sevyrm.keskegi annn yapmis oglen gel ye dynce sbaj.az yidim

3 er kasik yedm.cnm.corba icmedm kapatmaz ki ki arayi

keskeği bende cok severim.ama dediğim gibi cıss maalesef.şimdi nettende baktım 1 porsiyon 4 corba kaşığıı. eğer yağı azsa 255 kalori yok yağ normalden azcık coksa 500 kaloriye kadar cıkabiliyomuşş

bi seferden bi şey olmaz tabikide genede dikkatli olmak lazım tatlım

keşkeği bende çok severim ama uzuuun zamandır yemedim
ooo güzel olmuş Zeynep abla biraz yemişsin sonunda.
beğendim ama 3 dolma biraz fazla olmuş sanki
beğendim canım

yaaa dimi ama keşkek çok kalorili

selam kızlar bende geldim ama kimse yok bir gecmişe bakıyım geliyorum ben geldigimde umarım burda olursunuz

ben begendim canım :) spor içinde cok teşekkür ederim balım

Evet ablacm.az mi yarm dilim yazacaktim anlacm eksik olmus :)

teşekkür ederim cnaım :)

pegasus senin alıntını cevaplamayı unutmusum canım
yavruna çok gecmiş olsun bir an önce iyilessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…