***4. TAKIM 320.ETAP***
topraks : (69,6/69,5/0,1/%0,14)
bahar210658,4/56,9/1,5/%2,57)
zeynep_canan57,0/ // )
gogo240569,5/68,9 /0,6/%0,86)
RrapunzelL77///)
nurork66,8/ 65,9/0,9/ %1,35)
gizemli_110595,5/ / / )
cimcimesude: (63,1/62,5/0,6/%0,48)318. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 2'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
sağol aşkom sen nasılsın? 68 sen görmüşsün ben takıldım bu hafta halbuki temedim spor da yaptım ama bişey diycem
benim alyansım ve sağ elimdeki yüzükler artık düşmeye başlamıştı fakat bu hafta aynı değil ellerim şişmiş su mu topladım acaba?
sıcaktan olabilir mi?
yarım pogacayla ben doymamkii yaa.az yemişsin ama karbonhidratlı bi gün olmuş gibi geldi bana tatlımMenumu yazio mesjimi.sayacm
sbah yarjm dilim ekmek domates 3 zeytn
Ara elma
Oglen disardaydm yarm pogaca 1 ayran (ben bir ara diyetsyene gtym yarm pogaca ayran uygun bir menu.demsti kizlar )
Ara nektari
Aksam patates yemegnden 4 kucuk patates 4 parmak kadar ramazn pidesi
2 ltre su 4 saay carsi pazar gezmesi
Canım bende hastalancam bi başlamadı daha belki sendede öyledir bendede ödem var gibi.haftaya daha çok veririz.
yaa ben haftaya cuma evde olmıycam tartılamıycam napim çarşamba tartılıp onu yazıyım bari.tartıyı götürsem milletin dalga geçmesiyle ugrasamam.
bebegim dereceye girersek eger ye istedigin böregi ama 2 ıssırıktan bir sey olmazrica ederim zeynep ablada. bugün annemgil gelicek.onlara iftara davet ediyorum.paçanga böreğinden 2 ıssırık alsamceza olurmu.ona göre yiyecem. ya da neyse ben hiç bulaşmayayım.65.9 olmanın heyecanıyla hepsinide yeme ihtimalim var
kabak dolmalarım bi küçük kabağı ikiye bölüp o şekildeydi.toplamda 3 kabak dolması 1,5 kabak ediyo.çok mu gonca ablamm:44:gözüme gayet küçük görünmüştüler oysakii..
menün güsel gonca ablam
maalesef öyle tatlımm
Canım bende hastalancam bi başlamadı daha belki sendede öyledir bendede ödem var gibi.haftaya daha çok veririz.
yaa ben haftaya cuma evde olmıycam tartılamıycam napim çarşamba tartılıp onu yazıyım bari.tartıyı götürsem milletin dalga geçmesiyle ugrasamam.
kızlar zeynep siteye giremiyomuş bana haber verdi kilosunu ekledim
iide zeynep ablam girmiş siteye. tamam ablacım sadece 2 ıssırıkbebegim dereceye girersek eger ye istedigin böregi ama 2 ıssırıktan bir sey olmaz
ne güzel cnm hedefine de az kalmışOoo kimse gelmemiş dün gece.
kilom 68.9 :)
hesapladım 0.86 çıktı bu defada yanlış hesapladıysam bırakcam bu işi
msj sayım 52 bu hafta az konuşmuşum.
menün güzel olmuşGelmisken menümü yazıyım bari
sabah yarım greyfurt suyu ılık su 4 kaşık müsli süt
ara yine yok çalıstıgım icin
öglen yarım kepce corba 2 şer kaşık tavuk sote ve pilav ve yeşil fasulye
ara 4 mürdüm erik
akşam az makarna yogurt
su 2.5 lt.
spor 15 dk esneme hareketleri 5 dk otur kalk hareketi
kimse yok nerdesiniz kızlar bugün cuma huuu
olsun ne yazdıgı önemli değil ne kadar gittiği önemliKuzum sonuc iyi ama rakam kotu yaaa tarti degskligi olmasaydi 94 lerdeydm smdi
begendimmMenumu yazio mesjimi.sayacm
Ara elma
Oglen disardaydm yarm pogaca 1 ayran (ben bir ara diyetsyene gtym yarm pogaca ayran uygun bir menu.demsti kizlar )
Ara nektari
güzel olmuş cnmaynı anda mesaj göndermişiz gökçecm. mesaj sayım 54
dünki menüm
sabah
yarım paket eti form pirinç patlağı
şekersiz çay
ara
1 şeftali
öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
ara
1 tatlendırıcılı turk kahvesi
akşam
4 kaşık tavuk sote
3kaşık salçalı makarna
su 4 lt olmuştur
leslie 4 mil yaptım
***4. TAKIM 320.ETAP***
topraks : (69,6/69,5/0,1/%0,14)
bahar210658,4/56,9/1,5/%2,57)
zeynep_canan57,0/56,3 /0,7/%1,23 )
gogo240569,5/68,9 /0,6/%0,86)
RrapunzelL77/76.7/0.3/%0.39)
nurork66,8/65,9 /0,9/%1,35 )
gizemli_110598,6/97,5 /1,1 /%1,12 ) tartı değişikliğinden kaynaklanan 3.1 kilo başlangıç kilosuna eklendi
cimcimesude: (63,1/62,5/0,6/%0,48)318. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 2'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI %
kaptanım ödem toplamısınder sen yoksa menünü okuyorduk hergün ne vardıkı kilo alıcagın :) mere-ak etme haftaya gecersağol aşkom sen nasılsın? 68 sen görmüşsün ben takıldım bu hafta halbuki temedim spor da yaptım ama bişey diycem
benim alyansım ve sağ elimdeki yüzükler artık düşmeye başlamıştı fakat bu hafta aynı değil ellerim şişmiş su mu topladım acaba?
sıcaktan olabilir mi?
ama o kilodasın bebegim bende gecen hatfa öyleydim kendimi dıasrı arrtım sinirden :)Kuzum sonuc iyi ama rakam kotu yaaa tarti degskligi olmasaydi 94 lerdeydm smdi
gizem cok güzel bak bu hafta sonucunu aldık kuzum :) ayrıca banada demişti diyetisyenim puaca ayran ana yemegin olur diye sorun yok yani :)Menumu yazio mesjimi.sayacm
Ara elma
Ara nektari
canısı cok güzelaynı anda mesaj göndermişiz gökçecm. mesaj sayım 54
dünki menüm
sabah
yarım paket eti form pirinç patlağı
şekersiz çay
ara
1 şeftali
öğlen
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
ara
1 tatlendırıcılı turk kahvesi
akşam
4 kaşık tavuk sote
3kaşık salçalı makarna
su 4 lt olmuştur
leslie 4 mil yaptım
yok yok degilim canım bakım var diyordu ama girdim :)cezalı değil dimi
canım kendini korumaya almıstır vücüdün sen vaz gecmiceksin devam böyle öyle de böylede gidicek o kilolarne güzel cnm hedefine de az kalmış
menün güzel olmuş
olsun ne yazdıgı önemli değil ne kadar gittiği önemli
begendimm
güzel olmuş cnm
kilo vermem yine cok yavasladı yaa bi hızlanıyo bi yavaslıyo ben nasıl hedefime ulascam bu sekilde(((
aynen yaa ben de doymamyarım pogacayla ben doymamkii yaa.az yemişsin ama karbonhidratlı bi gün olmuş gibi geldi bana tatlım
iide zeynep ablam girmiş siteye. tamam ablacım sadece 2 ıssırık
canım kendini korumaya almıstır vücüdün sen vaz gecmiceksin devam böyle öyle de böylede gidicek o kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?