Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok.guzel btnm.senn sisligin vardr Kuzum spor brden.yapnca sislik yapiyr bu hafta cok.yaptn sn birde nasil ki.kilo.1 dilim pasta yedgnde vucuduna brden.yerlesmiysa bir anda gtmyo.kuzucum sen.merak etme ins haftaya daha guzel br sonuc alacaksn bak.gnca abla odem.icin maydonoz sapini kaynat ic dedi cok ise yaryr ttlm sende yap kokusu biraz ktu ama idare et 1 hafta bynca yap.bunu
ZIYARETCI HANIMLAR DIKKAT gebelik durumu olanlar bunu yaomasin sakin.bebegi.dusurur

MERHABA kızlarr

ben daha once baska topıkle yaptıgım dıyet sayesınde 4,5 ayda 90 kılodan 70 e dustum aama sonra o topık aktıf olmadıgı ıcın artık ve bendede gevseme oldugu ıcın bıraktım kılomu koruyorum en cok 1-2 kılo alıp verıorum ama ben 60 olmak ıstıorum eger kabul edersenız sızınle devam etmek ıstıorum bu arada 168 boyum ve 71 kıloyum hedefım 60. bana kısaca yapılacak seyler ve kurallardan bahsedersenız cok sevınırım. sımdıden tesekkurler

Tsk ederm canim bnm.ben bir ara cok iyi spor ve dyey yapiodm cnm ama h.sonlari bnm anam agladi knfm ertm kndm bldum her hafya 2 kilo verdm h.sonu geri aldm.akillanmadm geri almalarm olmasaydi 2 ayda 16 kilo verms olcktm.hemde dengesz beslenerek degl cok sporla biliyrm tayliyi hayatmdan.cikarrsam sorun kalmayacak

merhaba, takım kurallarını aşağıya kopyalıyorum. 2 hafta deneme süren olacak, deneme süresi sonunda senin için oylama yapılacak kabul edilirsen takımda yarışmaya başlayabilirsin. Kurallarımız senin için uygunsa hoşgeldin diyelim:) bol katılım isteriz

4.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir, bu en asgari rakamdir. Haftada 5X7= 35 mesaj altında kalan üyelere ceza uygulanacaktır.
Katılım konusunda kabul edilir mazereti olmadan kuralı aksatan üyeler 3. Uyarıdan sonra diskalifiye edilecektir.

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan kaçamaklara ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolata yemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir. Keyfi olarak kurala uymayan üyeler 3. uyarıdan sonra liste dışı kalacaktır.

5.Hic bir sagliksiz diyet uygulanmayacaktir (dukan,kusan,3-5-7 günde 3-5-7 kg verdiren diyetler v.b). eger bu kurali uygulamayan üye olursa 3 defa uyari alacak,3.uyaridan sonra yine devam ederse takimdan çikarilacaktir. Bu gibi bir durumla karşılaştığımızda uyarı alan kişi savunmasını yazacak ve tüm üyeler bu savunma ile ilgili fikrini beyan edecektir.

6.Eger 2 veya 3 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayıp bildirimde bulunmalısınız,o hafta görevli olan kişi tüm bildirimleri liste haline getirerek paylaşım alanına taşıyacaktır. takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 3 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler diskalifiye olacaktır.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)
9. Her hafta Cuma günü 1 haftalık mesaj sayısı bildiriminde bulunmak zorunludur.
10. 4 hafta üst üste kilo vermeyen kişiler takımdan diskalifiye edilir. Ramazan hariçtir.
11. 4 etap sonunda (4 etap=4 hafta=1 ay) kontrol yapılır. Takım ortalamasını %0,30 un altına düşürenlere sarı kart gösterilir, ikinci sarı kartı alan üye 6 ay süre ile takımdan uzaklaştırılır.

Canım ben ilk önce diyete baslamıstım 2 ay hiç spor yapmadım diyet yaptım.4 kilo vermiştim sonra spora başladım zaten diyete adapte oldugum için spora alışmakta zorlanmadım.

canım tesekkur ederım ınsallah kabul edılırım hosbuldum bu aradaaaaa

Selam kızlar. Listemizi kontrol edebilir misiniz? Bu arada listenizi kontrol ettim. Hiç bir sorun yok. Kilo veren herkesi tebrik ediyorum.

***13. TAKIM 320. ETAP ***

burcugncy (61.4/61.4/0/%0)
Kilosu sabit
elifimsuyum (85.2/84.1/1.1/%1.29)
LAydLiNe (68.5/68.2/0.3/%0.44)
mavera87 (67.3/67/0.3/%0.45)
0zlem (67.8/67.5/0.3/%0.44)
seyyah2806 (61/60.1/0.9/%1.48)

VasthaNerada (70.9/70.5/0.4/%0.56)

13.TAKIM ORTALAMASI: % 0.67

teşekkür ederim, listeniz doğru canısı:))

menun guzel begendımm
düzenli bi liste olursa spora alışmakta zorlanmassın
canım tesekkur ederım ınsallah kabul edılırım hosbuldum bu aradaaaaa

hoşgeldiinn

o zaman sizi biraz tanıyalım hanımefendi :)

CANIM ısmım melek 35 yasıma gırıcem otekı ay :) muhasebecıyım yakslasaık 15 aydır dıyet ve sporla hasır nesırım. evlıyım 1 tane oglum var bıde dunku menumu paylasayımmı ılk olarak yorumlarsan sevınırım canım bıde guzel kılo vermıssın tebrıkler

dunku menum
2 dılım ıyıce kızarmıs tam bugday ekmek
yumurta
peynır
5 zeytın

ara
1 adet armut

ogle
kofte 5 adet
az salata

ara
ıkı mınık salatalık

aksam
yagsız tavuk sote
az yaglı borulce salatası
1 bardak zero

45 dakıka tempolu yuruyus
2,5 lt su

öncelikle teşekkür ederim, hemen hemen aynı yaştayız, zamanla daha iyi tanırsın bizleri:) menün güzel ekmek yemelisin bence az da olsa
oğluşunu da Allah bağışlasın

öncelikle teşekkür ederim, hemen hemen aynı yaştayız, zamanla daha iyi tanırsın bizleri:) menün güzel ekmek yemelisin bence az da olsa
oğluşunu da Allah bağışlasın

amınn canımcım hepımızınkını ınsallahh canım ekmek konusunda kendımı ole sartladım sanırım o yuzden bıde tavuk ve kofte ıle ekmek yıyemıyorum sanırım. hele beyaz ekmek nasıl bısı ınan unuttum ya cavdar yerım ya tam bugday

menün güzel olmuş

ben de genelde tam buğday yiyorum ama bu ara pidelerden tırtıklıyorum ne yalan söyliyim, yılda bir kere geliyo ramazan, şanına yakışmaz:))

gizeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm
görüntü var ses yok, telefondan zor oluyo di mi:)))

ben de genelde tam buğday yiyorum ama bu ara pidelerden tırtıklıyorum ne yalan söyliyim, yılda bir kere geliyo ramazan, şanına yakışmaz:))

bende ınan zor tutuorum kendımı ama beyaz ekmegın zararını cokk ıyı bıldıgım ıcın kacıyorum canım.toprakcım bu arada sekerlı seyler dıyetını aksatıormu mesela sutlac yemıssın ya sekteye ugratmıo demı kılo verımını :26::26: gercı masallh az kalmıs hedefıne de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…