- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
menümü yazıyım cok işim var kızlar evin heryeri her yerde temizlik beni baya yordu :) ama olsun evim bal dök yala oldu berilcigimin tabiriyle :)
berilimmmm nerelerdesin sen :)
sahurda 4 zeytin
bir minnacık parca tahinli pide
1 bardak süt
1 kk kadar peynir
bol maydanoz
domates salatalık
1 cay kasıgının yarısı kadar da kayısı receli( yeni yaptım tatına baktım sadece)
iftarda
1 kepce mercimek corbası
4 kasık kabak yemegi
1 kase yogurt
4 5 kasık semiz otu salatası
2 dilim karpuz
ara 1 seftalı
2 şişe maden suyu
spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
250 twist
250 bel hareketleri
100 mekik 50+50+50 kol ve sırt hareketleri
yarım pogacayla ben doymamkii yaa.az yemişsin ama karbonhidratlı bi gün olmuş gibi geldi bana tatlım
menün güsel cnm. kaç gündür makarna yazıyosun canım istedi dün yedim bendedünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
domates
yumurta
çay
öğlen 4 kaşık yoğurtlu makarna (çocuk her gün makarna istiyo ben de mecbur makarna yedim iki gündür bugün sabah kahvaltıda bile makarna yedi ama ben bugun yemiycem)
ara 1 seftali
ara bikactane üzüm
akşam
2 dilim ekmek
6 kaşık taze fasulye iki gündür taze fasulye yiyorum bugun öğlen de yiyiym de bitsin artık
su 2 lt kadar
spor 250 mekik
yarım saat yürüyüş
menün ve sporun cokk güsellmenümü yazıyım cok işim var kızlar evin heryeri her yerde temizlik beni baya yordu :) ama olsun evim bal dök yala oldu berilcigimin tabiriyle :)
berilimmmm nerelerdesin sen :)
sahurda 4 zeytin
bir minnacık parca tahinli pide
1 bardak süt
1 kk kadar peynir
bol maydanoz
domates salatalık
1 cay kasıgının yarısı kadar da kayısı receli( yeni yaptım tatına baktım sadece)
iftarda
1 kepce mercimek corbası
4 kasık kabak yemegi
1 kase yogurt
4 5 kasık semiz otu salatası
2 dilim karpuz
ara 1 seftalı
2 şişe maden suyu
spor
1 saat hızlı tempoda yürüyüş
250 twist
250 bel hareketleri
100 mekik 50+50+50 kol ve sırt hareketleri
25 cnm niye sordunki:44:aynen yaa ben de doymam
cnm sen kac yasındaydınn
menün güsel cnm. kaç gündür makarna yazıyosun canım istedi dün yedim bende
menün ve sporun cokk güsell
25 cnm niye sordunki:44:
yarım pogacayla ben doymamkii yaa.az yemişsin ama karbonhidratlı bi gün olmuş gibi geldi bana tatlım
Makarna.yagsiz salcasiz olduktan.sonra cok olmuyo cnm.sennde yogurtlu yani iyi :)dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
domates
yumurta
çay
öğlen 4 kaşık yoğurtlu makarna (çocuk her gün makarna istiyo ben de mecbur makarna yedim iki gündür bugün sabah kahvaltıda bile makarna yedi ama ben bugun yemiycem)
ara 1 seftali
ara bikactane üzüm
akşam
2 dilim ekmek
6 kaşık taze fasulye iki gündür taze fasulye yiyorum bugun öğlen de yiyiym de bitsin artık
su 2 lt kadar
spor 250 mekik
yarım saat yürüyüş
Nurdan gizem menüleriniz güzel olmuş.
bu hafta kilo alan yok sanırsam iyi durumdayız.
10. Takımdan sizin takıma yada 13. Takıma transfer olmak istiyorum kabul edermisiniz
Mecburen cnm yaa pogaca cok.kalorili farkndaym.ttlm.bnde papayesi az yfm.ac kldim ondan :)
unutmustumm
begendim ben canım güzel olmusben de menümü yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
3 kayısı
öğlen
2 haşlanmış içli köfte
ara
7-8 tene üzüm
ara
3 kaşık sütlaç
akşam
1 yemek kaşığı kıymalı ıspanak+yoğurt
1 kıymalı yumurta
su 2,5 lt
spor 1.15 yürüyüş
içli köftenin kızartılmışı kalorilidir ama seninki haşlanmış olunca 150 kaloriymiş. normal yani.menün güsel cnmmben de menümü yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
3 kayısı
öğlen
2 haşlanmış içli köfte
ara
7-8 tene üzüm
ara
3 kaşık sütlaç
akşam
1 yemek kaşığı kıymalı ıspanak+yoğurt
1 kıymalı yumurta
su 2,5 lt
spor 1.15 yürüyüş
arkadaşlar 13. Takımda yer varmış oraya geçiyorum. Iyi günler sağlıklı zayıflamalar.
kizlar size birseyler danisacagin
Ben sporla diyeti ayni anda yurutemiyrm spor beni.acktryr p.tesiden.beri diyetmi otrtmaya calisiyrm planim.su bu p.tesiye kadar sadece diyet yapip o programa alismaya calisacam.acliga tatlisizliga az yemeye nefsjmi koreltmeye calisacagim ptesiden.itibarende dyetmin.yaninda 1 hafta 25 dk 1 hafta 30 dk 1 hafta 45 dk 1 hafta 1 saat 1 hafta 1saat15 dk 1 hafta 1 saat 30 dk snra bunu sabitlemeyi dusunuyrm sizce nasil farkli dusunceniz varsa uyarim soyleyn.lutfen birde tatliyi haftada 1 kez yiyim diyorun ki oda sutlu tatli olarak ayda 1 kez kndimi odullendiriyjm dyrm nasil olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?