sen benim canımsın ilk göz agrımsın
pegasus menülerin merakla bekleniyorrrr :)
selam nasılsınn
hos geldin cnım :)
menünü okudum güzel fana degil ama akşam ve öglenleri yourt yesen yada süt içsen ve salata miktarınız artırsan daha iyi olur
inan bu benim en kaçamaksız menülerimden:)) çok az yedim ama aynı gizem gibi benim de kan şekerim düşüyo çok aç kalamıyorum, tatlıyı da seviyorum arada yiyorum. bir de şöyle düşünüyorum tamamen sevdiğim şeylerden kendimi kısıtlarsam bir süre sonra sıkılır ve bırakırım o yüzden yavaş ama arada kaçamaklar yaparak gidiyorum. Tabi yiyince, zeynepten cezamı da alıyorum yani
Dur seni kızdırayım birazcık
Hayırdır zeynep gram gram vermeye başlamışsın
sen dha önce hangi takımdaydın
Melek hoşgeldin bende gonca.
telefonla zor oluyo harbiden ama hiç yoktan iyidir:))
çigdem var bayramdan sonra geliyor aramıza :)bak şimdi berilden fırça yiycez, beni unutmuşsunuz diye
başka unutulan var mı yoklama çekelim:))
gelmeyenler hu huuuuuuuuuuuuuuuu
beriiiiilllllllllllllllllllll
pegasuuuuuuuuusssssss
evet ya görşemiyoruz ben de iyiyimm
İyiyim canım benim , göremiyordum seni ne zamandır , sen nasılsın ?
canım takım deılde ergınsenanın zayıflama topıgındeydım orda verdım 20 kıloyu her hafta bıldırım yapıoduk cok hırslıydım ınanırmısın 4,5 ay sıfır kacamak yaptım ve basardım cougu gıttı azı kaldı ınsallah cok hırslıyım gene
hosbuldum goncacım cok memnun oldmmm
su ana kadar iyi canımda balıkları ırgarada yada fırında yesen daha iyi olmaz mıbugunku bu saate kadar olan menumm
sabah
2 dılım tam bugday ekmek
zeytın 6 adet sıyah
peynır
yumurta
ara
yokunutmusum kızlar malum ısler bastırdı o ara
ogle
hamsı tava 20 adet ama az yagla yapılmıs sanırım
salata
su ana dek 1 lt su
ama regli oldum
evet ya görşemiyoruz ben de iyiyimm
tebriklerr cok güzel kilo vermissinn
su ana kadar iyi canımda balıkları ırgarada yada fırında yesen daha iyi olmaz mı
tesekkur ederım canımcım ınsallah dahada guzel kılo verıcem cok hırslıyım aksam ısten cıkıorum o yorgunlugun ustune esortmanı gıyıp dogru yuruyuseyuruyus gıbısı yokkk
canım kesınlıkle cok guzel olurdu dogrusuda o ama burdakı lokantalardakı yemek secenegı o kadar kısıtlıkı ızgara yapmıolarms sınır oldum ama bana uygn olan baska menude bısı olmayınca sectım aksama dengelıcem artık
evet ben cezalıydım lahmacundan dolayı.daha dikkat ediyorum bu haftabu hafta nurdana verdin ceza oda yaptı canım benim :)
hoşgeldin melekcm.menün güsel beğendim tatlımCANIM ısmım melek 35 yasıma gırıcem otekı ay :) muhasebecıyım yakslasaık 15 aydır dıyet ve sporla hasır nesırım. evlıyım 1 tane oglum varbıde dunku menumu paylasayımmı ılk olarak yorumlarsan sevınırım canım bıde guzel kılo vermıssın tebrıkler
dunku menum
2 dılım ıyıce kızarmıs tam bugday ekmek
yumurta
peynır
5 zeytın
ara
1 adet armut
ogle
kofte 5 adet
az salata
ara
ıkı mınık salatalık
aksam
yagsız tavuk sote
az yaglı borulce salatası
1 bardak zero
45 dakıka tempolu yuruyus
2,5 lt su
çigdem var bayramdan sonra geliyor aramıza :)
cimcimemiz var :) yavrum cok yogun calısıyor kız kacamak bile yapamıyor :)
baharımız var tatlı cadı :)
evet yürüyüş bana da çok iyi geliyo
ben çıkıyorum kızlar biraz işim var sonra görüşürüz insallah dereceye gireriizz
evet ben cezalıydım lahmacundan dolayı.daha dikkat ediyorum bu hafta
hoşgeldin melekcm.menün güsel beğendim tatlım
cnm hamsi hem yağlı hemde kalorili balıklardan biri.başka balık tercih etme imkanın varsa daha iyi olur.bi ara hamileyken haftada 3-4 gün balık tüketiyodum. hamsiye dadanmıştım.ama baktımki hızlı kilo almaya başlamışım.bıraktım hamsiyibugunku bu saate kadar olan menumm
sabah
2 dılım tam bugday ekmek
zeytın 6 adet sıyah
peynır
yumurta
ara
yokunutmusum kızlar malum ısler bastırdı o ara
ogle
hamsı tava 20 adet ama az yagla yapılmıs sanırım
salata
su ana dek 1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?