Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ben ilk önce diyete baslamıstım 2 ay hiç spor yapmadım diyet yaptım.4 kilo vermiştim sonra spora başladım zaten diyete adapte oldugum için spora alışmakta zorlanmadım.

Bende onu dyrm abla dyete adapte olamadn daha spor yapnca sekerm dusuyi tayli yyrm once dyete adapte olmaliyim hic spor yapmycm demyrm zatn gun asiti da yapabilirm ama.once dyet isini halleymem gerek

inan bu benim en kaçamaksız menülerimden:)) çok az yedim ama aynı gizem gibi benim de kan şekerim düşüyo çok aç kalamıyorum, tatlıyı da seviyorum arada yiyorum. bir de şöyle düşünüyorum tamamen sevdiğim şeylerden kendimi kısıtlarsam bir süre sonra sıkılır ve bırakırım o yüzden yavaş ama arada kaçamaklar yaparak gidiyorum. Tabi yiyince, zeynepten cezamı da alıyorum yani

hos geldin cnım :)
menünü okudum güzel fana degil ama akşam ve öglenleri yourt yesen yada süt içsen ve salata miktarınız artırsan daha iyi olur

bu hafta nurdana verdin ceza oda yaptı canım benim :)

gizemmmmmmmmmmmmmm canım :)
okudum söylediklerini alıntıo yapmayı unutmusum ablam :)
bende önce menünü otuttur sporlada desteklersen inana daha etkili sonuc alıyorsun örnek şekil a da görüldügü üzere :)
5 ayda 26 kilodan fazla verdim canım

Selam güzellikler

Liste kontrolüne geldim :82:

Ne güzel bir hafta bu , herkes kilo vermişşş

Öpüyorum hepinizi Tebriklerrrr ....

gizeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm
görüntü var ses yok, telefondan zor oluyo di mi:)))

hos geldin cnım :)
menünü okudum güzel fana degil ama akşam ve öglenleri yourt yesen yada süt içsen ve salata miktarınız artırsan daha iyi olur

Abla ben cezami yapamiyrumm bana baska ceza versen internete telden gryrm ya acilmiyr ablacm bu arada 3 gundur tayli yemyrmmmm dur kasiyim hemen

Melek hoşgeldin bende gonca.
telefonla zor oluyo harbiden ama hiç yoktan iyidir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…