- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
Canım ben ilk önce diyete baslamıstım 2 ay hiç spor yapmadım diyet yaptım.4 kilo vermiştim sonra spora başladım zaten diyete adapte oldugum için spora alışmakta zorlanmadım.
bende ınan zor tutuorum kendımı ama beyaz ekmegın zararını cokk ıyı bıldıgım ıcın kacıyorum canım.toprakcım bu arada sekerlı seyler dıyetını aksatıormu mesela sutlac yemıssın ya sekteye ugratmıo demı kılo verımını :26::26: gercı masallh az kalmıs hedefıne de
hos geldin cnım :)CANIM ısmım melek 35 yasıma gırıcem otekı ay :) muhasebecıyım yakslasaık 15 aydır dıyet ve sporla hasır nesırım. evlıyım 1 tane oglum varbıde dunku menumu paylasayımmı ılk olarak yorumlarsan sevınırım canım bıde guzel kılo vermıssın tebrıkler
dunku menum
2 dılım ıyıce kızarmıs tam bugday ekmek
yumurta
peynır
5 zeytın
ara
1 adet armut
ogle
kofte 5 adet
az salata
ara
ıkı mınık salatalık
aksam
yagsız tavuk sote
az yaglı borulce salatası
1 bardak zero
45 dakıka tempolu yuruyus
2,5 lt su
Olmuyoooor olmuyoooor ylfndan.olmuyoooor bide bugun.iyice.delrdi.Kuzum yaaa ufffgizeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm
görüntü var ses yok, telefondan zor oluyo di mi:)))
inan bu benim en kaçamaksız menülerimden:)) çok az yedim ama aynı gizem gibi benim de kan şekerim düşüyo çok aç kalamıyorum, tatlıyı da seviyorum arada yiyorum. bir de şöyle düşünüyorum tamamen sevdiğim şeylerden kendimi kısıtlarsam bir süre sonra sıkılır ve bırakırım o yüzden yavaş ama arada kaçamaklar yaparak gidiyorum. Tabi yiyince, zeynepten cezamı da alıyorum yani
kız günahını aldım ya :18: selam vermeden cıkmazsın sen canım ya :)Selam güzellikler
Liste kontrolüne geldim :82:
Ne güzel bir hafta bu , herkes kilo vermişşş
Öpüyorum hepiniziTebriklerrrr ....
ausenciam selam canım eger selam vermeden cıkarsan hıh derim sana
Benden sana hıhhhhh
Ne zaman selam vermeden çıktım ben
gizeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm
görüntü var ses yok, telefondan zor oluyo di mi:)))
hos geldin cnım :)
menünü okudum güzel fana degil ama akşam ve öglenleri yourt yesen yada süt içsen ve salata miktarınız artırsan daha iyi olur
sen benim canımsın ilk göz agrımsın
tesekkur ederım canım otekı topıkten tecrubelıyım sanırım bıraz
artık kemiklerden verecek sanırım
Dur seni kızdırayım birazcık
Hayırdır zeynep gram gram vermeye başlamışsın
Abla ben cezami yapamiyrumm bana baska ceza versen internete telden gryrm ya acilmiyr ablacm bu arada 3 gundur tayli yemyrmmmm dur kasiyim hemen
Selam güzellikler
Liste kontrolüne geldim :82:
Ne güzel bir hafta bu , herkes kilo vermişşş
Öpüyorum hepiniziTebriklerrrr ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?