Ben cepten girdimde mecbur kalmadikca yazmiyon vallahigüselll
menün güzel olmuş.
gogo telefondan gircekte sayfa açılcakta cvp yazcak işkence gibi oluyo ama genede yazıyom her fırsatta
Kiz temizlik yapmadim eltisin sildigi yerleri temizledim.Beril naber kuzum bittimi temizlik işleri?
Insallah KuzummmEneee gine kimse kalmamış yaa.hem yürüyom hem yazıyom ne kaa becerikliyim dimii
yaa bende acaba haftada 2 kilo verebilcekmiyimki,olurmuki öle bişey acep hee:))
ee güzel olmuş az daha gitse çıtır kız olcan yavKizlar Gobelin bu halde ama defarmasyonu cokEki Görüntüle 770736
veriyom cvp az önce yürüyüşteyken telden yazdıydım yürüyüş yaparken çok sıkılıyom benyaaGogo cevap ver yawwww
Bu kadini tanimak hayatimin hastasi oldu.
bence yeterlikızlar sızce 45 dakıka tempolu yuruyus yeterlımı 71 kıloyum 168 boy arttırsammıkı :26::26:
KIZLAR ben yenıyım ya habıre soruyorum kusura bakmayınben 20 kılo verdım evet tum vucudumdan gıttı ama lakın hala gobek mıde sorunum var bunun ıcın onerılerınız neler daha duz bır karın ıcın??
elif aşağıda adın vaarr geçmişemi bakıyon naber nasılsın?
elif aşağıda adın vaarr geçmişemi bakıyon naber nasılsın?
Ben nasilim Onu bilmiyom yavruuuuuu kuzu
evet geçmişe bakıyodum iyiyim sen nasılsınn
kızlar merhaba :)
offff çok sıkıldıımmm iş arıyorum bulamıyorum ne yapcm ben
sen öğrenci değilmiydin kuzum ne işi?
takılma bebeğim öyle insanlara bak ben takılıyomuyum örnek al beni bazı insanlara bakarken akla hayale gelmiycek şeyler geçiyo aklımdan ama sadece gülümseyip kafamı çevirmekle yetiniyorumZeynep Ben niye kuseyim yaaaa
Hakkimizda yazilanlari gordunmu.okuyunca garip oldum.gerci banlandi yine ama....hakkimda boyle seylerin yazilmasi hosuma gitmiyor
hayırr 4 sene önce bitti benm okul
hayırr 4 sene önce bitti benm okul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?