kızlar sızce 45 dakıka tempolu yuruyus yeterlımı 71 kıloyum 168 boy arttırsammıkı :26::26:
cnm hamsi hem yağlı hemde kalorili balıklardan biri.başka balık tercih etme imkanın varsa daha iyi olur.bi ara hamileyken haftada 3-4 gün balık tüketiyodum. hamsiye dadanmıştım.ama baktımki hızlı kilo almaya başlamışım.bıraktım hamsiyi
sen burdaki sporları görünce heveslenip arttırırsın ama düzenli yap vaktin yoksa o da yeter 1 saate çıkabilirsin yavaş yavaş:))
toprakcım ben yuryus kardıo karın egzersızı vs yaptım 90 dan 70 e ınme yolculugunda faydasıda oldu sımdıde bencede 5 er dakka artırark 1 saate cıkarayım
Melek hosgeldin cnm.bn.sana.demeyi unuttum cok.iyi vermissjn jns devm.edersjn.cnmtoprakcım ben yuryus kardıo karın egzersızı vs yaptım 90 dan 70 e ınme yolculugunda faydasıda oldu sımdıde bencede 5 er dakka artırark 1 saate cıkarayım
toprakcım ben yuryus kardıo karın egzersızı vs yaptım 90 dan 70 e ınme yolculugunda faydasıda oldu sımdıde bencede 5 er dakka artırark 1 saate cıkarayım
naber canım, hoşgeldin sen deSelam kizlar
Kilo verenleri tebrik ederken hayirli cumalar olsun hepimize
Yeni Gelen ark. Hosgelmis
temizlik hastasısıııııııınnnnnnnnnnDun kaynimlar geldi. Kizimda tabiiiiii
Birkacgun burayi gezip oyle Ankaraya gideceklermis.sanirim Hasan gelirse pazara buyuk ihtimal beraber gideriz.
3 sipama 2 canavarda eklenince niye gelemedimi tahmin etmeniz zor degil kuzularim.
Eltim Sabah evi sildi o gidince Ben temizledim.
Kari Ozonlu su yapti sildi bitti dedi.dislerimi sika sika bir oldum.onlar mahmutpasaya Ben temizlige
Once yersille bir Guzel sildim.sonra sirkeli suyla pesindende kuruladim.icime sine sine yaniiiiii.
Neden boyle yaptima gelince tederjan atiklarini sirkeli su temizliyor.kurulayincada sirke kokusu gidiyor.
Dilos yenge Ben yaparim sen otur dedikce yuregim agzima geliyor.
Sizler ne ettiniz bakiyimmmmm
gogo cepten girince zor yazıyo bizim kuşağın derdi bu teknolojinin kıçından yakalayınca böyle oluyoGogo kuzum asagidasin niye yazmiyon.
Neyse kizlar yemek derdimi halledeyim daha haydarla sevismem lazim en az bir saat. Ya Ben size hic soylemedim degilmi, kosu bandimin adi haydar.bulasik makinamin adi aysun, camasir makinemin adida Ayse. Sebebini, hikayesini yazarim.kizlar bugun cuma insallah benim herif dedini gibi pazara gelirse pazartesi gideriz.ama konu ve soz veren Hasan olunca pek emin olamiyorum zamaninda Gelme konusunda.
KIZLAR oglenkı hamsı tava yuzunden aksam sadece salata yemeyı dusunuyorum bıraz yogurtla dengelemem lazım cunku
Melek hosgeldin cnm.bn.sana.demeyi unuttum cok.iyi vermissjn jns devm.edersjn.cnm
olabilir ya da fazla spor yaparsın o da olur nasıl istersen
bu arada ben de atladım tabi sen bana diyosun da sen de sıkı kilo vermişsin, tebrikler
aman kaşı kaşı yoksa zeynep seni kaşıyacak
Ayyy abla sabahtan beri imanim gevredi burda yaaa sayfa acana kadar yil gcyrMelek hoşgeldin bende gonca.
telefonla zor oluyo harbiden ama hiç yoktan iyidir:))
KIZLAR ben yenıyım ya habıre soruyorum kusura bakmayınben 20 kılo verdım evet tum vucudumdan gıttı ama lakın hala gobek mıde sorunum var bunun ıcın onerılerınız neler daha duz bır karın ıcın??
KIZLAR ben yenıyım ya habıre soruyorum kusura bakmayınben 20 kılo verdım evet tum vucudumdan gıttı ama lakın hala gobek mıde sorunum var bunun ıcın onerılerınız neler daha duz bır karın ıcın??
bende de aynı mekik ama ben pek sevmiyorum yapmayı, bir ara jillian yapmıştım o da fena değil ama çok anlamadım etkisi olup olmadığını
Canim yagsiz light yogurylardan yr her ogun 1 cay bardagi kadar birde 15 den baslayarakher gub 10.artirarak 3 er set yarjm mekik cek omuzlarina kadar kalkiyrsun yatarkn nefes al kalkarken nefes ver nefesi alio verrkn karnini sisirip karnini icine cek 3 seti tmmlaynca istersen saga ve sola fogru yapiosun saga gderken sol omzunu saga dogru getrio yanlarini yakabilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?