takılma bebeğim öyle insanlara bak ben takılıyomuyum örnek al beni bazı insanlara bakarken akla hayale gelmiycek şeyler geçiyo aklımdan ama sadece gülümseyip kafamı çevirmekle yetiniyorum
aaa niye öyle düşündüm ben.ne iş yapıcan bölümün neydi?
bilgisayar programcılıgı okudum ama bölümümle ilgili iş bulamıyorum aslında saglık okumak istiyodum ama olmadı keske suan imkanım olsa da okusam ama gecti artıııkkktakılma bebeğim öyle insanlara bak ben takılıyomuyum örnek al beni bazı insanlara bakarken akla hayale gelmiycek şeyler geçiyo aklımdan ama sadece gülümseyip kafamı çevirmekle yetiniyorum
aaa niye öyle düşündüm ben.ne iş yapıcan bölümün neydi?
Niccin niye rapunzell
bilgisayar programcılıgı okudum ama bölümümle ilgili iş bulamıyorum aslında saglık okumak istiyodum ama olmadı keske suan imkanım olsa da okusam ama gecti artıııkkk
ben sacımı hep uzun kullanıyorum kuzenim de bana rapunzel diyo o yuzdenn
seviyelerine çekmeye çalışıyolar boşver bulaşınca kendimi kötü hissediyorum ben.Haklisinda...
Dinime söven müslüman olsa
aman boşver sağlığı kimin eli kimin cebinde belli değil kimkime söz geçirirse meslektaşların bi ayrı halk bi ayrı bilgisayar aslında geçerli bi bölüm ama eskisi gibi iş bulmak kolay olmuyo.inşallah gönlüne göre bi iş bulursun.bilgisayar programcılıgı okudum ama bölümümle ilgili iş bulamıyorum aslında saglık okumak istiyodum ama olmadı keske suan imkanım olsa da okusam ama gecti artıııkkk
ben sacımı hep uzun kullanıyorum kuzenim de bana rapunzel diyo o yuzdenn
Ya sarki linkini nasil yapiyonuz
Sohbetinizede doyum olmuyor hanimlar yani
seviyelerine çekmeye çalışıyolar boşver bulaşınca kendimi kötü hissediyorum ben.
aman boşver sağlığı kimin eli kimin cebinde belli değil kimkime söz geçirirse meslektaşların bi ayrı halk bi ayrı bilgisayar aslında geçerli bi bölüm ama eskisi gibi iş bulmak kolay olmuyo.inşallah gönlüne göre bi iş bulursun.
bu konuda hiç fikrim yok.
Bugece yanlizligi unutmanin bir yolunu bilen varmi
Eloooo saglikcilaara laf etme usta....
seviyelerine çekmeye çalışıyolar boşver bulaşınca kendimi kötü hissediyorum ben.
aman boşver sağlığı kimin eli kimin cebinde belli değil kimkime söz geçirirse meslektaşların bi ayrı halk bi ayrı bilgisayar aslında geçerli bi bölüm ama eskisi gibi iş bulmak kolay olmuyo.inşallah gönlüne göre bi iş bulursun.
eee bende sağlıkçıyım laf banada geldiii
Sanada gelmesinnnnnn
Ya gonca Ben hasani cok ozledim.
Bu karanligi seyrettim gecelerden biktim
insallahh
kızın geldi mi eve
daha gelmiyomu ne çok gidiyo bu adam seni bırakıp.
Bu gece bu gozler aglar sana
Dertten kanar yurek
Ölsede can gönül sevecek
Bir garip beril gibi
gelmedi daha canım bayramda gidip alcaz sonra yine gitcek okul açılana kadar yok.
anaaamm koptu gene bizim kız..aramıza dön hadii.sen niye çevrimdışı görünüyonki yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?