kızlar ben cıkıyorum çok uykum geldi çok yoruldum ondan heraldeee
iyi geceler
Pazar gelecekti saliya sallandi.siz gidin Ben ankaraya geliyim diyor.
Dahada soylenirsem oturdugumuz evin aidati 900 Lira gerisini sen hesapla diyor
iş için gidiyo ama hayatı erteliyoruz çalışcaz diye hep sevdiklerimizden ayrı uzak nolcak böylee
Goncam uykun geldiyse yat Canim sende
bende kızımı çok özledim ama hatun kişi halinden memnun.bayramdan sonra amcası gillerlen havuz hayali kuruyo zillii
Bizim hastane ortakligimiz vardi.o birakti.simdi kardesiyle insaaat isi yapiyor bu ilk girisimleri.kardesi muhendis.birde bu hic kimseye paar konusunda guvenmez.zamaninda cok kaziklandik.hala Suren alacak davalarimiz var
güvenmemek en iyisi herkes kendi menfaatine bakıyo devir kötü şimdi
Benim nazda bugun geldi amcadaydi.bilmiyorum ya sanirim fazla anacim benim olanlar benle olsun istiyorum.birde sanirim haso benim yasamimin odak noktasi.o olmayinca kendimi kötü hissediyorum.
çalışmıyonya evde olunca insan yanında birileri olsun istiyo.ama çalışıncada zaman ayıramıyon sevdiklerine..yine evde olmak daha iyi bence
Ben hala dogum izninde gorunuyom ama 2 yili gecti evdeyim.hastaligimda Ben istemedim cocuklari daha cok goruyom felan diye.simdide o istemiyor.sabret sana bir yer acarim diyoevde kala kala bir sure sonra rutine dustum
anam dişhekimi değilmi senin kocan niye kendi alanının dışına çıkıyokii
kuzun küçük daha büyüsün biraz başlarsın yine.
e mutlu demek biraz oyalanır asıl işine döner geri.1. sikilmis
2. kardesiyle bir arkadasi kanina girdi irakla rusyada insaaat pazari genis diye
Bu 4-5 ay gitti arastirdi vs.....sanirim bu arada hoslandida seyahat, buyuk paralar .......kapilip gitti ameleler kervanina
Kismettttt artik bilemiyorum.ama bir ise yaramak istiyorum artik
Sanirim temizlik hastaligimda zaman i doldurmaktan cikti
e mutlu demek biraz oyalanır asıl işine döner geri.
bi işe yarıyon zaten 3 tane çocuk anasısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?