toprakcım jıllenı bende yaptım hemde 1 ay duzenlı hayatım kaya kayaama malesef gobege cok etkısı yok 12 dakıkalık sırf gobek calısması var onuda yaptım ama 1 ay onunda cok cok tatmın edıcı etkısı olmadı ne zormus su karından kurtulmak ya kı zaten en zor sekle gıren yer orasıymıs ısımız var toprakcım yanı kurtulana kadar
ben bir dönem 59 kilo olmuştum o zaman göbeğim kalmamıştı, kuzenim ünlü bir kadın diyetisyen var ya adını yine unuttum kadınınona gitmişti vücut yağ oranı %10 altına düşünce her kiloda birkaç cm incelme oluyomuş o zamana kadar devam sanırım:)) ama boyumuz aynı senin hedef 60 benim 65, sen göreceksin sanırım:)))
65 bana gobek ıcın yetmıcek gıbı gelıo toprakcım 71 kıloyum 6 kıloda ıstedıgım karın olmaz gıbı gelıo benımde ılk hedefım 65 tı sonra cektım alta bakalım ıns 60 olursam karnım baya toparlanır
TOPRakcım ıkımız kalmısız
jileni kardeşim yapıyo.bir ayda vucut hatlarında mukemmel şekilde düzelme oldu. ben yapamıyorum malesef doktorum çok terleten sporları önermedi emzirme döneminde.. 30-35 dk da popama kadar terliyorum diyor.kolay gibi gözüküyo ama öyle değil dedi.bi de hareketleri düzgün yapmak gerekiyomuş sanırım yoksa sakatlıkmı olabilirmiş öyle bişey demişti...toprakcım jıllenı bende yaptım hemde 1 ay duzenlı hayatım kaya kayaama malesef gobege cok etkısı yok 12 dakıkalık sırf gobek calısması var onuda yaptım ama 1 ay onunda cok cok tatmın edıcı etkısı olmadı ne zormus su karından kurtulmak ya kı zaten en zor sekle gıren yer orasıymıs ısımız var toprakcım yanı kurtulana kadar
temizlik hastasısınn gercekten ya. ozonla silmiş kadın daha ne yapsınDun kaynimlar geldi. Kizimda tabiiiiii
Birkacgun burayi gezip oyle Ankaraya gideceklermis.sanirim Hasan gelirse pazara buyuk ihtimal beraber gideriz.
3 sipama 2 canavarda eklenince niye gelemedimi tahmin etmeniz zor degil kuzularim.
Eltim Sabah evi sildi o gidince Ben temizledim.
Kari Ozonlu su yapti sildi bitti dedi.dislerimi sika sika bir oldum.onlar mahmutpasaya Ben temizlige
Once yersille bir Guzel sildim.sonra sirkeli suyla pesindende kuruladim.icime sine sine yaniiiiii.
Neden boyle yaptima gelince tederjan atiklarini sirkeli su temizliyor.kurulayincada sirke kokusu gidiyor.
Dilos yenge Ben yaparim sen otur dedikce yuregim agzima geliyor.
Sizler ne ettiniz bakiyimmmmm
yagsız sebze yemeğide yiyebilirsin tatlımKIZLAR oglenkı hamsı tava yuzunden aksam sadece salata yemeyı dusunuyorum bıraz yogurtla dengelemem lazım cunku
Eve gidiyom bi bakıyım dedim.gökce sende hedefini 60 yap barihep beraber devam ederiz.
ablam aradı zaten o gün
Sen regl olmasan hala 2 şer kilo vermeyi mi düşünüyorsun haftada ?
Yeter yeter , geçen gün seni ablana şikayet ettim zaten
beril benim telefonum hiç calmadı annemZeynep seni 4 kere aradim mesgule Attin beni
Yok be haciiiiinaber canım, hoşgeldin sen de
temizlik hastasısıııııııınnnnnnnnnn
gogo cepten girince zor yazıyo bizim kuşağın derdi bu teknolojinin kıçından yakalayınca böyle oluyohikayeni çok merak ettim hep söylüyorum Vallahi alem kadınsın
Bende oda gittiKIZLAR ben yenıyım ya habıre soruyorum kusura bakmayınben 20 kılo verdım evet tum vucudumdan gıttı ama lakın hala gobek mıde sorunum var bunun ıcın onerılerınız neler daha duz bır karın ıcın??
Ebru salli ise yariyor ama Kari karnimdan cok beni gerditoprakcım jıllenı bende yaptım hemde 1 ay duzenlı hayatım kaya kayaama malesef gobege cok etkısı yok 12 dakıkalık sırf gobek calısması var onuda yaptım ama 1 ay onunda cok cok tatmın edıcı etkısı olmadı ne zormus su karından kurtulmak ya kı zaten en zor sekle gıren yer orasıymıs ısımız var toprakcım yanı kurtulana kadar
Ozonlu olurmu ya....kimyasal atiklar yerde kuruyacak basinca iz olacak yokkkkkk Yokjileni kardeşim yapıyo.bir ayda vucut hatlarında mukemmel şekilde düzelme oldu. ben yapamıyorum malesef doktorum çok terleten sporları önermedi emzirme döneminde.. 30-35 dk da popama kadar terliyorum diyor.kolay gibi gözüküyo ama öyle değil dedi.bi de hareketleri düzgün yapmak gerekiyomuş sanırım yoksa sakatlıkmı olabilirmiş öyle bişey demişti...
karın içinde maalesef yapabileceğin tek şey düzenli olarak mekik ve karın hareketleri.ama bunu hakkıyla yapman lazım.öyle gelişi güzel yaparsan 50 mekik çekebilirsin bi seferde.ama hakkıyla yaptığında göreceksin 25te pess diyeceksin.bi ara fitnessa ve platese gidiyodum.aynı şeyi ebru şallıda söyledi zaten.çekerken karnın yüzeye tamamen yapışacak ve karnını içine çekerek yapacaksın tüm karın hareketlerini. mekiği yanlara doğru cekebilirsin. bide makas hareketide alt karnı mükemmel çalıştırıyo
temizlik hastasısınn gercekten ya. ozonla silmiş kadın daha ne yapsıniçine sinmeyecekti baştan deseydin yaa böyle silermisin diyee.sen böyle yazdıkca kendimi çook pasaklı hissediyorum.şu makinelerin hikayesinide merakla bekliyorum
yagsız sebze yemeğide yiyebilirsin tatlım
Teiln. Varya bendeablam aradı zaten o gün
beril benim telefonum hiç calmadı annem((((( dısardaydık kızımla yeni eve geldim özelden numaramı veriyim hemen
geçmişi okuyordum berili gökceyi görünce yarıda bıraktım nasılsınız kızlar ne var yok
bu hafta durumumuz nasıl
sen de benim gibi bilgisayar başında mı çalışıyosun, benim ekranım genelde açık hem çalışıyorum hem buradayım
jileni kardeşim yapıyo.bir ayda vucut hatlarında mukemmel şekilde düzelme oldu. ben yapamıyorum malesef doktorum çok terleten sporları önermedi emzirme döneminde.. 30-35 dk da popama kadar terliyorum diyor.kolay gibi gözüküyo ama öyle değil dedi.bi de hareketleri düzgün yapmak gerekiyomuş sanırım yoksa sakatlıkmı olabilirmiş öyle bişey demişti...
karın içinde maalesef yapabileceğin tek şey düzenli olarak mekik ve karın hareketleri.ama bunu hakkıyla yapman lazım.öyle gelişi güzel yaparsan 50 mekik çekebilirsin bi seferde.ama hakkıyla yaptığında göreceksin 25te pess diyeceksin.bi ara fitnessa ve platese gidiyodum.aynı şeyi ebru şallıda söyledi zaten.çekerken karnın yüzeye tamamen yapışacak ve karnını içine çekerek yapacaksın tüm karın hareketlerini. mekiği yanlara doğru cekebilirsin. bide makas hareketide alt karnı mükemmel çalıştırıyo
yanı ben jıllenı esmer olan kız gıbı deılde dıger sarısın gıbı yaptım kan ter ıcındede kalıodum ama bende ole aman aman bır faydası olmadı canım. karın hareketlerınıde belkıde hakkıyla ve ıstıkrarlı yapamadım o yuzden tam cozulmedı sorun bakalım yuruys saatımı arttırıp mekıge tekrar baslayınca olur ıns
temizlik hastasısınn gercekten ya. ozonla silmiş kadın daha ne yapsıniçine sinmeyecekti baştan deseydin yaa böyle silermisin diyee.sen böyle yazdıkca kendimi çook pasaklı hissediyorum.şu makinelerin hikayesinide merakla bekliyorum
yagsız sebze yemeğide yiyebilirsin tatlım
Yok be haciiiii
Bende oda gitti
Sanirim yuruyusle oldu benimki
yuruyusleyse ınsallah benımde ole olur canım yaaa
Ebru salli ise yariyor ama Kari karnimdan cok beni gerdi
beril dilo açtı telini ben balık pişiriyorum canım sonra kapandı anlamadım canım o senin cep numaran mı ?Yok be haciiiii
Bende oda gitti
Sanirim yuruyusle oldu benimki
Ebru salli ise yariyor ama Kari karnimdan cok beni gerdi
Ozonlu olurmu ya....kimyasal atiklar yerde kuruyacak basinca iz olacak yokkkkkk Yok
Once silinecek
Sonra sirkeli suyla durulanacak
Sonra kurulanacak
Kari duvar kirislerini unutmus.paspasin sacaklari kapinin altlarina gelmis su kuruyup iz yapmis
Siz pasakli degil Ben hastayim
Teiln. Varya bende
güselllben de menümü yazayım
sabah
nesfit+süt
ara
3 kayısı
öğlen
2 haşlanmış içli köfte
ara
7-8 tene üzüm
ara
3 kaşık sütlaç
akşam
1 yemek kaşığı kıymalı ıspanak+yoğurt
1 kıymalı yumurta
su 2,5 lt
spor 1.15 yürüyüş
menün güzel olmuş.CANIM ısmım melek 35 yasıma gırıcem otekı ay :) muhasebecıyım yakslasaık 15 aydır dıyet ve sporla hasır nesırım. evlıyım 1 tane oglum varbıde dunku menumu paylasayımmı ılk olarak yorumlarsan sevınırım canım bıde guzel kılo vermıssın tebrıkler
dunku menum
2 dılım ıyıce kızarmıs tam bugday ekmek
yumurta
peynır
5 zeytın
ara
1 adet armut
ogle
kofte 5 adet
az salata
ara
ıkı mınık salatalık
aksam
yagsız tavuk sote
az yaglı borulce salatası
1 bardak zero
45 dakıka tempolu yuruyus
2,5 lt su
Gogo kuzum asagidasin niye yazmiyon.
Neyse kizlar yemek derdimi halledeyim daha haydarla sevismem lazim en az bir saat. Ya Ben size hic soylemedim degilmi, kosu bandimin adi haydar.bulasik makinamin adi aysun, camasir makinemin adida Ayse. Sebebini, hikayesini yazarim.kizlar bugun cuma insallah benim herif dedini gibi pazara gelirse pazartesi gideriz.ama konu ve soz veren Hasan olunca pek emin olamiyorum zamaninda Gelme konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?