Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben bir dönem 59 kilo olmuştum o zaman göbeğim kalmamıştı, kuzenim ünlü bir kadın diyetisyen var ya adını yine unuttum kadının ona gitmişti vücut yağ oranı %10 altına düşünce her kiloda birkaç cm incelme oluyomuş o zamana kadar devam sanırım:)) ama boyumuz aynı senin hedef 60 benim 65, sen göreceksin sanırım:)))

65 bana gobek ıcın yetmıcek gıbı gelıo toprakcım 71 kıloyum 6 kıloda ıstedıgım karın olmaz gıbı gelıo benımde ılk hedefım 65 tı sonra cektım alta bakalım ıns 60 olursam karnım baya toparlanır

ben daha şimdiden tepki alıyorum çok abarttın diye 65 olunca bakıcam olmazsa 1-2 kilo da korumada giider
hemen hemen aynı kiloyuz boyumuz da aynı seninle

jileni kardeşim yapıyo.bir ayda vucut hatlarında mukemmel şekilde düzelme oldu. ben yapamıyorum malesef doktorum çok terleten sporları önermedi emzirme döneminde.. 30-35 dk da popama kadar terliyorum diyor.kolay gibi gözüküyo ama öyle değil dedi.bi de hareketleri düzgün yapmak gerekiyomuş sanırım yoksa sakatlıkmı olabilirmiş öyle bişey demişti...
karın içinde maalesef yapabileceğin tek şey düzenli olarak mekik ve karın hareketleri.ama bunu hakkıyla yapman lazım.öyle gelişi güzel yaparsan 50 mekik çekebilirsin bi seferde.ama hakkıyla yaptığında göreceksin 25te pess diyeceksin.bi ara fitnessa ve platese gidiyodum.aynı şeyi ebru şallıda söyledi zaten.çekerken karnın yüzeye tamamen yapışacak ve karnını içine çekerek yapacaksın tüm karın hareketlerini. mekiği yanlara doğru cekebilirsin. bide makas hareketide alt karnı mükemmel çalıştırıyo
temizlik hastasısınn gercekten ya. ozonla silmiş kadın daha ne yapsıniçine sinmeyecekti baştan deseydin yaa böyle silermisin diyee.sen böyle yazdıkca kendimi çook pasaklı hissediyorum.şu makinelerin hikayesinide merakla bekliyorum
KIZLAR oglenkı hamsı tava yuzunden aksam sadece salata yemeyı dusunuyorum bıraz yogurtla dengelemem lazım cunku
yagsız sebze yemeğide yiyebilirsin tatlım

Eve gidiyom bi bakıyım dedim.gökce sende hedefini 60 yap barihep beraber devam ederiz.

kızlar ben çıkıyorum, görüşürüz
hepinize mutlu hafta sonları

goncacım hoşgeldin, sen bak geçmişe doğru ben kaçtım, öpüyorum seni kocamannn

Sen regl olmasan hala 2 şer kilo vermeyi mi düşünüyorsun haftada ?

Yeter yeter , geçen gün seni ablana şikayet ettim zaten
ablam aradı zaten o gün

Zeynep seni 4 kere aradim mesgule Attin beni
beril benim telefonum hiç calmadı annem ((((( dısardaydık kızımla yeni eve geldim özelden numaramı veriyim hemen

geçmişi okuyordum berili gökceyi görünce yarıda bıraktım nasılsınız kızlar ne var yok
bu hafta durumumuz nasıl

Yok be haciiiii
Bende oda gitti
Sanirim yuruyusle oldu benimki

Ebru salli ise yariyor ama Kari karnimdan cok beni gerdi

Ozonlu olurmu ya....kimyasal atiklar yerde kuruyacak basinca iz olacak yokkkkkk Yok
Once silinecek
Sonra sirkeli suyla durulanacak
Sonra kurulanacak
Kari duvar kirislerini unutmus.paspasin sacaklari kapinin altlarina gelmis su kuruyup iz yapmis
Siz pasakli degil Ben hastayim

ablam aradı zaten o gün

beril benim telefonum hiç calmadı annem ((((( dısardaydık kızımla yeni eve geldim özelden numaramı veriyim hemen
Teiln. Varya bende

sen de benim gibi bilgisayar başında mı çalışıyosun, benim ekranım genelde açık hem çalışıyorum hem buradayım

EVET toprakcım aynen benım ısımde oyle

tesekkurler canmmm

Yok be haciiiii

Bende oda gitti
Sanirim yuruyusle oldu benimki

yuruyusleyse ınsallah benımde ole olur canım yaaa

Ebru salli ise yariyor ama Kari karnimdan cok beni gerdi

Son düzenleme:
beril dilo açtı telini ben balık pişiriyorum canım sonra kapandı anlamadım canım o senin cep numaran mı ?

güselll
menün güzel olmuş.

gogo telefondan gircekte sayfa açılcakta cvp yazcak işkence gibi oluyo ama genede yazıyom her fırsatta

Eneee gine kimse kalmamış yaa.hem yürüyom hem yazıyom ne kaa becerikliyim dimii
yaa bende acaba haftada 2 kilo verebilcekmiyimki,olurmuki öle bişey acep hee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…