Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok tatlisin Canim ama benim yaram biraz derin bu konuda.son zamanlarda icimde koca bir bosluk oluyor dolmuyor bir turlu

yapmaktan hoşlandığın bişeyler yokmu bi hobi yap kendine ben örgü örmeyi seviyom ya geçen senede değişiklik olsun diye örgü oyuncak yapmaya başladım..seninde hoşuna giden bişey vardır mutlaka.

sohbet etmek çok güzel ama çok uykum geldi canım iyi geceler.yarın görüşürüz çok sıkmamaya çalış canını..

yapmaktan hoşlandığın bişeyler yokmu bi hobi yap kendine ben örgü örmeyi seviyom ya geçen senede değişiklik olsun diye örgü oyuncak yapmaya başladım..seninde hoşuna giden bişey vardır mutlaka.
Hepsi eskide kaldi kendime ayirdigim tek zaman yuruyusum oda bantta.tabiii elif hanimin uyudugu zaman.
3 cocuk, 300 metrekarelik bir ev ve disari islerimden firsatta olmuyor artik.

günaydın hanımlar

öncelikle 3. olmuşuz tebrik ediyorum hepinizi
300 kalorilik ödülümüz var isteyen kullanabilir...

dünkü menü

sabah
yarım porsiyon peynirli börek
çay

ara
1 avuç leblebi

öğlen
salata
1 dilim ekmek

ara
1 avuç leblebi

akşam
yarım kase mercimek çorbası
1 tabağa 2 köfteli izmir köftesusuz çok az pilav
1 kase cacık

su 2lt
spor 1.15 saat yürüyüş

bence yeterli

saçma gelebilir ama söylyim ben biberiye yağı sürüyodum bi ara çok faydası olmuştu bide mekik cok iyi geliyo

YOK rapunzelcım sacma deıl daha oncede duydum ve bugun alıcam yuruyus oncesı surcem gobegıme folyo ıle sarıp ole cıkıcam yuruyuse

benımdeeeee

menu guzel aksamkı pılav dısında toprakcımm

gunaydın cıtır adayı kızcelerrrrrrrrr

dunku menumu paylasmak ıstıorummm

sabah
2 dılım tam bugday ıyıce kızarmıs
peynır
zeytın
yumurta

ara
yok

ogle
hamsı tava
salata

ara
yanımda yoktu bısı yıyemedım

aksam
cecıl peynır ve soganlı omlet ( esım yapmıs benden once ısten gelınce mutfaga dalmıs
domates bıber salatalık sogus
yogurt

3 lt su
50 dakıka tempolu yuruyus

toprakcım yuruyusu 5 e dakka arttırıp 1 saate cıkarmayı dusunuyorum ve ınanrımısın dun 5 dakıka bıle arttırmak daha cok terlememe yol actı

ne gzell benim de canım boyoz istiyodu zaten ödül yerine gecsinn
menün gzel

menün güzel olmuşşş

Listen.guzel cnm.balik.braz problrnli inada dun baya bi yorum.aldn bde ben demiyim:) canim brde plav 3 yk olursa ve plavin yanina ekmk kullanmazsan sorun olmuyor sende kullanabilrsin cnm

Hepimizi tebrik ediyoruuuuuummmmmm menun guzel Tatlim gecen.hafta veremedigin kilolarida bu hafta verirsinde bu cuma 5 kilo brden.gider :)

kızlar ben temizliğe girişicem dün çise resmimi çekmişti biraz yüzüm soluk ama idare e4din:)))

menün gzel

saol canım

menün güzel olmuşşş

Listen.guzel cnm.balik.braz problrnli inada dun baya bi yorum.aldn bde ben demiyim:) canim brde plav 3 yk olursa ve plavin yanina ekmk kullanmazsan sorun olmuyor sende kullanabilrsin cnm

canım ben pılava karsı nedense cok tedırgınım ya yememeye yersemde oglen menusunde tercıh edıorum kırk yılda bır ıkı kasık

kızlar ben temizliğe girişicem dün çise resmimi çekmişti biraz yüzüm soluk ama idare e4din:)))
Eki Görüntüle 770926 Eki Görüntüle 770927

toprak harıka cıkmıssın cıtırım benımmmm

Gunaydin kizlar
Albumume bakabilirsiniz mayolu resimleri ekledim.
Zeynep seni bekliyor

Allah kabul etsin canım..
Sagol Canim

beril niye konusmuyorsun ya özel mesajıma cevapta vermemişin
Dun baska topiklerle Savas halindeyim ama sana cevap yazmistim topige

hayırlı kandiller herkesin kadır gecesi mübarek olsun
Cumlemizin insallahq

Hepimizi tebrik ediyoruuuuuummmmmm menun guzel Tatlim gecen.hafta veremedigin kilolarida bu hafta verirsinde bu cuma 5 kilo brden.gider :)
5 kilomu?

Eki Görüntüle 770926 Eki Görüntüle 770927
Cok citirik olmussun adamim
Kolejli kizcelere benzemissin

Sagol Canim

Dun baska topiklerle Savas halindeyim ama sana cevap yazmistim topige

Cumlemizin insallahq

5 kilomu?

Cok citirik olmussun adamim
Kolejli kizcelere benzemissin
yaaa cidden miiiii teşekkür ederim:))
5 kilo demiş gizemcim beni göndermek istiyo anlaşılan

Gunaydin kizlar
Albumume bakabilirsiniz mayolu resimleri ekledim.
Zeynep seni bekliyor
yaaaaa kızııııımmmmmm süper olmuşssuuunnnn, göbiş kalmamışki hiç:))) ben de istiyoruuuuuuuuuummmmmmm

canım ben pılava karsı nedense cok tedırgınım ya yememeye yersemde oglen menusunde tercıh edıorum kırk yılda bır ıkı kasık

toprak harıka cıkmıssın cıtırım benımmmm
ayy tatlım teşekkür ederim, 35 yaşın altına düşmeye başlamışmıyım yani

ah güzelim benim 5 kilo çok zor be gülüm:))) yine de sağol öptüm kocaman

menün gzel

menün güzel olmuşşş

boyozu merak ediyorum, birgün yolum düşerse izimire yerim:))
toprakcım yuruyusu 5 e dakka arttırıp 1 saate cıkarmayı dusunuyorum ve ınanrımısın dun 5 dakıka bıle arttırmak daha cok terlememe yol actı
süpersiiinnn ha gayret bir iki gün sonra 5 dk daha arttır

aralar yoooookkkkkk spor güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…