Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

adet döneminde oluyor canım bende bugun sabah 57 likoyu gördüm ama adet döneminin sonunda oldugumdan bir kaç gün sonra düzelir sorun etme kendine

cumartesi sahurda
1 domates
1 salatalık
1 kk kadar peynir
3 zeytin
bol maydanoz ve reyhan
ara saat 12 gibi
1 elma

iftarda
1 kepce corba
bol salata
1 tane balık cocuklar yemedi bana kaldı
3 lt su
1.25 dakıka yürüyüş
pazar günü
sahurda
3 tane ceviz
1 catal ucu gül receli
1 kk kadar peynir
1 yumurta haşlama
domates salatalık
iftarda
kızkardesimin eşi aşcı bize piknik alanında döner kesti
1 tabagın yarısına salata yarısına dürüm koydum ama yiyemedim şistin
1 .5 kase ezogelin corba
spor
cocuklarla saklanbaç yakantop ve istop oynadık :))) cok eylenceliydi
su 3.5 lt

gayet güzel olmuşşş

dur yorum yapmadan gitmiyim
berbaaaaaaaaaattttttttttttttttt özellikle de çocuklar gibi şendik kısmı ben temizlik yapıyodum o sırada

menün güsel zeynep ablam.sporunada bayıldımm
bir hafta sonra nihayet sonunda oruç tutmaya başladım
alyansım parmagımdan düşüyordu kullanamıyordum alyans almaya gidiyorum
gelince hemen burdayım kızlar :)
çook sevindim bu habere.hadi şöyle son moda bi alyans beğen ablacım.çook yakışacak eline
topkek ve tereyağ olmasaymış sanki daha iyi olurmuş gonca ablam.gerci ölçülü yemişsindir sen.bide öğleni unuttunmu acaba:44::44:
vaayyy karışık kızartmaa. zeynep abla duuyyy sesimii. toprakcım kızartma konusunda sanslıyım sanırım. aktif fryda yapıp gönül rahatlığıyla yiyebiliyorumm.kızartmadan ne kadar yediğini yazmamışsın. bi de kızartmayı lıght yogurtla yersen daha az kalorilimi öyle bişey oluyodu.tam hatırlamıyorum.kızartma harici menün güsel tatlım
yemee cnm. ya da cok yemek istiyosan mavi yeşilin çikolatalarından bir kare falan yiyebilirsin bence. ya da tatlandırıcılı kahve ya da nescafede tatlı isteğimi kesiyo
dünkü menüm

gece
2 dilim ekmek peynir domates 1 yumurta cay

akşam
4 kaşık tavuklu pilav
1 kase yogurt
3 kğçük parça börek (ödülüm )

ara türk kahvesi
1 soda

su 3 lt

spor 1 saat yürüyş
tammm böreek cıss diyecektimki ödül olduğunu gördümm.menün güsel cnm

kızartma domates sosluydu fıstık bir porsiyon falandır fazla yemedim ama sonuçta kızartma yani cısssssssss

temizlik var toprakcım.bi ona bakıyorum bi buraya. saolsun düzenli gelen bi ablam tüm evimi pırıl pırıl yapıyo yaşasınnn

resim upload

resim yüke

jpg upload

kızla daha önce bahsetmiştim kan grubuna göre beslenme diye bi kitaptan.bu liste a kan grubuna göre faydalı besinler,ne faydalı ne zararlı besinler ve zararlı besinler.benim kan grubum a eşiminki 0 grubu o yüzden ikisini yazdım gerçi onun çok umrunda değil :))neyse kitabın özeti şu :faydalı olanları yersen zayıflarsın hastalıklardan korunursun zararlı olanları yersen kilo alırsın.sağlığın bozulur.ne zararlı ne yararlı olanları ister ye ister yeme diyo.ben tam olmamakla birlikte uygulamaya çalışıyorum barsaklarım acayip rahatladı faydasını görüyorum denemek isterseniz diye paylaştım.ama zararlı yazanları hiç yemeyin demiyo adam ara sıra az miktarda yiyebilirsiniz diyo.sormak istediğiniz ne varsa sorun elimden geldiği kadar cevaplarım.yanlız kitap şu an bi arkadaşımda isteyen olursa b grubu ve ab grubununda listesini yazıcam.

menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1 köfte
domates soslu 3 yemek kaşığı biber kızartması(bi kaşık yağda bi kilo biber kızartıyo)

ara
1 şeftali

öğlen
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase cacık

akşam
iftara davetliydik
1 kepçe tarhana çorbası
4-5 küp patates
avuc içi kadar fırında tavuk
1 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı taze fasulye
1 yemek kaşığı kabak salatası

spor leslie 3 mil
su ne kadar içtiğimi hatırlamıyorum ama 3.5-4 lt olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…