Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş canım.kızartmak istediğim şeyleri fırında yapıyorum bende güzel oluyo.

ben de a grubuyum listeyi yazıcam en çok dikkatimi çeken tam buğday ekmeği oldu ben de sağlıklı diye onu yiyordum

ben de a grubuyum listeyi yazıcam en çok dikkatimi çeken tam buğday ekmeği oldu ben de sağlıklı diye onu yiyordum
bende öyleydim şimdi çavdar dahaçok yiyorum greyfurt dene ben daha önce greyfurt suyu içerek zayıflamıştım.benim baya dikkatimi çekti ben zeytin yiyince kollarım falan kızarıyo hamsiyi çok severim ama yiynce çıkartıyorum hemen.kızmda patlıcan aynı annemdede domates aynı etkiyi yapıyo o yüzden bu kadar dikkatimi çekti.
yok canım işler var teolefondaydım

kolay gelsin canım.

bende lahana suyunu başladım bugün sabah yapan varmı aranızda

resimlerden kağıda geçiriyorum dolaba asayım bizim ev çise hariç komple a grubu :)))

sen de mi kızartma:)))) neyse seninki az yağdaymış ama bilmem sen de bizim yanıımızda güme gidebilirsin:))
zeynoş gelsin bi de yüzük bulamadıysa, çok yorulduysa, sıcaktan piştiyse bütün hıncını bizden çıkarırsaaaa:18:

Son düzenleme:
1. gogocum kenarına araştır yazdığın ekmekelrden ortadakini okuyamadım:)
2. yasaklı olanlardan bir çoğunu severim içim gitti :)))

1. gogocum kenarına araştır yazdığın ekmekelrden ortadakini okuyamadım:)
2. yasaklı olanlardan bir çoğunu severim içim gitti :)))

1.ezekiel ekmeği biraz bakındım nette çok bilgi yok.sende bak istersen.
2 benimde sevdiğim şeyler var biraz yiyom ben napiim.

fıstıklar ben de hasta oluyorum galiba
burnum akmaya başladı, gözlerim yanıyor, biraz bilgisayarı kapatıp dinlenicem
görüşürüz

fıstıklar ben de hasta oluyorum galiba
burnum akmaya başladı, gözlerim yanıyor, biraz bilgisayarı kapatıp dinlenicem
görüşürüz
dikkat et tatlım kendine dinlen bol bol
hyrrr olamazz. zeynep abla benimki gayet sağlıklı ama yaa.sadece adı kızartma.içindeki yağ zerreciklerini ancak büyüteçle görebiliyorum.lütfen kendine güsel bir alyans bulmuş ol
huuu geçmişemimi bakıyonuz gökçe,nurdan napıyonuz ?
şimdi gördüm tatlım iiyiyiz sen nasılsınn

Nurdan iyiyim canım sen nasılsın?
gökce dikkat et kendine,karabiberli ballı sıcak süt iç iyi gelir.ıhlamurda iç.hasta olma.

Nurdan iyiyim canım sen nasılsın?
gökce dikkat et kendine,karabiberli ballı sıcak süt iç iyi gelir.ıhlamurda iç.hasta olma.
sağolun kızlar biraz erken çıkıp yatmayı düşünüyorum zaten
akşama iyi olursam gelirim belki bilmiyorum
kendinize iyi bakın
öpüldünüüüüüüüüüzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…