menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1 köfte
domates soslu 3 yemek kaşığı biber kızartması(bi kaşık yağda bi kilo biber kızartıyo)
ara
1 şeftali
öğlen
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase cacık
akşam
iftara davetliydik
1 kepçe tarhana çorbası
4-5 küp patates
avuc içi kadar fırında tavuk
1 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı taze fasulye
1 yemek kaşığı kabak salatası
spor leslie 3 mil
su ne kadar içtiğimi hatırlamıyorum ama 3.5-4 lt olmuştur
resim upload
resim yüke
jpg upload
kızla daha önce bahsetmiştim kan grubuna göre beslenme diye bi kitaptan.bu liste a kan grubuna göre faydalı besinler,ne faydalı ne zararlı besinler ve zararlı besinler.benim kan grubum a eşiminki 0 grubu o yüzden ikisini yazdım gerçi onun çok umrunda değil :))neyse kitabın özeti şu :faydalı olanları yersen zayıflarsın hastalıklardan korunursun zararlı olanları yersen kilo alırsın.sağlığın bozulur.ne zararlı ne yararlı olanları ister ye ister yeme diyo.ben tam olmamakla birlikte uygulamaya çalışıyorum barsaklarım acayip rahatladı faydasını görüyorum denemek isterseniz diye paylaştım.ama zararlı yazanları hiç yemeyin demiyo adam ara sıra az miktarda yiyebilirsiniz diyo.sormak istediğiniz ne varsa sorun elimden geldiği kadar cevaplarım.yanlız kitap şu an bi arkadaşımda isteyen olursa b grubu ve ab grubununda listesini yazıcam.
huuu geçmişemimi bakıyonuz gökçe,nurdan napıyonuz ?
bende öyleydim şimdi çavdar dahaçok yiyorum greyfurt dene ben daha önce greyfurt suyu içerek zayıflamıştım.benim baya dikkatimi çekti ben zeytin yiyince kollarım falan kızarıyo hamsiyi çok severim ama yiynce çıkartıyorum hemen.kızmda patlıcan aynı annemdede domates aynı etkiyi yapıyo o yüzden bu kadar dikkatimi çekti.ben de a grubuyum listeyi yazıcam en çok dikkatimi çeken tam buğday ekmeği oldu ben de sağlıklı diye onu yiyordum
yok canım işler var teolefondaydım
bende öyleydim şimdi çavdar dahaçok yiyorum greyfurt dene ben daha önce greyfurt suyu içerek zayıflamıştım.benim baya dikkatimi çekti ben zeytin yiyince kollarım falan kızarıyo hamsiyi çok severim ama yiynce çıkartıyorum hemen.kızmda patlıcan aynı annemdede domates aynı etkiyi yapıyo o yüzden bu kadar dikkatimi çekti.
kolay gelsin canım.
bende lahana suyunu başladım bugün sabah yapan varmı aranızda
menümü yazayım
sabah
2 dilim ekmek
1 köfte
domates soslu 3 yemek kaşığı biber kızartması(bi kaşık yağda bi kilo biber kızartıyo)
ara
1 şeftali
öğlen
5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 kase cacık
akşam
iftara davetliydik
1 kepçe tarhana çorbası
4-5 küp patates
avuc içi kadar fırında tavuk
1 yemek kaşığı pilav
2 yemek kaşığı taze fasulye
1 yemek kaşığı kabak salatası
spor leslie 3 mil
su ne kadar içtiğimi hatırlamıyorum ama 3.5-4 lt olmuştur
1. gogocum kenarına araştır yazdığın ekmekelrden ortadakini okuyamadım:)
2. yasaklı olanlardan bir çoğunu severimiçim gitti :)))
kolay gelsin gökçem bende çıkıyom hastaneye doğru yolaa
1.ezekiel ekmeği biraz bakındım nette çok bilgi yok.sende bak istersen.
2 benimde sevdiğim şeyler var biraz yiyom ben napiim.
dikkat et tatlım kendine dinlen bol bolfıstıklar ben de hasta oluyorum galiba
burnum akmaya başladı, gözlerim yanıyor, biraz bilgisayarı kapatıp dinlenicem
görüşürüz
hyrrr olamazz. zeynep abla benimki gayet sağlıklı ama yaa.sadece adı kızartma.içindeki yağ zerreciklerini ancak büyüteçle görebiliyorum.lütfen kendine güsel bir alyans bulmuş olsen de mi kızartma:)))) neyse seninki az yağdaymış ama bilmem sen de bizim yanıımızda güme gidebilirsin:))
zeynoş gelsin bi de yüzük bulamadıysa, çok yorulduysa, sıcaktan piştiyse bütün hıncını bizden çıkarırsaaaa:18:
şimdi gördüm tatlım iiyiyiz sen nasılsınnhuuu geçmişemimi bakıyonuz gökçe,nurdan napıyonuz ?
dikkat et tatlım kendine dinlen bol bol
hyrrr olamazz. zeynep abla benimki gayet sağlıklı ama yaa.sadece adı kızartma.içindeki yağ zerreciklerini ancak büyüteçle görebiliyorum.lütfen kendine güsel bir alyans bulmuş ol
şimdi gördüm tatlım iiyiyiz sen nasılsınn
sağolun kızlar biraz erken çıkıp yatmayı düşünüyorum zatenNurdan iyiyim canım sen nasılsın?
gökce dikkat et kendine,karabiberli ballı sıcak süt iç iyi gelir.ıhlamurda iç.hasta olma.
Nurdan iyiyim canım sen nasılsın?
gökce dikkat et kendine,karabiberli ballı sıcak süt iç iyi gelir.ıhlamurda iç.hasta olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?