Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geri geldim.
kilo verenleri tebrik etmeyi unuttumda.herkese bol azim.tebrikler arkadaşlar

tebrik eden arakdaşlara çok teşekkürler
sabah ödülüm benimde 2 ince salamdı ama pişman oldum öğlen ve akşam yemeğidme telafi edicem
Allahtan pişman oluyorum

4. TAKIM * *.....ETAP SONUÇLARI**
toplight ( 64,4 ) / 64,3 / 0,1 / 0,16% ) ,
nurcanöğretmen ( 70,0 ) / 0,0 / 0,0 / 0,00% )
sebnemselayfurkan ( 70,3 ) / 69,2 / 1,1 / 1,56% )
fguler ( 84,7 ) / 83,9 / 0,8 / 0,94% )
kuzuzuzubambino ( 72,1 ) / 71,0 / 1,1 / 1,53% )
akrep33 ( 69,4 ) / 68,3 / 1,1 / 1,59% )
BeyazLilyum ( 67,5 ) / 66,5 / 1,0 / 1,48% )
hasretim34 ( 75,3 ) / 73,9 / 1,4 / 1,86% )
niloşş ( 82,0 ) / 82,0 / 0,0 / 0,00% )
deryaboran ( 64,5 ) / 63,8 / 0,7 1,09%
uaydın ( 77,2 ) / 75,5 / 1,7 / 2,20% )
Beci ( 81,2 ) / 81,0 / 0,2 / 0,25% )
4. TAKIM TOPLAM KıLO ( 878,6 ) / 799,4 / 9,1 / 12,49% )

Son düzenleme:
şebnemcim semiha zaten 7. takımda değilmi ve kilosu zaten orda hesaplanıyor bugün..
bizim listenin altında olması neden gerekiyor ki zaten genel anlamda da kural dışı bu..
normalde her zaman paylaşıma gelir seve seve sohbet ederiz..

şekerler bu hafta derece alıyoruz kesin inşallah haftaya da böyle olur ..

şebnemcim allah korusun kilo almam inşallah bir daha..
tebrik eden arkadaşlar çok teşekkürler
bende kilo veren herkesi tebrik ediyorum

akrep sen kilo çizelgeni hangi siteden yaptın.çok güzelmiş.bende değiştirmek istiyorum

sabah 60 dk yürüyüş30 dk hoca eşliğinde egzersiz yaptım

kahvaltım:bir kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,salatalık domates
ekmeğim kalmamış alırım bugün inşallah

ara 5 adet erik

ve su içmeye devam ediyorum

beci canım çizelgemin sağ kenarındaki yazıyı arama motoruna yazarsan çıkıyor şeker

akrep eline sağlık düzenlemişsin, semiha 7. takımdan ayrıldı.Buraya bilgi amaçlı yazdım topiğe göndermicez tabii. Bir toplasmlara falan bakıyım onaya göndereyim listeyi.

Genel durum çok iyi alım hiç yok , hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hadi bu gazla, 2-3 hafta gidelim kızlar. Yapınca oluyormuş dimi?

kıslar hepinizi kutluyorum bu hafta süpersiniz darısı diğer haftalara sizi kim tutar be
kolay gelsin alkisalkisalkis

Yasemincim tebrikler,
Şahnur sonucunu beğenmedim tatlım, birde Bursaya gitcen, haftaya 0,8 daha vermelisin biliyorsun dimi.
canım haklısın aslında ben mutlu oldum 100 gr bile gitmesine çünkü regli öncesiyim göğüslerim şiş migren ağrılarım tutuyor suratım sivilcelerle doldu ama hala hastalanamadım bir de biliyorsun diyetisyenim değişti listem değişmişti ama emin ol haftaya 0,8 kg vereceğim sen merak etme yüzünü karar çıkartmayacağım

inşallah haftaya ben daha iyi bir sonuçla gelirim kızlar ben fazla başarılı olmasam da takım çok iyi hepiciğinizi tebrik ederim öpüldünüz kocaman ben sanırım 3-4 gibi yola çıkacağım bu öğlen yemek getirmemiştim bakalım ne yiycem

sabah kahvaltımı normal yaptım arada yeşil erik ve 1-2 malta eriği yedim öğle menüsünü henüz bilmiyom

Şebom uĞraŞ bızle hız kg kalmasın

toprak ablam hoŞgeldın teŞekkÜrler artık kımse tutamaz bızı

Şahnurum ıyı yolculuklar canım kılo almadan dÖn emı:)))

slm kızlar,şebnemcim ben kilomu yeni bildirdim diye tekrar girip kilo bildiriminde bulunmmaıştım.hata mı yaptım.senin yazını görünce tartıldım hemen 100 gr gitmiş bende.istersen yazabilirsin.

sabah kahvaltım; bir dilim ekmek,2 zeytin yarım domates...

kilo verimi çok güzel.hepinizi tebrik ederim.

öğlen ızgara tavuk göğsü yanında söğüş salata ve diyet kola

dondurmalar gellll gellll diye bağırıyordu ama gitmedimkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…