Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugünden itibaren herkes ortisi için notunu alsın şimdi Haziranın ilk haftası kabul edebilirz bu günü
.
Uygulama şöyle:

Benim ortim esra bana bildirimlerde bulundu, bugün Cumadan başlayıp haftaya Perşembe akşamına kadar 4 saat yürüdü mü ?

1 hafta +
2 hafta +
3 hafta -
4 hafta + gibi Ay(Haziran) sonunda ortisi ortisinin spor karnesini yayınlasın.

Bu arada ölçümler yanlışım yoksa 2 kişiden geldi. Mayısı kapatıp Haziranı açmak için son gün Pazartesi .
Bu arada Esracım ben bu hafta 5 saat yürüdüm.
Ama haftaya olan sporumu hesaba alcaksın.

öğlen yediğimi yazmayı unuttum.
1 büyük enginar dolması+2 küçük salatalık
az öncede 5 arik yedim

beci sende değişen bişi yok güzelim...

herkese ii ve hayırlı akşamlar güzeller,
hafta sonu sınavı olacak herkese başarılar...

kızlar ben yarın giremem.anneme gideceğim.
şimdiden bilginiz olsun.
akşam yemeğim; bir kepçe domates çorbası,6 yk kabak yemeği,bol yoğurt
gece yatarkende süt içmeyi düşünüyorum.

şimdi baktığım kadarıyla arkadaşlar galiba bu hafta 2.oluyoruz neyse haftaya 1.oluruz açık ara farkla
şebnemcim biliyosun evimde net olmadığı için malesef hafta sonu giremiyorum
orticim hafta sonunu iyi değerlendirip bol bol yürüyüş yapar pzrts gelişmeleri yazışırız
herkeze kaçamaksız hafta sonları

Bende h. .sonu giremiyorum Banucum aslında çoğumuz öyle. 2-3 arkadaşımız h. sonunu götürüyor sağolsunlar.

Yarın bende gün var. 9 çeşit enfes şey.(Birazını annem birazını kardeşim yapacak, bakalım bu sağanaktan ne kadar zararla kurtulacağım. )

iyi akşamlar şekerler

ancak gelebildim

ben bir geçmişi okuyup geliim

ben öğlen taze fasulye,iki kaşık pirinç pilavı,salatacacık yedim..
ara:üç kurabiye,bir bardak fanta,bir kase sütlaç(teyzeme gittimde yağdırdı sağolsun bu kadarcık yemek zorunda kaldım)
akşam:közde pişmiş patlian salatası,cacık,1,5 dilim kepek ekmeği
az önce şekersiz çay kızımın çubuklarından yedim birkaçtnebirde sandviç bisküvi

ya canim bende senin siteden cizelge yaptim ama 79.5 73.9 yazamadim niyeki yazmiyo bende böyle yazmak zorunda kaldim

Son düzenleme:
canım küsuratlı yazmıyor ama yapıştırdıktan sonra rakamın yanına tıklayıp küsuratlı yazabilirsin sonra kaydedersin ben öyle yapıyorum şeker

evet hasretim olmuş şeker..çok da güzel görünüyor çizelgen..darısı daha küçük rakamlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…