Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Telden yazamadım sinir oldum.hepinizin bayramını kutluyorum kızlar.mutlu bayramlar.

hepinize mutlu bayramlar arkadaşlar

Eklentiler

• $225243_197383713762273_499726459_n.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 29
kızlar paylaşım alanında görmediniz sanırım bu hafta toplu bildirim olmayacak fakat buraya gelen uğrayan arkadaşlar varsa kilolarını bildirsin kendi aramızda bilmiş olalım olur mu?

öpüyorum hepinizi

ayy söylemeden geçmiyim zeynoş baklava süper görünüyor

baharcım hoşgeldin, özledik be tatlişşşşş

kızlar sonunda çisenin çok beğendiğim elbisesini giydim bi de ayağımdaki terlikleri çekmeselermiş iyiyimiş

Gökçe çok hoş olmuşsun.
ben dün tartılmıştım hala 68.5 tayım bakalım haftaya durum nasıl olur.bayramda çok kaçırırsam diye korkuyorum ama komşuları gezdik iyi idare ettim.

Gökçe çok hoş olmuşsun.
ben dün tartılmıştım hala 68.5 tayım bakalım haftaya durum nasıl olur.bayramda çok kaçırırsam diye korkuyorum ama komşuları gezdik iyi idare ettim.

ben de 68.3 çıktım bu sabah ama bugün abartmadan ikramlardan laıyorum çok ayıp oluyo
gerçi şimdiye kadar 2 çikolata 1 küçük dilim baklava yedim:))
bu bayram anneannem yok ya pek gelen yok akşama doğru gelirler belki
kayınpederde köyde gidecek kimse de yok
sakiniz bu bayram

canım sıkıldı, çocuklarda babalarıyla parka gitmişti şimdi ufaklık uyuyor:)

Burda baklava ve yaprak sarması ikram edilir ben hiç baklava yemedim sarmadan yedim bi tane iki tane kilo almadan dönerim insallah.pazartesi tartılabilcem anca.

iyi geceler kızlar offf kacırdım ben bu gün biraz ama yarım toparlarım yarın akşamda yürüyüş yapıcam kendimi acayıp suclu hissediyorum yemeseydim keşke

günaydın kızlar

dün çok sıkıldım sanırım en boş geçirdiğim bayramdı hayatım boyunca
neyse mahalledeki komşularla bayramlaştık bizde, akşam dondurma yedim, çok korktum kilo aldım diye ama sabah 68.1 çıktım:))) çok mutluyuuuummmmm

aman fazla abartmayalım hazır ramazanı kilo almadan atlatmışken bayrama yenik düşmeyelim canlar

herhese sevgiler

iyi geceler kızlar offf kacırdım ben bu gün biraz ama yarım toparlarım yarın akşamda yürüyüş yapıcam kendimi acayıp suclu hissediyorum yemeseydim keşke
sen eritirsin onları canım üzülme, bugün daha dikkattli ol canım

Burda baklava ve yaprak sarması ikram edilir ben hiç baklava yemedim sarmadan yedim bi tane iki tane kilo almadan dönerim insallah.pazartesi tartılabilcem anca.

alma sakıııınnnn, ben de bir küçük dilim yedim baklava neyseki çok sevmem:)

günaydın kızlar.biz bu akşam izmire geçicez.ben ne çektim be annemden insan kendi annesinden bu kadar çekermi yaaa (

günaydın kızlar.biz bu akşam izmire geçicez.ben ne çektim be annemden insan kendi annesinden bu kadar çekermi yaaa (

Affına sığınarak.....

Keşke annem yaşıyor olsaydı da çekseydim onu.. başımla, kollarımla, göğsümle, nefesimle.... çekseydim.

günaydın kızlar hayırlı cumalar
goncam canım anneler hiç bir seye degişilmez allah annelerimize uzun ömür versin ne cektim derken herhalde yemedigini görünce ye kızım dimiştir sende o bakımdam ne cektim dedim dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…