Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Homini gırtlak tumba yatak aus , bir ramazan boyunca 6 kilo almış hanımm haaanımmmm sen ne diyorsunnnn

Çok az kilo almış mış mış

Olsun bana balık eti de güzelim
ben kilo almadım verdimbeni görenler aynen bu durma geliyor
senin her halin güzel fıstıgım ah birde seni aradıgım zaman teline bir baksan telefona bakma özürlü arkadaşım benim:)

ben kilo almadım verdimbeni görenler aynen bu durma geliyor
senin her halin güzel fıstıgım ah birde seni aradıgım zaman teline bir baksan telefona bakma özürlü arkadaşım benim:)

Evet ya o konuda tüm arkadaşlarım arasında mimliyim , tel nerde , ne zaman çaldı , aus duysun da açsın

Hala klo mu veriyorsun sen , zaafiyet geçireceksin artık yahu

Merhaba hnmkaaaaarrrr btrmda koydeydik tlgn ckmedi Bende kilo verenlerdeniim ama azck yarm kilo bn cok aldm saniydm bi bajtm vermsm cok sukur Rabbime2 gunudr bsey yyemyrm 20 lik disin canimu cikaryr dun kahvalti yaptm aralarda 1 2 dilim kavn trtkladm aksan 2 yk plav bugun kahvalyi yapamadm cok acyodu oglende yok aksam.braz zotladm.mecbur ilac icemedm 2 gndr dye 2 yk plav 3 kofte esmn tereyegli ekmegnden kucuk bir lokma bu.kadar hanmlar cuma gnufe tartlamadm tarti yoktu yanina alcktm ama cnazeye yetsecez dye baryamlik.gmlrgimu bile unutmusun
Bahar Kuzum mezun mu olduuuun hem cok svndm hemde uzuldm ins kilo vermk icin ihtyacn olmaz buralara ama her gun gel ozletme kndni ttlmmm
SON OLARAK HEPINIZIN BAYRAMINI KUTLUYRM RABBM.NICE BAYRMLAE GRMYI NASIL ETSIN HEPNIZI OPUYRM VE COK SEVYRMMMM BUGUB GREMM YARN GRSRz ESMN IZNI BTYI ARTK RSHATLIKLA SPOR YAPABILCM KACAMAKTA YK ARTK OH OH

günaydın şekerler hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun..
sıkıcı ve yoğun bir bayram geçirdim.akraba ziyaretleriyle geçti gitti birde dün nişana gittim.çok yoruldum.bu hafta biraz rahatlarım inşallah..müdürüm bu hafta yok izinli tepemde kontrol edemez buralardayım anlayacağınız..

Günaydın kızlar gece 2 buçuktu eve girdigimizde.sabah tartıldım 68.6 geldim.vermeden almadan atlatmışım bayramı.çok yorgunum.eve gidip yatsam

iyi bu habere sevindim:) arayı kapatalım bu hafta

Günaydın kızlar gece 2 buçuktu eve girdigimizde.sabah tartıldım 68.6 geldim.vermeden almadan atlatmışım bayramı.çok yorgunum.eve gidip yatsam
yollar çok kalabalıkmış, çalışıyomusun bugün

Ben geldim.sabahtan beri bi bulantı var midemde.akşam işten çıksam az uyusam dinlencem.

merhaba kızlar.
geçmişe bakıcam menümü yazıp
sabah
2 dilim ekmek
3 köfte

ara
1 seftali

öğlen
2 kaşık patates yemeği
1 adet pirzola fırında yapılmış

ara
2 salatalık

akşam
büyük kase ton balıklı salata

su 3 lt
spor yok malesef

Ben geldim.sabahtan beri bi bulantı var midemde.akşam işten çıksam az uyusam dinlencem.
geçmiş olsun tatlımm.
yanlız kaldııımmmmm hani neredesiniz
ben de geldim ama yok kimsee
tartılmaya korkuyorum.cumayı bekliyeceğimm ben.inş kilo almamış olurum.
dünkü menümü yazmak istiyorum ama neyi ne kadar yedim ne yedim onu bile hatırlamıyorum..
bayramda bende cok dikkat edemedim malesef
özledik seni.gel artık.
burda neyi oylayacağız anlamadım ben. senin yemeklerin yokki zeynep abla..

linke tıklayınca aşağıda ramazan masassı özel yarışması diye bölüm var, orada oy veriyosun canım
ben kilo almadıııııımmmm

bu arada kızlar pazar günü annemler ve kardeşim geliyo.sonrasında 1 eylüle kadar afyonda olucam.kardeşimle sabah akşam sürekli spor yapıcaz.onlar bebeğe bakacaklar.sabahları leslie akşamlarıda jullian yapmayı düşünüyorum.15 gün kendimi kampa alıcam.korkun bendenn

Bende menümü yazayım.
sabah ılık su peynir 1 dilim ekmek salatalık

2 incir

öglen menemen 2 kaşık 1 dilim ekmek çay

ara 1 şeftali

ara yarım kete

ara 2 incir

bu aralar yoldayken 17 ile gece 1 arasında yoldayken durduk ama yemek yiyemem pek.

su 2 lt
spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…