- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
ben kilo almadım verdimbeni görenler aynenHomini gırtlak tumba yatak aus , bir ramazan boyunca 6 kilo almış hanımm haaanımmmm sen ne diyorsunnnn
Çok az kilo almış mış mış
Olsun bana balık eti de güzelim
ben kilo almadım verdimbeni görenler aynenbu durma geliyor
senin her halin güzel fıstıgım ah birde seni aradıgım zaman teline bir baksan telefona bakma özürlü arkadaşım benim:)
kızlar bahar bana mesaj atmış
kilosu 55.7 hedefi 55 bu hafta mezun olmak istiyor olarak bildirimde bulunacağız.
hepinizi çoookkk seviyormuş:) benden iletmesi belki kendisi de uğrayıp bir veda eder.
tatliş seni unutmayacağız, seni seviyoruz
baharcım hoşgeldin, özledik be tatlişşşşş
kızlar sonunda çisenin çok beğendiğim elbisesini giydimbi de ayağımdaki terlikleri çekmeselermiş iyiyimiş
Eki Görüntüle 774936 Eki Görüntüle 774937 Eki Görüntüle 774938
günaydın şekerler hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun..
sıkıcı ve yoğun bir bayram geçirdim.akraba ziyaretleriyle geçti gitti birde dün nişana gittim.çok yoruldum.bu hafta biraz rahatlarım inşallah..müdürüm bu hafta yok izinli tepemde kontrol edemez buralardayım anlayacağınız..
yollar çok kalabalıkmış, çalışıyomusun bugünGünaydın kızlar gece 2 buçuktu eve girdigimizde.sabah tartıldım 68.6 geldim.vermeden almadan atlatmışım bayramı.çok yorgunum.eve gidip yatsam
Çalışıyorum canım neyseki fazla ameliyat yok şimdilik.
geçmiş olsun tatlımm.Ben geldim.sabahtan beri bi bulantı var midemde.akşam işten çıksam az uyusam dinlencem.
ben de geldim ama yok kimseeyanlız kaldııımmmmm hani neredesiniz
tartılmaya korkuyorum.cumayı bekliyeceğimm ben.inş kilo almamış olurum.Günaydın kızlar gece 2 buçuktu eve girdigimizde.sabah tartıldım 68.6 geldim.vermeden almadan atlatmışım bayramı.çok yorgunum.eve gidip yatsam
bayramda bende cok dikkat edemedim malesefdünkü menümü yazmak istiyorum ama neyi ne kadar yedim ne yedim onu bile hatırlamıyorum..
özledik seni.gel artık.günaydın şekerler hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun..
sıkıcı ve yoğun bir bayram geçirdim.akraba ziyaretleriyle geçti gitti birde dün nişana gittim.çok yoruldum.bu hafta biraz rahatlarım inşallah..müdürüm bu hafta yok izinli tepemde kontrol edemez buralardayım anlayacağınız..
burda neyi oylayacağız anlamadım ben. senin yemeklerin yokki zeynep abla..http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/
oylama başlamıstır kızlar :)
linke tıklayınca aşağıda ramazan masassı özel yarışması diye bölüm var, orada oy veriyosun canımgeçmiş olsun tatlımm.
ben de geldim ama yok kimsee
tartılmaya korkuyorum.cumayı bekliyeceğimm ben.inş kilo almamış olurum.
bayramda bende cok dikkat edemedim malesef
özledik seni.gel artık.
burda neyi oylayacağız anlamadım ben. senin yemeklerin yokki zeynep abla..
tamam cnm şimdi oyladım zeynep ablamın menüsünülinke tıklayınca aşağıda ramazan masassı özel yarışması diye bölüm var, orada oy veriyosun canım
ben kilo almadıııııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?