- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
Affına sığınarak.....
Keşke annem yaşıyor olsaydı da çekseydim onu.. başımla, kollarımla, göğsümle, nefesimle.... çekseydim.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
goncam canım anneler hiç bir seye degişilmez allah annelerimize uzun ömür versin ne cektim derken herhalde yemedigini görünce ye kızım dimiştir sende o bakımdam ne cektim dedim dimi canım
Dün yediklerimi hiç yazasım yok ama şöyle diyim ögünlerim aynı her zamanki gibi ama ara ögünlerde 1 dilim baklava 2 bayram çikolatası ve 1 dilim kek yedim sporda yok ne yazıkki((
gonca bende kacamaklar yaptımDün yediklerimi hiç yazasım yok ama şöyle diyim ögünlerim aynı her zamanki gibi ama ara ögünlerde 1 dilim baklava 2 bayram çikolatası ve 1 dilim kek yedim sporda yok ne yazıkki((
bahara cok selam söyle :) cok sevdigimizekızlar bahar bana mesaj atmış
kilosu 55.7 hedefi 55 bu hafta mezun olmak istiyor olarak bildirimde bulunacağız.
hepinizi çoookkk seviyormuş:) benden iletmesi belki kendisi de uğrayıp bir veda eder.
tatliş seni unutmayacağız, seni seviyoruz
bir ramazan boyu homidigırtlak durmadan yiyen sevgili eşim 1 kilo almıs ben ise agzıma lokma almaya korktum dogru düzgün bir sey yemedim cok az kilo verdim adalet mi şimdi bu ya :) ama kaçamak yapmıcam bundan sonra :)
bu gece sabaha karsı yola cıkıyoruz tatil zamanı başladı :)
umarım kacamaksız ve keyifli bir tatil geciririim :)
kaptanım kızımın laptopunu yanımda götürücem inşallah net vardır sık sık girerim eger yoksa giremem
cuma günü seni arar kilomu söylerim
hepinizi cok seviyorum
işe başlayanlara iyi mesailer bizlerede iyi tatiller :)))))
görüşmek üzere kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?