Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kızlar ablamlar geldi ankaradan bende misafirlerdi bakamadım geçmişe bir bakıyım geliyorum

hoşgeldin canım, çok sürmez gelirsin hemen
:) geldim bile canım yopik hiç ilerlememis dikkatini bir sey cekti rapunzelim bu hafta yediklerine sporuna baktım canım gayet başarılı bu hafta senden güzellikler bekliyorum cuma günü kilom sabit dersen cok sasırırım :) o zaman sen baya baya kacamak yapıyorsun derim bende :)

Son düzenleme:
hoşgeldin canım, çok sürmez gelirsin hemen
:) geldim bile canım topik hiç ilerlememis dikkatini bir sey cekti rapunzelim bu hafta yediklerine sporuna baktım canım gayet başarılı bu hafta senden güzellikler bekliyorum cuma günü kilom dersen cok sasırırım :) o zaman sen baya baya kacamak yapıyorsun derim bende :)

ben cıkıyorum canlar son gece sahurunu dilber hanım hazırlıyor annesine süpriz miş :) o süpriz hazırlarken bende namz kılıyım iyi geceler hayırlı arefeler :) yarın cok işim var gelebilirsem gelirim :) gelemezsemde kaptanım affola

iyi geceler ben de kapatıyorum

günaydın canlar
menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek
b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
1 lokma karadut reçeli

ara
yok geç kahvaltı yapmıştım

öğlen
ton balıklı sandviç
cola zero

ara
1 bardak çay
3 pötibör bisküvi

akşam
4 yemek kaşığı taze fasulye
2 ızgara köfte
cacık
1 parça pide

spor yok terleyip iyice kötü olmıyım diye yapmıyorum ama bu akşam yapsam artık iyi olacak
su 2 lt

günaydın canım bence gayet güzel olmus :)

bende menümü yazıyım sonra baklava yapıcam ilk defa olur inşallah
sahurda
2 dilim karpuz
4 tane siyah zeytin
1 kk kadar peynir
1 catal gül receli
iftarda
1 kase yayla corbası
4 kasık kabak yemegi
8 tane mantı
1 kase yogurt
2 tanede profetirol ödüle sayalım bunu olur mu ? yada gizem okuyunca ceza versin :)
su 3.lt
spor yok misafirim vardı

kızlar tam forumu okurken eşim aradı.bugünden afyona gidiyoruz.apar topar eşyalarımı toplamaya başladım.o gelene kadar bi daha giremeyebilirim.artık afyona gittiğimde okurum.hepinize şimdiden iyi bayramlar

kızlar tam forumu okurken eşim aradı.bugünden afyona gidiyoruz.apar topar eşyalarımı toplamaya başladım.o gelene kadar bi daha giremeyebilirim.artık afyona gittiğimde okurum.hepinize şimdiden iyi bayramlar

iyi bayramlar, iyi tatiller canım

bence de sayalım canım, güzel menün gizeme de sormak lazımdır tabiiii

evet ben geldim arasıra kimse yoktu, sen gelmişsin bir ara yakalayamadım
ya ben de gelmiştim ama çok uykum vardı internet gidince bkleyemedim uyudum (
sabit değill zeynep abla ama ben yarın çeşmeye gidiyorum cuma günü giremem bu akşam kilomu bildirsem olurmu acaba
güzel menü olmuş
güzel olmuş

daha kociş gelmedi.hep bekletiyo beni.sinir oluyorum.nese menümü yazayım
sabah
1 paket eti form tahıllı bisküvi
şekersiz çay
kuafördeydim bunları yiyebildim

öğlen
1 küçük ton balığı
1 kepekli yuvarlak sandviç ekmeği

akşam
kabak yemeği 5 kaşık
yogurt

aralar yok maalesef.tum gün dışarıdaydım

su 2 lt
spor yok

sen her seyi yapabilirsin zeynep ablam..menüde ödülde güsell

menün güsel gökçecim.bende love yazanı begendim
menün güsel gonca ablam

kızlar bi şey dikkatimi çekti.bu aralar bende dahil çoğumuz spor yapamıyoruz

güzel ama aralar olsaymış keske
ben yapıyorum kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…