evet ben geldim arasıra kimse yoktu, sen gelmişsin bir ara yakalayamadım
hee bi ara baktım bende.yarın gitcez bayram boyu telden girerim fırsat buldukça.
bu bayram biz sakin oluruz sanırım anneannem ayvalıkta, ailenin büyüğü o herkes bize geliyodu:) ben de arada takılırım
merhaba kızlar ablamlar geldi ankaradan bende misafirlerdi bakamadım geçmişe bir bakıyım geliyorum
:) geldim bile canım yopik hiç ilerlememis dikkatini bir sey cekti rapunzelim bu hafta yediklerine sporuna baktım canım gayet başarılı bu hafta senden güzellikler bekliyorum cuma günü kilom sabit dersen cok sasırırım :) o zaman sen baya baya kacamak yapıyorsun derim bende :)hoşgeldin canım, çok sürmez gelirsin hemen
:) geldim bile canım topik hiç ilerlememis dikkatini bir sey cekti rapunzelim bu hafta yediklerine sporuna baktım canım gayet başarılı bu hafta senden güzellikler bekliyorum cuma günü kilom dersen cok sasırırım :) o zaman sen baya baya kacamak yapıyorsun derim bende :)hoşgeldin canım, çok sürmez gelirsin hemen
ben cıkıyorum canlar son gece sahurunu dilber hanım hazırlıyor annesine süpriz miş :) o süpriz hazırlarken bende namz kılıyım iyi geceler hayırlı arefeler :)yarın cok işim var gelebilirsem gelirim :) gelemezsemde kaptanım affola
günaydın canım bence gayet güzel olmus :)günaydın canlar
menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
1 lokma karadut reçeli
ara
yok geç kahvaltı yapmıştım
öğlen
ton balıklı sandviç
cola zero
ara
1 bardak çay
3 pötibör bisküvi
akşam
4 yemek kaşığı taze fasulye
2 ızgara köfte
cacık
1 parça pide
spor yok terleyip iyice kötü olmıyım diye yapmıyorum ama bu akşam yapsam artık iyi olacak
su 2 lt
kızlar tam forumu okurken eşim aradı.bugünden afyona gidiyoruz.apar topar eşyalarımı toplamaya başladım.o gelene kadar bi daha giremeyebilirim.artık afyona gittiğimde okurum.hepinize şimdiden iyi bayramlar
bence de sayalım canım, güzel menünbende menümü yazıyım sonra baklava yapıcam ilk defa olur inşallah
sahurda
2 dilim karpuz
4 tane siyah zeytin
1 kk kadar peynir
1 catal gül receli
iftarda
1 kase yayla corbası
4 kasık kabak yemegi
8 tane mantı
1 kase yogurt
2 tanede profetirolödüle sayalım bunu olur mu ? yada gizem okuyunca ceza versin :)
su 3.lt
spor yok misafirim vardı
ya ben de gelmiştim ama çok uykum vardı internet gidince bkleyemedim uyudumevet ben geldim arasıra kimse yoktu, sen gelmişsin bir ara yakalayamadım
sabit değill zeynep abla ama ben yarın çeşmeye gidiyorum cuma günü giremem bu akşam kilomu bildirsem olurmu acaba:) geldim bile canım yopik hiç ilerlememis dikkatini bir sey cekti rapunzelim bu hafta yediklerine sporuna baktım canım gayet başarılı bu hafta senden güzellikler bekliyorum cuma günü kilom sabit dersen cok sasırırım :) o zaman sen baya baya kacamak yapıyorsun derim bende :)
güzel menü olmuşgünaydın canlar
menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
1 lokma karadut reçeli
ara
öğlen
ton balıklı sandviç
cola zero
ara
1 bardak çay
3 pötibör bisküvi
akşam
2 ızgara köfte
cacık
1 parça pide
spor yok terleyip iyice kötü olmıyım diye yapmıyorum ama bu akşam yapsam artık iyi olacak
su 2 lt
güzel olmuşbende menümü yazıyım sonra baklava yapıcam ilk defa olur inşallah
sahurda
2 dilim karpuz
4 tane siyah zeytin
1 kk kadar peynir
1 catal gül receli
iftarda
1 kase yayla corbası
4 kasık kabak yemegi
8 tane mantı
1 kase yogurt
2 tanede profetirolödüle sayalım bunu olur mu ? yada gizem okuyunca ceza versin :)
su 3.lt
spor yok misafirim vardı
sen her seyi yapabilirsin zeynep ablam..menüde ödülde güsellbende menümü yazıyım sonra baklava yapıcam ilk defa olur inşallah
sahurda
2 dilim karpuz
4 tane siyah zeytin
1 kk kadar peynir
1 catal gül receli
iftarda
1 kase yayla corbası
4 kasık kabak yemegi
8 tane mantı
1 kase yogurt
su 3.lt
spor yok misafirim vardı
günaydın canlar
menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
b.peynir
3 yeşil zeytin
çay
1 lokma karadut reçeli
ara
öğlen
ton balıklı sandviç
cola zero
ara
1 bardak çay
3 pötibör bisküvi
akşam
2 ızgara köfte
cacık
1 parça pide
su 2 lt
menün güsel gökçecim.bende love yazanı begendimkızlaarr birkaç tane tattoo deseni buldum ayak bileğime yaptırmak istiyorum sizce hangisi?
Eki Görüntüle 774017 Eki Görüntüle 774018 Eki Görüntüle 774019 Eki Görüntüle 774020 Eki Görüntüle 774021
menün güsel gonca ablambütün gün giremedim kızlar kankamla takıldık akşamda az yattım anca gelebildim.
manümü yazıyım
sabah ılık limonlu su
2 dilim çavdar ekmeği peynir çatal ucu nutella yeşil çay
ara 3 kuru incir küçüklerinden
öğlen yoğurtlu karabuğday pek aç değildim.
ara 4 kuru kayısı
akşam tavuk but 2 kaşık pilav 1 kepçe çorba
su 2 lt. mate yeşil çay vs.
spor yok
güzel ama aralar olsaymış keskedaha kociş gelmedi.hep bekletiyo beni.sinir oluyorum.nese menümü yazayım
sabah
1 paket eti form tahıllı bisküvi
şekersiz çay
kuafördeydim bunları yiyebildim
öğlen
1 küçük ton balığı
1 kepekli yuvarlak sandviç ekmeği
akşam
kabak yemeği 5 kaşık
yogurt
aralar yok maalesef.tum gün dışarıdaydım
su 2 lt
spor yok
ben yapıyorum kiisen her seyi yapabilirsin zeynep ablam..menüde ödülde güsell
menün güsel gökçecim.bende love yazanı begendim
menün güsel gonca ablam
kızlar bi şey dikkatimi çekti.bu aralar bende dahil çoğumuz spor yapamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?