Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nenün güzel ama sporun en güzeli elimize geçmeyen birşey yapmışsın..

canım benim ya sabah az olmuş halley de olabilir ama ara yok öğle yok akşam az olmamış

zeynep abla bari tatilde istediğini ye.1 haftadan bi şey olmaz.dengesiz olmuş. fena bi menü sayılmaz gonca ablam.iskenderin pidelerini nasıl yemedin ya.yenmezmi o pideler... kızartma olmamış tatlım.
sizin için hazırladım, hadi hepiniz gelinEki Görüntüle 777501
evet hadi kızlar bayram rehavetinden çıkalım artık herkes takımaaaaaaa yoklama yapıcam bugün bak
ben geldimm intense sanırım şu browni intense.içindeki yağ oranı yüksek tatlım.hamileyken bi ara ona dadanmıştım günde 3-4 tane yiyodum sonuç çok iyi olmadı kilo açısından.cezanı vermişsin kendine...
eee herkesler nerde bayram bitti huhu kızlar.
evett ya artık hızlı ilerlesin bu sayfalar
kete hamur işi mayasız bişey canım :) yolda yemek yiyemem ben durduk eşim yedi ama ben kahve içtim sadece.
anladım gonca ablamm
merhaba kızlar taşucundayız su anda ve hiç umduğum gibi bir yer değilmiş acımmmmm
mersin taşucu sanırım.bende cokk begenmemiştim.eşim çok met ediyodu.tam bi hayal kırıklığıydı.doğru düzgün otel bile bulamadık

menümü yazayım bende
sabah
1 seftaliyarım paket eti form şu tahta gibi olanlardançok açıkmıştım dolaptada bi şey bulamayınca bunları yedim
ara yok.11 gibi kalkmıştım.

öğlen
bol salata150 gr hamsi fırında yaptım

ara
1 elma

akşam
1 dilim ekmek2 küçük parca ızgara pirzola et
akşam yemeğini erken yemiştim sonra 1 kepçe yayla çorbası içtim
su 4 lt bide birsürü bitki çayı içtiim
spor 2 mil leslie

Son düzenleme:
güzeeellll menünü beğendim canım
bugün hiç çalışasım yok pöffff

Kızlar, ben geldim!
Öncelikle kendimi tanıtayım. 22 yaşında, 167 boyunda 67 kg bir kızım:) Üniversite öğrencisiyim, ancak yazı değerlendirmek açısından bir işte çalışıyorum. Bu işin en kötü yanı masa başı olması. Elimden geldiğince iş çıkışı spor yapmalıyım biliyorum. Lise yıllarında hep 56-57 kg civarında olan ben, üniversiteye geçince birden kilo aldım. Bunun en büyük sebebi gece yemek yeme adeti oldu. 1 yılda tam 12 kilo aldım( Neyse ki kilo aldığım yılın yazında müthiş bir çabayla 11 kilo kadar verdim. Ama sonra yine aldım. Yazları kilo veriyorum, kışın tekrar alıyorum Ama 2 senedir artık yazları da veremiyorum hep 67 civarındayım. Seneye de düğünüm olacak inşallah çıtı pıtı bi gelin olmak istiyorum. Bunun için de 60'lı kiloların altına inmem şart. Hedefim 57 kg :)
Bu arada grup kurallarını okudum, başka yapmam gereken bir şey var mı, kilo çizelgesi eklemek gibi:)

Son düzenleme:

hoşgeldiiiiin, kilo çizelgesi isteğe göre yapabilirsin. kurallar senin için uygunsa deneme süren başlamıştır, hayırlı olsun. İncecik bir gelin olarak görürüz seni umarım

hoşgeldiiiiin, kilo çizelgesi isteğe göre yapabilirsin. kurallar senin için uygunsa deneme süren başlamıştır, hayırlı olsun. İncecik bir gelin olarak görürüz seni umarım

Çok teşekkür ederim Topraks inşallah, hepimiz incecik oluruz:)) Deneme sürem başladıysa, bugün yediklerimi yazayım o halde:)
Daha tam diyet moduna girmemiştim bugün ama, eve gidince tartılacağım bakalım.
Bugün

Sabah: 2 kaşarlı poğaça
Ara: 1 şekerli nescafe
Öğle: 4 çorba kaşığı tavuk suyuna çorba, 1 islim köfte, 4 çorba kaşığı pilav, yarım şeftali

Durum kötü biliyorum Bu yemek stilimi değiştirmeyi düşünüyorum, yani pilav, makarna, yağlı, tatlı yemeyeyim diyorum. Ama tahıllı ekmek olabilir bence. Ayrıca kurallarda 3 ana öğün yazıyor, her zaman sabah kahvaltı yapacak vaktim olmuyor, bunu da bildirmek isterim:))

hoşgeldin cnm.kilo çizelgesi eklemek zorunlu değil bildiğim kadarıyla.. gökçe aydınlatır genede seni bu konuda

amanın 2 poğaca ,sekerli nescafe cısss bunlar.bazı arkadaşlar bir poğaca ve ayranın ana öğün olabileceğini yazmışlardı.
kahvaltı konusunda bende sıkıntılıyım ...işe giderken yağsız tost, diyet bisküviler,nesfit falan yiyebilirsin. ya da yarım simit falann

Evet bence de cıss Zaten bu saatten sonra daha sağlıklı ve az yemeye başlıyorum, sizlerle:) Sabah tosta vaktim olmayabilir ama, diyet bisküvi iyi fikir:) Bu akşam da ızgara tavuk yapmayı düşünüyorum, yanında 1 dilim tahıllı ekmek yesem mii, yoksa baştan sıkı mı başlayayım:)

cannım aramıza hoşgeldin öncelikle inşallah hepimiz bu vücudumuza virüs gibi girmiş yağlardan çok çabuk kurtuluruz.canım yediğimiz içtiğimiz herşeyi bir sonraki gün yazıyorz.tam günün değerlendirmesini yapmak kolay olsun diye.içtiğimiz su yaptığımız sporlarla birlikte.

canım ilk eleştirimi yapayım bari 2 poğaça çok fazla hamur işkleri nerdeyse yasaklı yarım veya 1 tane oda öğün yerine geçiyor 2 tane fazla olmuş.bizlerinde vakti çoğu zaman olmuyor yanımızda işe getirip ilk fırsatta yemeye çalışıyoruz elimizden geldiğince öğün atlamazsak iyi olur.

Canım hoşbulduk:)) Tamam bunu öğrendiğim iyi oldu, yarın öyle yapayım:) Açıklamalar için teşekkürler:))

Cimcimecim çok haklısın, bu kiloları vermek istiyorsam hamur işinden bir şekilde vazgeçmeliyim, çok severim halbuki:/ Hamur işi iznimi günde 1 veya 2 dilim tahıllı ekmekten kullanıyorum o zaman:)) Sabah kahvaltısını da 1-2 adet form bisküvi bile olsa yapayım canım, eleştiriye de hep açığım, doğruyu söylediğin için sağol:)

Himmmmm intense mi grdum orda bayiliriiiimmmmmm kaptanin yiyosa bnde yerm hih oste hih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…