nenün güzel ama sporun en güzeli elimize geçmeyen birşey yapmışsın..Dünkü menümü yazıvereyim.
sabah ılık su
peynir yarım kete 1 çatal ucu nutella
ara 2 kuru kayısı
öglen 1 tavuk şiş 1 kepçe çorba 2 kasık kısır
ara 4 mürdüm erik
aksam iskender kebap etlerini yedim yogurt bi küçük parça pide
su 2 lt
spor bol uyku :))
günaydın canlarım :)bende menümü yazıyım otel değiştireceğiz degiştimezsek eger cigdemke buluşmaya gideceğim sabah5 zeytin 1kk kadar peynir domates salatalık biber ( biber cok acıymıs ağzım yandi 1 tane hallay yedim acısını alsın diye) ar yok öğlen yok ara yok akşam 1 kepçe çorba 1 kase cacık 2 kasık patlıcan yemeği spor eşimle sahilde 1 saat yürüyüş su 3.5 lt
zeynep abla bari tatilde istediğini ye.1 haftadan bi şey olmaz.dengesiz olmuş.günaydın canlarım :)bende menümü yazıyım otel değiştireceğiz degiştimezsek eger cigdemke buluşmaya gideceğim sabah5 zeytin 1kk kadar peynir domates salatalık biber ( biber cok acıymıs ağzım yandi 1 tane hallay yedim acısını alsın diye) ar yok öğlen yok ara yok akşam 1 kepçe çorba 1 kase cacık 2 kasık patlıcan yemeği spor eşimle sahilde 1 saat yürüyüş su 3.5 lt
fena bi menü sayılmaz gonca ablam.iskenderin pidelerini nasıl yemedin ya.yenmezmi o pideler...Dünkü menümü yazıvereyim.sabah ılık supeynir yarım kete 1 çatal ucu nutellaara 2 kuru kayısıöglen 1 tavuk şiş 1 kepçe çorba 2 kasık kısırara 4 mürdüm erikaksam iskender kebap etlerini yedim yogurt bi küçük parça pidesu 2 ltspor bol uyku :))
kızartma olmamış tatlım.selam arkadaşlar.dünkü menüm,sabah:yarım poğaça,1 kupa çay,öğle:yarım lavaş ekmekte tavuk döner,1 bardak 5'i biryerde çay,1 kupa çay,akşam::30:karışık kızartma (patates 5-6 adet,1 yuvarlak patlıcan ( küçük),1 küçük biber)2 kaşık domates sos,1,5 dilim ekmek,3 kaşık yoğurt,ara:3 adet taze incir,2 lt su,spor malesef ki yok..
sizin için hazırladım, hadi hepiniz gelinEki Görüntüle 777501
ben geldimmevet hadi kızlar bayram rehavetinden çıkalım artıkherkes takımaaaaaaa yoklama yapıcam bugün bak
intense sanırım şu browni intense.içindeki yağ oranı yüksek tatlım.hamileyken bi ara ona dadanmıştım günde 3-4 tane yiyodum sonuç çok iyi olmadı kilo açısından.cezanı vermişsin kendine...merhaba hanımlardün akşam erkenden suyu uyutup yürüyüşe çıkmayı planladım fakat maalesef uğraşırken ben de uyumuşumçok canım sıkıldı(menümü yazayımsabahyarım porsiyon peynirli börekara3 kuru kayısıöğlenkepekli beyaz peynirli tostçayara1 intenseakşam1 kase mercimek çorba2 yemek kaşığı patlıcan yemeği2 yemek kaşığı makarna1 dilim ekmekdün elle tutulur bir yanı olmadı menümün farkındayım umarım cumaya kadar fazladan yürüyüş turlarıyla bugünü telafi ederimhergüne 15 dk fazla spor cezası verdim kendime
evett ya artık hızlı ilerlesin bu sayfalareee herkesler nerde bayram bitti huhu kızlar.
anladım gonca ablammkete hamur işi mayasız bişey canım :) yolda yemek yiyemem ben durduk eşim yedi ama ben kahve içtim sadece.
mersin taşucu sanırım.bende cokk begenmemiştim.eşim çok met ediyodu.tam bi hayal kırıklığıydı.doğru düzgün otel bile bulamadıkmerhaba kızlar taşucundayız su anda ve hiç umduğum gibi bir yer değilmişacımmmmm
güzeeellll menünü beğendim canımmenümü yazayım bende
sabah
1 seftaliyarım paket eti form şu tahta gibi olanlardançok açıkmıştım dolaptada bi şey bulamayınca bunları yedim
ara yok.11 gibi kalkmıştım.
öğlen
bol salata150 gr hamsi fırında yaptım
ara
1 elma
akşam
1 dilim ekmek2 küçük parca ızgara pirzola et
akşam yemeğini erken yemiştim sonra 1 kepçe yayla çorbası içtim
su 4 lt bide birsürü bitki çayı içtiim
spor 2 mil leslie
bende 1 eylülde başlayacağım işe.doğum izninden sonra calışmak banada cok zor gelicekgüzeeellll menünü beğendim canımbugün hiç çalışasım yok pöffff
az kalmış seninde, ilk zamanlar zorlanırsın ama dışarısı iyi geliyor çok fazla evde kaldıktan sonrabende 1 eylülde başlayacağım işe.doğum izninden sonra calışmak banada cok zor gelicek
Kızlar, ben geldim!
Öncelikle kendimi tanıtayım. 22 yaşında, 167 boyunda 67 kg bir kızım:) Üniversite öğrencisiyim, ancak yazı değerlendirmek açısından bir işte çalışıyorum. Bu işin en kötü yanı masa başı olması. Elimden geldiğince iş çıkışı spor yapmalıyım biliyorum. Lise yıllarında hep 56-57 kg civarında olan ben, üniversiteye geçince birden kilo aldım. Bunun en büyük sebebi gece yemek yeme adeti oldu. 1 yılda tam 12 kilo aldım( Neyse ki kilo aldığım yılın yazında müthiş bir çabayla 11 kilo kadar verdim. Ama sonra yine aldım. Yazları kilo veriyorum, kışın tekrar alıyorum Ama 2 senedir artık yazları da veremiyorum hep 67 civarındayım. Seneye de düğünüm olacak inşallah çıtı pıtı bi gelin olmak istiyorum. Bunun için de 60'lı kiloların altına inmem şart. Hedefim 57 kg :)
Bu arada grup kurallarını okudum, başka yapmam gereken bir şey var mı, kilo çizelgesi eklemek gibi:)
hoşgeldiiiiin, kilo çizelgesi isteğe göre yapabilirsin. kurallar senin için uygunsa deneme süren başlamıştır, hayırlı olsun. İncecik bir gelin olarak görürüz seni umarım
hoşgeldin cnm.kilo çizelgesi eklemek zorunlu değil bildiğim kadarıyla.. gökçe aydınlatır genede seni bu konudaKızlar, ben geldim!
Öncelikle kendimi tanıtayım. 22 yaşında, 167 boyunda 67 kg bir kızım:) Üniversite öğrencisiyim, ancak yazı değerlendirmek açısından bir işte çalışıyorum. Bu işin en kötü yanı masa başı olması. Elimden geldiğince iş çıkışı spor yapmalıyım biliyorum. Lise yıllarında hep 56-57 kg civarında olan ben, üniversiteye geçince birden kilo aldım. Bunun en büyük sebebi gece yemek yeme adeti oldu. 1 yılda tam 12 kilo aldım( Neyse ki kilo aldığım yılın yazında müthiş bir çabayla 11 kilo kadar verdim. Ama sonra yine aldım. Yazları kilo veriyorum, kışın tekrar alıyorum Ama 2 senedir artık yazları da veremiyorum hep 67 civarındayım. Seneye de düğünüm olacak inşallah çıtı pıtı bi gelin olmak istiyorum. Bunun için de 60'lı kiloların altına inmem şart. Hedefim 57 kg :)
Bu arada grup kurallarını okudum, başka yapmam gereken bir şey var mı, kilo çizelgesi eklemek gibi:)
hoşgeldin cnm.kilo çizelgesi eklemek zorunlu değil bildiğim kadarıyla.. gökçe aydınlatır genede seni bu konuda
amanın 2 poğaca ,sekerli nescafeÇok teşekkür ederim Topraks inşallah, hepimiz incecik oluruz:)) Deneme sürem başladıysa, bugün yediklerimi yazayım o halde:)
Daha tam diyet moduna girmemiştim bugün ama, eve gidince tartılacağım bakalım.
Bugün
Sabah: 2 kaşarlı poğaça
Ara: 1 şekerli nescafe
Öğle: 4 çorba kaşığı tavuk suyuna çorba, 1 islim köfte, 4 çorba kaşığı pilav, yarım şeftali
Durum kötü biliyorumBu yemek stilimi değiştirmeyi düşünüyorum, yani pilav, makarna, yağlı, tatlı yemeyeyim diyorum. Ama tahıllı ekmek olabilir bence. Ayrıca kurallarda 3 ana öğün yazıyor, her zaman sabah kahvaltı yapacak vaktim olmuyor, bunu da bildirmek isterim:))
evet az kaldı cnm ve ben hala daha eski pantalonlarımın ve kıyafetlerimin içine giremiyorummaz kalmış seninde, ilk zamanlar zorlanırsın ama dışarısı iyi geliyor çok fazla evde kaldıktan sonra
amanın 2 poğaca ,sekerli nescafecısss bunlar.bazı arkadaşlar bir poğaca ve ayranın ana öğün olabileceğini yazmışlardı.
kahvaltı konusunda bende sıkıntılıyım ...işe giderken yağsız tost, diyet bisküviler,nesfit falan yiyebilirsin. ya da yarım simit falann
Çok teşekkür ederim Topraks inşallah, hepimiz incecik oluruz:)) Deneme sürem başladıysa, bugün yediklerimi yazayım o halde:)
Bugün
Öğle: 4 çorba kaşığı tavuk suyuna çorba, 1 islim köfte, 4 çorba kaşığı pilav, yarım şeftali
Durum kötü biliyorumBu yemek stilimi değiştirmeyi düşünüyorum, yani pilav, makarna, yağlı, tatlı yemeyeyim diyorum. Ama tahıllı ekmek olabilir bence. Ayrıca kurallarda 3 ana öğün yazıyor, her zaman sabah kahvaltı yapacak vaktim olmuyor, bunu da bildirmek isterim:))
Çok teşekkür ederim Topraks inşallah, hepimiz incecik oluruz:)) Deneme sürem başladıysa, bugün yediklerimi yazayım o halde:)
Bugün
cannım aramıza hoşgeldin öncelikle inşallah hepimiz bu vücudumuza virüs gibi girmiş yağlardan çok çabuk kurtuluruz.canım yediğimiz içtiğimiz herşeyi bir sonraki gün yazıyorz.tam günün değerlendirmesini yapmak kolay olsun diye.içtiğimiz su yaptığımız sporlarla birlikte.
canım ilk eleştirimi yapayım bari 2 poğaça çok fazla hamur işkleri nerdeyse yasaklı yarım veya 1 tane oda öğün yerine geçiyor 2 tane fazla olmuş.bizlerinde vakti çoğu zaman olmuyor yanımızda işe getirip ilk fırsatta yemeye çalışıyoruz elimizden geldiğince öğün atlamazsak iyi olur.
merhaba hanımlar
dün akşam erkenden suyu uyutup yürüyüşe çıkmayı planladım fakat maalesef uğraşırken ben de uyumuşum
çok canım sıkıldı(
menümü yazayım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
ara
3 kuru kayısı
öğlen
kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
1 intense
akşam
1 kase mercimek çorba
2 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı makarna
1 dilim ekmek
dün elle tutulur bir yanı olmadı menümün farkındayım umarım cumaya kadar fazladan yürüyüş turlarıyla bugünü telafi ederim
hergüne 15 dk fazla spor cezası verdim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?