Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben geldiiimmmmm bakayım neler kaynatmışsınız ben yokken
yine işten erken kaçtım evdeyim

gizem gördüm sakııınnnnnnn

Ekmek mutlaka.ye cnm yoksa cok cabuk acikirsin daha cok yersin birfe ekmek metabolizmayi hizlandrr ama. Kepekli cavdar tam bugday gibi ekmklerdn 1 dikim ye her ogun

sabah kahvaltısına bir çare bulursun yakında çünkü bıkacaksın yazdıklarımızdan hamur işini ben de çok severim hatta yemek yemeyi çok severim ama zamanla düzene alışıyosun fazlası rahatsız ediyor

Canım hoşbulduk:)) Tamam bunu öğrendiğim iyi oldu, yarın öyle yapayım:) Açıklamalar için teşekkürler:))

cimcimecim yazmış sabah geldiğinde menünü yazıyosun, içtiğin su miktarını ve sporunu, sonra diğer arkadaşlara yorum yapıyosun bi de bizimle bol bol sohbet ediyosun :)) güzeeellll ce zayıflıyosun sana takıma girmeden önceki resimleri ve şimdiki resimleri koyarım hemen hemen hepimiz böyle zayıfladık

benim fikrim baştan da sondan da sıkı tutma dengeli git sıkılıp bırakma, yani ben öyle yapıyorum arada kaçamaklar var yani bende, kaptanın dediğini yap yaptığını yapma ceza alırsın

evet az kaldı cnm ve ben hala daha eski pantalonlarımın ve kıyafetlerimin içine giremiyorumm
o da olacak merak etme bugün eski bir pantalonumu giydim artık giyemiycem çünkü bütün gün belimi çektim

Hoşbulduk canım:) Evet topraks cevap verdi zorunlu değilmiş, ama ben ekleyeyim diyorum, motive edici olur belki:)

evet kesinlikle motive edici oluyor

Son düzenleme:
ben geldiiimmmmm bakayım neler kaynatmışsınız ben yokken
yine işten erken kaçtım evdeyim

gizem gördüm sakııınnnnnnn
Hihi yiycem yiycen ohh cnina degsin yiycem

Saka yapiorn ttlm yemem merk etme yani ins diyelim ;P bugub bir spor yapmisim dillere destan bozmak.istemiyrm ins bule gdermm

ay çok güzel olur, çok merak ediyorum:) ben de zayıflama öncesi kilolarımı belli eden net bir fotoğraf çekeyim bari:))

geçen sene eylülde çekilen iki foto, bundan da şişmandım geçen sene haziranda, diğeri bayramda çekildi. yavaş ama emin adımlar:))))

Guzel canm.ise baslaynca nerde yysn.yemegi diyete dvam.edebilcek misin

tabi neden olmasın, güzelsin diyne hemen tav oluyorum ben

Topraks canım yalnız şaka maka bel falan acayip incelmiş , kilondan daha zayıf duruyorsun bu resimde

Bende pörtlüyorum sağdan soldan yine 42-44 beden oldum diyeyim sen gerisini anla

Guzel canm.ise baslaynca nerde yysn.yemegi diyete dvam.edebilcek misin

tatlım öğretmenim ben.okulum yarım gün.sabah 8 de gidicem öğlen 1 de çıkıcam.çok problem olucağını sanmıyorum.
sabah kahvaltısını okulda yapıyorum genelde.bi önceki günden tost, ya da diyet bisküvi falan ayarlarım.evim okula yakın zaten.10 dk. gelincede öğle yemeğimi yerim.
tek sıkıntım bizim veliler biraz fazla hamarat. börekti, pastaydı, kurabiyeydi ,dolmaydı,,, şımartırlar bizi. gerçi haklarını yemiyeyim gecen sene hamileyken canım ne istediyse yaptılar saolsunlar. bu sene uzak dururum bunlardan artık.

tam buğday ekmeği yemelisin öğünlerinde.ekmeksiz olmaz bence. bi de eğer çok sıkarsan kendini baştan yani kuş kadar yersen bi süre sonra pes eder patlarsın bence.işte sende biliyosundur az yağlı sebze yemekleri, ızgaralar, salatalar falan..dengeyi kurman gerekiyo.bizim menülerimizede bakabilirsin cnm

gökçecim muhteşem bi değişiklik var sendee.gözlerime inanamadımm...

Topraks canım yalnız şaka maka bel falan acayip incelmiş , kilondan daha zayıf duruyorsun bu resimde

Bende pörtlüyorum sağdan soldan yine 42-44 beden oldum diyeyim sen gerisini anla

teşekkürler aşkom

yapma gülüm yaa artık topla kendini yine mi aynı şeyleri yaşıycan, ne güzel zayıfladın beni de korkutma:) 3 kilo sonra mezun olucam sonra belki 2 kilo daha veririm

Valla sana ne kadar özendim anlatamam, öğretmenlik güzel meslek en azından gün içinde kendine vakit ayırabiliyorsun, çok isterdim öğretmen olmayı:)
Evet tahıllı ekmeğimi yiyeyim de aynı zamanda lif de var bağırsak çalıştırır, hem de tok tutar. Benim bağırsak sorunum var hafiften, çok çalışmıyor:/ Günlük öğünlerimde pek sebze yemediğimi farkettim bunun da etkisi çok, sizden artık az yağlı sebze yemeği tarifleri alırımmm:))

fıstıklar ben kaçtım
akşama gelmeye çalışırım
öpüldünüüüüüüüüüüzzzzzzz

çalışma saatleri güselde her meslekte olduğu gibi can sıkıcı yanlarıda var...o kadarda özenilecek meslek değil yani tatlım
fıstıklar ben kaçtım
akşama gelmeye çalışırım
öpüldünüüüüüüüüüüzzzzzzz
hoşcakal tatlım.eğer eşim gec gelirse bende burdayım akşam.

merhaba tatlım hoş geldin aramıza :)

merhaba kızlar tatil cok güzel devam ediyor oteli degistirdik burda net yok cok zor sartlarda girebiliyorumdün cok düzensizdi menüm ama bugun daha iyi gibi

bende aynıyım yaaa
akşam fazla olmuş biraz.
çok dengesiz olmuş ablam.
güzel olmuş.
hoş geldin aramıza inşallah amacına ulaşırsın canım.

çok büyük bi başarı gökçem tebrik ediyorum canım.

günaydın kızlar
dün gece yürüyüşe gittim sonra da herzamanki gibi su hanım beni uyuttu

dünkü menüm

sabah
1 kas nesfit+süt

ara
3 kuru kayısı

öğlen
ton balıklı kepekli sandviç
kola zero

ara
3 kuru kayısı

akşam
2 yemek kaşığı patlıcan yemeği+ 2 kaşık yeşim mercimekli bulgur pilavı
1 mücver
yoğurt

su 2,5 lt
spor 1.15 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…