Ekmek mutlaka.ye cnm yoksa cok cabuk acikirsin daha cok yersin birfe ekmek metabolizmayi hizlandrr ama. Kepekli cavdar tam bugday gibi ekmklerdn 1 dikim ye her ogunEvet bence de cıssZaten bu saatten sonra daha sağlıklı ve az yemeye başlıyorum, sizlerle:) Sabah tosta vaktim olmayabilir ama, diyet bisküvi iyi fikir:) Bu akşam da ızgara tavuk yapmayı düşünüyorum, yanında 1 dilim tahıllı ekmek yesem mii, yoksa baştan sıkı mı başlayayım:)
Kızlar, ben geldim!
Öncelikle kendimi tanıtayım. 22 yaşında, 167 boyunda 67 kg bir kızım:) Üniversite öğrencisiyim, ancak yazı değerlendirmek açısından bir işte çalışıyorum. Bu işin en kötü yanı masa başı olması. Elimden geldiğince iş çıkışı spor yapmalıyım biliyorum. Lise yıllarında hep 56-57 kg civarında olan ben, üniversiteye geçince birden kilo aldım. Bunun en büyük sebebi gece yemek yeme adeti oldu. 1 yılda tam 12 kilo aldım( Neyse ki kilo aldığım yılın yazında müthiş bir çabayla 11 kilo kadar verdim. Ama sonra yine aldım. Yazları kilo veriyorum, kışın tekrar alıyorum Ama 2 senedir artık yazları da veremiyorum hep 67 civarındayım. Seneye de düğünüm olacak inşallah çıtı pıtı bi gelin olmak istiyorum. Bunun için de 60'lı kiloların altına inmem şart. Hedefim 57 kg :)
Bu arada grup kurallarını okudum, başka yapmam gereken bir şey var mı, kilo çizelgesi eklemek gibi:)[/QUOTE
Aramiza hos geldin cnm ins kurtlursun kilolarindan cok.bisey yok hedegne heleki bana gore :'( üühüü
Cimcimecim çok haklısın, bu kiloları vermek istiyorsam hamur işinden bir şekilde vazgeçmeliyim, çok severim halbuki:/ Hamur işi iznimi günde 1 veya 2 dilim tahıllı ekmekten kullanıyorum o zaman:)) Sabah kahvaltısını da 1-2 adet form bisküvi bile olsa yapayım canım, eleştiriye de hep açığım, doğruyu söylediğin için sağol:)
Canım hoşbulduk:)) Tamam bunu öğrendiğim iyi oldu, yarın öyle yapayım:) Açıklamalar için teşekkürler:))
benim fikrim baştan da sondan da sıkı tutma dengeli git sıkılıp bırakma, yani ben öyle yapıyorum arada kaçamaklar var yani bende, kaptanın dediğini yap yaptığını yapmaEvet bence de cıssZaten bu saatten sonra daha sağlıklı ve az yemeye başlıyorum, sizlerle:) Sabah tosta vaktim olmayabilir ama, diyet bisküvi iyi fikir:) Bu akşam da ızgara tavuk yapmayı düşünüyorum, yanında 1 dilim tahıllı ekmek yesem mii, yoksa baştan sıkı mı başlayayım:)
o da olacak merak etme bugün eski bir pantalonumu giydim artık giyemiycem çünkü bütün gün belimi çektimevet az kaldı cnm ve ben hala daha eski pantalonlarımın ve kıyafetlerimin içine giremiyorumm
Hoşbulduk canım:) Evet topraks cevap verdi zorunlu değilmiş, ama ben ekleyeyim diyorum, motive edici olur belki:)
Hihi yiycem yiycen ohh cnina degsin yiycemben geldiiimmmmm bakayım neler kaynatmışsınız ben yokken
yine işten erken kaçtım evdeyim
gizem gördüm sakııınnnnnnn
cimcimecim yazmış sabah geldiğinde menünü yazıyosun, içtiğin su miktarını ve sporunu, sonra diğer arkadaşlara yorum yapıyosun bi de bizimle bol bol sohbet ediyosun :)) güzeeellll ce zayıflıyosun sana takıma girmeden önceki resimleri ve şimdiki resimleri koyarım hemen hemen hepimiz böyle zayıfladık
geçen sene eylülde çekilen iki foto, bundan da şişmandım geçen sene haziranda, diğeri bayramda çekildi. yavaş ama emin adımlar:))))
Eki Görüntüle 777927 Eki Görüntüle 777928 Eki Görüntüle 777929
menümü yazayım bende
sabah
1 seftaliyarım paket eti form şu tahta gibi olanlardançok açıkmıştım dolaptada bi şey bulamayınca bunları yedim
ara yok.11 gibi kalkmıştım.
öğlen
bol salata150 gr hamsi fırında yaptım
ara
1 elma
akşam
1 dilim ekmek2 küçük parca ızgara pirzola et
akşam yemeğini erken yemiştim sonra 1 kepçe yayla çorbası içtim
su 4 lt bide birsürü bitki çayı içtiim
spor 2 mil leslie
Heeey gri elbiseli bebek
Benimle bi yemeğe çıkar mısın bu akşam
Resmini görünce üye oldum siteye, sırf bu güzellikle tanışmak için
tabi neden olmasın, güzelsin diyne hemen tav oluyorum ben
Guzel canm.ise baslaynca nerde yysn.yemegi diyete dvam.edebilcek misin
tam buğday ekmeği yemelisin öğünlerinde.ekmeksiz olmaz bence. bi de eğer çok sıkarsan kendini baştan yani kuş kadar yersen bi süre sonra pes eder patlarsın bence.işte sende biliyosundur az yağlı sebze yemekleri, ızgaralar, salatalar falan..dengeyi kurman gerekiyo.bizim menülerimizede bakabilirsin cnmEvet bence de cıssZaten bu saatten sonra daha sağlıklı ve az yemeye başlıyorum, sizlerle:) Sabah tosta vaktim olmayabilir ama, diyet bisküvi iyi fikir:) Bu akşam da ızgara tavuk yapmayı düşünüyorum, yanında 1 dilim tahıllı ekmek yesem mii, yoksa baştan sıkı mı başlayayım:)
Topraks canım yalnız şaka maka bel falan acayip incelmiş , kilondan daha zayıf duruyorsun bu resimde
Bende pörtlüyorum sağdan soldan yine 42-44 beden oldum diyeyim sen gerisini anla
tam buğday ekmeği yemelisin öğünlerinde.ekmeksiz olmaz bence. bi de eğer çok sıkarsan kendini baştan yani kuş kadar yersen bi süre sonra pes eder patlarsın bence.işte sende biliyosundur az yağlı sebze yemekleri, ızgaralar, salatalar falan..dengeyi kurman gerekiyo.bizim menülerimizede bakabilirsin cnm
çalışma saatleri güselde her meslekte olduğu gibi can sıkıcı yanlarıda var...o kadarda özenilecek meslek değil yani tatlımValla sana ne kadar özendim anlatamam, öğretmenlik güzel meslek en azından gün içinde kendine vakit ayırabiliyorsun, çok isterdim öğretmen olmayı:)
Evet tahıllı ekmeğimi yiyeyim de aynı zamanda lif de var bağırsak çalıştırır, hem de tok tutar. Benim bağırsak sorunum var hafiften, çok çalışmıyor:/ Günlük öğünlerimde pek sebze yemediğimi farkettim bunun da etkisi çok, sizden artık az yağlı sebze yemeği tarifleri alırımmm:))
hoşcakal tatlım.eğer eşim gec gelirse bende burdayım akşam.fıstıklar ben kaçtım
akşama gelmeye çalışırım
öpüldünüüüüüüüüüüzzzzzzz
merhaba tatlım hoş geldin aramıza :)Kızlar, ben geldim! Öncelikle kendimi tanıtayım. 22 yaşında, 167 boyunda 67 kg bir kızım:) Üniversite öğrencisiyim, ancak yazı değerlendirmek açısından bir işte çalışıyorum. Bu işin en kötü yanı masa başı olması. Elimden geldiğince iş çıkışı spor yapmalıyım biliyorum. Lise yıllarında hep 56-57 kg civarında olan ben, üniversiteye geçince birden kilo aldım. Bunun en büyük sebebi gece yemek yeme adeti oldu. 1 yılda tam 12 kilo aldım( Neyse ki kilo aldığım yılın yazında müthiş bir çabayla 11 kilo kadar verdim. Ama sonra yine aldım. Yazları kilo veriyorum, kışın tekrar alıyorum Ama 2 senedir artık yazları da veremiyorum hep 67 civarındayım. Seneye de düğünüm olacak inşallah çıtı pıtı bi gelin olmak istiyorum. Bunun için de 60'lı kiloların altına inmem şart. Hedefim 57 kg :)Bu arada grup kurallarını okudum, başka yapmam gereken bir şey var mı, kilo çizelgesi eklemek gibi:)
bende aynıyım yaaamerhaba hanımlar
dün akşam erkenden suyu uyutup yürüyüşe çıkmayı planladım fakat maalesef uğraşırken ben de uyumuşum
çok canım sıkıldı(
menümü yazayım
sabah
yarım porsiyon peynirli börek
ara
3 kuru kayısı
öğlen
kepekli beyaz peynirli tost
çay
ara
1 intense
akşam
1 kase mercimek çorba
2 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı makarna
1 dilim ekmek
dün elle tutulur bir yanı olmadı menümün farkındayım umarım cumaya kadar fazladan yürüyüş turlarıyla bugünü telafi ederim
hergüne 15 dk fazla spor cezası verdim kendime
akşam fazla olmuş biraz.selam arkadaşlar.
dünkü menüm,
sabah:
yarım poğaça,
1 kupa çay,
öğle:
yarım lavaş ekmekte tavuk döner,
1 bardak 5'i biryerde çay,
1 kupa çay,
akşam::30:
karışık kızartma (patates 5-6 adet,
1 yuvarlak patlıcan ( küçük),
1 küçük biber)
2 kaşık domates sos,
1,5 dilim ekmek,
3 kaşık yoğurt,
ara:
3 adet taze incir,
2 lt su,
spor malesef ki yok..
çok dengesiz olmuş ablam.günaydın canlarım :)bende menümü yazıyım otel değiştireceğiz degiştimezsek eger cigdemke buluşmaya gideceğim sabah5 zeytin 1kk kadar peynir domates salatalık biber ( biber cok acıymıs ağzım yandi 1 tane hallay yedim acısını alsın diye) ar yok öğlen yok ara yok akşam 1 kepçe çorba 1 kase cacık 2 kasık patlıcan yemeği spor eşimle sahilde 1 saat yürüyüş su 3.5 lt
güzel olmuş.menümü yazayım bende
sabah
1 seftaliyarım paket eti form şu tahta gibi olanlardançok açıkmıştım dolaptada bi şey bulamayınca bunları yedim
ara yok.11 gibi kalkmıştım.
öğlen
bol salata150 gr hamsi fırında yaptım
ara
1 elma
akşam
1 dilim ekmek2 küçük parca ızgara pirzola et
akşam yemeğini erken yemiştim sonra 1 kepçe yayla çorbası içtim
su 4 lt bide birsürü bitki çayı içtiim
spor 2 mil leslie
hoş geldin aramıza inşallah amacına ulaşırsın canım.Kızlar, ben geldim!
Öncelikle kendimi tanıtayım. 22 yaşında, 167 boyunda 67 kg bir kızım:) Üniversite öğrencisiyim, ancak yazı değerlendirmek açısından bir işte çalışıyorum. Bu işin en kötü yanı masa başı olması. Elimden geldiğince iş çıkışı spor yapmalıyım biliyorum. Lise yıllarında hep 56-57 kg civarında olan ben, üniversiteye geçince birden kilo aldım. Bunun en büyük sebebi gece yemek yeme adeti oldu. 1 yılda tam 12 kilo aldım( Neyse ki kilo aldığım yılın yazında müthiş bir çabayla 11 kilo kadar verdim. Ama sonra yine aldım. Yazları kilo veriyorum, kışın tekrar alıyorum Ama 2 senedir artık yazları da veremiyorum hep 67 civarındayım. Seneye de düğünüm olacak inşallah çıtı pıtı bi gelin olmak istiyorum. Bunun için de 60'lı kiloların altına inmem şart. Hedefim 57 kg :)
Bu arada grup kurallarını okudum, başka yapmam gereken bir şey var mı, kilo çizelgesi eklemek gibi:)
geçen sene eylülde çekilen iki foto, bundan da şişmandım geçen sene haziranda, diğeri bayramda çekildi. yavaş ama emin adımlar:))))
Eki Görüntüle 777927 Eki Görüntüle 777928 Eki Görüntüle 777929
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?